magyarfutball.hu

Videoton FC - FC Zaria Bălți 3 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  2. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  3. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  4. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  5. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  6. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  7. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  8. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
  9. Videoton FC - FC Zaria Bălți 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.33 (3 szavazat)

játékvezető: 3.33 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2016.10.25, 23:08 (szerk.: 2016.10.26, 12:15)
     
  2. avatar: ingersheim
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 12:30
    Végig lazsálták a meccset,így legalább maradt erő a végére.A csatár ászt a végjátékra kell tartogatni?
    Az edző elégedett a hozzáállással!!!


    Ezek a moldávok pedig nem voltak rosszak, ahhoz képest, hogy alig érnek valamit, csak temperamentumok miatt kaptak 2 gólt. Egy erősebb csapat kiszórja ezt a vidit mint a ...


    Suljic cipeli a labdát, Feczesin ügyes, de így nem veszi át a labdát még egyszer ebben a sorozatban, az biztos. Nem igazán láttam, hogy mit akarnak játszani, hát igen...a magyar válogatott a mérce. Fegyelmezettségben, taktikában van mit fejlődni. Komolyabb munkát várok el most már minden csapatunktól, mert munkával sokat lehet elérni, ez ebben egyelőre nem látszott és remélem nem azért nem, mert az edző szakmailag gyenge.


    A végeredmény örömteli. Látszik, hogy még nincsenek igazán összeszokva a játékosok, illetve ebben a rendszerben is kissé idegenül játszottak. Nevezzük idény eleji formának. A keretet szemlélve és összevetve a mai játékkal, azért felmerül a kérdés, hogy mit láttak Barciban. Ő a DVTK-ban is súlytalan volt és ezt a teljesítményt ma is láthattuk tőle. Bóditól is többet vártam, sokan mondják, hogy ő max. NB1-es szintű. de azért ma többet letehetett volna az asztalra, hiszen önmagához képest sem játszott jól. Igaz ez az egész csapatra elmondható. Suljicnak se ment és Negonak sem, legalábbis úgy nem, mint tavasszal. A védelemmel talán nem lesz baj, ha végre kiegészülnek a többiekkel, de a középpálya bizony stabilizálásra szorul. Nincs egy igazi szervezőjátékos. A támadósor nem rossz és jó még "ez a" Fecze a háznál. smiley Ettől függetlenül komolyabb csapat ellen bizony köthetik a gatyót. Egyelőre nem győztek meg, a Fradinak ismét kinéz a bajnoki cím, a mai játékkal nem szorongatnák meg. Nem biztos, hogy klub szinten is működik az, ami a válogaottnál működött az EB-n. Igenis szükség lenne több minőségi külföldire, mint volt anno Sousa idején. A többségében magyar keretben nem érzem az átütőerőt, persze továbbjutás esetén rögtön cáfolhatják minden bizonnyal a Cukaricki ellen.


    Megint megy az etetés.
    Támadócsapatot épít az edző, sok gólt akarnak szerezni.
    Kovács feribácsinak és az élősködő kovács zolikának minden tisztelet, de fel kellene ébredni. Ez már nem az 50-es évek, hahó.
    Egy csapatot kellene építeni. Nem támadót, hanem csapatot. Ahol nem 70 méterre van a védővonal a csatártól...csak mert nem akarnak nyomás alatt focizni. Inkább jó messze egymástól és az ellenféltől, hogy legyen idő lekezelni a labdát. Ami után totyoghatnak a labdával miközben eldöntik, hogy oldalra passzoljanak, vagy a kapusnak, esetleg előre íveljék.
    Hiába minden. Hiába...Semmi sem fog változni.
    Hiába jönnek fel a fiatalok. Csak ezt fogják eltanulni és továbbadni a következő generációnak is.
    A magyar klubfutball halálra van ítélve.
    Se akarat, se érdek, se szorgalom...

