magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
  2. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
  3. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
  4. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
  5. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
  6. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
  7. Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 2016
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.71 (7 szavazat)

játékvezető: 3.57 (7 szavazat)

hangulat: 4.4 (5 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.28, 20:43
    Hosszú idő után végre sikerült élőben látnom szeretett klubom focimeccsét. Egy jó kis kézi győzelmet követően pláne bizakodóan utaztam át a symából kispestre. Sajnos a védelem egy nagy nulla. Nem tudom felfogni, hogy Pintér hogyan lehet válogatott kerettag, meg hogyan kérdezheti meg az m4 sportos riporter Nalepát a lengyel válogatottságról. Ilyen teljesítmény után... Busait eddig védtem, de ezek után max a 2. csapatban, nagyobb sérüléshullám esetén pedig a kispadon számolnék vele. A szögleteink továbbra is kiábrándítóak. Egy, már kvázi bajnok csapatnak nem így kellene játszania a mennyeiben. Remélem a legjobbakat, s ez a mostani időszak csak kisiklás volt.


    Az első gólnál a Pintér simán lehúzta a fejét a lövésnél. Második meccsen óv meg minket a Dibusz a nagy szégyentől! Egyedüli elfogadható teljesítmény!


    Szar volt, ez tény !
    Kell a kritika, ez tény !
    19 pont az előny, ez is tény !
    Tényleg temetni kell ?


    Nagyon bosszantó meccs volt, gyakorlatilag értékelhetetlen. Nyilván könnyebb dolga lenne a szakmai stábnak, ha igazoltunk volna télen és lenne variációs lehetőségük. Akkor igazán jó edző Doll, ha ezt a helyzetet is tudja kezelni, ha rendezni tudja a sorokat. Én bízom Benne és a csapatban, hajrá Fradi!


    Szerintem teljesen nyilvánvaló,hogy az EB miatt nem igazoltunk.
    Az összes válogatottesélyes játékosunknak játszania kell!
    Ez a játékosok és a klub érdeke is!
    Padra minek hozzunk ászokat horror fizetésért?
    Majd nyáron kinyitjuk a bukszát.
    Jó játékos hamar beilleszkedik a csapatba


    Ahogy a félidőben is írtam, a tavaszi játékunk egy nagy nulla eddig. Hiányzik a az átütőerő, nem merünk cselezni, lassúak, töketlenek vagyunk. A játékosok nagy része egy nagy sz.. teljesítményt visz ki a pályára. Dilaver, Nalepa, Pintér, Lamah, Sesták nullák, egyszerűen nem idevalók. Pintér hazahozatala például teljesen felesleges volt. Rengetegen alibiznek, felveszik a fizetést és belesz..rnak az egészbe. Nagy Ádám és Gera is gyengék voltak ma, de nekik azért voltak jobb peridósuaik tavasszal is. Emellett még ott van Busai, Gyömbér, Nagy Dominik, akik szintén nem Fradi szintűek.
    A mai "játék" a legsötétebb időket idézte, nagyon csalódott vagyok. :(


    Az egyetlen pozitívun, hogy meccshangulat volt. Ha tudom, hogy jönnek a csoportok én is oda vettem volna jegyet nem a vendégbe. A Diósgyőrt meg kell verni! Hajrá Fradi!


    A csapat szar volt, ezen már nem akarok lovagolni, de egy dolgot szeretnék hozzátenni. Amikor a nagy tábor rázendített mindenki megtapsolta őket a szkenneresek közül. Erre a válasz az volt, hogy elkezdték skandálni az "mi vagyunk a Ferencváros" rigmust. Ezek után én tőlük szurkolást nem sokat hallottam, volt pár Kubatov takarodj meg nem kell a szkenner, de a gólnak például nem is örültek. Ellenben amikor a Honvéd már 2-0-ra vezetett simán ment a az ugrálás, éneklés. Nekem ez nagyon kiábrándító volt, pedig eddig hiányoltam őket, és örültem volna ha visszatérnek, de kezdem másképp érezni.


