magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 3 : 3 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (2 szavazat)

játékvezető: 5 (2 szavazat)

hangulat: 4.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.25, 10:31
    Nem tudok a srácokra haragudni; csúsztak-másztak, időnként fociztak is. A vezetőségre viszont annál inkább, hogy teljesen sztézűllesztették a bajnok csapatot és azért a lelátói "hangulathoz"is van némi közük. Dominikból futballista érett és már előre eladták, nem is beszélve róla, hogy nincs védekezésünk, a kapusunk abszolút formán kívül van, az edzőnk évek óta nem tud mit kezdeni az újpest és a hasonló stílusú csapatok játékával. Ez látszott a nemzetközi porondon is. Ezt már így egyszerre nem bírjuk el.


    És most azt sem mondhatjuk,hogy a dózsa nem akart focizni.


    Az első gól amit Dibusz kapott már a serdülőben is ciki,a második szintén az ővé,hiszen ki kellett volna mozdulnia,az meg egészen elképesztő,hogy 11-esnél még életében nem ment jó irányba,pedig 78%-ban arra rúgják amilyen lábasak a rúgó játékosok.


    Pont ezt mondtuk a srácokkal.
    Ráadásul most, hogy gyengült előtte a védelem kijönnek a "tonyósuli" áldásos hatásai nála!
    A kirugásaival meg 90%-ban az ellenfelet hozza játékba.


    Hogy valami pozitivumot is mondjak, Djuricintol lassan elnezest kell kernem...aki ennyiszer helyzetbe tud kerulni, az rossz jatekos nem lehet. Ha elkezdni jobb aranyban berugdalni oket, ki fog jonni, hogy miert 1,5 euros spiler.


    Érdekes, hogy már az előző válogatott szünet előtt elhangzott, hogy tudjuk a hibákat és ki fogjuk javítani, most jön a következő szünet, de még mindig ugyanolyan gyenge a játék. Vannak jó momentumok, de a tavaly őszhöz képest ez egy nagy 0. Gyengült a keret, nem is kicsit.


    viszzataszító volt a tegnapi produkción felül, hogy a meccs végén a csapat kérés ellenére sem ment ki a szúrkolókhoz sőt a középen való tapsolás is leo unszolására indult be. az újpest miért tudott kimenni a szurkolóikhoz?


    Szégyen volt hogy könyörögni kellett nekik, hogy ugyan gyertek már ide. Mint ahogy az is szégyen volt, amit "szurkolás" címszó alatt kaptak tőlünk támogatásként. Egy nagy 0.


    Egy bajnokságra törő csapatban felállni kh nélkül?A 2x visszavonuló Csuka és a nem kh Leo?Vicc.Nem szopkodva a vidit de ott legalább 5 kh van.A középpálya gyenge volt.Igen Gera is.Sajna Hajnal és Ryu is.Pintér meg csak arra volt jó hogy meglegyünk 11-en.Nagy D és Gyurka még elviselhető volt.Nincs bajom a fiatal sráccal de tegnap mi értelme volt becserélni?Ahogy beállt le is álltunk.Megint jön ez a szánalmas 3 hetes storck szünet,jó lenne kihasználni.Nem fogjuk.


    Majdnem minden támadó játékost felsorolsz , hogy szar volt. A csapatjáték szervezettségével van a baj, és itt az edzői hármasé, abból is leginkább Dollé a felelősség illetve.lehet hogy így is eltudnánk működni, ha lenne vkp-ban egy Somaliank vagy ha mindenki olyan sebességgel tudna a pályán közlekedni mint Gyuri. Amíg ilyen sebességű játékosaink vannak addig összébb kellene hozni a csapat elejét és végét, szűkíteni a játék teret.


    Izgalmas meccs volt, a dozsa felvette a kesztyut es ok is jatszottak a focit. Hullamzott, hogy mikor ki volt folenyben. A vedekezesunk ijedt volt, az elso golt is ebbol kaptuk. A masik kettot meg azert, mert Dibusz gyenge.


    A focit tegnap az újpest játszotta 20 éves fiatalokkal. Rutintalanságuknak hála 1:3- nál leálltak, elhitték hogy megvan. Lehet meg is lett volna, ha nincs Balajcza szokásos lepkézése.


    Azért, azt se felejtsd ki, hogy az egyik 20 évesről először rúgtunk egy igen könnyű gólt, utána meg rúgott maga is egyet. A másik 20 évest meg 25 perc után lekapta Vignjevic, mert átjáróház volt a védelmük jobb oldala.


