magyarfutball.hu

Kazincbarcikai SC FC - Rákosmente KSK 2 : 2 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.17, 15:06
    A legújabb fejlemények a hétvégi meccsel kapcsolatban: Szombaton fontos bajnoki vár csapatunkra a Rákosmente ellen, hacsak...
    Senki előtt nem újdonság, hogy Barcikán napok óta monszun-szerű esőzések nyirbálják az idegrendszerünket, és úgy tűnik, ennek bizony a szombati bajnoki találkozónk is kárát láthatja. A centerpályánk tökéletesen alkalmatlan arra, hogy azon futball-mérkőzést rendezzenek, és a következő napok várható időjárása sem javítja a helyzetet, sőt...
    Információink szerint klubunk fel fogja ajánlani a rákosmentieknek, hogy a műfüvesen kerüljön sor a találkozó megrendezésére - az előre kihirdetett, tehát 14.30-as időpontban - azonban amennyiben a vendégek nem kívánnak élni eme vissza nem térő lehetőséggel, akkor a mérkőzés elhalasztására kerül sor. Mivel a játékvezető csak abban az esetben engedélyezheti a mérkőzés más pályán történő megrendezését, ha arra mindkét fél áldását adja, így a nullánál is kevesebbet ér, ha mi ragaszkodunk hozzá, sajnos a Véber-team akár a halasztás mellett is dönthet.
    Nem túl kedvező előjelek, de azért a remény még él, hogy ha már leutaznak a vendégek (merthogy ez kötelességük), le is akarják játszani a bajnokit.


    Lesz meccs 14:30-tól, de a műfüves pályán. Nézők csak a lelátó felöli oldalon tartózkodhatnak, a kispadok mögött nem! Jegyvásárlási lehetőség a buszvégállomás felöli bejáratnál ill. a lelátó öltözők felöli végénél.


    Legalább negyed órát csúszik a kezdés, azt egyelőre nem tudjuk miért..

    https://www.facebook.com/Kazincbarcikai-Sport-Club-honlapja-112990295411830/