magyarfutball.hu

Feröer - Magyarország 0 : 0 20:45

   
   
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
  • Feröer - Magyarország 2016.09.06.
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3.25 (4 szavazat)

hangulat: 2.5 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (3)
  2. 0 : 1 (2)
  3. 1 : 2 (2)
  4. 1 : 1 (1)
  5. 1 : 3 (1)
  6. 1 : 4 (1)
  7. 2 : 1 (1)
  8. 2 : 2 (1)
Világbajnokság 2018 selejtező
910. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Tórshavn, Tórsvollur
játékvezető : Vinčić Slavko (Szlovénia)
nézőszámok:
  1. fsf.fo: -
  2. mlsz.hu: -
  3. nso.hu: -
  4. csakfoci.hu: 3500 (4800 jegy)
  5. origo.hu: 3.500
  6. nela: 3.742
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.11, 17:19
    „A magyar válogatott a 2018-as VB selejtező első fordulójában toronymagas esélyesként, sorsdöntő mérkőzésen, elképzelés nélküli játékkal döntetlent ért el az amatőrökkel felálló feröeri válogatott ellen.” – így lehetne összegezni a mérkőzés utáni szakmai, szurkolói és média visszhangokat.

    Ezzel szemben a tények:

    - a magyar válogatott az első Feröer – Magyarország mérkőzésen 40 %-os labdabirtoklási mutató ért el úgy, hogy szögletből talált egy gólt és helyzetet sem bírt kialakítani a mérkőzés 90 perce alatt.
    - a budapesti visszavágó első félidejében a feröeriek lefociztak minket a pályáról és egy nullás vezetéssel mentek az öltözőbe.
    - majd innen jutottunk el oda, röpke egy év alatt, hogy a tegnapi meccsen 60 %-os labdabirtoklási mutatót értünk el ugyanazon válogatott ellen, idegenben, szélviharban, műfüves pályán.
    kép
    A fenti rövid összegzésből is látható, hogy válogatottunk fejlődési trendjét nézve nem leszálló ágban van, hanem felfelé ívelő ágban. Ebből logikusan következik, hogy jó lenne, ha a szakma, a közvélemény és a média is a fejlődés útjára lépne válogatott csapatunkkal párhuzamosan, mert az ütközet utáni mérkőzésértékelések során, szokásos meccs utáni kliséiket, lózungjaikat zengik mindenhol, természetesen az eredmény függvényében és nem a látott játék függvényében.

    Mert a futballt magyarázók többnyire az eredmény ismeretében alakítják ki, utólag, szakmai véleményüket és nem a látottak függvényében.

    Így történt, hogy az M4 szakkommentátorának első mondata a mérkőzésről az volt, hogy „Hiányzott nálunk a tudatos játék!”

    Ha valaki futballozott valaha is nagypályán, az tudja, hogy 60 %-os labdabirtoklási mutató nem tudatos játékkal elérni, lehetetlen.

    A teljes elemzés:
    http://footballtrainer.hu/8062-2/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.07, 09:45
    Nem igaz, hogy nem tudunk újítani egy feröeri csapat ellen, illetve, hogy feltétlen fontos Fiolát, Szalait, Eleket játszatni, aztán arra hivatkozni, hogy mivel nem játszanak a klubcsapatukban, így nincs elég játékidő a lábukban....hát akkor rakjon be olyat, akinek van. Gyengék voltunk, de hát fújt a szél meg a fű is mű volt, így nem lehet. És örüljünk, hogy nem 1-0 lett a vége....


    Senki nem várta a kijutást és még a második hely is csoda lett volna, de amit vártunk volna : Feröer legyőzése oda-vissza. Elején benn volt Priskin megsérült, benn volt Szalai Németh, nem látta, hogy nem a csatárokkal van a baj, hanem hogy nem jut el hozzájuk a labda, középpályás kellett volna, márcsak azért is, mert átrohantak rajtunk a második félidő közepétől... .és szörnyű kimondani is Feröer lefocizzott minket a középpályán, ha nem ellenünk játszanak, hanem egy másik jobb csapat ellen tuti nekik szurkolok...


    Storck elmondta a meccs előtt, hogy botrányos állapotban vannak a játékosok. Ezzel előre meg is védte magát. Most lehet mutogatni a klub edzőkre ...


