magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 4 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  2. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  3. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  4. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  5. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  6. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  7. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  8. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  9. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
  10. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.43 (7 szavazat)

játékvezető: 2.71 (7 szavazat)

hangulat: 3.14 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.28, 20:52 (szerk.: 2018.05.30, 16:58)
    na így kellett volna elverni a többi hasonlóan gyenge csapatot is és nem elmaradt tizenegyeseket számolgatni. Ma is volt 1- 2 gyengébb teljesítmény, de simán elbírtuk. Még annyit, hogy Pedroso megmutatta, hogy ha van kedve focizni és bizalmat kap, kenterbe veri az összes pótlékát. Nem csak hajtott, hanem irányította is a többieket, ha kellett. Azt viszont most sem értem, hogy egy kiesés elől menekülő csapat hogyan tudta ezt a semmi, lélektelen játékot előadni, de ez legyen az ő bajuk. Szép stadionnal mennek a levesbe..

    50 percet hajtottak és 4 lett a vége. Ennyi 25 meccsen is elég lett volna a 3 ponthoz

    kép
    A tiszta játékidő 55 perc és 46 másodperc volt, a mieinknél a meccs 65%-ában volt a labda, az 501 passzkísérletünk 85.6%-a sikeres volt (429), ez az arány a DVTK-nál is meglepően magas volt, 83.8% (320/382). A legpontosabban és legtöbbet a szlovén válogatottba behívott Miha Blazic passzolt (76/83, 91.6%), őt Botka (53/62, 85.4%), Busai (47/57, 82.5%), Lovrencsics (45/51, 88.2%) és Szpirovszki követte (44/48, 91.7%).

    A vendégek néggyel többször szabálytalankodtak Berke Balázs szerint (14-18). A mieink ezúttal a 166 párharc többségét, 89-et megnyertek, ez 54%. Az elmúlt hetekhez képest a kapura lövési kísérletek száma egy picit esett, 12-re, ennek azonban több mint fele, 58%-a eltalálta a kaput. A kaput eltaláló lövések 57%-a gólt ért – mindkettő remek arány. A vendégek négyszer próbálták meg eltalálni Dibusz kapuját, Dininek kettőt kellett védenie.

    A legmagasabb InStat-indexe cseppet sem meglepő módon Joe Paintsilnek van, 383, őt Marquinhos (316), Lovrencsics (312), Dibusz (294) és Szpirovszki (274) követte. Paintsil mutatta be a legtöbb jó cselt, ötöt (hét kísérletből). Őt Lovrencsics (4/5), Ugrai (4/7), Bőle (3/5) és Marquinhos (2/4) követte.

    A legtöbb szabálytalanságot, négyet, Botka Endre követte el, a legtöbbet Marquinhos és Ugrai szenvedte el (3-3).

    A cserék közül Domival, de főleg Priskával emberfórt adtunk az ellennek. Priskint én már nagyon nem szeretném Fradi-mezben látni!

    Kellemes edzőmeccs volt, amit Páncél megnyert nekünk. Remélem marad.

    Szerintem arra gondol, ami a B-szektorok előtt volt, jóval a lefújás után. A játékosok egy csoportja ( Pancel, Nando, Dibusz, Batik, Hajnal, Szpiro, es azt hiszem Blazic) meg odament a taborhoz, mert egy reszuk odahivta oket a “gyertek ide” rigmussal. Oket aztan elhallgattattak, es torkukszakadtabol orditoztak Dibusszal, Hajnallal, a többiek csak ertetlenul alltak ott. Batik es Dibusz is oda szerette volna adni a mezét a szurkolóknak, erre a csoporttagok tiltakoztak, kiabaltak, hogy ne vegyenek el toluk semmit. Mindez elég csúnya hangnemben.

    A játékosok szó nélkül elindultak az öltöző felé, az élen Bödével...

    Szép eredmény, de nagyon fáj hogy két hete vagy múlt héten is simán jók lettünk volna egy ilyen eredményre.

    Játékosok! Ha képesek voltatok előnyből elbukni a bajnoki címet, akkor legyen annyi pofátok, hogy becsülettel körbementek, nem csak a kezdőkörből balfaszkodtok. Szégyelljétek magatokat!

    Miért van itt Priskin? Ekkora egy alibi semmittevő f*szt..konkrétan hányingerem van tőle.

