magyarfutball.hu

Videoton FC - Újpest FC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
  2. 4 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.31, 12:42 (szerk.: 2017.07.31, 12:43)
    Videoton drukkerkocsma:
    Nekem Henty tetszett ma, erős, gyors, megvan a lövőereje. Sokszor tudott helyzetbe kerülni, még a szélről is. Legközelebb jönni fog a gól is tőle. Nagy erősségünk lehet. Otthon alapból nem fogadtam volna el az x-et, de ilyen forgatókönyvvel ennek is lehet kicsit örülni. Remélem a visszavágón már nem Barczival kell kiállni.

    Ez már Bordeaux-ban is látszott rajta. Benne van fantázia. A rotálással viszont gondotok lesz úgy tűnik, ha bejön a bravúr csütörtökön. Elég szűkös a keret és úgy tűnt nem ízlett a 3 naponkénti megmérettetés a játékosok többségének. Élnünk kellett volna a vissza nem térő lehetőséggel ma is és a Fradi ellen is!

    Na a hírek szerint Fejes éjjel a korházban volt, végig sérülten játszott.

    Újpest Drukkerkocsma:
    Nem hátul vesztettek, hanem a nagyképű labdatartogatással és labdavesztésekkel a be nem fejezett és elbaszott támadásokkal.

    megint az a gond, hogy vígan lehetne 9 pontunk, ha nem lógna ki lefelé teljesen 3-4 játékos. Simonból kiveszett a dinamika és a gyorsaság, így teljesen használhatatlan eddig. Obinna a furcsa magyarországi négerimádat tipikus esete. Nálunk mindenképpen kell legalább egy néger a csapatba, még ha ilyen falábú is. Az olyan liberálisan egzotikusan trendi. Legalább, ha gyorsnak tűnne... Persze Pauljevics került a padra, aki szintén nem nagy barátja a labdának, de a magyar mezőny 90%-át nevetve lefutja. Sőt őt már láttam pontosan lőni és beadni. Nagy Dani nyilatkozta a meccs végén, hogy ezt vissza kell nézni videón. Bizony visszanézhetik, hogy mennyi lehetőségük lett volna megkontrázni a Vidit és a Fradit is a vezetéseknél, főleg ma 2:0-nál. De nem akarták, csak az eredményt tartani. Zsótér egyszer megindult létszámfölényben és 30 m labdavezetés végére lépésre lassított. Õ sem közelíti meg a Honvédban mutatott dinamikáját, lendületét. Talán erőnléti gond, mert az akarat látszik rajta. Nála még bízhatunk a javulásban. Akárcsak Novothnynál. Õ is jóval darabosabb, mint Diósgyőrben volt és kevésbé agresszív. Igaz az utóbbi erényt ott Bódog keményen megkövetelte tőle. A sanyarú időkre jellemző, hogy már így is jobb mint az utóbbi évek csatárai.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177