magyarfutball.hu

Újpest FC - Debreceni VSC 1 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.02, 10:31
    Jó a döntetlen, de ma valahogy nem éreztem a csapatban hogy nyerni szeretnének minden áron...

    Lement az első kör. Azt mondom, ezt a harmadik helyet meg tudjuk tartani, nagyon jó lenne ismet nemzetközi kupazni. A csatárok mondjuk rémisztő mértékben fogynak, kèrném is télen elhozni Arabulit a Balmazbol, szerintem ő nagyon jó és csak 23 éves.

    lement az első kör,kicsit döcögve indult be a játék,de Bandi jól megtalálta a csapatot,van 6-7 fiatal debreceni kötődésű játékosunk,végre van miért,kiért kijárni a meccsekre! jó lesz ez,viszont kell még 1-2 csatár! a pályánk viszont siralmas, elég ramaty a fű,kiégve nem egy helyen,akár volt itt youday,akár más csapat játszik rajta!!

    Azt azért ne felejtsük el, hogy abból hatot Bandi hozott akkor is, szóval a tendencia mindenképp jobb, még ha csak 4 ponttal is vagyunk előrébb smiley

    Elfogadható a tegnapi eredmény. Ami tetszett, hogy Takács meglepően jó volt és a bekapott gól ellenére is próbáltuk a saját játékunkat játszani és most is nekünk volt több helyzetünk. Ami nem tetszett (amellett, hogy Ferenczi kilóg a csapatból, de sajnos ez megszokott), hogy a középpályás védekezés egyáltalán nem működött tegnap. Jova és Bódi is nagyon gyenge volt, de mégsem próbált meg frissíteni Bandi ezen a poszton. Luxus, hogy Filip a keretben sincs, de ha valamiért őt le is írtuk, Szekulicsot is be lehetett volna hozni valamelyikőjük helyett.

    Sajnálom Könyves sérülését, remélem nem súlyos. Ha mégis az lenne, akkor Sósot le kell fogyasztani a bajnoki szünetben és visszakerülhet ő a kezdőbe.

    Ennyi zagyvaságot ritkán olvasni! A helyszínen teljesen mást láttunk.Jovanovics remekül szűrt,Bódi rengeteget dolgozott ,ismétt gólpasszt adott, immár a sokadikat,Ferencit is nagy helyzetbe hozta de sajnos kihagyta! Ha az általad hiányolt Filip megtanul passzolni akkor lesz esélye csereként segíteni de addig csak labdatemető! A cseh kettőt nézted ezek szerint!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140