magyarfutball.hu

Vasas FC - Ferencvárosi TC 1 : 4 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2016
  2. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2016
  3. Vasas FC - Ferencvárosi TC 2016
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 2.67 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.20, 13:00
    Kiütöttük a vasast(már megint), Dani két gólt szerzett, tetszetős támadásokat vezettünk, szép gólokat lőttünk, Dominik megint jól szállt be, jöhet a 29.!!! smiley
    Sok kritikát kapott itt Doll h nem tud kitalálni semmit a felállt védelmek ellen. Ma többször is "kihúztuk" a vasas szélső védőit és a helyükre belőtt labdákkal rendre zavart okoztunk a védelmüknek, két gólunkat is ilyen szituból szereztük.
    Visszaállt az őszi menetrend, 10-15 percet erősen megnyomunk, utána passzolgatunk, aztán újra megnyomjuk.
    Bajnokcsapathoz méltóan játszott ma a Fradi.


    Nagy Dominik teljesítménye örömre adhat okot, kár, h. az u21-es válogatottba nem hívták most be. Pedig komoly kis csapat van úgy is, h. Nagy Ádám, Kleinheisler és Lang már a felnőtt válogatottban vannak.


    Ma már Trinkstől is láttam valamit.Az látszik ,hogy fizikálisan van még hova fejlődnie.


    Ma többé kevésbé Radón és Dilaveren kívül mindenki hozta magát.


    Nagyon szép gólokat lőttünk ma, igaz volt megint egy hosszabb gyenge periódus. Érdekes volt, amit Dani mondott, úgy az igazi, hogy ha a pályán ünnepelhetjük a bajnoki címet, de az is megfelelő, ha holnap húzzuk be, csak legyen már meg! Eleget böjtöltünk!


    Stag Weekend: nehany eve meg a regi Szentelyben egy Fradi - Papa meccsen volt itt par brit legeny, a "szerencses" egy rozsaszin nyuszinak beoltozve hozta le a meccset a csaladiban. Szerencsenyulnak bizonyult, Dome alatt a legnagyobb bajnoki gyozelmunk volt, 5-1 (vagy 4-1?) smiley


    Nem volt rossz. Az eredmény főleg nem, kevesebbet vártam. Nem tudom nem kiemelni megint Domi-t, megint ő hozott lendületet a játékunkba. Mivel a kritikákból tanul az ember, ezért leírom engem mi zavar. Iszonyat hullámzó a teljesítményünk egy meccsen belül(!) is. A tavasz legjobb 20 percét produkáltuk, aztán a kapott gól után a 30. perctől gyermeteg hibákat halmoztunk, alig volt 1-1 pontos passz. Nem értem. Aztán ugyanez folytatódott a 60. percig, amíg be nem állt Dominik. Nagyon zavar, hogy nagyon jó 15-20 percek és botrányos 15-20 percek váltogatják egymást egy meccsen belül. Itthon ez elmegy, de külföldön nem. Apropó kapott gól: képesek voltunk ettől a vasastól is gólt kapni. Ismét pontrúgásból, egy felesleges szabálytalanság után. Ez sem fog beleférni az EL/BL-ben. Harmadszor nagyon zavar, hogy néha inkább kockázatos passzokkal hozzuk cinkes helyzetbe magunkat minthogy inkább elvágnánk előre a labdát. Ez a túlzott önbizalom jele? Nem tudom. De egy ilyen szörnyű gyenge vasas ellen is volt 20-25 perc mikor cidrizni kellett nehogy kiegyenlítsenek. Sokkal stabilabbnak kellene lennünk.


    Engem egy dolog zavar,már hetek óta.Az,hogy a görcs visszaült a gyomromba,amikor az ellenfél szögletet,vagy pontot rúg...


    A bajnokság megnyerése fantasztikus. Ilyen módon, és ekkora fölénnyel. Nem a színvonal esett vissza, hanem mi lógunk ki felfelé. És, hogy ez mit ér? A jövő majd megmutatja, függetlenül a nemzetközi szerepléstől. Tessék utánunk csinálni, üzenem majd a jövő bajnokainak! Még nekünk is, ha majd a 30-ra rugózunk. Hajrá Fradi és sajnálatos, hogy az értékes meglátásaid nem adtad közre.


    Dibusz0 – Dilaver6, Nalepa6, Leandro6, Ramírez6 . Gera7, Nagy Á.7 – Sesták7,
    Trinks5, Radó5 – Böde8. Cs.: Nagy D.8, Gyömbér-, Lamah-:


    11 lövés az már egész jó. 5 kapura ebből 4 gól. Parádé! Bár ez csak a Vasas ellen volt. smiley


    Nagy Dominik másodszor is jó cserének bizonyult. Azért ez a Vasas nagyon gyenge, magyar szinten is, remélem kizuhan, a kapusukat meg elhozzuksmiley


    Jó kis meccs volt, kb. tudásunk 50-60%-át adva nyertünk 4-1-re. Seszták bombája a nap gólja. Nagy Dominikkal kapcsolatban korábban azt írtam, ez a félév számára az utolsó lehetőség, hogy megmutassa, érdemes vele számolni. Szerintem megmutatta, motivált, robbanékony, okos játékot mutatott tegnap is. A többiek lényegében csak éppen annyira tették oda magukat, amennyire kellett. Sok következtetést nem érdemes levonni ebből a meccsből (sem). A kupát meg kell nyerni, Böde pedig legyen gólkirály. Hajrá Fradi!


    Seszták igazi csapatjátékos. Ez látszik a gólörömöknél is és megmutatta, hogy fontosabb számára az, hogy Dani gólkirály legyen, mint a mesterhármas.


    Nesze neked szkenner. A vasas pályára kb. 4x olyan lassan jutottunk be, mert bármikor egy Fradi meccsre. Na mindegy is, csak gondoltam elmesélem. :(


    hogy minek kellett a jegy, meg a szurkolói kártya mellé még a személyi is, azt tudja valaki?


    Ezért járok a hazai részekre mostanság, ma pl. az A-szektorban több fradista volt, mint vasasos. Egyszerűbb az élet.


    Egyébként ezért nem Böde lövi általában a 11-eseket, és nem lőtte Pakson se soha. A Puskás ellen remekül beverte, ellenben ez a mai csak a mázlinak köszönhető, hogy elsuhant a kapus hóna alatt és nem járt úgy, mint azon a bizonyos ETO elleni meccsen, ahol 2 pont elment a tizijén.

    Az viszont figyelemreméltó, hogy van kb. 5-6 biztos 11-esrúgónk (Böde nélkül), egy tizipárbajban nem lennénk gondban.


    Olyan erővel rúgta meg a labdát, hogy esélye nem volt a kapusnak odaérni, semmi köze nem volt ennek a mázlihoz.


    Kettő null után ki kellet volna őket tömnünk. Természetesen így is nagyon örülök az eredménynek. Viszont hogy fécbúkon Fradisták meg nem adott vasas tizenegyeseket reklamálnak, azért mindennek az alja. (Nem Sztakingról beszélek, mielőtt valaki azt hiszi. Velem ő mindig tiszteletteljes és normális volt.) A második esetet nem figyeltem, de az elsőnél tökéletesen látszott, hogy a saját lábait összekoccantja a csávó, majd hátra rúg, hogy a védőhöz érjen. Vicc.


    Az tizi volt amit a szar vasasnak nem adott meg Kassai! Ramirez kezzel ert a labdahoz a 16-on belul szandekosan!

    http://ulloi129.hu/2016/03/19/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol-3/#more-129207