    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2510509
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 12:18
    Henning Berg: Hogy milyen érzés volt debütálni a Vidi kispadján? Ha az eredményt nézzük, mondhatom, hogy jó. Három góllal nyerni az első meccsen örömteli dolog, emellett pedig nagyon tetszett a játékosok mentalitása. Ha tízszer is megrúgták őket, mindig egyből pattantak fel és mentek tovább előre. A két hajrában szerzett gól szintén a mentalitást dicséri, valamint azt mutatja, hogy jó erőállapotban vagyunk. Néha ilyen a futball, sokat kell várni egy-egy gólra. Több lehetőségünk is volt, hogy hamarabb megszerezzük a második találatot, de csak a végén dőlt el a meccs. A kiállítás után az ellenfél talán gyorsabban elfáradt, nehéz ilyenkor bírni a nyomást. Lehet tartani magad 60-70 percig, de utána nehéz kihúzni a végéig. De szerintem amúgy egyenlő létszámban is jobban játszottunk. Örülök, hogy két támadónk is betalált, Géresi Krisztián a mezőnyben is szép elfutásokkal, kapufával és gólpasszal felérő labdával vétette észre magát, Feczesin Róbert pedig gólra éhesen szállt be a játékba, fantasztikus fejessel és jól helyezett lövéssel lőtt rövid idő alatt két gólt, örülök, hogy jól játszottak. A kispadon is jó játékosok ültek, sőt a lelátón is – számomra mindenki egyformán fontos. Úgy gondoltam, hogy a mai meccsre ez a tizenegy lesz a legmegfelelőbb, de örülök annak, hogy komoly versenyhelyzet van a csapatba kerülésért, ez a Vidinek csak a javára válik. A játéknak néhány eleme tetszett, néhány nem annyira. Labdatartásban, pozíciós játékban mindenképpen szeretnénk fejlődni, meg kell tanulnunk dominálni a hasonló mérkőzéseket ahhoz, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk a jövőben.


    Vlad Goian: Úgy gondolom, hogy az első félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés, talán két helyzettel alakított ki többet a hazai csapat, mint mi – sajnálatos, hogy a gólt a mi nagy hibánkból kaptuk. A második félidőben büntető helyett játékosunk sárgát kapott, így tíz emberrel folytattuk. Természetesen nehéz volt így felvenni a versenyt a Vidivel, az utolsó hét percben pedig a hazaiak teljesen beszorítottak minket, kaptunk még egy – talán nem megérdemelt – piros lapot, de mindentől függetlenül gratulálok a fehérváriaknak a meccshez. Valószínűtlennek tartom most, hogy három gólt szerzünk majd a visszavágón, de természetesen győzelemre játszunk majd Kisinyovban is.

    http://www.vidi.hu/2016/06/30/henning-berg-nagyon-tetszett-a-jatekosok-mentalitasa“.html
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.01, 12:07 (szerk.: 2016.07.01, 15:47)
    Első meccs volt egy új edzővel, egyhónapnyi munka után, új játékrendszerben, szezon legelején - nem tudom, ki várt sziporkázást, de elég nevetségesnek tartom a károgást. Persze, hogy nem játszottunk jól, de nyertünk 3-0-ra. Csak jelzem, pár éve a Podgorica ellen itt már kiestünk. Most az eredmény számított, a csapat eg dolgozik és alakul tovább, ne a legelső meccs után akarjunk már egész szezonra szóló konzekvenciákat levonni.

    Feczesin mindkét gólja remekmű volt amúgy, a gólpasszokkal együtt. A fejese akármelyik középcsatárnak a dicséretére válnék.


    Szándékosan kivártam, és nem írtam a meccs után, mert pár embertől vártam megerősítést.

    A tegnapi meccsel kapcsolatosan külön kell választani a taktikát, és az egyéni dolgokat.

    Vegyük először a taktikát:
    Ugye volt egy kezdő csapatunk ami papíron 4-4-2-nek nézett ki.