    Ezt a bajnokságot már mindenképpen megnyerjük ekkora előnyt 11 forduló alatt nem lehet leadni - akár további pontszerzés nélkül is bajnokok lehetünk.

    A további fordulók tétje egyrészt az önbecsülésünk, másrészt annak az esélynek az eljátszása, hogy önfeledten tudjunk majd örülni a régen várt huszonkilencediknek.

    Abban talán hasznunkra lehet az utóbbi idők "vesszőfutása", hogy az ábrándozók számára is világossá válik, az EL / BL csoportkörhöz ez a keret kevés.

    A mai mérkőzés pozitívuma, hogy végre bent volt a Tábor, bár őszintén szólva - lehet hogy csupán a felfokozott várakozás miatt - tőlük is többet vártam.


    Először is, gratulálok a Honvédnak! Nem azért, mert felejthetetlen játékot mutattak volna, hanem azért, mert kaptunk egy kis ízelítőt abból, ha nem engednek területet akkor meghalnak a támadásaink! Köszönöm nekik, hogy keményen, néha-néha durván játszottak, hiszen nemzetközi szinten nem "kislányok" játszanak, hanem FÉRFIAK! ( kivéve CR smiley - bocs, aki szimpatizál vele, de nem tudtam kihagyni ).
    Szóval, igen lassan játsszuk a focit, el vagyunk kényelmesedve. Pörögni, futni kell, gyorsítani játékban és gondolkodásban egyaránt.

    Baj az van, bizonyítja Varga-Busai balesete is a felkészülés kellős közepén, hiszen akkor lerészegedni... Na mindegy, azért nem török felettük pálcát, de elgondolkodtató.
    Igen, magyar szinten értünk el sikereket, igen magyar szinten jól kereshetnek a játékosok, de az elmúlt évek magyar betegségei is jelentkeznek mint a nagyképűség, túlzott önbizalom stb. stb.

    Van néhány játékos, akiktől tényleg meg kellene válni, mert fékeznek, hátráltatnak... Jobbak kellenek.
    Végül kell egy igazán komoly csatár, akiben szezononként 20-25 gól van. Na, az lenne Daninak az igazi versenyhelyzet!!!

    Olvasgatom itt a kommenteket, de azért nincs itt a világ vége. Rossz passzban vagyunk. Doll mester meg remélem, sokáig marad és megújítja stábjával a teljes légkört.

    Volt olyan komment, hogy Vignicevic jó lenne mert kevesebb pénzből is jó csapatot csinált. Hát, én nem látnám szívesen, nem a Fradinál csinált jó csapatot. Prukner is jó csapatot csinált Kaposváron sokáig, felfedezte Andre Alvest és Nikolicot, mégsem vált be nálunk. Mint ahogyan Horváth Feri sem a Vidinél...

    Továbbra is Hajrá Fradi! Én biztosan ünnepelni fogok a bajnoki cím miatt, még ha az az őszi eredményeknek köszönhetjük is. Viszont nyugtával dicsérd a napot, javulni fogunk tavasszal is, legalább is remélem.


    Kicsit túltoljuk az ön és mások ostorozását. Ezen a meccsen is láttuk, hogy tudunk jobban focizni, ha hajtunk. Itt kell egy kövér bünti azoknak akik nem futottak, nem harcoltak. Ennyi a történet. Na meg persze látjuk, hogy van egy pár ember, aki nem idevaló.


    Fejben szétcsúsztunk, az tuti. Ebben megvan a szakmai stáb felelőssége is.
    Lehet azt mondani, hogy Doll egytaktikás edző. De ez faszság. Az a taktika, az Európai szinten mérve is jó. Más kérdés, hogy nincs aki megtöltse mindig tartalommal. Mert hiába játszottak ellenünk harcosan ősszel is többen, mégis 2-3 gólokkal vertünk mindenkit, mert a játékosok meg akarták tölteni tartalommal a taktikát. Most meg teljes kiégés van, egyedül Dani, Dénes, meg Gera azok, akik fejben is jelen vannak.


