magyarfutball.hu

Vasas FC - Ferencvárosi TC 1 : 1* 19:00 * büntetőkkel 4-5

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2017
  2. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2017
  3. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2017
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (4 szavazat)

játékvezető: 1.75 (4 szavazat)

hangulat: 3.75 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
Magyar Kupa 2016-2017, döntő
játékvezető : Solymosi Péter
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. vasasfc.hu: -
  3. nso.hu: 14.970

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.01, 12:34
    Michael Oenning: Gratulálok a Ferencvárosnak. A két csapat közül az egyiknek ma nyernie kellett. Különleges mérkőzés volt, 120 percig azt csináltuk, amit előzetesen megígértünk. Megpróbáltuk megnyerni a döntőt, előrefelé játszottunk, nem lankadtunk, az utolsó erőnkig küzdöttünk. A második félidőben átvettük a mérkőzés irányítását, nagy nyomást helyeztünk a Ferencvárosra, de a gyors egyenlítés után sajnos a második gólt nem sikerült megszereznünk. A végén apróságok döntenek, a helyzetei alapján mindkét csapat megnyerhette volna a találkozót a rendes játékidőben, a legnagyobb helyzetünk nekünk volt a 88. percben, de ez már történelem. Megkérdeztem egy-két játékost, hogy akarnak-e rúgni 11-est, mindenki igent mondott. Megbeszéltük, hogyha valaki elhibázza, nem lesz bűnbak. Nagyon le vannak törve a fiatal játékosaink, ami érthető is. Jövőre szeretnénk újra itt lenni és akkor talán már a győzelem is összejön.

    Thomas Doll: Mindenekelőtt azzal kell kezdenem, hogy Lovrencsics Gergő jól van. A labdarúgásnak másodlagos szerepe van egy ilyen eset után. Mindnyájan nagyon megijedtünk, amikor láttuk Gergőt mozdulatlanul feküdni a gyepen. Annyit hallottam, hogy eltört az orra, és a tarkójára kapott egy erős ütést, azt hiszem, még így is nagyon nagy szerencséje volt, hiszen bár nagyon rosszul nézett ki az eset, szerencsére jól van.
    Rátérve a mérkőzésre, a védekezésünk szempontjából nagyon jól hajtottuk végre a feladatunkat, sokkal stabilabbak voltunk hátul, mint sok korábbi meccsünkön a szezonban. Támadásban valamivel nagyobb átütő erőre lett volna szükségünk, bár a mozgások, a passzok megvoltak, mégsem sikerült befejezni az akciókat. Azt hiszem, egyik csapat sem nyílt ki teljesen, nem tett fel mindent egy lapra, de ez érthető is, mégiscsak a Magyar Kupa döntőjéről van szó. Volt egy szakasza a mérkőzésnek, amikor 1-0-ra vezettünk, akkor eldönthettük volna a találkozót, főleg, hogy lőttünk még egy gólt, amit nem adott meg a játékvezető. Még nem láttam a felvételeket, így egyelőre nem vagyok miatta mérges, de igazából nincs is okom rá, ha a végkimenetelt nézem. Persze egészen másképp nézett volna ki a meccs végkimenetele, ha 2-0-ra vezetünk. A játékosaimat dicséret illeti, annak ellenére is nagyon nagy tempóban játszottak, hogy nagyon fülledt meleg volt a stadionban, és sok gonddal küzdöttünk az elmúlt napokban. Gera Zoli több mint egy hete nem tudott a csapattal edzeni, a tegnapi volt az első edzése, mégis több mint 65 percig harcolt, őt mindenképpen ki kell emelnem. Hajnal Tamás is mindössze két hete tért vissza teljesen, mégis nagyon jó teljesítményt nyújtott. Dibusz Dénes is régóta nem edzett, ma délelőtt döntöttünk úgy, hogy ő kezd, mégis a meccs egyik hőse lett. Cukic is fantasztikusan szállt be a játékba. De az összes játékosunk kihozta magából, amit lehetett, nagyon komoly tartásunk volt az egész találkozó alatt. Persze volt sok könnyelmű labdavesztésünk, de ez betudható annak, hogy néhány játékosunk talán egy kicsit ideges volt a nagy tét miatt. Mindenesetre nagyon érdekes mérkőzés volt, mindkét csapat időnként közel járt ahhoz, hogy a rendes játékidőben eldöntse a találkozót. Michael Oenninggel is tudtam váltani pár szót a lefújás után, nagyon rossz érzés, amikor valaki elveszít egy döntőt, pláne ha így. Én is átéltem ezt már játékoskoromban a Dortmunddal a Bayern München ellen. A Vasas ma méltó ellenfelünk volt, mindent beleadtak, gratuláció illeti őket is. Az előző két kupagyőzelem mindenképpen valamivel könnyebb volt, idén az egész szezonban nagyon nagyot kellett harcolnunk, és ez a győzelem sem lett meg könnyen. Mégsem tennék különbséget a kupagyőzelmek között. Az nagyon szép volt, hogy nyolc olyan játékos volt a pályán, aki tavaly is ott volt a döntőben. Nagyon örülök, hogy sikerült a triplázás ezután a nehézségekkel teli szezon után. Így mindenképpen méltóképpen zártuk az idényt.

