magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.03.04, 10:42 (szerk.: 2018.03.06, 13:51)
    A gólunk gyönyörű volt, ezt leszámítva értékelhetetlen a teljesítményünk. Teljesen megérdemelten nyert a gyenge Diósgyőr, ami azt jelenti, hogy mi a tudásunk húsz százalékát hoztuk.

    kép
    Nálunk volt többet a labda (52%-48%), mi passzoltunk többet és pontosabban (74%-64%). A DVTK többet kísérletezett és talált kaput, több szögletet végezhetett el és több párharcot is nyert, 2%-kal (98-93, 51%-49%).

    A legjobb InStat-indexe Kocsis Gergőnek van: 207. Őt 201-201-gyel Böde Dani és Marquinhos (!) követi. A top 5-öt két további fradista zárja: Nando (199) és Leo (197).

    Hogy miben nőtt fölénk a DVTK szombaton, hogy mi hiányzott, azt leginkább a sikeres cselek mutatják. Az első Ugrai Roland (9/13) többet mutatott be, mint a három ebben a tekintetben legaktívabb fradista (Nando 4/6), Leo (2/3) és Otigba (2/3). Mindhármukat megelőzi a fiatal Óvári is (5/9), Paintsil sehol nincs a listán.

    A sikeres passzokat tekintve szokás szerint a mieink vannak elől: Botka (34/42, 81%), Blazic (35/44, 80%), Leo (35/46, 76%), Lovrencsics G. (29/40, 72%). 1-1 sikeres kulcspassza volt Lovrencsicsnek, Leónak, Kocsisnak, Velának és Óvárinak.

    Bár a mieink ellen Farkas Ádám több szabálytalanságot ítélt (20-17), a legtöbbször Nandó ellen faultoltak: tízszer! Őt Ugrai és Óvári (4-4), Otigba és Eperjesi követi (2-2). Egy támadónk sem harcolt ki két szabadrúgásnál többet, ez is mutatja inaktivitásukat – kivétel Böde Dani.

    Egyik gólt se láttam, mert a szurkolással voltam elfoglalva....Nos ez a szögletből kapott gól nem mi ránk jellemző, de most összejött ez is.

    Ez a pofon talan meg epp jokor jott, remelem tanulunk belole...
    Ezen felul pedig valtozatlnul tartom, hogy Ugrait vissza kellene hozni. Szvsz a mezony legjobbja volt tegnap is.

    Ekkora pofon régen ért. Nem először kapcsoltam ki a TV-t. -most a második után- Hogy Danin kívül ne legyen még egy ember, ezt nem gondoltam volna. A másik vesszőparipám /Moniz mellett/, Ugrai. Már a Haladásnál látszottak a képességei. Sokan kifogásolják, hogy nálunk nem villogott. Bódog a helyére tette. Álmomba se jöjjön elő, mekkora bohócot csinált a védelmünkből, szabályosan nem is tudtuk szerelni. Ez a meccs most nagyon padlóra tett. /és ott volt még a kézi, de mindegy, hogy a Rosztov, vagy a Bukarest jön/

    Így van. a másodiknál én is kiszálltam. Ugrai bohócot csinált belőlünk és ezt szerényen tette. Paintsil nálam pad, s rajta múlik, hogy véglegesen vagy csak átmenetileg.

    adott egy gólpaszt azt levették a pályáról ezután elbaltázott mindent, gólt akart lőni, de ki volt az aki fent hagyta

    Most 3 ponttal vezetünk, úgy, hogy a tv nem játszott. Ha a tv 3 ponttal lehozza a picipestet, akkor egyenlö lesz a pontszám. Ha kikap marad a 3 pont előnyünk, de ha nyertünk volna az utóbbi esetben 6 pont lehetett volna. Szóval mindenképpen mi jöttünk ki vesztesen ebből a jégcsatából.

    Egy ilyen szépen kővé fagyott pályán miért nem lett megkínálva a Diós kapusa sok távoli lövéssel? Alig lőttek kapura a támadóink. Így levették őket a pályáról?

    Lovre szépen beemelgetett a kapusnak.
    Dani a meccs nagyobb részében nem sokat mutatott. Nando a múltkor nagyot játszott, most kicsit ő is halványabb volt.

    Böde játszott 6-osra, a többiek 4, 4.5-re. Marquinhos 3-ra.

    Hihetetlen, hogy mindenhol képesek voltak letakarítani a pályát! Még újpesten is jobb volt a pálya talaja, mint Debrecenben. Én nem hiszek az összeesküvés elméletekben, de ez nekem is fura....

    az sokkal nevetségesebb volt, hogy nem volt tartaléklabda. És ez nem ellenünk volt, az első félidőben Ugrai teljesen kiakadt egyszer emiatt.

