magyarfutball.hu

Videoton FC - Debreceni VSC 1 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.19, 09:03
    Hajrá Loki Drukkerkocsma:
    Ezt a féreg Kassait leszámítva is van bajunk elég, de erre tizenegyest adni...Mienk az NB1 leggyengébb csapata jelenleg, ezt kar tagadni, ezzel az állománnyal lehetetlen lesz bármit elérni.

    Hát.. A cseréket nem értem. A 3 belső védővel való játékot vajon mennyit gyakoroltuk? ebben a helyzetben kell gyakorolni? Miért nem Tiszát hozta be, hogy meg tudjuk tartani a lasztit a középpályán akár 3 másodpercnél is tovább...

    Végig meccsben voltunk, ez is valami.

    Szatmári ostobaságot csinált, és ráadásul nagyon látványosan, szerintem simán fújható volt sajnos.

    A kettőből egyet illett megadni. Ha igazán szemét, mindkettőt megadja. Kár Kassaira mutogatni. Hülyén vezette a végét, ennyi lapot szórni, de nem rajta ment el...

    Ha megvan az 1 pont, akkor is tökutolsók vagyunk.

    5 meccs, 2 pont, 2 rúgott gól.

    És nem is egy fogalmatlan edző ül a padon.
    Persze, kezd összeállni a védelem - (már amennyire), de ez már kevés.

    A letámadás a második félidőben is működött egyszer. Meg is lepődtem, mert az csak nem véletlen sosem. Pontes szelleme kísért... smiley

    A tizinél nem a labda felé ment Szatmári, hanem az embert akarta akadályozni. Az meg szabálytalan. A többi valóban a szokásos gusztustalan Kassai-féle szarság.

    Megnéztem a videót párszor, és szerintem inkább tizi, mint nem, persze tévedhetek. smiley Én az elsőnél csodálkoztam, hogy nem tizenegyes, hanem sárga az ellennek. Ha bele akar nyúlni egy irányba a meccsbe, akkor ott volt rá a lehetősége, de ő méltóan önmagához, olyan ítéletet hoz, amivel fel tudja baszni a játékosok és a nézők agyát.

    Kassai egy fasz, össze-vissza fúj minden szart, nem kéne semmilyen meccset vezetnie... Õ maga bassza fel a játékosokat, aztán mikor elszakad náluk a cérna, akkor elkezdi sárgázni őket. Egy igazi kis féreg, nem lenne szabad meccseket vezetnie...

    Dehogy akadályozta... A vidis játékos nem tudta megkerülni, szatmári meg testtel tolt rajta egy picit, és már dobta is magát... Gusztustalan színészbanda az egész Videoton, Lazoviccsal az élen.

    Amúgy a tegnapi meccsről: az első félidő egész rendben volt, ott egálban voltunk, sőt az elején inkább nálunk volt a labda, rúgtunk is néhány szögletet. Persze a szokásos eredménnyel.... A második félidőben már inkább a Vidi dominált, bár egy-egy kontrát végigvihettünk volna. Nyomott a Vidi, de a védelmünk nem volt rossz, vagy szerencsénk volt. A végére meg nincsenek szavak. Ez nem volt tizenegyes...Millió ilyen van mondjuk egy alapvonalon történő labdakiengedésnél...

    Megérdemeltük volna az egy pontot. ÉS azért ne feledjük ez a vidi az előző harmincvalahány hazai meccsén mindig lőtt gólt. Most csak így sikerült neki. A védelmünk jó (5 kapott gól, abból kettő tizenegyes, egy szabadrúgás), a két lőtt gól viszont semmi.....

    A Vasast valahogy meg kell verni, akár egy ilyen 11-essel is.

    Ne húzzuk rá szegény Szatmárira az egészet. Amúgy jól játszott. Sőt, az is tanítani való volt, ahogy a tizenegyes-szituban beállt a csatár elé. Kár, hogy közben a kezével is dolgozott kicsit.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.19, 08:52 (szerk.: 2017.08.19, 08:53)
    Videoton Drukkerkocsma:
    Inkább lenne videóbíró mint ez a kompenzálgatás.

    Szerintem Henty előző esete miatt kaptuk a tizenegyest.

    A meccs képe alapján teljesen megérdemelt győzelem volt (ellentétben a Honvédéval, és nekik tényleg segített a spori), más kérdés, hogy úgy tűnt, ma reggelig sem lövünk gólt. Nem azt mondom, hogy megszámlálhatatlan ziccerünk volt, de legalább négyszer csak a kapus mellett kellett (volna) elrúgni a labdát, vagy fejjel eltalálni az üres kaput. A fejes helyzetek tényleg tragikusak voltak, Pátkai kétszer, Maric és Henty egyszer szerezhetett volna gólt, ha képes eltalálni a kaput. De volt, hogy a kapuson túljutott a labda, és egy védő rúgta ki. Eközben a Debrecennek egy darab helyzete volt. Láttunk már olyat a fociban, hogy így is nyer a kevesebbet mutató csapat, de még a döntetlen is hízelgő lett volna a Lokinak. És nem azért mert annyira jól játszottunk (bár egyre magabiztosabba csapat), hanem mert jelenleg egyszerűen ennyivel erősebb a Vidi. Kicsit sajnálom, hogy a Debrecen most, az eddig látottak alapján kb arra predesztinált, mint egy Mezőkövesd vagy Balmaz ha jön a Vidihez, védekezés, aztán talán lesz valami... A Lokival évtizedekig nyílt, jó meccseket játszottunk.

    Henty lerántásáért kellett volna Kassainak megítélni a tizenegyest, az még egyértelműbb is volt, mint amiért megkaptuk, bár szerintem utóbbi is jogos volt, óriási hülyeséget csinált Szatmári. Egy rossz megkerülős csel után kitette a kezét, pedig ott vége is lett volna a meccsnek.

    Szerinted mennyire lett volna igazságos a kettőből egyet sem megadni, úgy, hogy még Könyves is a pályán maradhatott?

    Akkor röhögve legyintenétek, de szart sem érne az az egy pont nektek.

    Juhász esetét is benézte, de addigra már rég nem is kellet volna a pályán lennie, sőt még utána volt egy ziccere is.

    Erről persze senki sem beszél, csak megy a hangulatkeltés, hogy rohadjunk meg, és essünk ki egy magyargyűlölő szerb csapattal szemben.

    Én sem szeretem sem a zöldeket, sem a kispestieket, de ennek ellenére tudtam nekik szurkolni, mert magyar vagyok, de amit a tegnapi után páran előadnak az már gyomorforgató.

    Azzal kellene inkább foglalkoznotok, hogy miért csak bunkerezni tud a csapatotok.

    És nem kell jönni a kormánycsapat kis csapat dumával sem, mert ha futotta egy Tőzsérre, meg egy Holmanra, meg tavaly egy full portugál stábra, akkor többre is futotta volna nektek, mint egy hulla gyenge 19 meccsen nulla gólos középcsatárra.

    Látszik, hogy Szima már a rákfenéje a csapatotokra, és addig volt jó, amíg az Oláh Gabin játszottatok. Amióta van új stadion majdnem kiestetek.

    Remélem Herczeg Bandi rendet tud tenni, és újra egyenesbe álltok, mert a felsorolt pesti csapatokkal ellentétben, még a bajnokságban is tudtam veletek szimpatizálni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177