magyarfutball.hu

Vasas FC - Videoton FC 3 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.17, 13:02
    Vasas Drukkerkocsma:
    Gratulálok a csapatnak!

    Tiszt áldozatokkal, de szép győzelemmel tömtük ki a "pénzes zsákokat"

    Remélem a sérülések nem lettek komolyak?

    Burma végre nagyot alakított. Már az előző mérkőzéseken is jó volt, most a két góljával a mérkőzés hőse lett.

    A Gaál- Kulcsár kettős is egyre jobban játszik, veszélyesebbek, még akkor is, ha most nem sikerült egyiknek sem a gólszerzés, bár Kulcsárnak volt két nagy lehetősége.

    A II. félidőre valamelyest a bíró is feljavult. Remélem tanul a mérkőzésből, hogy a Videotonosok első szabálytalanságait egyből megtorolja, különben nem ismernek határokat az ámokfutásban.

    Szerencsére a Mi játékosaink eléggé nyugodtak tudtak maradni.

    A második félidő elején kicsit féltem, hogy Jamest egy sárga lappal hátra küldte Misi második belső védőnek, óvatosabb is lett, de megúszta komoly szabálytalanság nélkül. (A lap teljesen igazságtalan volt neki.)

    Lazovics is hozta szokásos hisztit és színészkedést. Az ütését majd kimagyarázzák az okosok, mint a Priskinét.

    Kuli 2 ziccere az ev goljai lehettek volna. Megerdemelte volna smiley Moha ugy jatszott , ahogy kell.Remek volt a taktika es a vegrehajtasa! CSAK A VASAS!

    A vendégek úgy gondolták, a mai meccsen elég lesz a nagy mellény is. Nem lett elég. Futballozni is kellett volna.
    Nagyon nem volt szimpatikus amit csináltak, megérdemelten távoztak pont nélkül.

    Néhány játékosuknál pedig gyorsan kiderült, nem az eszükért szeretik őket.

    Ebben a bajnokságban mindenki képes mindenkit megverni. Ez fokozottan igaz ránk is, az egyik héten 15 perces rövidzárlattal kikapunk Debrecenben, majd megverjük a mumus Paksot, ezután megint egy rövidzárlatos meccs és vereség a Fraditól, majd pedig jó játékkal győzelem a veretlen listavezető ellen. Az első két fordulóban győztes Mezőkövesd 11. helyen áll, az öt forduló után nyeretlen két utolsó DVSC és Puskás Akadémia pedig a zsinórban elért 4 győzelmének köszönhetően ott van a 3-4(a fradi meccs eredményétől függően 4-5) helyen. Egyik héten még kiköveteljük a csapatból Burmeister-t, és Remili-t, ma pedig ők voltak a legjobbjaink. Nem szabad kétségbe esnünk egy vereség után, és nem szabad túlértékelni a győzelmet sem! Azért örülni lehet neki! Gyerünk, gyerünk Angyalföld! Hajrá Vasas!

    Szar latni , hogy az NB. 1 nem hagy minket focizni.. Faragnak minket ha kell , ha nem.

    Jobb oldalunkon nem változott volna semmi, ha cseh vitézünk nem sérül le. A csere után logikus volt Burma visszavitele. Attól egy kicsit jobban tartottam attóol, hogy Z helyett Martin jött, de nem volt semmi gond .

    Nagyon ellenszenves csapatot győztünk le, és ez jó érzéssel tölt el.

    Persze, ha a jv. korrektül vezette volna az első félidőt, adhatott volna nekik egy tizit, de már nem mert.

    Ez volt az, amit látni akartunk, mert tudtuk, hogy tudunk ilyet és tudunk így játszani, hiszen az elmúlt szezonban megmutatták a fiúk!

    Simunek nagyon jó volt, kelleni fog, James, mintha középhátvédnek született volna, Moha, Ristevski is a korábbi énjét mutatta!!

    Burmeister ma 10-esre játszott smiley Reméljük, ha visszamegy Németországba, nem a harmadosztályba kell mennie, mint a Fradi német játékosának...

    Mivel ilyen meccs után rosszat nem illik írni, jót meg már leírtuk, maradjunk ennyiben:

    Szerintem a jobb oldali védő, vagy jobboldali középső védő nem a legjobb posztja Burmának.

    Burma lassan kiérdemli "a német Balog Zsolt" jelzőt, ami nagy dicsőség lenne.

    A meccs elején meg voltam döbbenve:

    Azt hittem Oenning átváltott a 4-3-3-ra, ami eddig még sosem fordult elő, de aztán láttam, hogy Burma inkább előrébb van.

