magyarfutball.hu

Újpest FC - Mezőkövesd Zsóry FC 2 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.04, 10:57
    Kevés bundásabb csapat van a miénknél...

    Nagyon nehéz ezt a csapatot szeretni. Szerintem még soha nem volt ennyire nehéz. Nagyon félek, hogy ez már középtávon is sokba kerül az egész klubnak. De még pár év, és, ha így megy tovább, MTK hangulat lesz a Megyerin. Ki kíváncsi erre hosszú távon? És már évek óta ez megy.

    Mikor egy csapat az első 5 percben gólt rúg és rövid időn belül nem rúg még egyet az 90 % hogy kikap. Gyors gólunk után az ellenfél 16- osától is haza adtunk, amit Pajovics össze vissza elrúgott. Itt a játékosok agyilag nincsenek toppon. Már írtam hogy ha nem szakadnak meg a pályán akkor nagy gondok lesznek, mert a tudásuk ide kevés. Addig ameddig idehoznak ilyen 3-ad osztályú játékosokat akiket játszatni kell hogy elbírják adni, addig itt nem lesz eredmény. Szomorú vagyok.

    Tokeletesen bejott. Gusztustalan egy csapat vagyunk sajnos. Ezzel azonosulni nem nagyon tudok. Szandekosan magunk ellen jatszunk amint meglegyint a nemzetkozi szereples. Ebbe mi a jo es igy felmenni a palyara es igy aludni hat nemtudom. Ameg a belga es a szerb el nem megy ez lesz. Mocskos egy bundas csapat vagyunk...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155