    Ez annyiban edzőkérdés, hogy mi a ráknak tezs be olyan játékosokat, akik nincsenek játékban, formában. Nikolics és Böde is lőtt már 5 gólt a szezonban, de mi eröltetjük Szalait.
    De amúgy a legnagyobb gond a középpályánkon volt. Kleinheisler el van szállva, picsán kellene rúgni, Elek gyenge volt, Nagy egyedül kevés, és ő is sokat hibázott.
    Ezekről nem igazán tehet Storck, arról főleg nem, hogy a védelemből mindenki szar volt, csoda, hogy megúsztuk gól nélkül. Mintha a saját őszi védelmünket láttam volna viszont.


    Az utolsó pár percben volt két lehetőségünk, de 88 percig még egy egészséges kapura lövésünk sem volt! Ez szégyen és nem ritmus hiány! Németh,Szalai,Priskin és Dzsudzsák az utóbbi hónapokban szinte nem játszott tétmérkőzésen! Miért kell ezekhez az emberekhez ennyire ragaszkodni! Nikolics lövi a gólokat csapatában, Bödétől meg úgy féltek mint a tűztől, ennek ellenére csak padoznak!
    Csalódtam Storckban és sajnálom azt a 120 SZURKOLÓT akik pénzt és időt nem sajnálva kiutaztak és ezt kapták!!


    Kapitány úr, jelentem: nagy jóindulattal 2 (kettő) helyzetünk volt. Ebből nagyon ritkán lehet meccset nyerni. Emellett a mezőnyjáték is kiábrándító volt. Furcsa volt ezt látni az EB után, no de legalább arra jó volt, hogy ne ringassam magam hamis illúziókba .


    Egyet alva a tegnapi meccsre és kora reggel. Ebben a csapatban ennyi van. Akik a pályán voltak. Storck csak azt hozta ki belőlük amit ki lehetett hozni. Az más dolog, hogy vélhetően létezik egy jobb csapatunk is. Abba nem igen fér bele egy áporodott Szalai, egy dadogó Kleinheisler, egy fakó Németh, és egy jellegtelen Priskin sem. Kevés benne továbbá egy görcsösen akadozó Dzsudzsák és egy félkarú Nagy Ádám is. Ádi ugyanis nem Fradi szintűek között mozgott most, pláne nem pengésebb Bolognaiaik között. Így játéka értelmezhetetlenné vált. De nyilván nem rá szeretném kihegyezni a tegnapi csalódást okozó teljesítményt. Ez utóbbi kettő talán kombinatívabb és határozottabb társakkal lényegesen jobb játékra lett volna képes. Hogy miért nem támadtuk le a szorgalmas ámde valóban gyengécske halászokat a saját térfelükön és tartottuk presszióban a saját 16-osuk előtt nem tudni. Valószínű éppen az említettek alkalmatlansága okozta. Storck, hogy miért csak 20 percet szán Nikóra és nullát Danira, az a lelkén szárad. Szóval a Fradi még nem játszott ilyen helyzettelen gyenge meccset, mint most a válogatottunk és akkor többször felhangzott a minősített q. gyenge...Akik most edzői fejet követelnek azoknak nincs igazuk, mert ennél rosszabb produkció már nem lehet és az elődök sem parádéztak a most vicsorgók közül.


    Rengeteg eladott labda, kevés labdaszerzés és kevés mozgás (futás). Sok hátra és oldalpassz , olvasható szándék, az agresszió teljes hiánya.


    De mi a tökön vagytok így meglepődve?Egy viszonylag jól sikerült eb-vb után a közepes és az annál gyengébb(mint mi) kis csapatok szinte mindig leeresztenek,mint a lufi.Ez történt...mindenki eladni próbálta magát meg fürdött a dicsőségben és baszott úgy edzeni,mint előtte.Kérdés meddig tart?A görögöknél a selejtező sorozat végéig tartott...


    Ez azert nem volt egy egyszeru meccs itt a 60 km-es szelben meg 5 fokban. De siman verhetoek persze. Hulladek csapat ez a Feroeri. Teljesen lelek nelkul jatszottunk. Deju Vu. Doll fele Zelje + Partizani elleni meccsek. Megfejelve par kritikan aluli szar teljeseitmennyel.

