magyarfutball.hu

Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC 1 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.11, 13:27
    Úgy látom, a mai meccs senkinél nem lépte át az ingerküszöböt. Pedig felléptünk az első helyre.

    A meccs olyan volt amilyen, én nem különösebben vagyok mérges a döntetlenért, mert benne volt az is, hogy a nagy támadások alatt az ellenfél szerez gólt és kikapunk, mint Mezőkövesden.

    Remélem, a tavaszi szezont nem úgy fogjuk kezdeni, mint ahogy a válogatott miatti szüneteket követően tettük...


    Rosszul kezdtük a szezont, az első hely főleg innen nézve örömteli. Ha a keretre költött összegeket, meg a létszámot nézzük, elvileg ennél sokkal jobban uralni kellene a mezőnyt, jelenleg gólkülönbséggel állunk két olyan csapat előtt, akiknek a fasorban nincsenek a lehetőségeik a mieinkhez képest, tele vannak fiatal magyar játékosokkal. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ennél stabilabban kellene játszanunk, főleg idegenben, de bízzunk benne, az idő nekünk dolgozik, és egyre jobban összeérik a csapat.

    Ami biztos, hogy valamiért alig használja a keret egészét Berg, számomra ez azt üzeni, hogy hozhattunk mi nem kis lóvéért játékosokat, ő ezek egy részben egyszerűen nem bízik. Néhányról láttuk is, hogy oka van rá. Ha a nemzetközi kupára gondolunk, a jelenlegi csapatot semmivel nem látom esélyesebbnek a főtáblára, mint a korábbit, hiszen a magyar mezőnyben sem dominálunk. Biztos vagyok benne, hogy lesz változás a keretben, csak tényleg ó lenne nemcsak agyatlanul költeni, hanem beépíthető, használható minőséget hozni. Vagy pedig a téli szünetben Bergnek szépen felmérni, kik azok, akik azért a jelenleginél többre és többször használhatók. Nem könnyű, mert csak a bajnokságban vagyunk érdekeltek, nyilván nem lehet össze-vissza forgatni a csapatot - de a nemzetközi kupához ez kevés lesz.

    Videoton - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177