magyarfutball.hu

PFC Ludogorets Razgrad - Vidi FC 0 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Razgrad, Ludogorets Arena
játékvezető : Pandžić Bojan (Svédország)
nézőszámok:
  1. ludogorets.com: -
  2. molvidi.hu: 5.000
  3. nso.hu: 5.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.25, 22:05 (szerk.: 2018.07.26, 22:08)
    Bolgár csapat.... eszméletlen. Olyan mintha Szaúd-Arábia ellen játszanánk.

    És mi mik vagyunk Hadziccsal, Nikolovval, Scsepoviccsal, Viníciussal, Negóval és Stopirával?

    Semmi félelmetes nincs ebben a Ludiban, az EL csapatunkkal simán szétszedtük volna őket.

    Husztit lassan el kell felejteni.

    Sokkal jobb csapat a Ludogorec, legalabb 2 sebesseggel gyorsabban tudja jatszani a jatekat, de sikerult megfognotok oket. Viszont ilyenkor ut vissza a rengeteg tenyleg sargat ero szabalytalansag, amit itthon csak minden 4. vagy 5.-nel adnak meg. Raadasul a legtobbszor total feleslegesen kapjak a jatekosaitok. Pl:Huszti.

    Ezek meg (akar ma, akar kesobb) sokba kerulhetnek...

    Juhaszt meg le kellene ultetni, a sargalapos szituaciojat megmutatni (meg azt a rengeteget, amit itthon megusz) , es utana magyarazza mar meg hideg fejjel, hogy miert reklamal a sarga ellen...

    Scepovics iszonyat szar sajnos.

    Nem értem miért nem találunk helyette valakit.

    Azért kibaszott mákunk van, rúghattak volna 4-5 gólt minimum.

    Ez talán túlzás, de volt pár tiszta helyzetük, az biztos. Jobban zavar, hogy nekünk meg semmi.

    Ritka nagy fasz ez a Huszti. Mi a tökömnek kell az ellenfél térfelén 10mp-el a félidő vége előtt besárgulni?

    Katasztrófa nem lett, de csoda sem. Kisértetiesen Partizan feeling-em van. Remélem ez nem úgy végződik.

    Viszont ez a Ludogorec jobb csapat mint a tavalyi Partizan, még ha ez ma nem is annyira látszott.

    Nem hiszem, hogy túl kellene matekolni a bulgárokat. A legerősebb összeállításukban, haza pályán gólképtelenek voltak. Én is azt hittem, hogy a második félidőben nekiesnek a vidinek. Ugyan ezt kell játszani mint idegenben. Azért ebben a csapatban a csatársor annyi értékű mint a vidi keret.
    Tördelni, lassítani a játékot, keménynek lenni szinte a határig, aztán hátha egy kontra hazaiba, vagy tizik. Legyünk reálisak, simán továbbra is a tényleges esélyes a bulgár csapat.

    Lehet, hogy még csak idény eleji formában vannak a Vidi játékosok, de a Ludogorec játékosok látványosan gyorsabbak, fordulékonyabbak. Nem véletlen az a sok Vidi sárga sem, meg a kevés támadás... De akár nevezhetjük ezt taktikus játéknak is... smiley

    0 játéka van a vidinek. Felívelik, lefejelik a bolgárok, aztán lehet megint nyomozni a labdát percekig.

    A védők munkája a 16-oson belül az egyedüli értékelhető eddig, meg talán a kapus. Mondjuk könnyebb dolguk lenne, ha a középpálya többet segítene nekik...

    Pátkai szépen elbalf*szkodta azt a helyzetet. Ezért volt kár behozni! Olyan játékost kellett volna behozni, akiben bennevan egy jó kulcspassz, tud játékot szervezni! A védekezés addig is rendben volt!

    Egy magyar csapat nemzetközi tétmeccsen esélytelenebbként idegenben döntetlent játszott, nem olyan nagy a baj, ezért nem kell megátkozni senkit.

    Számomra rejtély hogy Nikolics ugyanazt a xart játszatja a Videotonnal mint Doll a Fradival ,gyerünk ki a szélre ,de bent meg középen sehol senki tehát felesleges szélre játszani. Számomra rejtély mit akarnak ezzel.

    Én kb ilyen focit vártam láttam jó pár mecceet nyár közepén nagy csapatoktól is egyszerűen senki de senki nincs ilyenkor formában. Ami szomorú hogy nincs támadójátéka a Vidinek és sansz sincs ezt a bulgár csapatot megverni.

    Maradjunk a mérkőzésnél, mert ezt játéknak nem hívnám.... Se hangulat, se izgalom, se megoldások....

    Az eredmény és a szervezettség rendben volt, de támadásban 0 volt a Vidi! Semmi kreativitás nem volt, nem tudták tartani a labdát. Ha tovább akarnak jutni, akkor itthon teljesen más mentalitás kell. Vagy keményen rá kell feküdni a büntetőrúgásokra!