    2 problema van. A moral valszeg nem lesz tul magas a Svajc elleni meccsen + ez a 2 pont nagyon fog hianyozni a vegen. De kurvara.


    Ezért jó, ha az embernek semmi elvárása sincs a válogatott felé. Storck nem lett se jobb, se rosszabb edző, csak most nem jöttek az érthetetlen húzásai. Két meccs után az ország fele kapitányt akar majd váltani. Én nem, nekem tök mindegy. Még jó pár évig édes táplálék lesz a marseillei túra.


    kicsit csalóka a statisztika. A kapura lövéseink fele fél percen belül esett...


    Szerintem ezt a meccset a középpályán vesztettük el, nem volt Gera, nem irányított senki, sem Kleizi sem Dzsudzsi. Nagy Ádi sem, de ő majdnem középhátvédet játszott. Szélsőink sem voltak.


    Őszintén szólva nekem fogalmam sincs mit akartunk játszani. Az előre passz játékot nem erőltettük, oldalról való beívelgetés sem nagyon volt, semmi váratlant nem húztak a mieink, pontrúgásaink sem nagyon voltak.
    Szinte egyfolytában hátul passzolgattunk valami ilyen lebontásban: Guzmics-Lang-Guzmics-Kádár-Nagy-Guzmics-Kádár-Nagy-...
    Mint ha 1-0-val indult volna a meccs az első perctől, és mi ezt őriztük.
    Teljesen érthetetlen számomra.

    http://ulloi129.hu/2016/09/06/kibeszelo-a-feroer-szigetek-elleni-vb-selejtezore/#more-136000
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.07, 09:28 (szerk.: 2016.09.09, 18:32)
    Szép volt a nyári teljesítmény, de ez ugyanaz a semmi volt, ming az EB kijutás elött.

    Gyáva foci, rengeteg nem válogatotthoz méltó teljesítménnyel.


    Miért? Ez egy jó ellenfél volt. Vagy nem rosszabb, mint mi. Jobban is játszott, idegenben voltunk. Lehetett volna rosszabb is az eredmény.


    Ha két hetet együtt készültek, akkor mit csináltak? Hiszen játékban, összeszokottságban nem nulláról kellett indulni, ott volt alapnak az EB és az arra való hosszú együtt készülés. Gera és Király kiesése nem magyarázat.


    Idegenben jó az x....

    A kapufáig jutó hazaiak közelebb voltak a sikerhez.

    Hulladék produkció volt oda lehet tenni az archivumba a máltai,izlandi meg liechtensteini blama mellé.

    Most helyre is tettük a "nyári nagy utazást".


    Azzal, hogy mi itt ikszeltünk, Svájc meg nyert talán mindenki realizálta, hogy nekünk legfeljebb a csoport harmadik hely, Svájc meg Portugália meg lejátsza maga közt az első kettőt. A harmadik hely lehet cél, és csapat építés a következő EB selejtezőkre.


    Buzsáky itt szakértő volt, és pontos volt a megállapítása.

    Akkor is amikor azt mondta, hogy az ellenfél fokozatosan túljátszott minket.

    Ennek semmi köze ahhoz, hogy ő mekkora vezéregyéniség volt anno a csapatában....


    Én úgy láttam, hogy senki sem volt jó, de senki sem nyújtott az elégségesnél kevesebbet. Mindenki a tutit próbálta játszani, csak, hogy hibát ne vétsen. Ez az esetek többségében sikerült is. Ugyanakkor saját magunkat heréltük ki.

    Ügyesnek találtam az ellenfelet, itt-ott talán még technikai fölényben is voltak. Több helyzetük volt, de győzelmet nem érdemeltek. Ebben a környezetben ennyire futotta ma. Meglesz a 3. hely, és talán marad a 19. rangsorolásunk is.


    Király és Juhász nem a pályáról hiányoztak igazán, hanem az öltözőből. Gerával együtt ők olyan játékosok voltak, akiknek már pusztán a látványa is megnyugtatta a fiatal vagy középszerű csapattársakat.

    Gulácsi jó kapus, de nincs benne kisugárzás.

    Ami Dzsudzsákot illeti, ő kezd a hírnevéből élni. Ráadásul a német, olasz, BL-főtáblás csapatokban játszó csapattársak mellett nehéz egy olyan játékosnak vezérkedni, akiről mindenki tudja, hogy azért ment az Emirátusokba, mert egyetlen német, olasz vagy BL-főtáblás klubnak sem kellett.


    legyünk őszinték: nem az a realitás, amit az elmúlt pár hónapban átéltünk, hanem az, amit előtte 30 éven keresztül.


