magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Debreceni VSC 1 : 3 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.28, 13:29
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    Bandibá kellett ide, 3 meccs, 3 győzelem smiley

    A mai meccsért gratulálok a csapatnak és nekünk szurkolóknak az egész szezonbeli türelemért! Ma az történt, ami nem volt jellemző a szezonunkra. Az ellenfél támadott, mi viszont gólokat lőttünk.

    Pontesre majdnem ráment a szezon. Kíváncsi vagyok ki lesz az új edző, de a lényeg: KÖSZÖNJÜK BANDIBÁ!

    Pontesnek rengeteg lehetősége és ideje volt. Nem élt vele. A taktikánk és a helyzet kihasználás ma a helyén volt. Nem ez volt a jellemző a Pontes meccsekre.

    Csak érdekességképpen: ötödikek lettünk a tavaszi tabellán, 21 ponttal. A dobogóról (és a negyedik helyről is) csak egy ponttal maradtunk le. Mindezt úgy, hogy a téli igazolások közül érdemben nem tett hozzá sokat Szuk, Feltscher és Mengolo sem.

    Most pedig jöhet az nb1 legizgalmasabb része, az átigazolási szezonsmiley

    Én nem gratulálok a csapatnak, mert az egész szezonban látottak alapján nincs mihez! Ez elfogadhatatlan, hiába lettek 8.-ok! Komoly változások kellenek, mert a jelenleg látottak nem túl biztatóak! Én visszahoznám az osztályozókat, mert akkor a 9.-10- hely is veszélyes lenne. Gyenge hazai csapatokkal nem lesz jó válogatott sem. Sok olyan meccsre van szükség a bajnokságban, ahol minden csapat normális színvonalon játszik, és nincsenek előre lefutott meccsek.

    Szégyen az, hogy egy DVSC kiesési rangadót kell, hogy játsszon!!!! Hiába lett 8. hely, azt nem a saját erőből érte el, hanem azért, mert a többi eredmény szerencsésen alakult!!!! Ez az egész, amit az idén láttunk, helyezéstől függetlenül elfogadhatatlan, és nem ad okot arra, hogy örüljünk. Nem estünk ki, gratulálok????? Nem, ez alap, hogy NB1, meg az is, hogy nem a kiesés elkerülése a cél, hanem a nemzetközi szereplés! Ha nem ez a cél, akkor jogos volt fradista ismerősöm kérdése, hogy "Mi a fa..nak kellett a stadion a tanyára....." (Bocs, de, ha primitív módon fogalmazott is, azért valahol jogos az észrevétele...) Az ide szerepléssel megalázták a klubot, Debrecent, és a szurkolókat is! Meg kell keresni a felelősöket, és el kell zavarni őket a klubtól, legyen szó játékosról, vezetőről, bárkiről! Akaratgyenge, nemtörődöm emberekre nincs szükség!

    Nagy gratula a csapatnak. A harmadik gólnál a gólöröm magáért beszélt (sajnos az elsőnél is). Nagy nyomás volt, és Bandi jól legózott. Ez egy gyilkos bajnoskság volt, szerintem nem is volt rossz a kiélezett verseny miatt. Biztos, hogy sokan el kell gondolkozzanak, hogy nem lehet ugyanúgy csinálni, mint eddig. Remélem, jó következtetéseket vonnak le...

    Nem tudom, nem véletlenül szólta el magát HB a mérkőzés utáni sajtótájékoztató 6. percében: "én azt szeretem majd, hogy..." - lehet, hogy marad?

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.28, 13:24
    Hajrá Diórgyőr - Drukkerkocsma:
    Összességében Bódog érdemeit nem elvitatva ezzel a játékkal is megérdemelték volna a kiesést, mert ez kurva kevés volt a kiesési rangadón, ennek a vezetésnek erős a 12 csapatos NB1, ha Benczésék így folytatják jövőre ez kurva kevés lesz a Puskás, Kamilla, Kisvárda trióval szemben, szóval nagy a baj.

    a Bódog csapat megérdemelte a bentmaradást. Tegyük zárójelbe ezt az idényt, várjuk optimistán a következő idényt, bízzunk benne, hogy ezzel az igazi edzővel a jövő simább lesz.

    Nagy szerencsénk volt, Bódoggal is, meg a Pakssal, meg a szabályokkal is. Egyszer már nekünk is lehet szerencsénk.

    Előfordult, hogy szidtam a bírókat, de most Bódognak nem volt igaza. Szerintem az nem volt tizenegyes, legalábbis nem láttam, hogy a Tőzsér kezére pattant volna a labda, bár lehet, hogy hozzáért, én úgy láttam, hogy a testére pattant. Viszont a DVSC-nek nem adtak meg az 1. félidőben egy szabályos gólt.

    Az egész csapatból jó, ha 5-6 játékost tartanék meg, a többi NBII-es.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018185
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.22, 22:24
    Telt ház lesz Mezőkövesden

    A Vasas elleni meccshez hasonlóan a Debrecen ellen is telt ház lesz Mezőkövesden, hiszen a hazai szektorokba értékesíthető belépőjegyek több mint öt nappal a kezdő sípszó előtt, hétfőn 16 órakor elfogytak.

    http://dvtk.eu/13319-Telt_haz_lesz_Mezokovesden-cikk