    Jó reggelt !
    Kissé fáradtan az a kérés merül fel bennem ,hogy Kassai miért nem tud úgy vezetni egy hazai találkozót ,mint teszi azt külhonban ?! Amit a mezőnyben nem fúj le pl. férfias küzdelemként azt a 89. percben miért fújja le és ítél kifelé szabadot ? A bokorugró niggert miért nem szórta ki kb. a 60. perc környékén ?? Csinálj magadnak kistestvérkét kassai !!!!
    A másik ,hogy a védelmünk egyszerűen katasztrófa ....,mintha nem is lenne ( kb. mint középpályánk ) Az első gólnál csak kísérgetik a boxost ( talán Dilaver ) ,de nem lépnek ki rá ...Dibusz meg belámázza azt amit lehet nagyobb rutinnal én kivédek ! Dénes visszafelé fejlődik , jót tenne neki pár hét pihenő és védjen helyette Jova ( róla tudjuk mire képes ). Gera, Hajnal önveszélyes , Csukicsot szeretjük ,de az is mókás ,hogy kétszer már visszahoztuk a "halálból" .
    Radó ! Ezt a gyereket miért nem játszatja többet Doll egyszerűen nem értem . Úgy ment előre ,mint akinek az élete múlna rajta vagy mint Djuricin - aki egy hihetetlen munkabírású játékos . Elképesztő mit dolgozott a tegnapi napon - idő kérdése és beérik a srác !
    A pár hetes szünet jól jön ( legutóbb is azt hittük aztán kiszívtunk az MTK-tól ) nagyon remélem ,hogy fejben és testben is rendben lesznek a skacok mert íg a 30. nem lesz meg !!!


    Gera lehet, nem pontos, de mindenhol ott volt, hátra ment labdáért, elől folyamatosan ment a labdáért, míg Radóról a legjobb jóindulattal sem mondható ez. egyszerűen idegesítő volt, hogy semmit nem segített Dilavernek, mikor azon az oldalon játszott. csak, mikor egyszer megkapta a labdát, akkor elindult befelé, ahol az összes maki védő volt...


    Kassaiban nem is feltétlenül az ítéletei a legidegesítőbbek, hanem a ripacskodása. Tegnap is már sz első pillanattól mintha a kamerának bíráskodott volna. Pózok, folyamatos szereplési kényszer, teátrális mozdulatok. Nevetséges. Főleg, hogy ő lehet ma a legjobb itthon.


    Nem játszottunk jól, de ez részben érthető, a sérülések miatt. (Böde, Lovrencsics) Fel kellett forgatni a csapatot.
    Védelmünk gyenge volt, három gólt nem szabad kapni.

    Ezzel együtt győzhettünk volna, ha Kassai nem szemétkedik. Egy tizenegyest és egy szabályos gólt vett el Djuricintől, aki eddigi legjobb meccsét játszotta.

    Nagyon jó volt Nagy D. és jól szállt be a játékba Radó is, érthetetlen hogy miért nem szerepel többet.


    A saját tempónkat sem bírtuk sokáig, 1:0 után kézifék,. kezdődött a hazaadás, értelmetlen hátrapasszolás. Pihentettük a makikat


    Túlságosan széthúztuk a mezőnyt, a hátvédek a 16-son maradtak, a csatárok meg az ellenfél hátvéd sorában letámadtak, adott helyzetben már az ellenfél 16-osán. Mindig minden labdát előre fele akarunk nyomni egy lendületből. Okosabban, szervezettebben kellene játszanunk.


    Egy hét alatt három meccset Gerzson és Hajnal nem tud játszani.Tőlük nem is elvárás.


    Az egyetlen aminek örülök, hogy 1-3-ról felálltunk és nem adtuk fel.
    Viszont amit előtte csináltunk, az első 15 percet leszámítva az gyalázat volt. Baszki szinte minden párharcot elvesztettünk, semmi ötlet, a védelem úgy kuka ahogy van,a Dózsa fekete játékosa szétszopatta a védelmünket, középpályás védekezésünk igazából nincs. Vignjevic megint leoktatta Dollt, igaz ez már nem nehéz mivel a hülye is tudja, hogy mit fogunk játszani, Thomas Taktikus Doll alatt.
    Láthatóan egyáltalán nem vagyunk kint a gödörből mondhat Doll amit akar, és nem látom, hogy alatta hogyan jöhetnénk ki ebből.
    Aki viszont a szezon előtt erre a védelemre rábólintott, hogy okés (Nalepával,Hüsinggel együtt) az húzzon a francba.

    http://ulloi129.hu/2016/09/24/elo-a-dozsa-elleni-bajnokirol-4/