    Pont ezen járt az agyam, ennél a hátrapasszolgatásnál az is jobb lett volna ha valahogy elkombinálunk távoli lövőhelyzetig aztán durr, idővel kiléptek volna és lett volna terültet, pár szöglet, valami. Ehhez talán kellett volna Kalmár Elek helyett aki tud passzolgatni


    Na, nehéz erről valamit is mondani. Már rossz előérzetem volt a meccs előtti napokban is, csak nem volt időm fórumozni.

    Herr Storck tökön lőtte magát a taktikájával. Meccs előtt azt nyilatkozta, hogy ez egy máshogy játszó magyar csapat lesz. Ez be is jött, egy eszméletlen gyenge, impotens, hátul passzolgatós, alibizős társaság volt. Semmiből nem állt a játékunk, mint hogy a félpályáig 200 passzt adva eljutottunk, aztán vagy elrúgtuk a francba, vagy visszapasszoltuk hátra a labdát és kezdtük elölről. Könyörgöm esős, szeles idő, csúszós pálya. Mi a jó fészkes fenéért nem voltak átlövéseink? Ha behívta a keretbe az egyik legjobb távoli lövéseket tudó játékost (Bognár), meg még Kalmár is ott ült a padon, akkor miért nem használta őket? Bödétől rettegtek a Feröeriek, az ilyen kis csapatok elleni meccseken ő a tökéletes megoldás, aki kibrusztolja magának a helyzeteket. Az egycsatáros játékunk katasztrófa volt, mint Priskin és Szalai is haszontalanok voltak. Dzsudzsák szerepe mi volt a mérkőzésen?? Legtöbbször középen játszogatott, egyszer nem ment el a szélen, a feröeriek pedig pontosan tudták, hogy max a befelé húzásai jelenthetnek veszélyt, ezt ki is iktatták. Nikolics beállása után élénkült meg a játékunk, miért várunk egy ilyen cserével 70 percig??? És ez még mind oké lett volna, de ott volt Elek, aki miért volt pályán egyáltalán? Õ milyen szerepkörben játszott???? Semmilyenben, egy lézengő lóf**** volt a pálya közepén, ezzel szemben Nagy Ádámot meg csak arra használtuk, hogy visszalépjen a védelembe labdáért, aztán itt vége is volt az ő játékának, annyira le volt korlátozva. És erre rá még jött, hogy a védelmünk egy nulla volt, csak a SZERENCSÉNEK köszönhetjük, hogy nem kaptunk ki, mert legalább 3 életveszélyes helyzetük volt, nekünk talán 1.

    Svájc és Portugália oda-vissza fogják verni ezt a Feröert, és ezzel a teljesítménnyel mi simán kikapunk Svájctól, de még Lettországban is. A magyar foci sajnos egy fikarcnyit sem lépett előre. Ugyanoda estünk vissza, ahol voltunk az előző EB selejtező sorozat előtt. Ezzel az X-el már el is szálltak az esélyeink.


    Storck számomra érthetetlenül 4-2-3-1-ben játszatta a társaságot. Se Kádár, se Fiola nem volt képes a támadójátékhoz semmit se hozzá tenni. Dzs "árnyékék" lett volna, Németh kóválygott, mint a gólyafos a levegőben stb... 6+1 védekező játékos és csak 4 támadó. Így esély se volt gólhelyzet kialakítására, mert a hazaiak állandó létszám fölényben voltak a saját térfelükön. Hihetetlen, de a 37 éves Gera hiányzott a csapatból!


    egy képen minden bajunk:
    kép


    Jól mutatja, amit meccs közben is lehetett érezni, hogy Elek teljesen légüres térben mozgott, megjátszhatatlan volt.


    a baj, hogy ez kezd tendencia lenni Storck alatt, főleg, ha támadnunk kell. Belgium ellen is kurva hosszú volt a csapat, de időnként a portugálok ellen is éreztem ezt, miközben az osztrákokat még azzal vertük, hogy végig sokkal kompaktabbak maradtunk, mint ők.


