magyarfutball.hu

Újpest FC - Budapest Honvéd FC 1 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 0 (1)
  2. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.03.12, 13:42
    A "játék képe alapján a döntetlen igazságosnak mondható".

    Ugyanakkor ha 0-1-nél megfogják Lanzafame lábát - nem "véleményes/megadható" - akkor adják már meg a tizenegyest és a piros lapot. Ennél mi egyértelműbb, kedves "FIFA-játékvezető"?

    A Fradi dupla-zakó, a felcsúti vereség után ez nagyon nem jött jól. Persze, Kabangu egy fasz és burleszkbe illő gólt kaptunk, de ettől még alkalmazhatnák konzekvensen a szabályokat.


    Normális megmozdulása nem volt.A megnemadott gólunknál meg szerintem nem lest itélt (nem is volt szerintem)hanem szabadot.Ott meg a kapus saját védőjével ment össze.


    Nyilvánvaló,hogy ekkora játékvezetői ellenszelet-lásd a Vidi-meccset és a mai újpestit-ez a fiatal csapat nem képes elviselni.Magam is azon a véleményen vagyok,hogy a bajnoki helyezéseket hellyel-közel már eldöntötték,és ebben sok babér legalábbis az élbolyt tekintve, a Kispestnek nem fog teremni.Dühítő ezt újra átélni,hiszen kétes esetekben rendre a csapat kárára döntenek a játékvezetők.Lényegesen jobb lett volna egy Megyeri úti győzelemmel elvonulni a három hetes pihenőre,remélhetőleg Rossi lelket önt a srácokba,amire szükség is van,sajnos Magyarországon a puszta tudás és lelkesedés kevés,a végső győzelemhez a Hatalom támogatására is szükség van.Kabangu tényleg kilógott a csapatból,elől is inkább kerékkötőnek bizonyult.


    Nem érdemeltünk győzelmet.

    Én ma tv-n néztem, a 11-est simán benéztem én is, azt hittem, hogy Balajcza a labdát ütötte el. Amúgy, ha Lanza gólt akar lőni, akkor ma nyertünk volna. Azért nem nyertünk, mert nem gólt akart lőni, hanem 11-est... Biztos, hogy nem leszek népszerű ezzel, de szerintem Lanzafame meccsek óta lassítja a támadójátékot, nincs benne lendület és kurvára önző. Én szeretem az egyéniségeket a pályán, de az nem mehet a játék rovására...

    Zsótér a gólján kívül is jól nyomta.

    Rossi a cseréknél rontott.

    Amúgy a 2. félidőben teljesen egyértelmű volt, hogy nem nyerünk. A fél csapatnál motivációs gondok voltak. Jobban akarták a lilák a döntetlent, mint mi a győzelmet.

    ui:
    Nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de ha minden igaz, Baráth a kapott gól előtt nem tudott kikísérni egy sima labdát, így lett szöglet. Serdülőben hibáznak ilyeneket a gyerekek...


    én is úgy emlékszem a végén. illetve előtte nem sokkal mi jöttünk szöglettel és a buzizós kis szögletből ők indultak meg. ezt sosem fogom megérteni nálunk, hogy ha végezhetünk a meccsen, akkor miért nem támadunk, ígéretes helyzetben is a hátrafelét választjuk, vagy a nagyon menőt. Hidi is az égbe rúgta a meccslabdát mert nagy gólt akart rúgni. az, hogy Kabangul uftot rúgott, előfordul, most tényleg nem ment neki, de a múltkor meg remek gólpasszt adott.

    egy tény Lanzafame megállt a góllövésben, nagyon :( az okát nem tudom, de bajnokin asszem még az ősszel lőtt gólt, azóta semmi. addig szinte meccsenkénti 1 volt az átlaga, az azért hiányzik. annak örülök, hogy Laczkó már képbe sem kerül smiley

    nagyon bosszantó az elcsalt 11-es, azzal valamelyik gólkirály jelölt játékosunk mehetett volna a vidis után. ezek szerint ott sem lehetünk elsők, mint a bajnokságban. a tegnapi meccsnél kassai 3 csapatnak tett jót, pontot mentett az újpestnek, mert szerintem kettőről nem állnak fel, meglépett a vidi és kapaszkodik a fradi :(

    eddig a jó sorozatainkat vágta ketté a hosszú szünet és általában rosszul kezdtük az újabb rajtot. remélem most a rossz sorozatot vágta ketté és jól rajtolunk!

    Csak A Kispest - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387