magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Vasas FC 3 : 3 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 18:49
    Szerintem annyira nem volt szar. Sajnos rúgattunk velük két gólt, a paraszt a harmadikat még életében nem találja el így. Azt a harmadikat naivan benéztük. Felrúg, visszafejel, gól.

    A védelem nem volt ma még, előre még csak-csak. Mielőtt a végen elfáradtunk volna, 1-1-nél Gaál be kellett volna a zicit, abból lett 1-2 helyett, 2-1. 3-3-nál a Kövesdi helyzetek előtt, szögletnél Kirét lerantották elottünk, sima tizi. Zsombornak is volt még két lehetősége.

    Mindegy olvasva a hsz-eket, a monitor előtt kicsit más volt a mérkőzés, a helyszínen nem volt akkora tragedia. Az UTE-hez képest hozzáállásban, játékban és sebessben is leptünk előre. A Kövesd nem volt rossz.

    a végén láttad élőben a 2 ziccert ami miliméterekkel ment arrébb? Most arról is beszélgethetnénk,hogy kikaptunk. Gaál fáradt volt látszott,hamarabb lecseréli,lehet egy friss ember belövi azt ami ő nem tudott.Ugyanígy Ádám is lehetett volna csere nyugodtan.

    Különben azért el kell ismerni, mégha mi is kaptuk: Strestik gólja nagyon parádésra sikerült, Kosztáé sem volt csúnya, no de Felix, Zsombi és Bálint góljai sem voltak potyagólok!

    A 6 gól és a viszonylagos hajtás azért sok mindent feledtet, de a tavalyi átlagos Vasas nívóhoz képest ezt a produkciót inkább gyengének minősíteném.

    Nem rossz eredmény a körülményekhez képest! Végtelen hosszú utazás, kényelmetlen nyaktörő úton, nincs egy normális repülőtér a közelben, a fű is nyálkás csúszós félkemény a legxarabb a nívós játékra. Az időjárás is pocsék , esős félig napos , ilyenkor célszerű lenne októbertől-májusig szüneteltetni a küzdelmeket. Minden elismerésem a játékosoknak a gigászi heroikus helytállásért és küzdésért! Bízom a szebb jövőben.

    A Kövesd a leggyengébb csapat az Nb1-ben. Ehhez képest ma láthattuk, hogy hol tartunk. Nincs meg a játékunk. Még 1 pont jó lenne idén, de igazán a szünetet várom. Akkor majd bele kell nyúlni.

    Az elmúlt meccseinken ennél csak gyengébb volt az ellenfél, az Újpest, a Balmaz , a Felcsút és a Haladás is gyengébben játszott ellenünk, mint most a Kövesd. Nem mondom, hogy minden ok, mert a védekezésünk borzasztó, pl. James amit művel hetek óta, az katasztrófa, de azért látszott a javulás, az elmúlt egy hónaphoz képest, Beró pl. ma végre kifejezetten jól játszott.

    Az edző szerint ez a "gólgazdag mérkőzés tetszhetett a szurkolóknak".

    Hát nekem nem tetszett! A védelem katasztrófa volt, James-el az élen. Az összjáték továbbra is nulla. Csatársor nincs. Tavaly ugyanezek a játékosok még tudtak egymáshoz passzolni, futni, most nem. ???? Egyedül Berecz mutatott most valami halvány javulást, de a többiek...

    Amit nem értek. Ádám Martin megkapta s lehetőséget, de a szünetben már le kellett volna cserélni... azon kívül, hogy szabadrúgásoknál átlépte a labdát kocogva, tehát arra a mozgásra senki nem mozdult be, igazából vajon mi indokolta, hogy a pályán maradjon?!

    Egyénileg talán több jó játékosuk van az alapcsapatban, mint nekünk.

    Tegnap azt is bebizonyították, hogy néhány nap, hét alatt, legalább is Kuttornál meg tudtak változni, át tudtak állni.

    Igen technikás játékot játszottak, szinte alig volt rossz passzuk és labdakezelési hiba.

    Érdekes módon, amikor Õk beleléptek egy egy átadásunkba, indításunkba,mindig jó helyre került a labda,

    amíg a mienkről mindig szerencsétlenül pattan meg, ellenfélhez mezőnyben gólhelyzetbe, kapus bravúr kellett a hárításhoz.

    Azt láttam, hogy végtelenül leegyszerűsítették a játékot, amikor kellett a vonal mentén, nem haboztak kirúgták, amikor kellett befutották, hogy ne menjen ki a labdájuk.

    James az egyik gól előtt nem pöckölte ki taccsra, bent tartotta, elvették tőle,

    Vaskó csak kitolta és nem kifejelte a labdát a tizenhatos környékén, azt is középre pont kapásra Strestiknek.

    Moha nem engedte oda Martint a pontrúgásokhoz, de rendszerit alacsonyan lőtte be, semmi eredménnyel. Aztán Martin a szögletnél megmutatta, hogyan kell beívelni.

    Nem beszélve, Moha ziccerben eltörte a labdát (nem először), Gál és Berecz szintén rossz megoldást választott ziccerben. Ez három (-) gól. Ezekkel mindig Mi vezethettünk volna.

    Van még min javítani, de hogyan és kikkel ezt kell a vezetőknek hamar megoldani.

    Soha nem látott összeállításban voltunk. A védelemben Vasi és James együtt sok. Kire és Burma nem futó. Kirében ugyan benne van a játék, hogy előre is jó legyen, de Burma erre nem képes azért. Moha is gyengus volt. Zsombitól láttam életjeleket, Vidus eltűnt a mezőnyben. A párharcokat érzésre a Kövesd nyerte, nagyobb bajban vannak, jobban fel voltak tüzelve. Mindenki belelépett keményen a párharcokba, mi csajoskodtunk. Kire tizenegyes szituját megnézném. Végig fogta az oldalát a bekk két kézzel, szerintem azt hihette a matyó, hogy lagziban vonatoznak.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138