magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Diósgyőri VTK 3 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.10, 16:19
    A 85. percig izgulhattunk, de a végére sikerült nyerni. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy Bandi bá remek szakember, akár Szöv. kapitány is lehetne, mert messze Õ a legnagyobb edző!

    Köszönöm a ma estét a csapatnak, nem is tudom, mikor éreztem utoljára így magam Loki meccsen!

    Ennyit számít, hogy egy EDZÖ ül a kispadon! Varga Kevin pedig ma szenzációs volt!

    Szóljatok, ha elfogult vagyok, de szerintem óriási marhaságot írtak az NSO-n:

    "és bár a meccs nagy részében úgy tűnt, a DVTK futballozik jobban, Varga tehetsége döntőnek bizonyult, a Loki szerezte meg a három pontot"

    A kontráinkból 6-7 gólt rúghattunk volna, de voltak olyan időszakok is, hogy beszorítottik a Diósgyőrt. A meccs nagy részében jobban fociztak? Ez valami vicc?

    A védelmünk most volt először igazán sebezhető. Varga gólja szenzációs volt. Mengolo nem csatár, egy sorral hátrébb jobb lenne.

    Varga zseniális gólt lőtt, de attól függetlenül is a mezőny legjobbja volt. Nem is tudom, utoljára melyik játékosunkat éltette a lelátó név szerint és tapsolta meg állva.

    Bandi bának már a múltbeli eredményei miatt is szobrot kellett volna állítani, de ha ilyen jó lesz ez a csapat, mint ahogy az elmúlt meccseken játszottunk, akkor ez lesz a pályafutása eddigi legnagyobb bravúrja.

    Varga tényleg jó volt és öröm volt látni, hogy a góljánál mindkét lábát tudta használni, de (és nem ellene, érte) remélem, egyszeri kisiklás volt az a nyújtott lábas odacsúszása. Így azt is el kell ismernem, jókora bírói hiba kellett a vezetésünkhöz, ki tudja, anélkül győzünk-e.

    A gólpassza is remek volt, észrevette a lehetőséget és oda is tudta rúgni a labdát.

    Varga tényleg nagyon jól tolta, ahogy kell, mindenféle béklyó, megilletődöttség nélkül, lendületesen, bátran. Ha kellett megcsinálta a cselt is sokszor, voltak hibái is persze, hogyne lettek volna, vitte a hév sokszor. A nyújtott lábbal történő becsúszása is ennek az eredménye.

    Az egy érdekes szitu volt mert ott lendületből elviszi a védő mellett, az visszarántja, Kevin nem esik el, előnyszabály, de annyira meg pont kibillenti a védő, hogy hosszan tolja meg ha el nem is esik és akkor jön a becsúszás. Eleve volt sárgája, ott megúsztunk egy pirosat. Bódog ezt reklamálta a meccs utáni nyilatkozatában.

    Ettől függetlenül megérdemelten nyertünk szerintem, d eha iksz akkor sem lehet szólni egy szót sem.

    Nagyon jó kis meccs volt ez és igazi focihangulat végre, két komoly táborral, csattanóval a végén a pályán.

    Egész jó pozicióban vagyunk most, de ebben a 12 csapatos NBI-ben semmi perc alatt változik a szitu, kétszer kikapsz és megint lent vagy.

    Én meg azt hittem, hogy Bódog azt reklamálja, hogy Nagy Tibor miért maradhatott fenn a pályán úgy 5-6 sárgalapos megmozdulás után...

    Egyébként óriási gratuláció a csapatnak, mentek előre 90+ percig ahogy kell. Ha 1-1 marad, akkor is azt mondtam volna, hogy ez egy remek meccs volt, jó játékkal, így meg aztán... Kiváló! Varga egy igazi kincs, ahogy ő élvezte a játékot, úgy mi is! Nem lehet elégszer leírni, nem néztem ki ebből a keretből ezt a játékot. Bandi megint nagyot meccselt, a két csere gólt rúgott, és végig győzelemre játszottunk.

    Visszatérve a sporira, szerintem jó játékvezető lesz belőle, de ez a meccs még sok volt neki. Mezőnyben sokat engedett, ami önmagában jó, de a fegyelmezetlenségek és szabálytalanságok megítélésénél nem volt elég konzekvens.

    Herczeget nem lehet eléggé magasztalni, fantasztikus, amit csinál ezzel a leírt csapattal. be merte rakni a mellőzött "fiatalokat", és ők meghálálták ezt. Pl. Varga Kevint egy éve sokan leírták, hogy az NB2-es Balmazba is csak csereként fért be, most meg állítom, hogy válogatott szinten tolja. Nos, vagy egy éve tévedtek oly sokan vele kapcsolatban, vagy ő fejlődött egy év alatt ilyen hatalmasat. Szerintem még mindig vannak kincsek az utánpótlásban, meg kell őket keresni!

    Nekem nem annyira tetszett a meccs, a második félidő első fele kifejezetten felhúzott, annyi volt a rossz passz, technikai hiba, mindkét oldalon dekoncentrált védekezés, össze-vissza rohangálás zajlott. Sokkal kevésbé éreztem azt az összpontosítást és fegyelmezettséget, mint ami a Honvéd ellen megvolt. A győzelem és főleg Varga gólja, gólpassza persze örömteli. A második gólunk előtt szerintem hibázott a játékvezető, amiből most szerencsére mi jöttünk ki jól.

    Szerintem, ha Varga Lazovicsnak csúszik így oda, abban a pillanatban kiállította volna a játékvezető.
    De akkor is azt mondanám, hogy le a kalappal előtte, bárcsak mindenki, mindig így menne mint ő.
    Nekem a régebbi Kleinheisler ugrik be róla mindig, csak sokkal eszesebb és technikásabb kiadásban.
    Nagyon szkeptikus voltam Vargával kapcsolatban ( igaz írtam, hogy nem láttam előtte játszani ) de eddig nagyon meggyőző.
    Bele sem merek gondolni mi mehetett itt a portugálok alatt, egy évig majdnem.
    Úgy néz ki nyugodtabb évünk lesz mint a tavalyi.
    Bandinak óriási köszönet, kis túlzással, most ő maga a Loki.

    A tegnapi meccsről csak annyit.... régen éreztem ilyen jól magam meccsen! Persze persze magyar foci, de akkor is ha sok volt a hiba stb, nekem nagyon tetszett. Kiemelném az általam is sokat bírált Könyvest aki tegnap megszakadt a pályán. Remélem ez tartós lesz nála. Egy a lényeg, látszik valami fény az alagút végén....

    Azért azt meg jegyezném hogy Varga K 21 múlt... hol a f.szomba volt eddig? Ha ilyen képességekkel rendelkező játékosaink vannak (ez a srác azt tudja amit nem lehet megtanulni) miért nem játszanak? Miért 21-22 23 éves korban jutnak csak el ide? Én nem értek a focihoz nem szakmázok soha csak szeretem, de ez számomra felfoghatatlan...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140