    Bennem az merült fel, hogy mintha az lett volna kiadva, hogy "türelmesen" játsszunk, de ez nem találta el igazán, ami jó lett volna a meccsre... lett belőle "kevés mozgás", "lassú sematikus játék", meg tétovázás, elképzelés nélküliség...


    A keddi meccsen tulajdonképpen abba buktunk bele, hogy úgy mentünk ki, mintha egy nálunk erősebb csapat ellen játszanánk, mint mondjuk az osztrákok ellen az EB-n. Ott nagyon ült ez a dolog, hogy járattuk a labdát hátul, illetve a félpályáig, és csak a biztosat próbáltuk meg bevállalni és vártuk a lehetőséget. Egy gyengébb csapat ellen ez nem megy, nekünk dominálni kellene, odaszögezni őket a kapujuk elé. Ehhez sokkal több mozgásra van szükség a középpályán és elől, illetve bevállalni kockázatosabb passzokat elől, nem csak a biztosra menni. Nagyon szép, hogy kétszer annyi passzunk volt, mint nekik, mégis ők alakítottak ki veszélyesebb helyzeteket, mert ha támadtak, akkor megvolt a mozgás a részükről és a kulcspasszok. Nálunk ilyenek nem voltak, a támadójátékunk teljesen esetleges volt, nem sikerült ziccert kidolgozni, talán Stieber lövésénél csak. Ezért kellene néha gyengébb ellenfelek ellen is játszani felkészülési mérkőzést, hogy ne felejtsük el, mi az hogy dominálni kell és tényleg esélyesebbként vagyunk a pályán és a csatárok kilőhetik egy kicsit magukat. Ez volt az alapvető probléma, a másik meg maga a taktika, néhány játékos szerepe vagy értelmezhetetlen volt (Elek), vagy pedig teljesen sémás, könnyen leolvasható, ezáltal haszontalan (Nagy, Dzsudzsák). Az volt a taktika, hogy Nagy Ádám visszalépett a védelembe és akkor neki leadjuk, és majd lesz valami, de ő sem vállalkozott semmi extrára, sőt elpazaroltuk őt ennyire hátul. Dzsudzsák meg úgy volt, hogy sokszor visszalépett ő is a mi tizenhatosunkig elkérni a labdát. Nem volt meg a pozíciója, össze-vissza játszott a pályán, ahol épp a labda járt. Elkérte aztán belevezette a feröeriekbe, mondván hátha tud átlőni, vagy pedig előreívelte 40 méterre a francba.


    Szerintem nem ez volt a gond...Storck azt gondolta, hogy sokkal jobbak vagyunk futballban mint Feröer, és kis játékokkal próbált eljutni a kapuig (lehet azt gondolta, hogy a 8 nap műfűn gyakorlás Telkin elég arra, hogy egy gólt rúgjunk ilyen szituációból.).A játékosaink úgy is helyezkedtek, hogy támadásban mindig legyenek opciók a labdás ember körül a rövidpasszos játékhoz, és az első 15 perc nem is volt rossz volt egy két ígéretes támadás...De a későbbiekben ehhez a játékhoz túl sok technikai hibát vétettünk, amit persze kikényszerítettek a körülmények (vizes műfű, erős szél, jól védekező feröeriek)...Szerintem ilyen körülmények között egyszerű játékot kellett volna játszani, pumpálni a beadásokat középre, illetve tüzelni messziről, ehelyett középen próbálkoztunk kiugratni a centert meg körömpasszokkal operáltunk, amiből labdavesztés lett és feröeri középpálya összeszedte és lendületből vezették ránk sokszor...A széljáték hanyagolása azért is volt érthetetlen a meccs nagy részén, mert elméletileg ez lenne a válogatott erőssége, a centereink is elméletileg jól tudnak érkezni középen, ráadásul a feröeriek a korábbi meccseken is, és ezen is a szélről belőtt labdáknál tűntek a legsebezhetőbbnek...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018358
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.07, 09:14
    Bernd Storck: Megpróbáltunk támadni, de ma nem játszottunk jól, nem tudtuk keresztülvinni az akaratunkat a pályán. Pár játékosnál még nincs meg az a ritmus, amire most szükség lett volna, érezhető, hogy a szezon elején tartanak, és hiányoznak a meccsek a lábakból. Az utolsó mélységi passzok hiányoztak a játékunkból, ezzel együtt a mérkőzés végén megvolt az esélyünk a győzelem megszerzésére, sajnos nem tudtuk belőni a helyzeteinket. Jó lett volna itt nyerni, de a játékukat látva könnyen előfordulhat, hogy más is fog pontokat veszteni a feröeriek ellen. Előre kell néznünk, Svájc ellen más jellegű mérkőzés vár ránk, bízom benne, hogy már jobbak lesznek a formák, és jobb ritmusban tudunk majd futballozni.

