magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre - Ferencvárosi TC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.10, 14:03
    A francokat elegedett Doll, a meccs kozbeni reakcioi alapjan vilagosan latszik, hogy neki sem tetszett sok dolog. Volt, hogy bedobasnal 10 meteres korzetben nem kerte senki a labdat, Rami meg csak forgolodott, h bazze, nincs kinek adni. Ilyen 'beleszarok' mentalitast (minek fussak en oda, majd megy mas) megyei csapattol lattam utoljara. Gyakran az 5 meteres passzok is celt tevesztettek, erre ilyen szinten nincs magyarazat. Szinte teljesen hianyoznak az ures teruletre valo bemozgasok, pedig az osszel nagyon szep es jol felepitett tamadasokat vezettunk a folyamatos labda nelkuli mozgasoknak koszonhetoen. Ahhoz kepest most olyan, mintha rugosfocit nyomnank.
    Szoval biztos vagyok benne, h Doll pontosan tudja ezeket. Velelmezem, hogy pszichologiai okokbol vett visszabb a csapat (nyilvanos) kritizalasabol, mert az utobbi hetekben tobbszor is kemenyen fogalmazott. Nem lehet mindig "utni a lovat", meg akkor sem, ha adott esetben megerdemelne...
    Es nem karogok, nem sirok, de szogezzuk le: nem en allitottam, hogy a csoportkor az elvaras iden nyaron. Ha ez a kozpontilag definialt cel, akkor engedtessek meg nekunk, hogy ez is legyen szamunkra a merce...


    Nos, nagyságrendekkel jobb meccs volt, mint az 1 hónappal ezelőtti, bár most is kontrákra és pontrúgásokra rendezkedett be a Békéscsaba. Kétségtelenül meglehetett volna nekik a döntetlen, de nem játszottunk rosszul. Próbálgatta Doll a rombuszos 4-4-2-t és embereket különböző posztokon. "Mellesleg" három pontot szereztünk és növeltük előnyünket minden riválisunkkal szemben a tabellán...


    Ismét semmi sem jó!
    Eddig mi tudtuk megverni azt a lesajnált Csabát kétszer is otthonukban, akik az elmúlt fordulókban zsinórban hozták a meglepetéseket.
    De nekünk semmi sem jó,ha nem kapunk gólt,akkor miért nem rúgunk négyet,ha kapunk,akkor milyen szarok vagyunk hátul.Vezetünk 20 ponttal,de mi vagyunk az egyetlen magyar szurkolói had,aki ennek sem tud örülni.
    Azzal foglalkozunk,hogy mi lesz ilyen játékkal majd a nemzetközi kupákban,hogy ott majd agyon vernek(sajnos ez igaz is).
    Egyet tudomásul kell venni,hogy a magyar csapatok nemzetközi szereplése csakis azon múlik,hogy milyen szerencsés a sorsolásunk és ez sajnos vonatkozik kivétel nélkül minden csapatunkra.
    Azt már elértük,hogy magyar szinten jobb képességű magyar játékosokat meg tudunk szerezni,akiknek szinte 0 a nemzetközi tapasztalatuk,csakis magyar szinten jó játékosok.
    A nemzetközi piacon igazolt játékosaink sajnos 1-2 kivétellel már használhatatlanok és amíg ezen az átigazolási politikán nem hajlandó változtatni vezetőségünk,sok jóra nem számíthatunk.
    Hátrányban vagyunk szomszédos országainkkal azzal kapcsolatosan is,hogy tehetségeket építsünk be a nagyok közé,mert utánpólásunk tudjuk,hol is tart éppen.
    Szóval örüljünk annak,amink van ,és csak bizakodni tudunk,hogy nyáron valóban erősítést jelentő idegenlégiósokkal vágunk neki a nemzetközi kupának.


