magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 5 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  2. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  3. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  4. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  5. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  6. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  7. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  8. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  9. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  10. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  11. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
  12. Ferencvárosi TC - Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.11, 11:38 (szerk.: 2018.03.13, 10:06)
    Tegnap a fórum meg volt bolondulva az első félidőben. /én csak az orbitális helyzeteknél méltatlankodtam/ A borzasztóan gyenge Balmazt simán bedaráltuk. Továbbra is az a véleményem, hogy igazán kiemelkedő magyar játékosunk nincs, leszámítva Dinit és Danit. Ha valaki a fejére vagy a lábára teszi a lasztit, akkor nem buzizik. (imádom, mint a Fradi katonát)

    kép
    Horváth Ferkó elment a csapatával kocsmába verekedni. Csak arra nem számított, hogy Böde Dani is ott lesz, és elveri őket...

    Na, szerintem Lovrencsiccsel sokkal jobb a csapat, mint Botkával... És jól látszik, hogy egy bekkelni érkező csapat elłen felesleges a Leó-Szpiró-Nando hármas.

    Szép volt Roli gólpassza, csak kár, hogy Dani mellé fejelte.

    Nincs valahol videó a meccs eleji meg nem adott tiziről?

    minimális fizikai kontaktus szerintem volt, így a sárga túlzás volt, de tizenegyes nem volt.

    Amadou a szertelen, mindenlébenkanál játékával együtt is nagyon hasznos volt. Pörgött-forgott, visszatámadott, beleakadt a labda, csúszott mászott négynél is, minden fos labdáért megszakadt.
    Hatalmasat játszott.

    Ama és Joe üde színfolt a mennyeiben
    végre megjött Thomas esze és a helyükön játszatta Őket

    Lehet, hogy egy full éles meccsen agyvérzést kaptam volna a hibáitól, de most belefért még az a kapufa is. És tegnap asszem belső védőt nem játszott, azon kívül mindenhol ott volt, mindig.
    Ha egy 22 éves, fehér, Fradi nevelés lenne, a tegnapi meccs után itt Simontibiznénk...

    Paintsilt nem szabad a szélre tenni! Lovre tényleg jól segíti a támadásokat, Botka jobb a védekezésben. Moutari meglepett, lendületes volt, de nagyom tetszett Nagy D. is. Otigbától a gólokat hiányolom, a holland bajnokságban rendre betalált pontrúgások után. Ha itthon rúgjuk az ötösöket, idegenben vétek vezetés után visszavenni, és "kihúzásra" játszani.
    Jó volt végre tavasszal szurkolni!
    Reszkess Migránscsapat!!!!

    Főleg az elején sok volt a pontatlanság a játékunkban, de igazából egy percig sem éreztem, hogy ne mi nyernénk, olyan magabiztosan toltuk végig. Jó idő is volt, jó volt kint lenni. Szeretem az ilyen meccseket. Mivel állítólag veszélyeztetett korban vagyok a szívemmel, azt kérném a csapattól, ne kelljen izgulnom, ha lehet a ***-ig. smiley
    Vicces, amikor Dani ölelgeti Moutarit és Páncélt az egyik gól után, mindkét kis csoki a hónaljáig ér, olyan mintha két kis dinnyéért ugrott volna le a madocsai piacra.
    Gorriarán a második félidőben, valahol a 72. perc környékén óriási cselt csinált bal szélen, az nincs meg valakinek gifben?

    Számomra meglepő,hogy Blazic mennyire veszélyes a kapu előtt. A szezon előtt ezt inkább Kennytől vártam volna. Örülök, hogy végre a védőink is vallalnak pluszt ilyen szempontból.

    Egy futni képtelen, kontrákra építő csapatot vertünk meg.
    Erőnlét nélkül, milyen ellentámadásokra építette fel a Balmaz játékát horváthferi azt elképzelni sem tudom!? Jellemző a mennyei színvonalára, hogy ez a csapat sorozatban 5 mérkőzést megúszott vereség nélkül. A lelátóról nézve nem nehezedett semmiféle nyomás a vendég csapatra. Mindössze minket nyomasztott a "felcsúti rém", aki a fél Fradit besárgította.

