magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 1 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 2 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.08.20, 09:16
    Ami Dollnak sikerült,stabil kozepcsaptot csinálni a Ferencvarosbol.
    De továbbra is azt mondom,hogy ez már rég óta nem az ő hibája,hanem akik ezt megengedik.
    Azt hittem,azért vezetoinknel is van egy határ,amikor azt mondjak, elég és ne tovább.
    Ez már régen nem ,szeretem vagy éppen nem szeretem Dollt.
    De azt látjuk,hogy vezetőink valami miatt teljesen impotensen állnak a kérdéshez.
    Az ember azt hinne,hogy azért egy németben van az a bizonyos betyár becsület és azt mondja,köszönöm uraim,én már nem tudok hozzá tenni semmit,felállok.
    De Doll nem az a típus ugyebár.
    Azt hiszem erre mondjak ez a 22-és csapdája.
    Ez az év ismét kuka,majd jövőre.

    Csernik beállításánál tudtam hogy baj lesz,tudom hogy fiatalmég meg aranyos meg tehetséges lesz,de uraim ez a Ferencváros itt teljesíteni kell mert ezért izgul több millió ember! Bognár ha védekezik ha nem,sokkal veszélyesebb a kapura mint ez a fiúcska,amit művel vele Doll az felháborító számomra,Csernik is elötte van a rangsorban?Mi ez? Hogy létezik ez?Mi a fasz folyik itt?

    nem hiszem hogy normális edző nem Bognárt és Priskint hozta volna be.Doll ezt már szerintem direkt csinálja.Ennyire hülye véletlen nem lehet.

    Az utolsó 10 perc mindent tükrözött,egyszerűen nem tudtuk nyomás alatt tartani a Paksot,vagy nem akartuk.Teljesen egyértelmű ,hogy valami nagy gond van a csapat háza táján.

    Dollék szerencséje, hogy szinte már kong a stadion, mert elég kellemetlen kritikában lehetett volna részük egy nagyobb létszámú közönségnél...
    Ez a kapcsolat nyilvánvalóan elfáradt, valamit lépni kell, de azért a játékosok is szégyellhetnék magukat szerintem. Gondolom a német edzők nem azt kérik tőlük, hogy ne fussanak, meg, hogy ne tudjanak egy kurva labdát átvenni, vagy átpasszolni normálisan a társukhoz... Szóval szánalmas az egész, és teszik mindezt komoly milliókért!...
    Szerintem most az lenne a legfontosabb lépés, hogy találjanak egy kurva sportigazgatót végre, aki ért is a munkájához, és képes valamiféle működőkepés koncepciót kialakítani.

    Dühítő, hogy idejön egy libalegelővel rendelkező, alibi futballt játszó Paks és sokadjára nem tudjuk szétcsapni őket, sőt, fosnunk kell, hogy nehogy elvigyék a 3 pontot... Mi lett a csapattal, hihetetlen...

    Ha ez így folytatódik Nando és Otigba is egy közepes mennyei játékos lesz, láthattuk már ma a jeleit, Nandonál már múlthéten is...
    Kezd nem érdekelni ez az egész, tettek már annyit, hogy így legyen, sőt, még most is az idegesít, hogy túlságosan érdekel. Nehéz tudomásul venni, hogy két évig ez lesz...

    Egyszerűen a labdatartós és abból megindulós játékhoz kevés a középpályánk egy ideje Zoli kivérzőben, Hajnal, KisBogesz hagyjuk, és Nandót is vkp-ban pazaroljuk el szinte 100%ban, amíg úgy ahogy volt lehetősége ment előre, adott kulcspasszokat, odaért 2.hullámban, most már nincs ez, ha feljebb lép átfutnak rajtunk vagy átívelnek is kész. No és rengeteg passz hiba van.
    Így labda nélkül nemigen lehet zilálni a széleket.
    Megfejelve a védelem bizonytalanságával és hogy onnan magabiztos előre passzra számítani a véletlen vagy Otigba. És igen kevés gólt kaptunk eddig de nem sokat javultunk.
    VKP és KH!
    Menyeinél jobb szintű, nem innen igazolva.Ez kell sos szerintem.

    Az a baj, hogy a játékrendszer, a kezdő és a cserék is szarok voltak ISMÉT. És jobb helyeken ebből elég ha 1 el van cseszve már vereség az oka. Az legyen a Paks és az NB1 színvonalának reklámja, hogy ezzel még vezetni is és végül döntetlent is ki tudtunk hozni. Csak éppen ez az, ami szégyen.

    Hibák:
    1. Játékrendszer:
    ------------------------
    Az a hiba, hogy nincs rendszer. Oldalrapassz, hátrapassz vagy ha valaki megunja (respekt nekik) akkor belevezetik 2 védőbe

    2. Kezdő:
    ------------------------
    Mondjuk ki. Lovrencsics nem védő. Batik nem jó középsővédő. Botka pedig jobb oldali védő.

    3. Cserék:
    -------------------------
    Nem fasza, ha pénz miatt cserélünk le 2 külföldit és rakunk be 2 húsz év alatti játékost, amikor az adott 2 külföldi küzdött talán legtöbbet (jó Rui Pedro éppen lesérült) míg voltak olyan játékosok, akik konkrétan bénák voltak ma is és ismét.

    egy jól felépített, 4 milliárdos költségvetésű csapatnál Kundrák 3-0 után jönne be , hogy szokja a légkört, Csernik még a futsal csapatban lenne és a kis Lovre meg továbbra is Soroksáron csillogna. Ehelyett ők a megváltók, mert az észkombájn edzőnk megint 10 épkézláb játékossal indult a szezonnak...

    "Pár hete még éltettek..." Te is azt hiszel el amit hinni szeretnél. Már elérted hogy akkor is szidnak amikor nem is szolgálsz rá igazán. Lett volna olyan pillanat amikor ha elmész mindenki jó szívvel emlékezne rád. Most ott tartunk ha 3 bajnokságot nyersz zsinórban akkor is szidni fognak egy rossz meccs után. És ezt csak saját magadnak köszönheted.

    Egészen addig minden rendben volt, amíg Doll el nem kezdett cserélni.
    Az első félidőben és még utána is fölényben voltunk.
    Akkor gyengültünk meg, amikor behozta Cserniket. Aztán még jobban, amikor legjobb játékosunkat és gólkirályunkat Vargát megint csak lecserélte.
    Az pedig már hihetetlen hülyeség hogy nem Priskint hozta be hanem Kundrákot.

    http://ulloi129.hu/2017/08/12/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-8/