    Örülök, hogy elégedett vagy Thomas. Én is az lennék ha a sokpasszos játékunk legalább olyan gyors lenne mint a csabaiaké volt a kapunk előtt a meccs végén. Annak is örülök, hogy Pintért végre a posztján játszattad és így végre nem volt átjáróház a középpályánk, ez meg is látszott az első félidei játékunkon. Ahogy a hiánya is a másodikban mutatotton. Örülök, hogy Dibusz ilyen jól védett, annak is hogy Zoli 37 évesen is bírja a sorozatterhelést és a hátán cipeli a csapatot. Külön örülök annak hogy végre játszott Csuka, szükség is volt rá ma. Összességében örömteli este a mai, de aminek még nagyon tudnék örülni az az lenne ha honi meccseken többet nem törné fel a háló a hátunkat az utolsó negyedórában. Tudod, elszoktam már ettől és annyira nem esett jól az emiatt érzett meccs végi izgalom. Hajrá Fradi!


    Kétségtelen, hogy nyomott a Csaba a végén, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy helyzetet csak belőtt labdából vagy pontrúgásból alakítottak ki. Így arról szó nem volt, hogy lefociztak minket. Igaz viszont, hogy az sem valami jó, hogy minden beadás gólveszély és gyomorgörcs.


    A lefociztak kifejezést arra értettem amikor úgy és olyan gyorsan járatták a labdát balról jobbra, majd vissza és végül be a kapu elé, ahogy nekünk kellett volna az ő kapujuk előtt. Tették ezt úgy, hogy a mieink hozzá se tudtak szagolni. Ebből lettek az általad említett belőtt labdák amiknél Dénes mentett meg minket a góltól. Az egymás utáni öt szögletnél meg vert a víz, erre írtam azt hogy nyomta a háló a hátunkat.
    Azért is viselt meg ennyire ez a 15-20 perc mert az első félidőben mi játszottuk velük ugyanezt és nem vagyok hozzászokva, hogy az ellenfél végig bírja a meccset a mieink meg ennyire befáradnak.
    Nyertünk, de ehhez most kellett a szerencse is.


    Gratulálok a csapatnak. Éreztem, hogy szenvedős győzelem lesz, ezért is tettem a góltottón 1-2-re. Azt hiszem ha Radó nem játszik, akkor nem is nyertünk volna. Sestákot szerintem sikerült kiszorítania Dollnál, mert már nem először bizonyította, hogy képes eldönteni kiegyenlített meccseket. Ha a labdabirtoklást nézzük, lehet, hogy nem kiegyenlítettnek tűnik, de a komoly helyzetek tekintetében nem nagy az előnyünk. Végre láttam 16-on kívüli lövéseket is, és még ha nem is eredménnyel, de legalább annyi értelme mégiscsak van, hogy a védőket kimozgatja a kapu előtti falból. Ha hétvégén verjük a Puskást, akkor kezdhetjük kiabálni, hogy Bajnok csapat, mert 9 forduló alatt bármelyik követő csapat elveszt 5 pontot.


    " a mérkőzés közben játékrendszert is váltottunk, a gyémánt alakzatról két csatáros játékra"

    Ebből csak én nem vettem észre semmit?


    alapvetően a gyémánt alakzat is 4-4-2-es felállást jelent


    Igen, de szerintem ő nem erre gondol, hanem a

    Böde
    Lamah, Radó
    Trinks

    négyesre.


    Három belső kozeppalyas volt, ezt mondta


    Szpisljak korrekt volt.
    Én is úgy láttam, hogy játékrendszert váltottunk, de nem jól vettem le melyikről melyikre.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.09, 16:24
    Sajnálatos változás történik a játékvezetők személyében - mivel a Békéscsabára indult Pintér Csaba, Viszokai László és Becséri Gergely autóbalesetet szenvedett. Jelen pillanatban az új játékvezetők kijelölése és küldése van folyamatban. A Békéscsaba 1912 Előre ezúton fejezi ki sajnálatát és mielőbbi felépülést kíván sporttársainknak!

    https://www.facebook.com/1912elore/posts/1770574776563130