    Nego, Vini, Fejes, Szolnoki - Suljic, Simon, Pátkai, Bódi - Barczi, Géresi

    Amikor az ellenfélnél volt a labda ez már inkább tűnt, 5-2-3-nak.
    Nego, Vini, Simon, Fejes, Szolnoki - Pátkai, Braczi - Suljic, Géresi, Bódi

    Támadásban meg sokszor átmentünk 3-4-3-ba.
    Vini, Simon, Fejes - Nego, Pátkai, Barczi, Bódi - Suljic, Géresi, Bódi

    Posztonként így nézett ki:
    Nego kb az egész jobb oldalt bejátszotta, sokkal offenzívebb volt, mint egy normál 4-4-2-es rendszerben

    Vini sok esetben Nego helyén biztosított, nem a jobbszélső zárt oda vissza. Sőt a védőfalból kilépve kellett a labdás embert támadnia.

    Fejes ugyanezt csinálta, csak a másik oldalon.

    Szolnoki pepitában az, mint Nego, de erre a posztra alkalmasabb lehet egy ballábas játékos, akár Stopira, akár Fejes, ha visszatérnek a belső védőink.

    Simon gyakorlatilag belső védőt játszott, és a belső védőink is szabadabban léphettek ki támadni a labdás embert, mert rendszeresen visszazárt a helyükre. Nem volt feladat előre passzolni, csak oldalt. Az más kérdés, hogy ezt hogyan oldotta meg.

    Pátkai sokkal szabadabban mozgott, Az ő feladata volt a labdákat összeszedni az oldalváltásokat megcsinálni, és elvileg a hosszabb labdákat is neki kellett volna adnia. Feladata volt a kapu elé felérni és távolról próbálkozni, ezt kétszer meg is tette a második félidőben.

    Barczi szabadon mozoghatott. Gyakorlatilag a belső középpályás poszton keresztül a jobb/balszélsőn át a középcsatár posztján megfordult. Ezt a részt jól csinálta. ez most csak a feladatkörről szól.

    Bódi mivel nagy lövő, ezért neki balról behúzódva kellett volna több lövést is adni, Szolnoki fellépési után a beadások is nagyrészt rá hárultak.

    Suljic eredetileg jobb oldalt kezdett, de sokszor cserélt helyet Barczival, és Géresivel is néha még Bódival is. Az üres területekbe kellett bemozogni.

    Géresi szabadabban mozgott, sokszor húzódott ki szélre is, és cserélte a helyét a felsoroltakkal, egyértelműen a kapu elé kellett kerülnie.

    Tavaly semmilyen tudatosságot nem véltem felfedezni a játékunkban az év elején.

    Ehhez képest többet kaptam mint vártam.

    Az még látszik, hogy a játékosoknak idegen ez a rendszer, van aki jól érzi benne magát, van aki nem.

    Az első meccsen már pár hiányosság is kijött.

    Kezdem a pozitív példákkal:
    Nego. Az egész jobb oldalt bejátszhatja, akár a kapu elé is be tud kerülni, a rendszer sajátossága miatt Vini jobban ki tud lépni a mögötte maradó részre, így szabadabban mozoghat.

    Géresi. valósággal lubickolt a szerepkörében sokat mozgott be, és rendre megjátszható volt, a gólja fel is tette a koronát a teljesítményére

    Bódi. agilis volt, és a fordított felállás miatt többet mozoghatott befelé. Jó benyomást tett rám. Több lövést is vállalhatna, viszont mögötte kellene egy bal lábas szélső védő, vagy Stopira, vagy Fejes.

    Szolnoki. amit lehetett kihozott a posztjából, de kb mindig jobb külsővel próbált indítgatni, a másik oldalra viszont alkalmasabb lesz, így van két alternatívánk is a jobb oldalra.

    Pátkai. az első félidőben még kereste a posztját, lehetne labda biztosabb is, alkalmas lehet mélységi passzokra is, és felért a kapu elé, volt két lövése is.

    Vini. pár kisebb hibát leszámítva megoldotta a feladatát, jól fedezte a jobb oldalt.

    Feczesin. kifejezetten jól szált be. Nála nem volt kérdés hova kell helyezkednie, mint Géresi esetében. Két gólt is szerzett csak így tovább.