    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/melto-szezonzaras/20170531/c/16963
    http://www.vasasfc.hu/hirek/oenning_120_percig_azt_csinaltuk_amit_megigertunk-2561
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.01, 12:28
    Vasas drukkerkocsma:
    Két hasonló erősségű csapat, teljesen más játékkal. Mi tudjuk járatni a labdát, ők meg gyorsak...

    Sajnálom a kapusunkat, de remélem jövőre már nem látjuk a kapuban. Végigvédett egy egész szezont, 4 meccsenként benyelt egy potyát. Így nem lehet...

    Fájó, de így ki lehet kapni. Azt gondolom talán egy leheletnyivel jobbak is voltunk, a kapusok közti különbség döntött. A rendesben is, meg a tiziknél is. Sajnos nem vagyunk a Barca hogy elbírjunk egy Valdest. Ez van. Murka is belőhette volna, Kulcsár is (ő szerintem kétszer). Saglik kapufája, stb. Volt persze Vargának is. Azt hiszem az a srác az egyetlen értelmes játékosuk.

    A négernek járt volna vagy négy sárga. Az is milyen érdekes,.hogy Saglik egyszer reklamált - sárga, Gera meg négyszer üvöltötte le a bíró fejét büntetlenül.

    Kleinheislert, Muntarit és még Csukicsot is ki lehetett volna simán állítani!

    Konkrétan nem akartuk elhinni, hogy ez bement

    Elvetődött, bőven időben. Úgy nézett ki, mintha keresztülment volna rajta a labda, kb

    Óriási potya volt

    Utána védett párat szegény, hozta a kötelezőket...de ez így kevés.
    Dibusz viszont sajnos két hatalmas bravúrt is hozott.
    Meg fogott egy büntetőt is, bár arról ő tehetett legkevésbé.

    1. Nagy Gergelyt semmi nem menti meg a kapott góltól, azt én is kiszedtem volna, na mondjuk az is igaz, hogy nekem koromból adódóan nagyobb a rutinom... smiley De nem a potya miatt nem nyertük meg a kupát, bár soha nem tudjuk meg, mi lett volna, ha továbbra is 0-0. A meccsen végig bizonytalan volt, Muntari hosszabbításos helyzeténél is az ő balfaxsága miatt rezgett a léc. Egy Bogdán Ádit a helyén el tudnék képzelni, egy Polekszicsnek viszont nem örülnék...

    2. Burmeisterről mindent elmond, hogy lekapta a szünetben Misi. A gól előtti szabadrúgás, bármennyire is ezt állítod tex66, nem az ő bűne. Neki más választása nem volt. Ott Vaskó hibázott nagyot, de ki gondolta, hogy 40 méterre a kaputól nem lehet hibázni... A helyén játszó Korcsmár nagyon kellett ahhoz, hogy a majmok több gólt ne verjenek.