    Nandot jól megrugdosták, szerintem őt és Bödét is le kellett volna venni a szünetben, utóbbit a gólja után nagyon fogták, kellett volna már a második félidőre váltani, de Doll erre megint nem volt képes, sem taktikailag, sem cserék tekintetében. A bíró nem adott jónéhány sárgát, ott kellett volna kezdeni, amikor játékon kívül Otigbát ellökte Bacsa, az sérülésveszélyes volt, főleg ilyen talajon, aztán amit még összefaragták elkésett belépőkkel, szándékos utánrúgásokkal Nandot. A Diósgyőr harcosabb volt, nem álltak le, ráadásul szokás szerint a védelemben is rossz volt a helyezkedés, az emberek elosztása. És még benne volt 1-2 kapott gól, mert Dénes is előfordult, hogy alászaladt a labdának, mert rosszul jött ki.
    Ha pártatlanul nézte volna valaki a meccset, biztos jól szórakozik, mert egyébként nem volt rossz meccs, de magunknak köszönhetjük, hogy rosszul jöttünk ki belőle.
    Ami még a védekezést illeti, amikor így játszanak ellenünk, nyugodtan lehetne változtatni a felálláson, mondjuk úgy, hogy átállunk 5 védőre Leo visszahúzódásával, a két szélső védő jobban bejátssza a széleket és Böde is visszább jön, a két támadó, befelé húzó szélsőnek pedig osztják a lasztikat a kp-k és Dani, de efféle meglepő dolgokat sosem találtunk ki. Pedig lehet nem ártana.

    Szpiro, Lovre, Paintsil helyett LovreB Batik középre a szerb Böde mellé és mehet a menet. Ugyanis a pálya közepén játék nem volt csak folyamatos testi kontaktus, semmi más. Oda a két magas új bírkózni és a szerb kapura(ő is 187cm)

    Két jobb meccs után mindig jönnek a csoportkörrel, pedig tapodtat se léptünk előre ebben a tekintetben az évek folyamán.
    Egyébként Doll jól beszél, én is úgyan igy láttam a meccset. Hiányoztak a párharcok. Pedig ezt kellene eröltetni, mert ezek a fiúk csak ebben jók. A csapatunk nagy része rakkolós, "buta" játékos. Leóra nem lehet alapozni... és Gerára sem. Ezért volt hiba Nagy Dominikot hozni, egy valóban erősitést jelentő játékos helyett.

    én a csapatra vagyok mérges, három játékoson, Bödén, Lovrén, Nandon, kívül mindenki nagyképűen ment ki a pályára, komoly fejmosást érdemelnek
    Paintsil pedig remélem a kispadon találja magát, két meccse alibizik, mint aki azt várja, hogy dobbanthasson.
    szedjétek össze magatokat srácok, Hajrá Fradi!!!!

    Pedig a gólunk szép volt. Utána miért nem volt ez? Nem is értem...

    Jókor jött a pofon. Paintsil-nek, most a kispad jár. Térjen észhez.

    Mert 4x jól megrúgták és jellemzően ketten támadtak rá, labdával nem gyorsabb 2db 2 fejjel magasabb játékosnál. A középpályás védekezésünk meg fasorba nincs 2 éve, csak akkor nyerünk ha az ellenfélnél van egy rossz formában lévő Kamber.

    Én leginkább Lovrén éreztem azt, hogy idegesíti ez az egész meccs, és próbál valamit tenni a kudarc elkerülés ellen. De hát egy fecske nem csinál nyarat...

    A hibája után (tőle vették el a labdát menetrendszerűen) majdnem elbőgte magát

    Mit is csinált a diósgyőr? Nem engedte, hogy benyomjuk őket, az összes játékosuk letámadott. Baszhattuk a tilitolit, mert nem volt hely, ezért előre vagdaltuk a labdákat. Erre kéne kitalálni már valamit.

    A honvéd meccs után írtam,hogy kellene még 4-5 nagyarányú győzelem,és onnantól könnyebb lenne a dolgunk,mert a hátralévő meccseken fosnának az ellenfelek. Erre jött a Diósgyőr, és rávilágított arra igenis van keresnivalója minden csapatnak a Fradi ellen. A legborzasztóbb,hogy kettesével kapjuk a gólokat, és ez még nem tűnt fel a szakmai stábnak.Lehet,hogy összeszokott a védelmünk,de a mai második Diós gólnál nekem nem úgy tűnt.Aztán ott volt Ugrai szólója,ami Dénesnek köszönhetően nem lett gól. Lehet valakit padoztatni kéne,hogy észbe kapjon,míg nem késő.Most jön a Balmaz,amelyik nem az a csapat,ami megijed idegenben.Arra jó lesz számítani,hogy ellenük sem fogjuk megúszni kapott gól nélkül,de viszont azt elvárnám,hogy legalább 3 góllal verjük meg őket.Nagyon kellene javítani a gólkülönbségünkön,nehogy a végén ez miatt bukjuk a bajnoki címet.

    Ami a honvéd ellen is és most is feltűnt, hogy Páncél Jóska nagyon nem szélső, őt vissza kéne tenni tkpba, Szpiró helyett meg kellene egy keményebb vkp. Valahogy ez a védelem sincs rendben, 2 meccs 4 gól...

    42 percnyi tiszta játékidő... Az azért meglep, hogy Pedroso ott van a legjobb 5-ben. Én nagyon gyengének láttam a játékát.

    https://ulloi129.hu/2018/03/06/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-8/#more-159065
    https://ulloi129.hu/2018/03/03/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-8/