    Ezek a szerb játékosok és Huszti egy nem kettő nulla. A védekezést lehet dicsérni meg a kapust,a Nikolov nem is tudom mit keres ott. Szerintem a Tip-Míx döntetlenre lett megtéve. Nem engedném a balkánról be ide a játékosokat,sőt kitiltanám,mert azóta tették tönkre a focinkat.

    kihoztuk a max-ot. Nem kell mellébeszélni, semmenyit nem játszott a Vidi, de a 0-0 idegenben egy sokkal erösebb csapat ellen elfogadható. Aki itt egy csodameccset várt a Viditöl az nem él a realitásban és aki azt várja, hogy jobb legyen a magyar foci annak el kell fogadni ezt a tényt. Nikolic összerakott egy masszív csapatot. Nem kell szégyenkezni ez a Ludogorec stabil BL, EL résztvevö és ennek ellenére megvan minden esély a továbbjutásra!

    Most nem azért, én is úgy voltam vele, hogy jó a taktika, de az utolsó 10-15 perc bebizonyította, hogy kevés lesz. Oké, védekező csapatot rakott össze a szerb, nade szögletarány 11-0, kapuralövés 16-2, azért ne essünk túlzásokba. Azt tuti nem kérte, hogy a meccs jelentős részét a saját térfélen kell tölteni, plusz teljesen fel kell adni a támadásokat. Írták itt a Sousa féle csapatot. Hát ez nagyon nem ugyanaz, annak ugyanis kontrából megvolt a meccsenkénti 3-4 ziccere még egy Sporting ellen is. Itt gyakorlatilag a bolgárok kapusa be is mehetett volna az öltözőbe.
    És úgy érzem a 0-0 ellenére is, hogy a Vidi ennél többet nem tud. Játszhat otthon is 0-0-ra és tizikre, de olyan mák nem létezik, hogy 2 meccset kihúzzon egy csapat ennyire impotens játékkal. Ha viszont kitámadnak, akkor könnyen lehet ugyanaz, mint tavaly. Ha jól emlékszem a szerbek ellen ott is 0-0 lett az odavágó, sokkal jobb játékkal ráadásul. A visszavágó eredmény ismert.

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2649397
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9194647
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.25, 21:57
    Marko Nikolics: Jó estét kívánok mindenkinek, örülök, hogy most itt vannak a sajtóteremben, hiszen tegnap szó szerint nem jött el az edzésünkre senki (mosolyog – szerk.). Igyekeztük a legjobbunkat nyújtani. Tudtuk a Ludogorets kvalitásait, minden posztra remek játékosaik vannak, csoportkörös tapasztalattal. Gratulálni szeretnék a játékosaimnak, nagyot küzdöttek az első perctől az utolsóig, és próbálták megvalósítani azt, amire készültünk. Sajnos az idegenbeli gólt nem sikerült megszereznünk, ehhez nagyobb frissesség és jobb döntések kellettek volna a támadó harmadban. Hét nap múlva visszavágó Magyarországon, nyernünk kell, esetleg egy 0-0 is jó lehet, de minden más eredmény a Ludogoretsnek kedvez majd. Köszönjük azoknak a szurkolóknak is, akik elkísértek minket messzire és biztatták a csapatot.

    Vezetőedzőnket arról kérdezték a bolgár kollégák, hogy a kezdettől fogva döntetlenre játszott-e a csapat.

    Nem a döntetlenre játszottunk, szerettünk volna nyerni. De az tény, ha egy Ludogorets-szintű csapattal játszol, nagyon meg kell szervezned a csapatod játékát, hiszen remek és labdával is gyors játékosaik vannak. Nagyon örültem volna egy gólnak, de sajnos ez nem jött össze. De azt hiszem, ezzel együtt is jól teljesítettek a játékosaink.

    Paulo Autuori: A védekezés rendben volt, azzal elégedett vagyok, sikerült jól megszervezni a hátsó alakzatot. A Vidi az előző két mérkőzésen 11 sárgát kapott, ma is láthattuk, hogy tördelik a játékot, nem láttunk tőlük igazi futballt. A második félidőben sokat állt a játék, ekkor törvényszerű, hogy a fölényben játszó csapat szervezettsége kicsit megbomlik. Ezzel együtt is sokkal több helyzetünk volt az ellenfélhez képest, de gólt nem sikerült szereznünk. Gólokat szerezni, és nyerni megyünk Magyarországra!

    https://www.molvidi.hu/2018/07/25/marko-nikolics-gratulalok-a-jatekosoknak,-nagyot-kuzdottek-.html
     
  3. avatar: NNS
    2018.07.23, 15:30 (szerk.: 2018.07.23, 15:30)
    Ha továbbjut a Vidi, a CFR Cluj (ROU) vs Malmö (SWE) meccs győztesével játszik a következő körben.
    Ha kiesik, a Zrinjski (BIH) vs Valletta (MLT) meccs győztesével az EL selejtezőben.