    3. Vaskóról továbbra is állítom, bármennyire szimpatikus a hozzáállása, hogy kevés (már) középen. Egy közepes szintet tud hozni, de termetéből és sebességéből adódóan sokszor meg tudják verni.

    4. Kiréről elég annyi, hogy amikor elindul, állandó gólveszélyt jelent. A Juhár típusú beindulásai élményszámba mennek, és hátul is nagy százalékban jól oldja meg a feladatát. Tegnap a 89. percben adott Murkának egy gólpasszt, klasszis megoldással... A tiziknél monndtam az asszonynak, hogy egy dologban biztos vagyok, Kire berúgja... Na ezért nem lottózok. A lövésével az volt a gond, hogy nem panenka volt. Ha alálöbböl úgy, mint Berecz, gól. Õ rúgta. A tizenegyeseknél nem a tudás, a szerencse számít. Én nem hibáztatom. Ha mindig mindenki berúgja, sose lenne vége...

    5. Kleisz (egyetértve sokakkal) az egyik legnagyobb értékünk. Nem a számára ideális poszton játszatja Misi, ettől függetlenül próbál folyamatosan helytállni, zsugái élményszámba mennek. Ha Beró megy külföldre, egyértelműen Márknak kell átvenni a helyét.

    6. Berecz szvsz tegnap halványabb volt, mint szokott, de az is igaz, volt, hogy hárman őrizték...

    7. Vida jó munkásemberként végiggürizte a meccset, az őszi plusz hiányzott tőle. A keresztlabdái Hangyának élményszámba mennek.

    8. Hangya szorgos volt. Semmire nem emlékszem vele kapcsolatban. smiley Murkának kicsit idegen volt a bal szellő, ha csak 30 felnőtt meccsel több van a lábában, simán berúgja a helyzetét. A Lovrencsises szituból ő jött ki a legrosszabbul.

    9. Kulcsár megdicsőülhetett volna.... A gólja szép volt, nem akartam elhinni, hogy bement. Rúghatott volna még egyet... smiley

    10. Saglik hozta azt, amit eddig is láttunk tőle. A gond, hogy ennél több kell. A kapufája előtt ha leadja szélre, szerintem gól, bár fradibusz qrvajó volt. Én abban a hitben voltam, hogy a féleszű Holczer véd, no akkor simán nyerünk...

    11. Moha nekem is talány, a meccsen kevés húzása jött be, bár rá is figyeltek rendesen... Gaál simán ki tudja szorítani.

    A meccsen Misi húzásai a sérülésig teljesen bejöttek. Ott jó pedagógusként nem engedte szerintem az adok-kapok után a hosszabbítás első felében a csapatot előre. Ha nincs a sérülés, bedaráljuk őket, kondiban sokkal jobbak voltunk. Ez van. Nem érdemelték jobban meg, mint mi, de egy kapussal jobbak voltak.

    Tudom, hogy elfogult vagyok, de miért beszélnek megérdemelt Fradi győzelemről, amikor aVasasnak volt két helyzete (Kulcsár, Saglik), 2 ziccere (Kulcsár, Murka) és egy egyéni akciógól (Kulcsár), szemben egy kapushibából születettt szabadrúgásgóllal és egy szabálytalan góllal, ahol letalpalta a kapust a Radó, én nem emlékszem más Fradi helyzetre, ziccerre meg egyáltalán nem...

    ráadásul a Kleinheislernek legalább két olyan megmozdulása volt, ami szinte minimum narancssárga, a néger gyerek meg simán megkaphatta volna a második sárgáját...

    Radó simán beletalpal a Geri hasába, nincs ezen mit variálni egyértelműen szabálytalan!

    Murka meg összeütközött a levegőben Lovrencsiccsel, ezer ilyen eset van a meccsen , de most szerencsétlen volt az ütközés és a földtérés, mindketten a labdát nézték, még csak nem is szabálytalan!

    Sajnálom , hogy Kulcsár és Murka kihagyta a meccslabdákat!

    Viszont amit a fradisták csináltak a sérülés után az gusztustalan volt! Ámokfutást rendeztek és a bíró meg nem tett semmit!

