magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2016
  2. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2016
  3. Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.22, 10:13
    A félidőben mondtam a mellettem ülőnek,hogy ennyi kihagyott helyzet megbosszulja magát.Aztán a góljuk előtt megéreztem a bajt,mert lementem elszívni egy cigit a büféhez.Tudtam,hogy ez lesz.Éreztem.
    És tudom,hogy megköveznek páran,de amíg nincs normális vkp,betenném Gyömbit.Kicsit lassú,kicsit alibi,de legalább a miénk.Akkor Gera mehetne egy sorral feljebb és talán a Trinks,Gera Nagy D hármas a szélen Ramival meg Dilaverrel támogatva,akár jobb is lehetne,mint az eddig látottak...


    A legnagyobb problémát én a középpályán látom. Tudom sokan nem értenek velem egyet de sztem ott a gond.
    Sajnos tetszik nem tetszik, Nagy Ádi és Lamah pótlása jelenleg nem megoldott.
    Nem tudom (de bízok benne) mi lesz ha Lovre és Pintér játszik.
    A másik gond a hátvédsor. Hááát... Hüsing kb alnulla eddig...


    A legnagyobb gond szerintem sorrendben:
    -rossz helyzetkihasználás
    -rögzitett szituációk lenemvédekezése
    -kp védekezés


    Bocs, mégis megpróbálom....Gera, technikailag (és elsősorban kreativitásban, a futball esszenciájában) lényegében az egész csapat fölött áll. Doll - látva az életkorát, a játékát - egy olyan posztot keresett (és talált) neki, ahol elsősorban a labdaszerzésre való igen erős képessége domborodik ki. Tette ezt úgy (Doll), hogy számomra teljesen nyilvánvaló játékot beszéltek meg Gerával: labdát szerzel, majd, vagy a középpályán hozod azt (kreatívan) játékba, vagy hosszú labdákat próbálsz, előre. Sajnos (és gondolom, hogy ezért írod, amit írsz), ehhez kellenek társak, Geráé (bármennyire is utálja itt mindenki a fórumon), ehhez elsősorban Hajnal volt. Trinks - meg a többi újsütetű titán - sajnos nem az. Így elég sokszor kénytelen visszafordulni a labdával, vagy elég sokszor kényszerül olyan helyzetbe (egy labdaszerzés után, középpályás támogatás nlkül), hogy rosszul passzol, rossz megoldást választ. Ez nagyban változna, egy egészséges Hajnallal, Radóval és Lovrencsiccel, akik képesek lennének az ő vonalában társak lenni a játékához. Ebben az esetben egyéb - még meglévő - tulajdonságai (második vonalban kapu elé érni, távolról átlőni, szabadrúgásokat elvégezni) is érvényre juthatnának. De még ebben a csapatban is a mezőny élén van futásban, labdaszerzésben, passzokban. Különben pedig az ő képességei (és a játékhoz való hozzállása) messze átlagon felűli. Az alibis nála soha (értsd. SOHA) semmilyen csapatánál nem merülhetett fel komolyan.


    (szerintem óriásit tévedtek a "Danibuktatás" kapcsán...is). Mármint mindenki, aki most újra ráállt a "pacal"-ra, és őt kéri számon. A nem megfelelő játékosállomány kapcsán Doll kénytelen játszatni a csapatban olyan, primadonnákat, mint ez a Djuricin. Djuricin (és Trinks, meg az összes többi műmájer) soha a büdös életben nem fogja tömni labdákkal Danit, hanem mindenhonnan elrugdossák a laábdákat, és integetnek a partvonal felé Daninak, hogy bocs ezt el kellett lőnőm (nagyjából 4 védő testén keresztül, 25 méterről). Összesen ennyiről van szó, az újsütetű sztárocskák elveszik előle a levegőt, ő meg a szélen brusztol, hogy ezek viríthassanak).


    Egy kibaszott nagy pozitívum volt a tegnapi meccsen. Dominik gólja és a reakciója ami utána volt. Nem sztárolta magát nem fetrengett az örömtől hanem rögtön fordult vissza és integetett, hogy gyerünk siessünk hajtsunk tovább.

    Nem szált el. Télen viszik is.