    Amúgy második félidő végén tökéletesen látszott mi a különbség egy Nagy Dominik (mint ügyes játékos) és egy Paintsil (tényleg tehetséges játékos) között. Amit Domi ész nélkül beltosz a kapusba, abból Józsika ad egy szép gólpasszt.

    Böde oké hogy megint gólt rúgott (üresen 3 méterről), de hogy a labdát nem bírja levenni és semmit nem csinált már megint. Ennyit Georgijevic is simán tudna, én benne jobban bíznék.

    Azért örülök hogy vannak olyan jó kis játékosaink mint Spiro, Nando, Paintsil (remélem jövőre is), Lovre, Bőle, Blazic, de ennél több kell.

    Kinmennek a játékosok a végén és fütyülés van. Verebek vagytok. Bárcsak kint maradtatok volna

    A közép körből az öltözőbe akartak egyből menni , ezért ment a fütyülés

    Dibusz0 – Lovrencsics6, Blazic6, Botka6, Marquinhos7 – Szpirovszki6, Gorriaran7 – Bőle6, Paintsil9, Varga7 – Böde6. (Hajnal szép volt, Priskin, Nagy Dominik majd máskor.) Szomorú állapot, most isszuk meg a négy döntetlen levét.

    Szerintetek Hajnal Tomi mit könnyezett meg?Azt,hogy hosszú idő után újra játszhatott,és ráadásul góllal tért vissza,vagy hogy visszavonul,és ez volt benne?

    Azért az 50 perc alibi miatt van bőven hiányérzetem a 4-0 ellenére.

    A győzelem megvan,de ez a játék...Borzalmas volt,amit műveltünk.Azt kell mondjam,hogy Joe mellett Marquinhos volt a másik legjobbunk.Varga,Böde most is gyenge volt,bár utóbbi szerzett egy gólt.Gergő szegényem most is sokat harcolt,de nagyon nem ment neki.

    Egész jól meccseltünk Máté Csabával.... Joe végre a helyén játszott és nem száműzve a szélen, 1 gól, 2 gólpassz, Bőle játéka remek volt, Varga végre a szélen játszott. A cserék voltak elég viccesek, de valószínűleg Priskin és Hajnal búcsú meccse volt, csak a bemondó elfelejtette bemondani. Összességében 1 félidő játék volt és 1 félidő lazsálás. Jön az EL. Hát kíváncsi vagyok. Ha mindenképpen ragaszkodnak Dollhoz, legyen szakmai igazgató, és legyen új edző, vagy fussunk neki Máté Csabával a következő idénynek.

    Ezt a második helyet magunknak koszköszönhe, hiszen a helyzeteket mi nem rúgtuk be. Ma nyertünk 4:0-ra és senki nem kérdezi meg, hogy nem kaptunk a meccs elején 11-est (talán) Spirovszki lerántásáért. Nem szoktam hinni az összeesküvés elméletekben, de kicsit furcsa, hogy a múlt heti Honvéd--Fradit Farkas Ádám vezeti és néhány ítélete miatt x-eltünk, majd most vezeti a Vidi-Honvédot, gondolom a biztonság kedvéért... Már nincs az a szabály, hogy egymás után 2 meccset nem vezethet ugyanaz a játékvezető egy csapatnak?

    A mai meccs második félideje megmutatta, miért nem lettünk bajnokok. 35 percet lötyögtünk, és a semmiből felhoztuk az ellenfelet. Ahelyett, hogy hamarabb lezárták volna a meccset, akűr fiesztát is csinálhattak volna a játékosaink.

    Csaba, meséld már el, hogy a 20. és a 80. perc között mi volt a taktika? Csak nem a buzizás? Az több ám, mint egy félidő tisztán.

    Ezzel a mai meccsel is bizonyítottuk, miért mi végzünk a második helyen. Amit előadtunk 70 percen át, az gyalázatos volt. Pedig Thomas nem is ült a padon.

    Egy ilyen csapatot, mint ez a diósgyőr, nem 4-0-ra kellene verni! Ha végig játszuk a meccset rendesen, akkor 8 a vége.