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.01, 12:09 (szerk.: 2017.06.01, 13:51)
    A "CSAPAT" óriásit küzdött! Az első félidőben jól is fociztunk, de vagy kimaradtak a helyzetek vagy Solymosi hozta a formáját!
    Gratula mindenkinek aki tett valamit a sikerért!
    Gerinek pedig gyors gyógyulást!

    én életemben ilyen érzelmi hullámvasutat, ami ennyire megvisel még nem éltem át focimeccsen, de máshol sem. már éppen elbőgtem magam, amikor mutatták, hogy Lovre magánál van. De valami szörnyű volt látni a kívülről fogalmatlannak tűnő pirosruhásokat, Solymosit, mindenkit..
    De aztán csak megnyertük a kurvaéletbe!!!! Annak külön örültem, hogy a Csukics lőtte az utolsót, akit mögöttem végig gyaláztak

    Amúgy srácok én meg kell mondjam nektek, hogy nagyon tetszik ami a formánkat illeti az elmúlt meccseken. A tavalyi tavaszunk nagyon gyenge volt, és nem sikerült váltani a BL selejtezőre, teljesen enerváltak voltunk. Most talált a Vasas egy gólt, de összességében sokkal jobbak voltunk és az elmúlt meccseken is bíztató amit mutattak a sráck. Én nagyon bízom benne, hogy sikerül valamit alkotni a nyáron.

    ... összességében az egész meccsen kb. négyszer jutottunk el a kapuig, komoly, kidolgozott helyzetünk nem nagyon volt, mindezt öt középpályással, gyors támadőkkal ... a Vasas kétsoros védelméről úgy pörögtünk vissza a kapunk felé, mintha nem egy kupameccset játszanánk, hanem a bajnokság első meccsét. Kleinheiser szerepeltetése, főleg Bognár ellenében érthetetlen. A védelmünkön ma sem múlt semmi, Nalepa ugyanúgy 5 méteres késéssel reagált bármire, szóval, van azért teendő bőven.

    A Ferencvárosnak hazai környezetben egy kupadöntőben két abszolút támadó jellegű, kreatív játékos kiválásakor szerinted két abszolút védekező jellegű középpályást kell behoznia (akik szerinted is inkább védők, csak "tudnak vkp-t is játszani"smiley. És szerinted ez rendben van????
    Akkor gratulálok neked, te tényleg nagy szagértő vagy barátom! Mindenesetre nem ugyanazon a Fradin szocializálódtunk!

    Tetszik-nem tetszik a két vkp-nk Gera és Hajnal volt, de már csak ennyit birtak. A helyetteseik kevésbé voltak kreatívak előre, mint ők, de a védekezést megoldották. Egyébként Csuka előre is ment sokszor, nem is rosszul. Abban egyetérthetünk, hogy a két öreg tehermenesítésére nagy szükségünk van középpályásokra, olyanokra, akik univerzálisak. És ezzel be is zártam a vitát.

    Kleinheisert normál esetben le kellett volna hozza az első félidő 30. percében .... legkésőbb a szünetben. Csukicsot én nem veszem a számra, mert azon kívűl, hogy tényleg imádja a csapatunkat, az egész szezonban kultúráltan és stabilan focizott. Steinberg behozása második szándékos gondolat. Csak ne kapjunk gólt. Nagyon, nagyon rossz taktika volt ez részünkről, már a 75. percben látni lehetett, hogy elmennénk a 11-esekig. Egyfelől, a Vasas ezt megszagolta és majdnem megnyerte a meccsett a rendes játékidőben, másfelől, az elmúlt három évben olyan szarul lőttük a tizenegyeseket, hogy az abszolut öngyilkosságnak tűnt. Szerencse, hogy most senki nem hibázott, illetve a hogy kissrác arrogáns volt, és ő isúgy rúgta, mint előtte a félPanenka ....

    annyiban vitatkoznék, hogy mikor oda felé ment a tizihez már látszott az arcán, hogy nagyon ideges. Tudtam, hogy rosszul fogja rúgni, szóltam is a Dininek, hogy ezt mindenképp meg kell fognia. Megfogta!

    hozzáteszem a Csuka arcától is megijedtem, mikor sétált odafelé...
    De hát ő a "Fradi-katona", Ő nem hibázhatott

    Nekem Csuka behozatala tetszett, stabilabb lett a vedekezes, es Dilaver kozepre jovetele sem volt alapvetoen rossz otlet, csak tamadojatekunk nem maradt kb Hajnal nelkul (de fura ezt kimondani).

