magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Vasas FC 0 : 0 17:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Puskás Akadémia FC - Vasas FC 2017
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.29, 14:47
    Ma a legveszelyesebb megmozdulásunk egy 25 m-es Burmeister lövés volt...

    Ezt a Burmát nem lenne szabad hátvédként játszatni, viszont a középpályán már nem először nyújt jó teljesítményt, nem is szólva, hogy az ellenfél kapujához közelebb van.

    A lövése szép volt.

    Kamenár szerzett nekünk egy pontot. Csatáraink továbbra is tragikusak, egyik gyengébb mint a másik, és még formán kívül is vannak.

    Meg tudnád mondani/számolni hány használható labdát kaptak ma a csatáraink? Én nulláig jutottam.

    A mai meccsen azt lehetett látni, mindkét csapat terve az volt, legyen meg a döntetlen, a többi meg esetleges bónusz.

    De a lényeg a minimális X.

    Nálunk támadójáték nem igazán volt, a védekezést megoldottuk, túl acélos rohamokat nem vezetett a Felcsút.

    Azért az egy ponthoz kellett a kapusunk, aki így a mezőny legjobbja lett. Ez az X elfogadható, főleg a Balmaz ellen elért eredményhez képest...

    Előre nem tudunk egy ideje menni, most egy kicsit hátrébb léptünk. Helyesen. Misi váltott. Kellett. Sok minden hiányzott a mai napon, de a lényeg az alázat. Szarok voltunk, de állapotunkat figyelembe véve ebben ennyi volt.
    A szurkolók megtapsolták a csapatot, akik kijöttek hozzájuk.

    Talán, talán elindul valami.

    Hiányoznak a pontrugás utáni fejesgólok!! Vaskó , Benes, Burma, fejét nem taáljuk mostanában, ha már a csatároknak nem megy!

    Táamdó középpályás és egy befejező csatár annyira kéne mint egy falat kenyér!

    A meccs xar volt, de tetszett, hogy Misi tudott váltani. Be merte vállalni, hogy 5 védővel nyomjuk. Egyetlen (visszatérő) hibája volt a 2. félidőben, hogy James-t és Burmát megcserélte. Na akkor volt 2-3 támadás, amiben megzavarodtunk, de aztán az élet megoldotta ezt a helyzetet is.

    De felismerte, hogy egy újabb zakóval, ami kinézett, könnyen elindulhattunk volna a lejtőn. Egy unalmas, dárdais-mészölyös undortó meccset játszottunk. De nem kaptunk gólt, és van +1 pontunk.

    Nem vettetek észre Benes hogy mozog, mintha serult lenne,lehet azert csereltek Jamessel szunet utan.

    Egyebkent, Misi végre belátta, nem kell mindig kikapni, néha jobb az egy pont.

    Botrányos volt a meccs, főleg szerintem "gol Bálint",egyszeruen nem tenyező ezen a szinten.

    Vagy én öregszem, vagy a multat megszépíti az idő, de ez botrányosan gyenge meccs volt, szerintem. Sehol egy egyéniség, de főleg nálunk nincs senki, ha Remili sérült. De még egy Máriássy, Váczi Zoli vagy Kabát se.

    Néha mint a lábteniszben, ide-oda, két passzonként. botladozás.

    A döntetlen elfogadható, nagyon fontos egy pontot szereztünk, amiben nagy részt vállalt a kapusunk. Ha egy-egy kallódó Vasas drukker megnézte ezt a meccset, nem biztos, hogy kedvet kapot kijárni...

    Azt hiszem az elmúlt meccsek történései megviselték a csapatot is. Lehetne mondani, hogy menjenek a picsába, maguknak csinálták, igaz lenne, de nem használna. A lebaszás és szembesítés már megvolt. Ezeket most újra fel kell építeni. Jól írod a hitük nem volt kint a pályán. De nem beleszarásból, hanem elfocizták 4 meccs alatt. Megreccsenve nem tudnak hitet mutatni, mert önmagukban és a csapatban sincs nekik. A játék és a taktika ezért a Simon utáni idők Vasasát mutatta. Misi stabilizációs programja futott a megreccsent csapaton. Ezért írtam tegnap, vissza kell lépni egyet, hogy nekirugaszkodva legyen lehetőség kettőt lépni előre.

    A helyszínen látva a meccset, ezek szerint sokkal izgalmasabb volt mint a képernyőn,legalább is a hozzászólásaitokból nekem ez jött le.

    Nagy taktikai csata folyt a pályán amiben nem maradtunk alul,sőt. Amennyivel több lehetősége volt a Felcsútnak az a pályán lévő két-három játékos között meglévő minőségi külömbségből adódott.

    Szerintem nagyot harcoltak a srácok. Az előzmények után meglepően "sokan" voltunk és úgy láttam a pacsizásnál, hogy elkezdett oldódni a feszült viszony is a játékosok és a szurkolók között .

    Hát a játék az valóban nem volt a csapattól korábban megszokott színvonalú,de ettől a csapattól most ennyire futotta,lesz még ez sokkal jobb is.

    Annyi előnye volt a tegnapi meccsnek,(az egy ponton túl) hogy a Gézát visszaváró szurkolóink láthatták,nagyjából hogy nézne ki a vasas játéka az ő irányításával.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138