magyarfutball.hu

Vidi FC - F91 Diddeleng 2 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Robertson Donald (Skócia)
nézőszámok:
  1. f91.lu: -
  2. molvidi.hu: -
  3. nso.hu: 2.514

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 13:02
    A nagyfőnök beintett a szurkolóknak, válaszul meg a szurkolók is beintettek. Igazán élvezetes egy focimeccs szurkolók nélkül.

    Az a legkurvanagyobb szégyen, hogy a Dudelange megérdemelte volna a továbbjutást.

    Ezt a szégyent! Mi volt az elképzelés? Méltó volt a teljesítmény a névhez.

    Egyértelműen jobbak voltak a két meccsen. Mondjuk, ezt az utolsó 10 percet a tévé előtt végigröhögtem, azt mondtam, ilyen nincs.

    A luxemburgi foci nem sokkal gyengébb a magyarnál, ezen ma már felesleges kiakadni, ha kicsit képzettebbek a csatáraik, behúzták volna két győzelemmel a párharcot, na mindegy, legalább a Vidi meze megidézte 85-öt, más nem nagyon.)))

    Ultráék ki se mentek vagy csak csendben voltak?

    Én a tragikus szót sem érzem túlzónak a csapattal kapcsolatban.

    Volt egy név- és címerváltoztatás, ezt nem mindenkinek vette be a gyomra.

    Nem gondoltuk hogy a kinti pontatlan, lassú és impotens játékot meg lehet ismételni hazai közönség előtt is. Főleg olyankor amikor forrnak az indulatok az idétlen és nevetséges névváltoztatás miatt. Marko Nikolics is lenyilatkozta, hogy frissebbek leszünk mint egy hete és minden sokkal jobb lesz.
    Elhittük.

    Nem először.

    Magyarország.

    Következő körben búcsúzunk a BL-től.

    Az alapján, hogy sokszoros válogatott védőik vannak, akik komoly külföldi bajnokságokat is megjártak. Nekik külön el kéne magyarázni, hogy ne hagyjanak 2 luxemburgit teljesen üresen az ötösön belül a 92. percben?

    Én nem azt vártam, hogy a Vidi oda-vissza gólparádét rendezzen egy luxemburgi bajnok ellen, azok az idők 10 (20) éve elmúltak, de hogy szervezettségben és lelkesedésben ne múlja sokkal alul őket azt igen.

    Esőszag volt a levegőben, kiesőszag... Oltári mázlink volt a végén, meg egyáltalán, hogy támadásban ilyen töketlenek voltak a luxemburgiak, hiszen nemcsak a végén bénázták el a ziccert az ötösön, már meccs közben is többször egy-egy rossz passzon múlt, hogy nem voltak még nagyobb helyzeteik. Miközben nekünk igazából a két gólon kívül nem volt igazi helyzetünk.

    Nikolics arról beszélt a meccs előtt, meg után is, hogy sokan lebecsülik az ellenfelet, pedig milyen masszív csapat. Hát nekem úgy tűnt, mintha a védőink becsülték volna le leginkább, mert bár nem klasszis Vinícius, Nego vagy Fiola, de azért ilyen nevetséges hibákat csinálni nem szoktak. Simán elnagyképűsködték, aztán rohantak az ellenfél után vagy imádkoztak, hogy rosszul adja be, ne lője rá, védjen a kapus vagy mittudomén... Ha meg nem lenézés volt, akkor olyan dekoncentráltság, ami megbocsáthatatlan. Elképesztő, milyen kevésen múlott, hogy nem lettünk ugyanolyan közröhej tárgya, mint a Fradi az albánok ellen.

    De még tökéletes koncentrálás mellett is lenne gondunk, mert egyszerűen továbbra sem látszik, mit akar játszani a csapat. Most nem jövök az új mez kapcsán a 85-ös Vidivel, mert méltatlan lenne, pedig akkor nem is voltak úgynevezett "sztárjaink". De még egyéb Vidikre is igaz volt, akár Mezeyvel, Sousával bezárólag, hogy felismerhető játéka volt. Egyszerűen nem tudom, most mit akarunk játszani. Azon kívül, hogy Lazovics megpróbál osztogatni. Az ő sebességével nemzetközi szinten kb ennyire elég a Vidi, mint amit ma láttunk. És egy ilyen luxemburgi csapatnak már fel se kellett rugdosnia.

