magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.04.11, 12:48 (szerk.: 2016.04.11, 12:58)
    Busa ha nem nekünk fejeli az első gólt, akkor az is klasszis gól lett volna (Szokolaira emékeztető fejes volt), ha a második gólját valamelyik top bajnokságban rúgják, akkor az egész világ azt nézhetné, klasszis megmozdulás volt.


    Trinks a kapu közelében életveszély, sajnos Jova is. döbbenet mennyire sansztalan, ha a kapu felső részét veszik célba, egyik kapufa közeli helyzet sem rajta múlt.


    Voltam ma a meccsen( a gyerekeim rábeszéltek) kevesen voltunk. Rossz érzés,hogy itthon újra leszurkoltak minket. A győzelemnek örülök. Busai, Gyömbér, és Nagy Dominik és Jova (de azért maradjon Dibusz az első számú) is dicsérhető. Hiányzik a tábor. Két Fricska még Szasza " elfelejtette" a Honvéd gólját bemondani ez nem gáláns. + a biztonsági őrök úgy álltak be,hogy gondosan eltakarják a kispestiek " Puskás mindörökké Honvéd " feliratát. Vajon ki kérte őket erre? Ja az illetékesek azért is tehetnének valamit,hogy a Fradi kivételével ne 500- 2000 között legyen a nézőszám az OTP ligában !


    Érdekes dolog, amit a honvéd ultráinak szurkolásáról mondasz, én sajna csak az első 10-15 percben hallottam őket, utána teljesen elnyomta a sok oldal lelátós Fradista társam. smiley


    Kb tökéletes "elemzés". Egyszerűen szánalmas volt, hogy lementem pisálni és 60 vöröskalapos várt ott minket. Miért?
    Hát leszurkolkak minket, Utálom ezt az állapotot. Mikor lesz már minden a régi?
    Bár 2 éve lenne minden. Minden szar volt, de legalább igazi Fradi hangulat..
    Sokkal jobban éreztem magaménak ezt, csak az. hiányzik nekem az igazi fradizmus.
    Sajnálom Hajrá Fradi.


    Nem tudom h figyeltétek-e, de Levinek nagyon jók a kirúgásai, szinte mindig pontosak voltak + a hosszú kidobásaiból is rendre gyors támadásokat vezettünk, lát a pályán, ebben jobb Dénesnél. Persze ettől még Dibusz az első számú kapusunk.


    Jó észrevétel, de a rövid passzokat nem vállalja be, mint Dénes smiley


    A felforgatott összeállitás ellenére is kimaradt vagy négy ziccer,ami egyfelöl jó,mert kialakítottuk,másfelöl meg nem jó,hogy szinte minden meccsünkön kimarad ennyi.


    Busai... Annyi savat kapott a teljesítményéért, hogy vegyi üzemet nyithatott volna az első félidő végén. A golja viszont frenetikus volt, hihetetlen smiley

    Busa egy gólra kb. mindig jó. De az is jo lenne, ha 2X eves korára megtanulná, mi az a les...


    Egy vonalban volt többször. Amúgy meg jól mozgott.


    Busai golja szep volt de nekem Trinks-e jobban tetszett. Picit erzi a kaput aki ilyen golt lo, alig hogy becsorgott ,de pont oda ment ahova kellett. A csapat megint megmutatta tartasat hogy 0:1-rol forditott. Szep volt fiuk!


