magyarfutball.hu

Paksi FC - Videoton FC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: BZS1979
    2018.07.19, 17:29 (szerk.: 2018.07.19, 17:29)
    Jegy: kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.29, 12:01
    Fantasztikusan kreatívok vagyunk. Ívelgetések ezerrel.

    Huszti látványosan szart se ér sajnos.

    Most már lassan ki lehetne találni valamit arra az esetre, ha Lazo nincs a pályán. Megpróbáltuk Huszti ívelgetését, az nem jött össze (komolyan már a félpályánál szabadot kaptunk, azt is felíveltük, nevetséges). Tudom, hogy az utóbbi időben ezt Lazoval is képesek voltunk előadni, de Kokó mintha a pályán se lett volna. Stefan is egyszer ha nagy helyzetbe kerül, azt kihagyja, mint a Loki ellen. Lehet, hogy most buktuk el a bajnokságot, aztán ki tudja, jövőhéten lehet megint sziporkázunk, hogy aztán valami idegenbeli meccsen bukjuk el megint.

    Semmi meglepő nem történt a meccsen, a jobb csapat nyert.
    Most őszintén: a magyar fociban mindenki túl van fizetve, a magyar játékosok is, de akkor ilyen légiósokra minek akkora lóvét áldozni? A Paks miben mutatott kevesebbet, tőlünk kiselejtezett magyarokkal?

    Ez nem egy bajnokcsapat, az, hogy lehozunk meccseket kapott gól nélkül, meg szögletekből szerzünk gólokat kevés. Hát még, ha egyik sincs. Ahogy foci se.

    Marko Scepovicnak még a testtartása is borzalmas. Nem is emlékszem hogy láttam volna tőle egy megindulást, szép cselt, sprintet valamit.

    Megint más lehetőség nem marad -főleg ha bukjuk a bajnokságot- új csapatot kell építeni. Ez így zsákutca. Gondolom Géresi is megy a levesbe vagy be is fejezi nem tudom mennyire súlyos baja van.

    A "mester" megmagyarázta már a mait?

    "A Paks jobban akarta a győzelmet." Komolyan mondom, nem értem, miről beszéltek, amikor nemzetközi kupáról, kiemelésről meg ilyenekről álmodoztok. Ki van ebben a csapatban, akinek nem elég, amit itthon megkereshet elérhet?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177