    Pátkai, Hadzic, Nikolov, Varga is bent volt már a végén, annyira be voltunk szarva ettől a bitang ellenféltől, több védekező középpályás már csak szabálymódosítással fért volna el... Egy Vidi, hazai pályán, egy luxemburgi csapat ellen! Nem mintha okunk lenne utóbbiról lekicsinylően beszélni, csupán azt akarom jelezni, mi várható majd egy igazán erős ellenféllel szemben. Mellesleg fenti négyből három kapott sárgát, ami azt mutatja, már most gondjuk volt a szabályos labdaszerzéssel, elosztani pedig ilyen sebesség és ellenfél mellett sem nagyon tudja hatékonyan egyik sem.

    Tényleg nem tudom, miben reménykedünk, persze lehet mondani, hogy a Bordeaux ellen is ez volt, és majd a Ludogorec ellen nem mi leszünk esélyesek, nem kell dominálni. Ha már a Dudelange ellen sem sikerült. Hát ja, majd meglátjuk. Azért ne idénre álmodjunk csoportkört szerintem. Kérdés, ez esetben mit kell "szintlépésen" érteni, mert a tavalyi play-off kör után ez visszalépés lesz, ahhoz pedig nem kell(ene) több pénz. Már ha valaki komolyan gondolja, hogy emiatt kellett a névváltoztatás.

    Amúgy Nikolics megint mondta (kérdésre) as ajtótájékoztatón, hogy szeretne még két-három minőségi igazolást. Szerintem már most is késő, de talán decemberre még nem leszünk annyira leszakadva, hogy értelme se legyen. Mondjuk időben kezdeni kialakítani a jövő évi nemzetközi kupás csapatot. smiley))

    Hihetetlen volt az echte luxemburgi kettős talpalása!!!!! Ilyet még nem is láttam:((((((

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 12:54
    Dino Toppmöller: A két mérkőzés képét tekintve egyértelműen kijelenthető, hogy messze miénk a jobb csapat - nem kicsivel, sokkal jobb. Több helyzetünk volt, de a nap végén persze csak az számít, ki szerzett több gólt. Ibrahimovic helyzetét még vissza kell néznem, de első pillantásra hihetetlennek tűnik, hogy onnan nem talál be egy játékos. A meccs előtt is azt mondtam, hogy azt várom ellenfelünktől, hogy várakozó álláspontra fognak helyezkedni és nem vállalnak kockázatot, ez be is jött. 15 perc után szerkezetet váltottunk, mert a MOL Vidi sem abban a felállásban játszott, amiben az előző találkozón, ezzel pedig föléjük is kerekedtünk, tényleg csak a gól hiányzott. Szomorúak vagyunk a kiesés miatt, de nem szabad lehajtanunk a fejünket, hiszen vár ránk az EL, amelyre szintén fel kell készülnünk. Büszke vagyok a csapatomra, minden egyes játékosomra, mindent megtettek a siker érdekében!

    Marko Nikolics: Nem játszottunk jól ma sem. Látható, hogy a csapat nyomás alatt volt, nagy elvárások mellett játszottunk. Az utolsó tizenöt percben, hasonló szituációban az előző szezonban nagyon szépen lehoztuk ezeket a mérkőzéseket, kontrollálva azokat. Ma sok szerencsénk volt a végjátékban, sok hibát követtünk el. Nem vagyunk még jó formában. A mérkőzés előtt a TV-interjúban megkérdezték tőlem, hogy a jó játék a fontos, vagy a továbbjutás. Mondtam, hogy az eredmény, és végül is sikerült továbbmennünk. Minimum négy, de bízom benne, hogy még több európai mérkőzés vár még ránk a folytatásban. Ez a nap egyetlen pozitívuma. Az előző szezonban Európában senki nem számított tőlünk semmire, de meglepetést okoztunk. Most nagyon nagyok az elvárások, de ez szinte ugyanaz a csapat. Úgy gondolom, hogy a Ludogorets ellen nem lesz rajtunk ez a nyomás, így talán könnyebben tudunk majd játszani.

    http://www.molvidi.hu/index.php?maid=10893#statements