    Az öngólnál még nem is haragudtam annyira, de amikor utána két méterre a honvéd kaputól taccsra fejel, már olyanok jutottak eszembe, hogy ekkora hülyeségeket véletlenül nem is lehet csinálni. Erre a végén "ollóz" egy ilyen gólt. Hihetetlen. smiley


    Az első félidőben elismerem nyomkodtam a telefont a műveleti területen, de felpaprikázott, hogy idehaza, akár a Zseljó elleni itthoni meccsen komolyabb hangerővel énekelt a Kispestiek tábora,...
    A második félidőben nyilván az eredménynek is köszönhetően az oldallelátó is keményebben odatette magát, a klasszikus "Hajrá Fradi!" például remekül zengett. A telefonom lemerült, szerencsére, bár én előtte is próbáltam a magam szolíd módján tolni a bíztatást, mert kell, mert Ők ma a Fradi. Erre megfordítják. Azt mondtuk anno ez a Fradi-szív és tényleg. Mindenáron hinni a győzelemben és megtenni mindent érte. Remélem szerdán is sikerrel vívjuk meg a csatát, a Dvsc ellen sokszorosan van mit törleszteni.


    Ott ment el a meccs a honvédnak, amikor Doll már nem engedte Busát védekezni.... smiley


    A mai befér az 5 legjobb tavaszi meccsünkbe, mondjuk nem olyan kiélezett a verseny... smiley


    Az első félidő második fele, a gól után szerintem nagyon jó volt. Gera ma támadásban nagyon jó volt, kár, hogy pihentetni kellett.
    A második félidő közepén is szépen toltuk. A vége kicsit keserédes lett.


    Le a kalappal a csapat előtt, ilyen felforgatott összeállításban, tartalékosan is hoztuk a meccset. A 2. félidő kifejezetten élvezetesre sikerült, megint jól szórakoztam.
    A szerdai Paks elleni meccs után is elégedett voltam az oldal lelátó népével, most ismét odatettük magunkat, egész jó volt a hangulat. Kezdünk belejönni! smiley


    Végre egy normálisan(nem bunker) játszó Kispest ellen nyertünk. Ez már valami vagyis valaki.
    Tehát nem semmi vagyis senkik!
    Már ha érted, hogy értem......


    Hajtós meccs volt, sok bosszantó hibával, ill Kemény férfias küzdelemmel. Nekem tetszett.


    Jova6 – Dilaver6, Nalepa6, Csukity6, – Gyömbér6, Gera7, Trinks7 – Varga6, Lamah6,
    Nagy D.6 – Busai 6 (7-1). Hajnal6, Pintér6, Radó5.


    Nem csodálom, hogy rossi full ideg. Tán tegnap volt egy hosszú interjú vele nsben, mondta is, hogy elég szar úgy, h nem azt játszatja aki a legjobb, hanem muszáj fiatalt. Hát nem csodálom, hogy ezek után egy ilyen számunkra szerencsés, számukra peches meccs után kombinálva, kiborult. Annak ellenére, h megérdemeltük a győzelmet.


    Néhány észrevétel. Az eddig sokat szidott Dilaver ma remekül játszott, ugyanez vonatkozik Trinksre is. Ha az utóbbi végig csinalja a nyari alapozást akkor értékes spíler válhat belőle. Busainak jár a pacsi a második gólja miatt, nehéz mozdulat volt. Egyébként csak szerintem van erőteljesen megpocakosodva?

    http://ulloi129.hu/2016/04/10/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-5/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.20, 10:06
    Az MLSZ versenybizottsága és a szövetségi kapitány áttekintette a júniusi, franciaországi Európa-bajnokság kezdetéig hátralévő időszak versenynaptárát és a válogatott felkészülési programját.
    Az egyeztetést követően Bernd Storck szövetségi kapitány úgy döntött, hogy a játékosok túlzott fizikai igénybevételét elkerülendő és a klubcsapatok, valamint a nézők érdekeit is figyelembe véve, az április 7-12 (csütörtök-kedd) között tervezett válogatott összetartás helyett a játékosok a klubjaikban készülhetnek. Ez lehetőséget teremt arra, hogy a feszített versenyprogramon kissé enyhíthessen a szövetség, így az OTP Bank Liga március 30-ra (szerda) kitűzött hétközi, 27. fordulóját a versenybizottság a mostani döntés eredményeként felszabadult hétvégére, április 9-re (szombat) helyezi át.

    http://www.mlsz.hu/blog/2016/03/19/hetvegere-kerul-at-a-27-fordulo/