    Pár embernél voltak jó és rossz dolgok is.

    Fejest a piros előtt bántóan beforgatták, nem volt eretnek gondolat ott játszatni. Ezt leszámítva én nem látom annyira negatívnak a tegnapi teljesítményét.

    Kovácsikot én még továbbra sem érzem magabiztosnak. tényleg csöndben van, szerény gyereknek tűnik, komoly gólt érő hibája nem volt, lábbal fényévekkel jobb mint Danilovic, de még vele kapcsolatosan nem alakult ki az a komfortérzetem, hogy nyugodt maradjak, szöglet szabadrúgás esetén.

    Negatívumok:

    Simon a neki kitalált posztra nem alkalmas. Oda labdabiztos embere kell, ehhez Simon túl statikus, néha majdhogynem suta is. Passzolni is viszonylag rossz százalékban passzol.

    Barczi helyezkedésben oké, csak belevezeti az emberbe a labdát, bántóan pontatlan rengeteg labda akadt el benne.

    Suljic önző futsalos kb Barczi 2, de tőle még varható jobb teljesítmény is. Ha időben szabadulna a labdától akkor több hasznunkra lenne.

    Ami még felróható a csapatnak, hogy nem nyomtuk meg a második félidőt, pedig a melegben jobban meg lehetett volna törni a 40 percig emberhátrányban játszó ellenfelet.

    A letámadásunk nem mindig működött.
    Sok a pontatlanság, és még nem mindenki tudja mi is a dolga.

    Berg csendben volt, nem az a kapkodós fajta, látszik, hogy ragaszkodik ahhoz, amit kitalált.

    Az új feladatkörök tükrében nem eretnek dolog a három belső védő sem.

    Szolnoki jól játszott, de oda bal lábas játékos kellene.

    Simon nem alternatíva, de ott még működhet, a három belső védő is.

    Barczi helyett bejött Kokó, amit előbb megléptem volna. Arra posztra vannak most hárman is. Kokó, Suljic, Barczi is.

    Lazovic, Feczesin, és Géresi elég lehet ehhez a rendszerhez. Sőt két statikus torony kifejezetten nem illene a rendszerhez, így megértem miért nem hoztunk ide még embert.

    Oliveira jobb szélen még lehetne segítség, de ő pl Pátkai posztján is értelmes megoldás lenne.

    Pölöskei mondjuk a kapu elé felérve hasznos lehetne ebben a rendszerben.

    Sejben, és Zsótér kb a keretet mélységét növeli.
    Már kezdem érteni miért is kellettek Bergnek, mert az első három/négy posztra apróbb gyorsabb embereket képzelt el.

    Horváthban viszont annyira sem bízom, mint Kovácsikban, így ott nem leszek nyugodt.

    Ezek után nem látom Elek Ákosnak hol is lenne a helye a rendszerben.

    Én még két játékost hoznék:
    egy labdabiztos védekező középpályást Simon helyett
    Egy kapust.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.30, 19:53
    kép
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2016.06.20, 13:19
    A moldáv Zaria Balti lesz az ellenfelünk az Európa Liga első selejtezőkörében
    Az első mérkőzésre június 30-án, Felcsúton, a visszavágóra július 7-én, Baltiban kerül sor.

    Az Európa Liga selejtezőinek sorsolása 13 órakor kezdődött az UEFA svájci főhadiszállásán, Nyonban. Azt már korábban lehetett tudni, hogy mely csapatok közül kerül ki a Vidi ellenfele.
    A kazah Ordabaszi, a moldáv Zaria, a montenegrói FK Buducsnoszt Podgorica, az andorrai Santa Coloma és a gibraltári Europa FC együttesei jöhettek szóba, végül a Zaria Baltit kaptuk.
    Az első mérkőzésre június 30-án, Felcsúton, a visszavágóra július 7-én, Baltiban kerül sor.

    http://www.vidi.hu/2016/06/20/a-moldav-zaria-balti-lesz-az-ellenfelunk-az-europa-liga-elso-selejtezokoreben.html