    Ott folytattuk, ahol a békéscsaba ellen elkezdtük. Gyenge támadójáték, körbepasszolgatjuk a tizenhatost. Böde nélkül nem tudjuk megtartani a labdát, a védelem bizonytalan. Nagy Ádám nem tud megállítani szinte senkit, mert sajnos 20 kilós. Nagy Dominik úgyszintén, csak ő támadásban nagy nulla. Vargának lett volna lehetősége, de elbaszkurálta. A középhátvédeink csak oldalra tudnak passzolni, előre még véletlenül sem. Igazolni kellett volna a télen, ez tisztán látszik. Nem tudom miért nem, talán azt gondolták, majd azt az összeget is nyáron költik el. Attól félek, túl késő lesz.


    Nem kedvelem a tiki-takája miatt de egyben Pep-nek igaza van: 3 év után minden megfárad, automatizmussá válik ezért muszáj váltani. Idén Doll is elérte a maximumot amit elérhetett a csapattal, ezzel a bajnoksággal. Innentől már csak zuhanunk majd lefelé, ahogy az Doll-lal a németeknél is volt nem egyszer. Új lendület, új impulzus kell, új taktikával, új játékosokkal. Nincs ezzel gond szerintem, megvolt a fellángolás, a nagy lamúr, és most már csak az egymás mellett élés van. Viszont a fociban ezen könnyen lehet változtatni. Kell a friss levegő, mert hétről-hétre ugyanazt látjuk, alibizést, hajtás, küzdelem nélkül. Azért mert nincsenek ilyen játékosaink. Ha a BL csapatot hozom fel: tele volt a csapat hajtani, küzdeni képes játékosokkal és volt 1-2 spílerünk. Ennyi kellene most is. Csak most nincs vízhordó játékosunk: Gera, Nagy Ádi, Hajnal, Lamah, Varga, Sestak...stb. Egyik sem az.


    miért ne lenne jó?
    minden komoly csapat ezt játssza
    mi is jól csináltuk ősszel
    nem csak arról van szó, hogy most letámadnak
    az nem probléma, ha kipasszoljuk őket


    Nem is annyira a stábot, mint inkább a játékosokat meglepte, hogy egyre több csapat játszik feltoltan ellenünk, néha még vissza is támadnak.
    A stáb erre gyorsan tud reagálni - taktika, stb., de a játékosoknak fejben fel kell gyorsulni.


    Egy ilyen hajtós, adok-kapok meccset a középpályának kell megnyernie, de ma ott fásultak voltunk, akár a védők támadás-segítésében is.

    Csak a dózsáról feltételeztük eddig, hogy nekünk esik. Aszondom, így izgalmasabb lenne a bajnokság. Persze ehhez az is kellene, hogy ne csak ellenünk szívják fel magukat a picipest kaliberű csapatok, hanem a Békéscsaba ellen is.


    Két vezetőedzői interjú részletet szeretnék idézni. A közös a kettőben az, hogy mindkettő Thomas Dollal történt.
    Az egyik alig néhány perce. A riporter kérdése: Vajon mi lehetett az oka annak, hogy a csapat ennyire indiszponáltan játszott? A válasz eléggé lényeget kerülővé sikerült.
    A másik egy hete a Felcsút elleni meccs után: Nem vagyok hajlandó bocsánatot kérni egy győztes meccs után!
    Valamikor tavaly november végén volt egy "láthatatlan" mérkőzésünk a kupában a Csákvár ellen. Nagy meglepetésünkre kikaptunk. Majd alig három nappal később kaptuk az újabb sallert az MTK ellen. Bár még egy győzelem is jött Pakson, de aztán a legfájóbb: Újabb indiszponált játék az Újpest ellen és újabb saller. Ezek után mit is lehetett mondani: jókor jött a téli szünet. Mi pedig önbizalommal telve - gyakorlatilag erősítés, igazolás nélkül - vágtunk bele a tavaszi szezonba. És nem hittünk a szemünknek. Újabb indiszponált játék Békéscsabán, majd a Felcsút ellen is. Mesterünk pedig, aki eddig korrekt nyilatkozatairól volt híres és egyúttal ebben (is) különbözött a sok tehetetlen magyar edzőtől, most egyszer csak megsértődik. Szíven üti a közönség jogos füttye! Aztán jön a mai meccs. Megint csak indiszponált játék és most már törvényszerűen jön a vereség is. Kedves Herr Doll!! Nem lesz ez már egy kicsit sok az indiszponált játékból?? Hol lesz a vége ennek az egész telet is átívelő vesszőfutásnak?? Tényleg nem tudunk tenni semmit? Mert kb.tavaly november vége óta minden ellenfelünk lefocizik bennünket!! Nem lehet felrázni,megfegyel- mezni a végsőkig elkényelmesedett játékosainkat? Nem korai még ünnepelni a meg sem szerzett bajnoki címet? És egyébként is: ennek ez a legmegfelelőbb módja? Választ szeretnénk a kérdésekre kapni, de még inkább azt szeretnénk ha visszakapnánk az őszi Fradit! Mert ami most van, az nem jó!! De piszkosul nem....


