magyarfutball.hu

Vasas FC - Paksi FC 0 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.05.11, 18:50
    A Paks sokkal jobb csapat benyomását keltette, az eredmény abszolút reális, sőt, akár lehetett volna 1-6 is.

    Szintén óriási különbség van a két edző között, a miénk óriási hibákat követett el sajnos.

    S ami feltűnő volt még, az csapatunk lassú, ötlettelen, hibákkal teli játéka.

    Egyesével kár végigmenni a játékosokon, de az biztos, hogy Nagy Gergőre, vagy Saglikra nem lehet csapatot építeni.

    Az első félidőben az első tíz percet leszámítva látszott, hogy mi akarunk nyerni, a másodikban viszont az edzőnk szétverte a csapatot, kb. Ez a taktikai csata közte és Csertői között hát...Aurélnak rég volt ilyen könnyű dolga.

    A Paks nem jó csapat szerintem! Ezt tudják , bunkerfoci aztán kontra...ha vezetnek akkor egyre könnyebben csinálják! Ráadásul sosincs ellenük szerencsénk! Jellemző az is , ha ellenünk nem szereznek 6 pontot , most kieső helyen lennének!

    Misi szerintem ott hibázott , mikor a téli szünetben azt mondta meg vagyunk és nem kell igazolni senkit!

    Még hozzátenném, hogy összeállítási hibát követett el. De a legnagyobb hibája Korcsmár, és Hangya lecserélése volt!

    Hogy miért? Azt szerintem csak ő tudja... Mi csak azt láttuk, hogy nem akart nyerni...

    Szerintem ROTACIOS okokbol .Ismerve MISIT a szavat bettartva a kupara tartalekolja a "kakaot".

    Maradjunk annyiban, hogy Nagy Gergő a vonalon jól elvan, de ha el kell mozdulnia a gólvonalról akkor nulla! Szóval ez NB 2-be is kevés lenne. Aki játszatja az meg egy balfas.

    1. Rovid padunk ezert rotallunk. 2.jatekos allomanyunk fele serulesekkel bajlodik. 3. Misi cserei egyeltalan nem errol a merkozesrol szoltak. Ha nem a kupa mecsre jegeli a csapatott.4. A kapufak ismet ellenunk voltak. 6. Felix nagyon hianyzott. 7. Nekik bement. 8.nekunk nem. 9. Kulcsar nalam kezdo ember. 10. Pavlovnak kell jatekido , hogy a grupiban mar ismet szoljon a Kalashnikovsmiley

    Még azt is el tudom képzelni például James esetében, hogy már azzal kísérletezett, amennyiben Korcsmár távozik (aki amúgy már besárgult a mérkőzésen és sanszos volt a folyamatos sok gyors paksi kontra), úgy a helyén miképp teljesít James. A támadó szekcióban nyáron mindenképp frissíteni kell és remélem tényleg megtehetjük azt, hogy nem engedünk el sok embert.

    Szerintem túlgondolod. Nincs itt taktika a formával. Ha van területünk, tudunk játszani, ha nincs nem tudunk. Terület a jobbak ellen van. A szarabbak meg a a taktikusok ellen nem tudunk játszani. Ezt a Paksot nem lehet kipasszolni. Meg lehet verni, de nem a mi játékukkal. Játékban jók, fizikailag nem. A DVTK ezzel a verekedős játékával annyiszor nyerne ellene, ahányszor játszanak. Nekünk jelenleg nincs két játékunk. Itt lehet jövőre előrelépni.

    Posztokkal most nem foglalkozom, de kapus viszont kellene. Nem a tegnapi miatt. Egyébként.

    Passzok ide vagy oda.. Milyen Benny Hill videokba jellemző védekezési hibákat csináltunk már, meg Saglik 1 cm-ről fölé rúgja, kapusunk lepkéket fog dvtk ellen, egyszerűen nem hogy taktikailag nem készültünk fel, fejben se voltunk toppon, de mondom nem a Vasas játszott volna más gondolatom támadt volna az eredménnyel kapcsolatban.. meg 0-3 na azért már..ki hiszi el..

    Képesek voltunk megverni a fradit, a vidit, a csúcs honvédot, nehogy már 10 emberrel lévő dvtk-át és langyos paksot ne tudjunk megverni ha felkészülünk.. véleményem az hogy nem akartunk. Kikaphatunk harcolva is, de itt nem volt harc.

    Lehet szépíteni a dolgot, de akinek van szeme, az látta, hogy nem tett meg a csapat mindent a győzelemért. Nem beszélve arról,

    hogy az edző a hátsó alakzatot teljesen szétzilálta. Burma kimaradt, Gaál a padon, kezd Saglik, aki egyenlő a nullával, ha nem lenne az edző egy nemzetiségű vele, már rég elzavarta volna egy másik edző. Korcsmárt, Hangyát 0 : 1-nél lecserélte! De mondhatnánk a kapusunkat Nagyot is.

    Az hogy a végén még dobogósok sem leszünk az nagyrészt neki köszönhető. Nem számoltam össze, de nagyon sok gólt az ő hibája volt. Annyi év után volt lehetőségünk a bajnoki címre, de legalább a dobogóra. Ezt valamiért elrontották... Hogy szándékosan, vagy nem azt én nem tudom megítélni, de hogy valami nem stimmel ezzel, az biztos!

    Lelkük rajta! De akkor mondják meg, nem akarunk semmilyen sorozatban szerepelni, és akkor nem idegeskedik egy szurkoló sem. Mert azt hiszem, az elmúlt 2 forduló az idegességről szólt minden szurkolónak!

    Beszélünk itt szerda-szombat fordulóról. Fiatalemberekről beszélünk. Ha rendesen fel vannak készítve, azzal nem lehet baj, bírniuk kellene. Fiatal csapat? Még idő kell neki? Nem hinném. Meg kell nézni a csapat életkorát. És már mindjárt nem olyan fiatal ez a csapat.

    77 óta nem volt ilyen esélyünk a bajnoki címre.... Ezt elrontotta edző, vezető. Télen igazolni kellett volna 1-2 jó játékost, megtartani Osit, és akkor most mi vezetnénk a bajnokságot. Lehet Misivel is elértük volna, de akárki akármit mond róla, ő egy középszerű edző!

    Ha jövőre is ezt a helyet legalább el akarjuk majd érni, akkor először is kell egy jó kapus. A középpályára legalább 2 ember, és 2 csatár, na meg Osit visszahozni. Az értékeke megtartása mellet.

    És jó pár játékost jó messzire elküldeni a csapattól: Saglik, Ádám M, Nagy, Kulcsár, Debreceni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138