    7 mérkőzést.

    És nem az NB1 degradálása ez, hanem a mi jó formánknak volt köszönhető a tegnapi, illetve az eredmény is jól alakult a kulcspillanatokban.

    Megismétlem: ez a Balmaz eddig két döntetlent játszott a Videotonnal, amelyikre mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy jellemzően gyenge csapat, vagy sokkal gyengébb, mint mi. Ne egy meccsből indulj ki, és végképp ne a félig üres poharat lásd...

    A lelátón ülve fogtuk a hasunkat, hogy milyen enervált ez a kiesőjelölt. Rudi beállítását követően pedig a fejünket fogtuk, hogy egy elhízott játékos "első osztályú" meccsen pályára léphet. 8 gól volt a reális különbség a két csapat között.

    Egyébként minden tisztelet Horváth Ferié, hogy pusztán a csapategység maximumra csiszolásával és jó motivációval egy ilyen csapatból ennyi pontot kihozott. Minden túlzás nélkül, a tegnapi kezdőből Horváth L., Póti, Tamás és Haris az NB2-ben is jópár helyen nem lennének kezdők. És ne felejtsük el: ez a Balmazújváros már 4 pontot elvett a Videotontól...

    Szerintem óriási szégyen, ha egy csapat a bekapott gólok ellenére is, csak a kapuját óvja.
    Ferike keveri a szakmát és a Sas kabaré színpadát. Egy ripacs.

    1-0-nál még teljesen érthető volt a dolog, hiszen ha fejjel a falnak kijönnek, és már fél óra után 3-0, az mennyivel jobb? Ott még úgy volt vele, hogy legyenek stabilak, aztán hátha bepottyan elöl is egy gól.

    Mivel végül mégis meglett a második a szünet előtt, így várható volt, hogy ott már kijjebb fognak jönni, fel is adták a sündisznót, és annak rendje és módja szerint hamar kapták a harmadikat, ott meg már végleg eldőlt minden, 1000-ből 1-szer sem egyenlítene egy ilyen csapat 3-0-ról a Groupamában.

    Ne felejtsd el, hogy két teljes kör után, 22 fordulót követően van egy 0-3-juk a Honvéd ellen és a tegnapi 0-5, ezeket leszámítva a maradék 20 meccsen vagy ki se kaptak, vagy mindössze 1 gólos vereséget szenvedtek, és csak pontegyenlőséggel, kevesebb győzelemmel állnak jelenleg kieső helyen. Mindezt a toronymagasan leggyengébb kerettel.

    Én azt vettem észre, hogy 1-0-ig szólt a csontzene, aztán abból is visszavettek (szerencséresmiley)

    ennek ellenére minket sárgázott szanaszét a felcsúti rém, a fogalmatlan faszkalapja, Andricsnak 25 percet kellett volna a pályán töltenie

    Szanaszét?

    3 sárgát kaptunk, ebből Paintsilé a gagyi műesésért nem kérdés, Leandróé szintén nem, hiszen ahogy mutatta is a játékvezető, az már a második túlzottan kemény belépője volt, egyedül Lovrencsicsére foghatod rá, hogy túl szigorú volt, de ott nyilvánvalóan úgy érezte, hogy meg kell fognia a meccset.

    Azt meg már csak zárójelben, hogy a Balmaz is 3 sárgát kapott. Szelektív látásmód...

    megfogni a meccset az elején kellett volna, amikor Botkát lerúgták, azon az alapon amit Leo sárgájára írsz a Balmaznak 8 sárga járt volna

    nagyon nem kellett meccselnie
    a sérült Botka helyett csak Gerit hozhatta be, a padon lévők közül, pedig még Te is Domit és Dekit cserélted volna be

    az volt a jó tett részéről, hogy végre eltalálta a kezdőt

    Amugy az milyen már, hogy amint Roli lement, mindjárt lett egy vagon szögletünk ,szabadrugásunk,meg egy büntetőnk!