    Talán az alényeg, amit itt a végén írsz .... erről a meccsről mondják két hónapja, hogy ezt mindenáron meg szeretnék nyerni, ezzel korrigálni a szezont. Ehhez képest, arendes játékidőben a védekezésünket stabilizáljuk, ráadásul egy olyan csapat ellen, ami védekezni állt fel ellenünk, elég érdekes hozzáállás.

    Remélem Murka első útja a kórházba vezet, meglátogatja Gergőt! Hihetetlen, hogy abszolút nem labdára ment, és semmi következménye nem lett Solymosi részéről. Az is mond valamit a magyar játékvezetői karról, hogy ő lett a legjobb bíró.

    Hát nagyon nem nekünk fújt, az tény. Ezt a Murka gyereket meg most már, hogy kicsit lehiggadtam, és Geri is jobban van, nem akarom keresztre feszíteni, sok ilyen ütközés van egy meccsen, de ez most nagyon nem jól jött ki. Remélem tanul belőle, és legközelebb óvatosabb lesz.

    nem volt nagy szabálytalanság, az igaz. Az viszont bosszantó, hogy a mozgásából nekem az jött le, hogy úgy ment oda, hogy valahogy meg kell állítani. Azaz ez nálam szándékos szabálytalanság, és mivel súlyos sérülést is okozott, ezért ez azonnali piros lap

    azért a második Panenka már visszafelé sült el. Gratulálok, némi szépségtapasz a szezonra. És most építsünk egy jobb csapatot őszre !

    Őszintén leszartam, hogy ki nyeri Gergő sérülése után. De így örülök, hogy Gergő valamennyire kárpótolva lesz, amikor megkapja az aranyérmét. Bár semmilyen sport nem éri meg azt, hogy a mentővel vigyék kórházba. Képzelem a felesége milyen stresszt kapott. Na mindegy, alig várom, hogy halljam egy videóban a hangját.

    A b egesz meccsen jol nyomta. Bar minden meccsen igy lenne! Hajrá FRADI!

    Namost azt mondja meg nekem valaki, hogy a kiba..ott k..va életbe nem fér bele egy TÍZMILLIÁRDOS stadionnál egy szájbak..t 2-3-4-5? milliós golf jármű, amellyel a mentőst oda lehet vinni a sérülthöz (akár pl. defibrilátort) ill. a súlyos sérültet a mentőhöz lehetne vinni (gyorsan, szakszerűen, lehet, hogy életet mentve?

    Felháborító, milyen lassú, tuty-mutyi volt az orvosi ellátás Lovre sérülésénél, az ellenfél kapusa vitte oda az egyik orvosi dobozt, mutatták, hogy be kellene jönni a mentőautóval, huuuuu. Ott álltunk percekig, senkinek semmi infója nem volt.

    Nyak merevítőért futott a kapus. Válság helyzetben sok minden lassan történik kívülről és belülről. Akik nem találkoznak napi szinten ilyennel azok hajlamosak kapkodni drámázni, pedig a nyugodtság életet menthet