    Moha, nem tudom mitől támadt fel, Risztevszki dettó, de mindenek előtt Vogyicska játéka tetszett különösen, ez a fiú szerintem nagyon rendben van, érett futballt mutatott be máris.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.17, 12:58
    Videoton Drukkerkocsma:
    Rögzített helyzeteknél azt kellene kipróbálni, hogy nem kapunk gólt belőle, mint most kettőt. Két szögletből, ez vicc. Kb hat emberünk közé érkezett egy szem támadó.

    Úgy látszik, 1-0 után a fiúk megnyertnek gondolták a meccset.

    Teljesen veszélytelenek voltunk támadásban, Scsepovics sajnos egyre többször csak egy rossz vicc, arra jó, hogy háromgólos előnynél berúgjon egy 11-est, egyébként töketlen és gyámoltalan.

    De ez hagyján, hanem amit vesztesként műveltünk, az rettentő unszimpatikus volt, és mivel Nego és Lazovics is kizárta magát a Honvéd elleni rangadóról ezekkel az otrombaságokkal, nagyon keményen meg kellene büntetni őket. Teljesen függetlenül attól, hogy amúgy tévedett-e a bíró a mi kárunkra is.

    A 45. percben egy meg nem adott 11-es, majd a 46. percben egy meg nem adott gól, majd rá 10 perccel kb. egy ki nem állított vasas játékos...

    Ha mi vagyunk a túloldalon, a sok paranoiás (főleg pesti) napokig fröcsögne a neten, hogy Orbán elintézte...

    Magyarázd már el mi értelme van 3:1-nél, az utolsó percben, a hosszabbításban a félpályánál könyökkel direkt hátraütni egy olyan játékosnak (Gaál), akivel egész meccsen egy párharc során sem találkozhatott?

    Lanzafame nem könyökkel ütött, hanem futás közben nyúlt vissza tenyérrel (bár lehet, hogy az is piros, de annak legalább köze volt a meccs szituációhoz).

    A bíró teljesítményét jobb ha nem firtatjuk. Az első félidőben rendkívül viharos ellenszél volt a Vasas térfelén, amit a másik félidőben kompenzált. Egyik sem jó. Maradjunk annyiban, hogy nem a bírón múlt a végeredmény. Az egyik fél kúszott-mászott, a másik pedig kiküldte a mezét a pályára. Ennyi.

    Tévedett a bíró a kárunkra, oké, ezt tegyük el jobb időkre, amikor majd egy les rossz behúzása miatt megint mi leszünk az NB I Sátánja. Ez ilyen, mi is szívunk, bármit mondanak mások.

    De ettől függetlenül, Nego az 54. percben állt be, nem egészen egy félidő alatt összeszedett két sárgát, miközben amúgy ezeknél a Vasas-játékosoknál sokkal jobb futballista, teljesen felesleges keménykednie, focizni kellett volna. Lazovics könyököse meg valóban olyan, amit láttunk mástól is, de egészen nyilvánvaló volt, és totálisan értelmetlen helyzetben és időpontban történt. Jó a nagy győzni akarás, és persze kapott is a meccsen, nem csak adott, de durvulni, indulatból könyökölni egy profinak nem szabad. A legrosszabb pedig, hogy a következménye nem ezen a meccsen számított, hanem a következő(kö)n fog...

    Kint voltam. Nem tudom, mi nem tetszett nekik az első félidőben.

    Nekem sok minden nem tetszett a másodikban, rohadt bosszantó volt, ahogy fetrengtek s húzták az időt s ezt végig hagyta ez a barom. Ha a Honvéd-Gyirmóton 5 perc volt a hosszabbítás, akkor itt 10 lett volna a reális kb... Más kérdés, hogy mire elérkeztünk a hosszabbításhoz, 3-1 volt...

    Lehet jönni a statisztikával, a második félidőben folyamatos nyomás alatt volt a Vasas (60-40 labdabirtoklás), durván tördelték a játékost, ott a helyszínen úgy éreztem csak idő kérdése az egyenlítés, hogy mikor megy végig egy akció rendesen. (De az is benne volt, hogy egyszer elmennek, s 3-1)

    A hosszabbításnál nem az a lényeg, hogy kinek lett volna jó, hanem ahogy te is írtad, 6 percre számítottál.

    2-1-nél ez nyilván nekünk lett volna jó, ahogy közben alakult a meccs úgy már kevésbé.

    Bár teszem hozzá, mikor bemondta az seggfej szpíker, nem lehetett jól érteni, s én 7-nek értettem, gondoltam is magamban, hogy no ez reális döntés, s ha az elején szereznénk egy gólt, akkor talán...

    De a 4 percből is nagyjából 1 volt játék: Scsepot ápolták fél perc után (mértem az időt), aztán Vasas csere, aztán a kiállítás...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177