    Joe más sebességgel játszik mint a többiek. Tegnap ő nyerte meg a meccset ez nem is vitás. Rajta kívül Nando hajtott még, a védelem is stabil volt, bár különösebben nem tette próbára őket a dió. Lovre volt nagyon rossz támadásban: nála nem az akarást hiányoltam, egyszerűen semmi nem jött össze neki. Utoljára még tavaly láttam nála ugyanezt a vasas ellen.
    Varga Roli játékával továbbra se vagyok kibékülve, nagyon kutya az összjátékban és mostanában a pontrugásai is elég szarok. Az egyetlen igazán szép megmozdulása ami eszembe jut az egy kiugratása közvetlenül a lecserélése előtt, azt nem értem ha ilyeneket tud miért nem csinálja gyakrabban. Akitől még többet várnék az Luke, szerintem rajta látszódott a meccshiány. Néha igen rátekeredett a labdára aztán jött egy alibi passz.
    Hajnal góljának nagyon örültem, de az lenne a jó mindenkinek ha nyáron befejezné. Azt is remélem hogy Priskin nyáron elmegy, nekem összességében ő az idény csalódása, legalább is ahhoz képest amit reméltem tőle mikor idejött.
    Daniról nem vagyok hajlandó rosszat írni, így inkább nem írok semmit, lőtt egy gólt, ugorggyunk.
    Az én hangulatomat eléggé befolyásolta hogy a videoton utánunk játszott, így mivel akkor még nem tudtam mire elég ez a győzelem (nagyjából semmire) nem tudtam túlságosan felszabadultan szurkolni és örülni. Ráadásul 2:0 után jött a "Dollos" játék a 80. percig, úgyhogy összességében ez a tegnap esti meccs a sima győzelem ellenére egy közepes meccsélmény marad.

    A mai tizit pont ugyanolyan szabálytalanság előzte meg, mint a vidi ellen alcsúton. Csak ott Nandó kapott műesésért sárgát, most Joe megkapta a tizit. Persze, ez már nem döntött semmiről, de az..

    A Tábor első kiírásával nem lehet vitatkozni.

    A bajnokok találnak rá módot, a vesztesek találnak rá kifogást.

    Az az igazság, hogy a bírókon meg a mentálisan gyenge és formán kívül lévő játékosainkon túl az edzők között is különbség van: Nikolic felismerte, hogy bukni fog azzal a stratégiával, amit nyomott, és volt szíve kihagyni az egyik Scepovicot meg Husztit is, ha arról volt szó. Meccsek óta rúgnak egy gólt, aztán bekkelnek, a védelmük stabil (az utolsó 10 meccsen 2 gólt kaptak...), beállnak kontrázni. Kovácsnak megtalálta a helyét, kontráknál jól használható. Nálunk Varga akkor is kezdene talán, ha nem lenne lába.

    A Green Monster közleménye: A mai Diósgyőr elleni mérkőzés második félidejében sajnálatos baleset történt a B1-es szektorban, ahol információnk szerint a csoportok füstözésével egyidőben, de attól elkülönülten hanggránátot adott egy szurkoló a gyermeke kezébe, aki ennek következtében súlyosan megsérült.
    Legelőször is szeretnénk jobbulást kívánni sérült szurkolótársunknak.
    Korábban már számos alkalommal elmondtuk, hogy a hanggránát használatát a lelátón nem engedélyezzük!
    ÚJRA, NYOMATÉKOSAN FELHÍVJUK MINDEN SZURKOLÓTÁRSUNK FIGYELMÉT, HOGY A HANGGRÁNÁTOK HASZNÁLATA TILOS!
    Emellett korábban ki is lett adva egy közlemény a pirotechnika használatával kapcsolatban.
    Ebben világosan le lett írva, hogy bármilyen pirotechnikai eszköz használata csak a csoportok tudtával lehet. Ilyenre itt nem került sor.
    Hangsúlyozzuk, hogy a gyermek nem a Tábor által bemutatott, csoportok által koordinált látvány következtében sérült meg.
    A csoportok az elmúlt években rengeteg erőfeszítést tettek a szurkolói kultúra normalizálására (túlzott alkoholfogyasztás kerülése, pirotechnika szabályok közé szorítása, provokációk figyelmen kívül hagyása).
    Ennek a felelőtlen viselkedésnek a következtében egy gyermek súlyosan megsérült és megint rossz helyzetbe hozza az egész közösséget. Ez óriási tragédia egy fiatal fradistának és minden fradistának! Semmilyen pirotechnikai eszközt nem lehet gyermeknek adni.
    Nem véletlenül hozzuk ezeket a szabályokat. A szabályok betartása MINDENKIRE vonatkozik. A csoportokkal együtt visszatérő szurkolókra és a csoportok távolmaradása alatt bejáró szurkolókra egyaránt.
    Az alábbiakban a korábbi pirotechnikára vonatkozó közleményünk olvasható.
    "Pirotechnika:
    A lelátón pirózni csak a B-Közepet vezető szurkolói csoport(Green Monsters), tudtával és beleegyezésével lehet.
    A csoport vezetőit és a tagokat a mérkőzések előtt megtaláljátok a szektorok alján a drapik mögött.
    Amennyiben ez tud működni, elkerülhető mindennemű konfliktus és kellemetlenséget, mind a lelátón és a hatóságokkal illetve Clubbal szemben is. Mind a közösség, mind a saját érdeketekben."