    Ott feküdt eszméletlenül. Játékosok szinte azonnal jelezték egyértelműen, hogy baj van. Ugyanezt megtette a Fradi stáb is, miután odamentek. A "hivatalos orvosi stáb" még valószínűleg a vacsora közben a foga közé ragadt rántott husi cafatot piszkálta fogpiszkálóval, vagy verték a blattot, mert marha ráérősen sétáltak oda és fingjuk nem volt, mit csinál a jobb kéz és mit csinál a bal, egymás mellett elbeszéltek (elmutogattak). Mentő nem jutott be a pályára. Ha nagyobb baj van, másodperceken is múlhat egészség, élet, nem hogy perceken.
    De akkor biztos én ragadtattam el magamat a meccs hevében, s most túlreagálom, mert:
    - rajtam kívül mindenki azt gondolja, hogy szuper fasza hibátlan volt a biztosítás;
    - a földkerekség legjobb mentős diagnosztája ért oda, s egyből látta, hogy nugi-nugi, a fiú csak tetteti hogy fáj meg nem mozdul, kutya baja csak picit ütközött.
    Gondoltam rá, de inkább mégsem kívánom azoknak, akik így gondolják (minden fasza volt), hogy anyjuk-gyerekük összeeséséhez ugyanilyen fasza segítség érkezzen.......

    Nem értem még mindig. Amint jelezték, azonnal futásnak eredtek az orvosok. Mondjuk elég lassan. Dilaver üvöltött velük hogy siessenek, Nagy meg kivette az egyik kezéből a cuccot és gyorsabban odafutott vele. Nem kell a drámázni amit itt a hsz végén csinálsz, senki nem gondolja így.

    Sok emlékezetes meccs van mögöttem, de ez megint aranykeretes. Deák Bill zenéjére a kocsiból lobogó sállal tértem haza. Egy élmény volt. A szurkolás, a hangulat, odabaszott! Jobbulás Lovre! Köszönöm srácok az élményt!

    Velőtrázó volt. A régi meccshangulat. Megtisztult ma a lelkem. smiley

    Kleininek valoban volt nehany amator megmozdulasa, de igy ranezesre messze a legtobb labdat szerezte, a futomennyiseget es sprintek szamat pedig nem lehet nem eszrevenni. Tovabbra is tartom, hogy egy sorral hatrabb lenne a helye. En adnek neki meg egy fel szezont.

    bevallom férfiasan, Kleinit úgy szidtam, mint még soha játékost
    Fradi-mezben, mikor nem passzolta le ziccerben a labdát, hanem
    belevezette a védőbe.
    Abban minden benne volt, ami Kleinheisler.
    Buta döntés, hatalmas ego. Fel nem fogta, hogy az a pillanat döntő
    lehetett volna, hanem inkább az vezette, hogy végre betaláljon. Végleg
    unszimpatikussá vált a buta gondolkodása.
    Annyival még kiegészíteném, hogy a qrva nagy egója már nem volt meg, amikor oda kellett volna állni a tizihez.

    Gratulálok a srácoknak! Összességében ez a döntő megmutatta a magyar foci minden báját, és hibáját. Egy gyenge színvonalú, mégis fogyasztható meccset játszottunk, és ami a legfontosabb, nyertünk. A hangulat nekem tetszett, mondjuk nem a hallhatatlanoktól, az vicc, de amikor dörrent az egész stadion, az nagyon rendben volt... Plána a Vasassal folytatott kérdezz-felelek volt szenzációs... Ezek nem tanulnak... Az MLSZ, a mentősök, a spori dögöljön meg. Lovréval mi van, van valami friss?

    Gyors értékelés: Dibusz:10, Lovre:10, Leo:7,Nalepa:7, Dilaver:7,Gera:8, Hajnal:7, Kleini:6, Adamu:7, Varga:9, Radó:8,Csuka:10, Sternberg:7,Csernik:7 Szurkolók:7 Solymosi és bandája:3 hülye.

    Hát, rohadjak meg, de a hangulat fantasztikus volt! Beleborzong az ember, amikor rákezd az oldal...
    Bevallom, ezt a győzelmet azért megkönnyeztem, pedig igazán nem szokásom.
    Köszönöm!

    Az ütközés teljesen vétlen volt, testtel történt. Mindketten mentek a labdára, de úgy találták el egymást, hogy Lovrének teljesen természetellenesen hátra csuklott a feje az ütközés következtében. Már a levegőben eszméletlen volt, azt mondták a dokik.

    A másik esetnél Radó elrúgta a labdát, ha csak orheggyel is ... albdát figyelte, a lába fent volt, de nem volt magas láb, abban a helyzetben ... a kapus is ment a labdára, nem érte el, ütköztek ... tiszta, sazbályos gól volt.

