magyarfutball.hu

Paksi FC II - Szigetszentmiklósi TK 1 : 3 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.10.20, 21:54 (szerk.: 2016.10.21, 10:38)
    A megóvott meccs jegyzőkönyve:

    NB III. Közép csoport 2016/2017 2. forduló, 2016. 08. 14. 17:30

    PAKSI FC II. - Szigetszentmiklós 1:0 (1:0)
    Gólszerző: Jelena 25'

    PAKSI FC II.:
    Rácz Gergő - Bagó Patrik, Kovács Gábor, Zachán Péter, Hanol Milán - Kesztyűs Barna - Fejős Áros (Kiss Tamás 75'), Nagy Ádám (Bognár Dávid 50'), Laczkó Zsolt (Kesztyűs Máté 67'), Simon Márk - Jelena Richárd
    Vezetőedző: Osztermájer Gábor

    Szigetszentmiklós:
    Mikler Dániel - Sipos Bence Patrik, Switzer Nabil Breakwell (Imecz Márk 59'), Mojzer György, Fritz Attila (Szanyó Dániel 68'), Erdei Gábor, Pölöskei Péter, Vass Máté, Rodenbücher István, Barna Zsolt (Kovács János 64'), Földes Milán
    Vezetőedző: Csurka Zoltán

    Játékvezető: Bana Gergely
    Asszisztensek: Nagy Attila, Perák András

    sárga: Fejős 27', Kesztyűs 62', Jelena 73', Simon 78' ill. Barna 35', Sipos 54', Rodenbücher 67', Földes 91'

    Osztermájer Gábor értékelése:
    Egy nagyon jól felkészített, és ennek megfelelően remekül is futballozó ellenfelet sikerült legyőznünk. A Szigetszentmiklós nagyon jól játszott, többet birtokolták a labdát, de mi fegyelmezetten védekeztünk, jól zártuk le a területeket, és nem vétettünk elemi hibákat. Kontratámadásainkból adódtak még lehetőségek, de ezeket nem sikerült kihasználni. Az egész csapat jól teljesített, és cseréink is kíválóan szálltak be a mérkőzésbe.

    forrás: www.paksifc.hu

    Ellentétesen kezdte a bajnokságot a Paks II és csapatunk, ám két forduló után ugyanannyi pontja van a két csapatnak, mert a paksiak győzni tudtak ellenünk.

    Érdekes mérkőzés volt, amelyen sokkal többet birtokoltuk a labdát, mint az ellenfél. Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve arra törekedtünk, hogy irányítsuk a játékot és ez többnyire sikerült is. A 25. percben szöglethez jutottunk, amelyet követően a hazaiak kontrát indítottak ellenünk, az akció befejezéseként pedig Jelena Richárd a kapunkba lőtte a labdát (1–0).
    A gólt követően sem változott sokat a játék képe, továbbra is mi irányítottunk, ám a hazaiak kapusa jó napot fogott ki.
    A második félidőben is jelentős fölényben futballoztunk, több száz százalékos helyzetünk is volt, ám ezek közül egyet sem tudtunk kihasználni, így a Paks II megszerezte a győzelmet.

    Paksi FC II.–Szigetszentmiklós 1–0 (1–0)
    Paks. Vezette: Bana (Nagy A., Perák)
    Paks: Rácz G.– Bagó, Kovács G., Zachán, Hanol – Kesztyűs B., Fejős (Kiss T., 75.), Nagy Á. (Bognár D., 50.) – Laczkó (Kesztyűs M., 67.), Simon Zs., Jelena Edző: Osztermájer Gábor
    Szigetszentmiklós: Mikler – Földes, Erdei, Rodenbücher, Fritz A. (Szanyó, 78.) – Sipos, Barna (Kovács J., 64.), Vass M. – Switzer (Imecz 59.), Pölöskei, Mojzer Vezetőedző: Csurka Zoltán
    G: Jelena (25.)

    Osztermájer Gábor: – Gratulálok a fiúknak. Egy komoly, jól felépített, feljutásra esélyes csapatot sikerült legyőznünk.
    Csurka Zoltán: – Sajnos ezen a mérkőzésen nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, így pedig nem lehet meccset nyerni. Hiába alakítottunk ki több nagy lehetőséget is, a kapu előtt nem voltunk elég határozottak. Ebben a tekintetben mindenképpen fejlődnünk kell még.

    forrás: sztkfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.08, 20:40
    Klubunk korábban megóvta a Paks II elleni mérkőzést, s az ügyet ma tárgyalta az MLSZ illetékes bizottsága, s úgy döntött, hogy újra kell játszani a második fordulóban rendezett mérkőzést.

    Azért fordultunk az ügyben a Magyar Labdarúgó Szövetséghez, mert a mérkőzésnek otthont adó pálya a találkozó időpontjában nem rendelkezett hitelesítéssel, ami a találkozó esetében óvási alapot jelent. Az elsőfokú határozatot klubunk, a sportszerűséget szem előtt tartva, elfogadja és nem fellebbez a döntés ellen. A mérkőzés időpontját később jelölik ki.

    http://sztkfutball.hu/2016/09/ujrajatsszuk-a-paks-elleni-merkozest/