magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Szombathelyi Haladás 3 : 2 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 3.67 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (2)
  2. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 16:44
    Csak a Kispest! Drukkerkocsma:
    Ez egész jó meccs volt, többet kaptam, mint vártam.

    Tessék megjegyezni Cipf Dominik nevét! A 17 éves kispesti támadó ugyanis első élvonalbeli meccsén kis híján gólt ollozótt a 108-szoros válogatott Király Gábornak.

    Jól nézünk ki, ha Danilo is megsérül :(

    Amúgy egész jó kis meccs volt, teljesen megérdemelten győztünk - nem tudom, mit látott a Hali szlovák edzője.

    Az zavar mondjuk, hogy a Hali talált két gólt kvázi a semmiből - ami akár a három ponthoz is elég lehetne.

    Amúgy szerintem végig uraltuk a meccset, a középpályánk Vadóczal bitang erős lesz, és talán jönnek a szerethető fiatalok is.

    Szóval jó kis kezdet volt ez.

    Vettem három bérletet smiley

    Igen, Vadi, Gazdag és Geri rohadt jó belül, és ha valaki kiesne Pölő és Bamba egész jól beilleszthető. Banó-Szabót kölcsön kéne adni, nem tenne jót neki egy év pad. Danilónak a tegnapi volt a legjobb meccse, remélen nem komoly a sérülés, sztem csak kapott egy rúgást a lábára. Nekem Uzoma is nagyon tetszik, hamar kedvenc lesz ő, alázatos, sokat fut, aránylag gyors is. Hátul még becsúsznak hibák, de Batik sztem már most jobb, mint két meccsel ezelőtt, Skvorc pedig kifejezetten hasznos emberke. Idővel összeállhat egy fasza védelem. Amitől pedig a legjobban tartottunk, hogy nem jönnek a gólok, azzal egyelőre nincs gond.

    Batik szerintem nagyon szar továbbra is. Annyira jó a középpályánk, ha hoznánk egy igazi védőt és még egy centert, megint a dobogóért mehetnénk.

    Az időjárás ellenére kezdésnek ez viszonylag jó meccs volt. Végig domináltunk és szerintem gyorsabbak vagyunk, mint tavaly. A középpályánk nagyon jól nézett ki, egy amolyan "mindenhonnan bepattan róla" támadó még jól jönne.

    Hátul gyorsabbak vagyunk, de ugyanúgy megvoltak a nagy hibák, mint korábban. Skvorc és Batik eddig nem győztek meg. A horvát sráccal kapcsolatban olyan érzésem van, mintha be lenne húzva a fék, míg a zöldektől érkezett fiú előre játékban rossz megoldásokat választ. Uzomát viszont pont azért szerettem volna a csapatunkban tudni, amit tegnap láttunk tőle. Olvastam olyan véleményt valahol, hogy egy kedves szurkolótárs "futballbutának" titulálta, erre szerintem tegnap alaposan rácáfolt.

    A fiatalok jónak tűnnek, remélem, hogy hosszú távon is megkapják lehetőséget. Lukácsnak megvan a gól, Cipfnek remélem nem a tegnapi megoldása volt pályafutása legszebb pillanata. Nem semmi bemutatkozás lett volna egy 17 éves gyerektől...

    Supka ránézésre nagyon jól meccselt.

    A hemingvéjezés engem zavar.

    Uzomára szerintem én írtam, hogy futballbuta smiley

    Nem tudom, nekem továbbra is ambivalens érzéseim vannak vele kapcsolatban - a tegnapi meccse volt a legjobb nálunk, btw. Volt két No1 labdalevétele, hogy csak lestünk, utána meg választott valami tényleg buta megoldást. Megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy ő legyen a II. King (nem véletlenül skandálta neki a Kanyar a meccs után), de elhagyhatná ezeket a sokszor teljesen érthetetlen cseleket, passzokat, vagy párszor azért tőle is a francba pattan el a labda. De elismerem, van benne potenciál, majd kiderül.

    Amúgy a meccs után extázisban volt, szerintem örül, hogy végre tábor előtt játszhat smiley

    Bambáról szeretnék többet tudni - ehhez játszania kéne, de nyilván a tegnapi csapatot kár lett volna megbontani.

    Igen, Skvorc és Batik még mindig nem az igazi - bár Batik ügyesen kiállítatta Priskint

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387