    Amikor Moutari berúgta a gólt, még nem fütyörészett ez a sárgarigó, hogy szabálytalan volt Radó ! smiley

    ...amikor ő elkezdte emelni a lábát a labdáért, a kapus 5 méterre volt tőle, előbb érte el, utána egymásnak csattantak, esély nem volt rá, hogy bármit visszahúzzon. Angliában szerintem azt sem értenék, most miről beszélünk....

    Most értem haza. Ebben a szezonban az első és utolsó igazi futball hangulatú meccs volt.

    Szerencsére az erőnlét a Vasasnál még annyira sem volt meg, mint nálunk. A hosszabbítás első félidejében egy labdát sem értek el és a másodikban csak Solymosinak köszönhetik, hogy megúszták, aki szétfújta a meccset, ráadásul mindent ellenünk.

    Az egész kínkeserves szezon egy (elbukott) 11-es párbajjal kezdődött és egy másik (megnyert) 11-es párharccal végződött. Bízzunk abban, hogy ez a fejezet itt le van zárva és csak jobb jöhet a következő szezonban.

    Katartikusra sikeredett a vége pedig nem így indult ! Sokadszor néztem meg a meg nem adott gólunkat ,de még mindig nem tudom eldönteni ,hogy miért kifelé volt szabad ? Mind a két játékos ugyan annyira volt szabálytalan ezért én azt mondom ,hogy vagy büntető vagy néma marad a síp és meg kellett volna adni Mutari gólját ! Persze ott volt a sólymosi aki Radó felrúgásáért sem adott pirosat ! A sport meg meri azt írni ,hogy kézben tartotta a mérkőzést, hiba nélkül lehozta a finálét ! Na hát akkor ti firkászok is elmehettek a huncut k...va anyátokba !
    No meg azt se felejtsük el ,hogy sporttörténelmet írtunk azzal ,hogy a Fradi tábor elé rúgták a büntetőket ...ilyen mióta meccsre járok még nem volt !

    Gratulálok a srácoknak és kívánok mielőbbi felépülést Gergőnek ! A vezetőségnek pedig azt,hogy ne essenek abba a hibába ,mint tavaly - ne árusítsuk ki legjobbjainkat hanem hozzájuk beszerezni szíveskedjenek 3-4 minőségi spillert !

    A meg nem adott golunknal fogalamm sincs, mi az igazsag, viszont Moutarinak is volt legalabb 2 komoly belepoje a sargaja utan. Konnyen lehet, hogy kiallitast uszott meg.
    Minden jo, ha vege jo!
    Csak Gergo gyogyuljon fel mielobb!

    Felemelő érzés volt, hogy a két szurkolótábor, mennyire kulturáltan viselkedett a testi kontaktusokban! Együtt utaztunk a metrón, villamoson, sőt a meccs előtt közöttünk vonultak és semmilyen atrocitásról nem tudok! Lehet, hogy példát mutattunk Európának is!? Pedig olyan számbéli fölényben voltunk, szegények meg olyan ijedtek voltak, mintha emberevők lennénk! A cigányozás a lelátóról,
    főleg Gergőnél, meg sajnos természetes emberi reakció volt! Mi akik a " B "-ben ültünk, nem láttuk pontosan az esetet és igen, majdnem megindultunk! Gergőnek ezúton is jobbulást, egy APA gyorsabban gyógyul...! smiley

    Végre ugyanolyan igazi Fradi-hangulat volt a meccsen, mint a régi stadionban. Sőt egyszerűen jobb adottságai, jobb akusztikája van a stadionnak ezért a 15 ezer ember hangja 30 ezernek hatott. Mondjuk ehhez kellettek a bírói hibák, Lovrencsics esete, ami felkorbácsolta a hangulatot.

    Nem könyöklés volt, hanem kibillentés. Eltolta a testét és ezzel elvette az izom által adott támaszt a nyaktól, amitől kibicsallik a fej. Kosármeccsen láttam hasonlót amikor megtolták a felugró játékos hátát. Mivel a fejet a feszített hátizom (gerinctartó vége) tartja ha kitolják alólad, tehetetlen vagy...Ezért tilos többnyire minden sportban a levegőben levőt hátulról ütközni, kivéve persze NFL...