    A második félidőben nagyon szépen játszottunk. Gorriarán pontos keresztlabdái élményszámba mentek. Lovrencsics játéka is nagyon tetszett. Hasznos és lendületes volt, neki köszönhetően sikerült megbontani a Balmaz baloldali védelmét.

    Így a második félidő és az 5-0 után azt mondom, hogy tetszett a mérkőzés. Igazából már az első félidőben is látszott, hogy mit szeretnénk játszani, de az indokolatlan labdaeladások a legtöbb támadásvezetést megakadályozták. Azért az előző másfél évben sokkal kilátástalanabb volt a játékunk a betömörülő csapatok ellen. Ez összességében pozitív fejlemény. Az is igaz, hogy a Balmazújváros nem azt az ellenállást képviselte (a 2. félidőben meg aztán semmilyent), mint mondjuk egy Paks. Kíváncsi is leszek majd tavasszal arra a mérkőzésre. Gorriaran ma tanárian játszott. Egyenlőre örülök ennek a tavaszi Bödének is. Ami negatívum a labdaeladásokon kívül, hogy valahogy nem voltunk a kontrák kivédekezésében sokszor elég akkurátusak az első félidőben. Sokszor olyan körülményesen álltunk bele egy-két párharcba mint a múlt héten. Legalábbis néha ez volt az érzésem. A második félidőt mindenesetre jó volt nézni, igazi örömfoci volt. Ha jó a talaj, akkor tud működni ez a labdajáratós játékunk (már ha nem csesszük el saját magunknak).

    Az elso 47 perc gyakorlatilag ertekelhetetlen volt. Utana szepen kerekedett a dolog.
    Dani oriasi figura csak tetmeccsen ha lehet ne engedjuk tobbet tizenegyest loni. Biztos voltam benne hogy el fogja cseszni. A mesterharmas pedig tortenelmi pillanat. Toth Misi es Horvath Petya ota megvan az evezred elso 10+-os parosa.

    Dibusz7(7+0) – Botka5 (Lovre7), Otigba6, Blazic6, Marquinhos7 – Leandro6 – Gorriarán7, Paintsil8 – Varga6 (Nagy Domi6), Böde8(9-1), Amadou6.

    Többször voltunk már brutális mezőnyfölényben védekező csapat ellen, s csak néhányszor sikerült megtörni az ellenfelet. Ami örömteli volt számomra most az az, hogy a biztos vezetés birtokában is gólratörően játszottunk, nem lazáztuk el, nem elégedtünk meg egy szerényebb győzelemmel. A második félidei játékunk, küzdeni akarásunk és erőnlétünk meghozhatja a 30. bajnoki címünket, amennyiben így állunk hozzá minden hátralévő mérkőzésünköz. Hajrá Fradi!

    Nem szeretnék negatív lenni, de szerintem a 2. félidőben sem volt jobb a játékunk sokkal. A látványos különbséget az okozta, hogy a Balmaz a félidő után teljesen visszaállt, mert tudták. hogy mi vár rájuk. El akarták kerülni a nagy kést, de így sem sikerült. A statot és/vagy az összefoglalót nézve parádés Fradi volt a hétvégén, szerintem viszont egy komolyabb ellenfél ellen ez vajmi kevés lett volna.
    Annak természetesen én is örülök, hogy nem álltak le a srácok 2 gól után b*zizni.

    https://ulloi129.hu/2018/03/10/elo-a-balmazujvaros-elleni-bajnokirol-2/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.07, 17:38 (szerk.: 2017.11.07, 17:46)
    A fegyelmi bizottság az FTC–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, a mérkőzés rendezésével kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint a mérkőzés alatt a rend nem megfelelő biztosításáért (A mérkőzés szünetében a hazai szurkolók között súlyos szurkolói rendbontás történt, amikor a szurkolók egy csoportja összeverekedett egymással, ezért három személy megsérült, akiket kórházba szállítottak.

    A sérülésokozással kapcsolatban megállapítható volt, hogy két szurkoló sérülését a stadion területére bekerült késsel okozták.) 3 millió Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, valamint elrendeli a Groupama Aréna „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak három soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen zárják le.

    A fegyelmi bizottság a DVSC-t, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet és az ellenfél szidalmazása) 200 ezer Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.