    http://www.mlsz.hu/blog/2016/09/06/bernd-storck-nem-tudtuk-keresztulvinni-az-akaratunkat/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2016.09.05, 11:40
    Lars Olsen, Feröer dán szövetségi kapitánya cserélni kényszerült a jövő kedden Magyarország ellen világbajnoki selejtező mérkőzést játszó válogatott 23 fős keretében.

    A dán kapitány csapatából kiesett Gilli Rólantsson, a norvég Brann Bergen védője, aki sérülés miatt nem léphet pályára a szeptember 6-án 20.45-kor kezdődő tórshavni találkozón.
    A helyére csatár került a keretbe, Páll Klettskard, a KÍ Klaksvík játékosa.

    nemzetisport.hu/magyar_valogatott/feroeri-magyar-serules-miatt-varialt-a-dan-kapitany-2523127
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.22, 22:50 (szerk.: 2016.08.22, 23:05)
    Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azokat a légiósokat, akikre számít a szeptember 6-i, Feröer-szigetek elleni idegenbeli vb-selejtezőre készülő keretben.
    Miközben a magyar válogatottnál számításba vett, itthon játszó labdarúgók hétfőn megkezdték ötnapos összetartásukat Telkiben, Bernd Storck szövetségi kapitány kijelölte azokat a külföldön játszó futballistákat, akik tagjai lesznek az első világbajnoki selejtezőre, a Feröer-szigetek elleni mérkőzésre készülő keretnek. Tizennégy labdarúgó érkezik haza külföldről, közülük Megyeri Balázs és Kalmár Zsolt nem volt tagja az idei Európa-bajnokságot megjárt keretnek, míg öten (Bese Barnabás, Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs, Kleinheisler László, Stieber Zoltán) a franciaországi kontinensviadal óta klubot váltottak, s új csapatuknál első alkalommal kaptak meghívót.

    - Nem szeretnék sokat változtatni a kereten, de azért vannak régi-új játékosok is az együttesben. Itt elsősorban Kalmár Zsoltra gondolok, aki egy kihagyás után tér vissza a válogatottba. Benne nagyon sok potenciál van, több poszton is bevethető labdarúgó, aki a frankfurti kölcsönjátékából visszatérve nagyon sokat tett azért, hogy játszhasson a lipcsei csapatban. Természetesen a többieket is folyamatosan figyelemmel kísérjük, mindenki jó munkát végez a klubjában, bízom benne, hogy a felkészülés végeztével jó állapotban várják az első vb-selejtezőt - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck.

    http://www.mlsz.hu/blog/2016/08/22/tizennegy-legios-keszul-feroer-ellen/


    Az augusztus 22-én kezdődő összetartáson részt vevő keret tagjai:

    Kapusok
    Dibusz Dénes (Ferencváros)
    Kovácsik Ádám (Videoton FC)
    Nagy Gergely (Vasas)

    Védők
    Baki Ákos (MTK Budapest) - sérülés miatt hiányzik
    Botka Endre (Budapest Honvéd)
    Fiola Attila (Puskás Akadémia)
    Hangya Szilveszter (Vasas)
    Kálnoki-Kis Dávid (Újpest FC)
    Korcsmár Zsolt (Vasas)
    Korhut Mihály (DVSC)
    Lang Ádám (Videoton FC)

    Középpályások
    Gera Zoltán (Ferencváros) - sérülés miatt hiányzik
    Bognár István (DVTK)
    Elek Ákos (DVTK)
    Kovács István (Videoton FC)
    Nagy Dominik (Ferencváros)
    Vida Máté (Vasas)

    Csatárok
    Eppel Márton (Budapest Honvéd) - sérülés miatt hiányzik
    Böde Dániel (Ferencváros)
    Csiki Norbert (Gyirmót FC)