    Szerintem nem volt benne szándékosság, sima pech, szarul jött ki. Kontakt sport, előfordul, azért ne lincseljük meg.

    a vasas "szurkolóinak" 90 százaléka az U csapatok voltak, vicc (nem a csapatok, hanem, hogy így voltak vagy 2-3 ezren...)
    Négy: Isten éltesse a Luss-t, 3 (három) kártyafeltöltős emberke volt a komplett BÉ alatt, gratula!
    Öt: a Hajrá VasFRADI, kurva jól szólt, és úgy összességében hatalmas volt a fíling, jól szólt az egész.
    Hat: a sok kis buzi műmájert viszont tarkón kéne baszdosni, akiknek egész meccsen fasz, szar, fos buzi, béna, takaroggy volt minden, de a végén leghangosabban víárdöcsempionsz-oztak a szelfi videókkal, hogy ők de geci nagy fanok. Elmentek a picsába. Ha bent lenne a tábor az ilyenek kezéből kirugdosnák a telefont, ha egyáltalán bemerészkednének oda... így rám maradt a feladat lekurvaanyázni ezeket.
    Geri esete után teljesen másodlagos volt minden, percekig csak bambultam, a szektorban is sírtak az emberek, van aki remegett, nagyon komoly volt élőben az egész.... a tiziknél tértem magamhoz. 5/5, így kell.
    Dibusz a védése után lett felnőtt, végre. Mindig ez az arcot vártam tőle.

    http://ulloi129.hu/2017/05/31/elo-a-vasas-elleni-mk-dontorol/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.23, 15:02
    Ma délben elindul a jegyértékesítés a jövő szerdai Magyar Kupa-döntőre. A Vasas FC–Ferencváros mérkőzésre 2000 forinttól lehet megváltani a belépőket.
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a klubokkal és a rendőrséggel történt egyeztetés után úgy döntött, hogy az egyenlő feltételek biztosítása érdekében a klubok kérését veszi figyelembe a jegyek értékesítésénél. A döntőben résztvevő mindkét csapat egy nagyobb kontingens belépőt értékesíthet szurkolóinak, a saját jegyértékesítési rendje szerint.

    A Vasas FC nem köti klubkártyához szurkolói számára a jegyvásárlást, ugyanakkor eleget tesz a személyi azonosítás feltételeinek. A Ferencváros szurkolói a már megszokott módon, kizárólag FTC szurkolói kártyával vásárolhatnak jegyet a számukra kijelölt szektorokba. A semleges szurkolók személyi azonosítás után, szurkolói kártyával is és kártya nélkül is vásárolhatnak jegyeket, a jegypénztáraknál. A jegyekhez jutás legegyszerűbb módja továbbra is az internetes elővásárlás: erre a meccsjegy.mlsz.hu oldalon van lehetőség, szurkolói kártyával.

    A jegyvásárlás részleteiről mindkét klub a saját honlapján (vasasfc.hu, illetve a fradi.hu) tájékoztatja szurkolóit. A semleges szektorokba az internetes lehetőség mellett a Ticket Express irodáiban személyesen is lehet jegyeket vásárolni a megszokott helyszíneken és nyitva tartás mellett.

    A Groupama Aréna szektorbeosztása:

    A Ferencváros drukkerei a B1-B3 és C1-C5 szektorokban válthatnak jegyeket, a Vasas FC szurkolói a C6, D1-D3 szektorokban. A semleges szurkolók az A1 és a D4 szektorokba, valamint a VIP-teraszra vásárolhatnak jegyet (ezekbe a szektorokba Vasas és Fradi kártyával nem lehet majd online jegyet vásárolni).

    Jegyárak: 2000-7500 forint között.
    kép

    http://www.mlsz.hu/blog/2017/05/23/a-klubok-es-az-mlsz-kozosen-ertekesitik-a-magyar-kupa-donto-jegyeit/