    Nehéz érzelemmentesen arról a negyedóráról írni.



    Talpon volt a lelátó, a szurkoló igenis búcsúzni akart, hitet tenni a csapat mellett, amit sajnos épp a csapat nem érzett át. A középkörből tapsikoltak vissza, majd szép lassan elindultak az öltöző felé. Megértem én, hogy a tikkasztó májusi hőség után várták már a hűsítő zuhanyt, de a szurkolók egészen mást vártak. Amikor a taps mellé méltatlankodás is eljutott a fülekig, talán Hajnal Tominak ugrott be, hogy talán illeni elköszönni azoktól, akikért ők pályán vannak. Nem túl nagy lelkesedéssel, de végül is végigsétáltak a lelátók előtt…már aki kint volt és már nem a zuhany alatt. Gorriarán tette meg az első lépést, egy gyerkőc kérte tőle a mezét, le is vetette, átlépve a “biztonsági” zónán. Néhányan még követték a példáját, de mire a B-Közép elé értek már csak a fél csapat maradt és ők sem tudták, hogy vajon mit is kell csinálni.

    Nem sokat, csak együtt kellett volna örülni annak, hogy itt vagyunk az arénában, hogy akkor is mi vagyunk a Ferencváros, ha ezt nagyon sokan másképpen szeretnék értelmezni. A toporgásból méltatlankodás, fütty és főleg szomorúság kerekedett ki. Egy szintig megértem én a játékosokat, hiszen számukra is csalódás a második hely, az elvesztett/elvett bajnoki arany, de nem csak a bírók tévedéseit kellett elviselniük, nem csak a helyzeteket hagyták ki, hanem a lehetőséget is, hogy mindezek ellenére újra összeforrjon az, ami mindig is a Ferencváros védjegye volt."

    Apuka azt hitte, hogy stroboszkópot ad a gyerek kezébe, de az valójában hanggránát volt. Gondolom vmi kínai fos.

    A pirotechnikai eszköz a közhiedelemmel ellentétben veszélyes és nem gyerek kezébe való, bármilyen “cukik” a From father to son képek.

    Sajnálom a gyereket is, az apját is, örüljünk hogy nem lett magyob baj, több pirot gyerek kezében nem szabad adni a Fradi pályán.

    Meg lehet kutyázni a Hambergert hogy mit jönnek a szabályaikkal, hogy csak ők pirózhatnak.

    Nem feszítésből hozzák a szabályokat, mindnek oka van.

    A videón teljesen egyértelmű, hogy nem hanggránát volt, hanem valami kínai piacos stroboszkóp.

    Kicsit okosítsatok ki. Füst és "látvány" meccs előtt, szünet végén számomra érthető, bár nem pártolom.

    No de 2:0-s vezetésnél, finoman szólva is döcögő játék mellett a 6x. percben a játékot percekre megakasztva,

    novemberi ködöt felülmúlva, mint mondjátok büdösen ... MI ÉRTELME???

    és akkor még a büntiről nem is szóltunk, no meg a kissrác ...:(

    Sztem nem kell kulonosebb indokot keresni, jo a hangulata, jol nez ki.

    en egyebkent pont a meccs elotti fustot nem ertem, szerintem a goloknal meg unneplesnel az igazi.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/05/27/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-9/
    https://ulloi129.hu/2018/05/29/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-9/