magyarfutball.hu

Ceglédi VSE - Zalaegerszegi TE FC 2 : 0* 17:00 * elmaradt meccs pótlása

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.18, 13:21
    A héten már több híradásban és időjárás előrejelzésben is elhangzott, hogy nagyon zord idő várható a hétvégén, ami a tegnap esti órákban meg is érkezett az egész országba. Klubunk illetékesei már tegnap este szervezték a ma reggeli munkát, hogy alkalmassá lehessen tenni a pályát a mai mérkőzésre.

    Az érintetteknek korán indult a nap, hogy időben tudjuk tájékoztatni ellenfelünket és a Magyar Labdarúgó Szövetséget a kialakult helyzetről. Klubunk munkásokat és gépet küldött át Albertirsára, de közben az önkormányzattól levelet kaptunk, hogy nem engedik, hogy a pályán bárki, bármilyen munkát végezzen. A döntés egyébként jogos volt, hiszen még a két héttel ezelőtti állapotokból sem jött helyre teljesen a pálya talaja, amin csak rontott a tegnapi esőzés, majd a tegnap esti hóvihar. A játéktéren nagyjából 15-20 centiméter hó található és a talaj fagyos, ami teljesen alkalmatlanná teszi a pályát a mérkőzés megrendezésére.

    A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága nagyon rugalmas volt és gyors megállapodás született a mérkőzés (azóta úgy néz ki, hogy több mérkőzés) elhalasztásáról. A Ceglédi VSE és a Zalaegerszeg vezetősége, valamint szakmai stábja az árpilis 25-i, szerdai időpontot adta meg a mérkőzés pótlására, melyet az MLSZ Versenybizottsága mindenbizonnyal jóvá is fog hagyni, miután kérésüknek megfelelően választotta ki a két csapat az időpontot.

    https://www.cegledfoci.hu/hirek/elmarad-a-zte-elleni-merkozes-is.html