    Helyzeteink tömkelegét hagytuk ki ismét ! Ezt a meccset simán hozni kellett volna ,ahogy a mester mondja 8-2-re ! Böde erejét vesztette , kedvtelen és talán hisztis is - bár neki is volt pár 100%-os ziccere . Védelmünk vicc kategória ... két beívelés két gól, Dibusz pedig mintha elfelejtett volna védeni ( mondjuk az első les volt )
    Komoly bajok vannak a játékosok fejében amit nagyon remélek ,hogy Thomas és a stáb a szünetben helyre tud hozni ! Edzőkérdés most még nem aktuális ,de ha így folytatjuk akkor sem Ő az akitől el kell búcsúzni hanem egy-két játékostól !
    Várom a szünet utáni meccsünket ! És csak azért is HAJRÁ FRADI !!!


    Igazad van, ez nem edzői probléma. Úgy látom jóllakottak a játékosok, nem koncentrálnak eléggé, és a befejezéseknél hiányzik az plusz erő, határozottság, amit egy igazán kiváló sportoló kihasznál. Ezenkívül egy sportvezetőnek látnia kellene, hogy folyamatosan gyengül a csapat. Tavaly is látszott, hogy ha nincs Hajnal, nincs aki mozgatná a csapatot, kínlódás volt minden meccs. De már Nagy sincs, aki két posztot is betöltött: remek szűrő volt, és a szezon végefelé átvette az irányító szerepet. Nincs szűrőjátékos, nem tudtuk pótolni Somaliát, Mateost, Pavlovicot, Nagyot. Nincs irányító, a csatársorban csak a létszám megfelelő. A Fradi hozzászürkült a többiekhez.


    Dini nem mer kijönni. Mert érzi hogy előtte most nem magabiztosak és ez rá is rá ragad. Ez ilyenkor így szokott lenni.
    Neki nem olyan erős a személyisége és tekintélye, hogy helyre rázza a védőket. Annak idején Lali ebben is kiemelkedő volt. Helyre rakta gyorsan az előtte állókat.


    Megdöbbentő az az egyszerűség (és naivság), ahogy a döntő többség elsősorban Dollban látja a gondok okát. A stílus, amit egy - az elmúlt időszakban - átlagon felettien sikeres, igen jó beállítottságú edző kapcsán megenged magának a nép, az pedig minősíthetlen. Valószínűnek tartom, arról van szó, hogy a rövidebb, egyszerűbb út a kontroll nélküli, visítómalac-szerű anyázás (amennyire én emlékszem, ez mindíg jól ment). Ennél kicsit bonyolultabb, ha az ember megpróbálja megkeresni a valós okokat, ugyanakkor talán ez lehet az értelmesebb is egyben.


    Már önmagában a "koncentráció hiánya" elég összetett dolog. Ha a játékunkban nem lenne benne a gól, ha nem érezném úgy bármelyik ellenfelünkön, hogy akármikor, 15-20 perces periódusokra a kapujukhoz tudjuk szögezni őket, ha meccsenként nem 5-10 100%-os ziccert hagynánk ki, akkor talán megérteném a Doll-t kritizálókat. Azonban addig, amíg - akár ezen a fórumon is - a végtelenségig szapult, ordenáré módon mindennek elhordott játékos (Nagy Dominik) elég motivált ahhoz, hogy tisztességgel végigjátssza a meccset, és 100%-os ziccerben képes alárúgni a labdának (ahogy kell), én máshol keresgélném a motivációs problémák okát. A vezetőség sikkaszt. Pénzt, erkölcsöt és egyetértést. Olyan, ingyen megszerezhető, máshol peremre szorult játékosokat hoz a klubhoz (ahelyett, hogy valóban építkezne), akik az adott pillanatban - ha nem megy a játék - automatikusan motivációjukat vesztik. (Djuricin, Trinks , Sesták, tavaly Lamah stb. stb.) Ez nem Doll hibája, ez is pusztán a vezetőségé. Ha felsorolnám azokat a játékoskat, akiket az elmúlt 2 évben bagóért nem tudtak elhozni a Fradiba, a komplett magyar válogatottat sorolnám, lényegében. Sikkasztanak, természetesen nem a szó szoros értelmében.


    a vicc, hogy a vereség ellenére, még a Vasas és a tegnapi meccsünk jobban tetszett, mint a győztes meccsünk Gyirmót ellen.


    Ugyanmár. Ez a Fradi közeg. Ha fut a szekér akkor mindenki istenkiraly. Aztan eleg 5 rossz meccs, es mindenki takaroggyon.

    http://ulloi129.hu/2016/08/21/doll-ha-ennyi-helyzetet-kihagy-egy-csapat-az-nem-erdemel-gyozelmet/#more-135572