magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 4 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.24, 09:36
    Páran, főleg pártállástól függően, jól elvitatkoznak, hogy jó ez így ahogy van, jó irányba megyünk vagy nem, esetleg maximum pechunk van.
    A minősítést a szurkolók megtették. Egy rangadón, idegenben nem,hogy nincs tele a vendég szektor, de kb. a csaladtagok vannak ott, 50-60 ember, mint a megyeiben.... ez mindent elmond.

    Hazai meccseken sem sokkal jobb a helyzet, főleg ha az ingyenjegyeseket nem számoljuk.
    A foci, a Fradi a szurkolókért van és persze fordítva. Illetve most nem, és ez a legsulyosabb ítélet.


    Aki látta a tegnap délutáni,és esti meccset,annak már értenie kellene a magyar csapatok kupaszereplésének okát. A mi meccsünkön a leggyorsabban közlekedő a Kassai bíró volt,és még csak meg sem izzadt. Ha nálunk csak három-négy játékos akar nyerni,az bizony elég kevés.


    Minden tiszteletem Danié!
    Megnéztem a gólörömét és a szünetben tett nyilatkozatára is emlékszem,nagyon bántja ezt az embert a kiesés!


    LASSÚ a csapat! Főleg a tengelyt nézve. Sorolom a lassú, nem dinamikus játékosokat. Belső védők: Leo, Nalepa, Hüsing, (Csukics). Középpálya: Gera, Pintér, Trinks, (Gyömbér). Támadók: Böde.

    A gyors(abb) játékosok közül pedig Radó akarat-gyenge, Varga ügyetlenke, Domi kellemes meglepetés de még nem viheti a hátán a csapatot. Seszták már leszállóágban van, Batik és Hajnal már sajnos alkalmatlanok az élsportra, Dilaver beleszürkült a mezönybe, Djuricin pedig...hagyjuk. A széleken megvagyunk sebességben.

    Ez a legnagyobb probléma. A mai, pláne a nemzetközi fociban minden a dinamika. Persze elbírjuk Gerát, ha van mellette egy Nagy Ádám vagy Somália. Böde is lehet lassú (a válogatottban szépen fejlődött a robbanékonysága), mert ő megoldja erőből, ha már elmozgott. Tehát nem az a baj, hogy vannak lassabb játékosok, hanem, hogy a csapat szerkezetét tekintve túl sok van belőlük, ezért bizonyos játékrendszerek használatára alkalmatlan a csapat.

    Amit nem értek, hogy a felmérésekből ez kiderül. Már pedig a háttérmunka nálunk valóban nemzetközi szintű. Ezért érthetetlen számomra, hogy ezt miért hagyták. Ha mi ezt látjuk, akkor a stáb miért nem? De ez már egy másik téma...

    Ti máshogyan gondoljátok? Ha van közöttünk olyan, aki nem csak a pályán tanulta a focit, érdekelne a véleménye. Rosszul látom?


    Engem az foglalkoztat,hogy miért tudtunk 3 éve, 2 éve sokkal nagyobb nevekre hatni,jobb játékosokat igazolni,mint idén,a legnagyobb lehetőség kapujában?Akkor a reálból jött Mateos,jött az ex-válogatott Lauth,a horvát válogatott Pavlo az ecuadori válogatott Rami,A belga válogatott Lamah,most meg a bundás 3-ból hozunk nevesincs belső védőt,meg Djuricint,tavasszal meg Trinks-et,aki szintén a 3.ligákban porosodott évek óta...


    Tőlünk nem vártam jobb játékot, viszont az sokat elmond az NB1-ről, hogy így is nyertünk. A Kispest szégyellje magát, hogy egy ilyen szar állapotban levő Fradi ellen csak ennyire volt képes! Ráadásul ők egész héten készülhettek erre. A gólunknál is szembetűnő volt, hogy Dominik hosszú másodpercekig vihette befelé a labdát, csak kocogtak vele és hagyták passzolni. Nemzetközi meccsen ledarálták volna, ez a különbség. Továbbra is úgy vélem, hogy az európai porondra egy más játékot, taktikát kell kifejleszteni, meg azért 1-2 poszton nyilván erősíteni is.


    Én megértem, hogy mindenki csalódott szerda után én sem
    vagyok jó kedvemben és a győzelem sem javított rajta sokat, de ne csináljátok már ezt. Amit itt egyesek leművelnek, az komolyan mondom engem k*rvára idegesít!

    Hála az égnek az előérzetem most is becsapott! smiley A focistákon nagyon meglátszott a szerdai mélyütés és szerintem nem sikerült még felállnunk a padlóról. Nem játszottunk jól ma, sőt nagyon biztonsági játékot játszottunk, de így is hozták a srácok, amit megköveteltünk tőlük. Már aki nem a verségért drukkolt. A három pontnak örülök... Főleg a honvéd ellen sosem ment jól, ahogy most sem. Ha maradhat Doll (amiben nagyon bízok) akkor lesz ez még jobb is. Remélem, hogy nem most szerződéshosszabbítás után küldjük el, mint például Monizt. Most van egy hetük pihenni aztán remélem, hogy elkapják a fonalat és megindulunk az egyre jobb játék felé is. Böde és Lovre sérülése remélem nem komoly. Viszont nagyon jó lenne ha Paliék k*rára elgondolkodnának azon, hogy elkélne még 2-3 játékos. Ellenben nehezen hiszem,hogy igazolnánk, hiszen eddig a bajnokságban nem állunk rosszul és tele van a zsebük, ami nekik most ebben a hangulatban nagyon is megfelel. Remélem nem csak a csapatot és a szakmai stábot hibáztatják "drága" vezetőink, mert nekik is nagy részük van abban, hogy a nemzetközi porondon folyamatosan nem sikerül jó eredményt elérni! Nah de kicsit sokat írtam most hirtelen ennyi!


    Egy kapura lövés egy gól, Borzalmas, semmi, ötlettelen, lassú, akaratgyenge, nulla játék. Mázli, hogy a honvéd is nulla volt.

    http://ulloi129.hu/2016/07/23/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-6/#more-134586
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.19, 18:16
    TV: M4