    Azért Doll szerintem könnyen elintézte azzal, h. néhányan nem tették oda magukat. Szerintem a taktikánk nem jó, mert már kiismerték. Tudják, h. le kell zárni a területeket, szervezetten kell védekezni, és ennyi elég lesz a sablonos játékunkkal szemben. Valamit ki kell találnia a stábnak, mert lehet, h. néhány hónap múlva a fejüket fogja mindenki követelni. Nem szeretném, ha a szezon végén az lenne az érzésem, h. ez minden idők egyik leggyengébb bajnokcsapata. A csapat kezd elindulni a lejtőn mint ahogy pl. tavalyi Vidi, vagy pár szezonnal korábban a Győr, velük kapcsolatban gondoltam azt a szezon végén, h. minden idők leggyengébb bajnokcsapatai. Remélem, mi nem lépünk erre az útra.


    Az egy dolog ha lezárják a széleket, attól még mennie kellene a játéknak. Ami nekem nagyon hiányzik, az az ellentmondást nem tűrő presszing, a nyomás és a lendület ami ősszel összehozta ezt a nagy pontelőnyt. Most öreguras passzolgatás van helyette, ami nagyon kevés még a mennyeiben is.


    Erre számítottam A Honvéd rúgott harapott, csípett, fetrengett. Lőtek egy szép és egy kontra gólt. Megérdemelten. Ez volt életük meccse. Most egy hétig elhiszik, hogy ők a legjobbak. Lehet, hogy akövetkező fordulóban meg kikapnak hazai pályán a Vasastól. Mi nem érdemeltünk most győzelmet. Nyerjünk Szerdán az a lényeg.


    Jobb volt ez nem vitás, de honvéd könyökös az ötödik percben, Botka elmaradó 3 sárga, Kamber elmaradó sárga ami után kapott egyet, Nagy Ádi elmaradt második sárga...g solymosi csak hozta formáját.


    Nagyjából következetes volt. Magához képest legalábbis. Leküldhette volna Botkát, de ugyanígy Ádámot is. Botkánál lehet elgondolkodott, meg is fenyegette, de lehet nem akarta befolyásolni a meccset. Dilavernél már mindegy volt, mert az utolsó utáni percben jártunk. Lehet őt szidalmazni, de ez a meccs nem rajta ment el.


    Az egész meccsen két fejes ment kapura. Az egyik gól a másik kapufa. Talán nem ártott volna kapura rúgni is. Egyébként a Honvéd jobban akart. Mi kivárásra játszunk, majd úgyis lesz valami és ha nem, akkor ez van.


    Borzasztóan játszottunk,ez tény.Sajnos lassúak vagyunk,mind játékban,mind gondolkodásban.Nagyon statikus a játékunk,szinte alig mozgunk labda nélkül.És labdavesztés után nagyon gyorsan lekontráznak minket,gyakorlatilag átszaladnak rajtunk.Szóval sürgősen változtatni kell néhány dolgon.Ami a játékvezetést illeti,nos az kritikán aluli volt.A Honvéd játékosai hozták azt,amit vártunk,egész meccs alatt rugdosódtak,mindezt persze büntetlenül.Ami náluk továbbmehetett,azt nálunk lefújta.Ennél jóval több szabadot kellett volna kapnunk a 16-osuk környékén.Ez a senkiházi büdös trógert remélem egyszer valaki jól pofán vágja.De ennek ellenére a mieink gyalázatos teljesítményére nincs mentség.


    Ritkán vagyok pozitív, de legalább végre igazi meccshangulat volt.
    Előre bele borzongok, hogy néhány forduló múlva, hogy fog zúgni a Doll takarodj.


    Pintér eb szerepléséért kár beáldozni azt ami működött.Most sem a földön,sem a levegőben nem dominálunk.Sajnos Ádinak is jött a hullámvölgy,ami szerintem törvényszerű.5-6 játékos cseréje elodázhatatlan.Sesták,Busa,Hajnal,Trinks nem üti meg azt a szintet,amire jövőre szükség lesz.Böde helyettesítését meg kellett volna oldani.Ha már nem akartunk pénzt tolni bele,akkor is.Még a hazai piacon is volt olyan játékos,aki pont fél évig tudott volna segíteni.Pl Grumic.


    20 pontos előnynél egy fél időt buzizunk, 1. gól qrva jól eltalált, igazán éles meccsen talán Nalepa jobban kitámad Baráthra+ Pintér nem húzza le a fejét, elmaradt kiállítás után kontragól
    szarok voltunk, ugyanazok a hibák, 2 KH+VKP sokkal jobb volt tavaly tavasszal, Somalia baromira hiányzik, csak úgy mint egy értelmes "irányító"
    Igazolni kell, ezt a jótékonyság történetet felejtsük el, aki nem tud hatékony lenni már mennyeiben sem, attól el kell köszönni (Busai stb)
    Igazolni kellett volna már nyáron vazze


    Borzalmasan szarul "játszottunk". Mintha az őszi játékunk paródiáját adták volna elő a srácok. A 2-1 igazságtalan eredmény.
    Azt kell mondjam, jól is jött a vereség, mert a Puskás meccsen úgy látom elhittük, hogy két perc focival is nyerjük majd a meccseket.
    Biztos, hogy nem ezen múlt, mert a kispestiek sokkal jobbak voltak, de azért kíváncsi, vagyok, hogy még asszem talán 1-0-nál Botkát miért nem állította ki a spori, amikor egyértelműen második sárgát kellett volna kapnia. Dilaver is buta volt erősen, de azért mégiscsak röhejes valahol, hogy két ilyen lappal állítanak ki valakit, a nyilvánvaló szabálytalanságért pedig nincs második sárga. Megjegyzem, Dominiknek is volt egy necces szabálytalansága már sárgával.
    A kommentek mosdatlansága, primitívsége viszont a játékunknál is megdöbbentőbb és elkeserítőbb. Szégyelljétek magatokat inkább ti. Ezt a fröcsögést bassza meg...


    solymosi nagyon sokat tett hozzá: 20 perc után a mieink nem mertek a honvédosok környékére menni, mert azonnal fújt...

    Fordítva sárgás esetben szabad, szabad esetében tovább.

    http://ulloi129.hu/2016/02/27/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-4/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.02.28, 11:38
    Jól játszott tegnap a csapat, igazából nem értem, miért nem lehetett így játszani a Diósgyőr és a Haladás ellen.

    Külön örülök Baráth, Botka és Bobál jó játékának. Ez a Horváth máris jobban lép ki a kapujából, mint Kemenes legjobb napjain. Tényleg, vele mi van?

    A Fradi-szurkolók beengedéséről: valószínűleg soha sem fogom megérteni a Boss csavaros észjárását. Néha a legegyszerűbb dolgoktól is ódzkodik, néha meg bevállal ilyeneket, mondhatni úttörőként. Mindegy, utólag mindenki mondhatja, hogy így volt jó. Vendégszurkolók előtt verni a Fradit egészen más, mint közönség nélkül.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387