magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 3 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2015
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 2.5 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)
  3. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.04, 16:50
    Nyár van, nagyon sokan nyaralnak.

    A meccs elején jó volt a mezbemutató! smiley Egy mezt majdnem megszereztem.

    Az első félidő iszonyú jó volt, diósoknak momentumaik voltak.
    Nagyon sima meccs volt, örülhetnek,hogy nem kaptak 8-10 gólt. Simán lehetett volna ennyi is... Két meg nem adott tizi, két kapufa, végen a Lamah féle helyzet, és még lehetne sorolni...

    A feladat:
    1., helyzetkihasználás javítása
    2., a presszing kitolása 70-75 percre
    3., gyilkos ösztön kialakítása
    4., megegyezés a szurkolókkal.

    Az első félidő nagyon szép és jó volt,a második meg..jobban fogyott a sör,de a lényeg,hogy könnyedén vertük a diók,akik örühetnek,hogy ennyivel megúszták.Nagy Ádámot a kezdöbe,vagy legalább több lehetöséget kapjon,mert nagyon tehetséges ! A birót hagyjuk,szar volt..Dani meg majd magára fog találni és nem fog többé buzizni.smiley

    Az első félidő szerintem a csapat eddigi legjobb teljesítménye volt az új stadionban!
    Gyönyörűen adogattunk,sok helyzetet dolgoztunk ki,a diós képtelen volt megtartani a labdát!
    Szép volt fiúk!
    Mindenki a stadionba!
    Szükség van a szurkolásra a 29.-hez!
    Egy fáj csak ma 10 gólt kellett volna lőnünk.
    Én csak egy dolgot nem értek...

    Hogy a fenébe nem kap helyet a kezdőben Nagy Ádám?
    Valami hihetetlen, hogy milyen jó kis játékos lehet belőle.
    Lehozta a kupadöntőt, és most is rettenet jó volt a kicsi. Tehát nem csak egyszeri fellángolás volt az a meccs Tőle.

    Ha viszont nem játszik, csak 20-30 perceket kap, nem fog fejlődni.
    Ez Dollék felelőssége.

    Majdnem mindenki tartott a meccstől, hogy ha nyerünk is de könnyű nem lesz. Ez még a csütörtök hatása volt. smiley
    Ehhez képest 3 szerzett gól
    DE volt nekünk: két kapufa + 2-3 meg nem adott tizenegyes + 7-8 hatalmas kimaradt, elszórakozott helyzet...
    Féltem kicsit ettől, túl vagyunk rajta a vártnál sokkal de sokkal könnyebben.

    Edzőmeccs jellege volt a mérkőzésnek, mind látványában, mind hangulatában, gyalázatos játékvezetéssel fűszerezve, a mai napon egy beszari, gyenge ellenféllel szemben.

    Hazaérve egy pár gondolat.
    Szét b.szott az ideg a második félidőben.
    Szórakozunk, gála és alázás helyett. Egy Diósgyőr úgy jön ide, hogy nyerni jön? Haza kell küldeni őket úgy, hogy tudják hol a helyük. Az első félidőben azt sem tudták, merről süt a nap. Rájuk számoltak. Erre a második félidőben b.szakodunk ahelyett, hogy földbe döngölnénk őket. Annyira lazák vagyunk, hogy már üres kapuba sem tudunk gólt lőni. Ez mi? Kaptunk pofont csütörtökön, úgy gondoltuk ez majd kiengeszteli a csalódott szurkolókat? NEM!
    Ez kevés, tessék addig "ütni" az ellenfelet, míg mozog.
    A játékvezetés. Néztem az órát, hét (7) perc volt a partjelző csere. Erre Farkas F.szkalap játékvezető hosszabbít hat (6) percet. Volt közben öt csere is. Helyes. Nehogy meg dolgozzon a pénzéért, nem illik. Azon kívül a tekintélye... Hát az a béka s.gge alatt több száz kilóméterrel. Grumicsot ki kellett volna állítani, Liptai, vagy hogy hívják azt a másik bunkót, meg egy másik s.ggfej üvölt vele és lap semmi? Nalepa megkérdi a lest elengedő partjelzőt, hogy ez most mi, az egyből lap. Ezek alapján a két diósgyőri hogy maradt a pályán? A véletlenül nem látott tizenegyesek meg...
    A lényeg, hogy itthon ez elég, de ahogy előadjuk, az tragikus, az országhatáron túl meg borzasztó kevés az egész. Nagyon sok kellene a külföldi csapatok ellen, sokkal több jó játékos, más játék és főleg egy másik dimenzió a hozzáállásban. Sajnos ezeket itthon nem tudjuk megszerezni. Ezért nem vagyok optimista, hiába nyerünk bajnokságot...
    Hajrá FRADI!

    Igen érdekes valóban, hogy Nalepa egy les reklamálásért is ugyanúgy csak sárgát kapott, mint Okuka, aki telenyálazta a bíró arcát közelről.... érdekes felfogás az tuti.
    Grumic becsúszása hátulról, lábat találva, nálam sima piros

    Én itthonról okoskodom ma, de én úgy tudom, hogy egy meccsjegy 90 percre szól. A srácok szerint 45-ig. Gondolják át ezt a kiengeszteljük a szurkolókat dumát szerintem.

    Mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy ellazázták a meccset! Egyszerûen sokszor rossz megoldást választottak, párszor nem volt szerencsénk! Rengeteget melóztak ma a játékosok, sokat futottak! Sokszor támadtunk vissza már a diósok térfelének közepén! Ezekbõl temérdek labdát szereztünk! Aki ezek után azt mondja, hogy lazáztak, az életében nem focizott!

    Örülök a győzelemnek viszont ebben a meccsben teljesen jól látszott, hogy miért vagyunk teljesen alkalmatlanok arra, hogy Európában eredményt érjünk el!Egyrészt a helyzetkihasználás, szokás szerint volt egy rakás helyzetünk és megint elbuziztuk!Böde nem való ide!Pont!Nem csak ő hagyta ki a helyzeteket, de ez tény!A másik a védelem, nem volt borzasztóan rossz, de ez a védelem(Mateos,Pavlovic,Remirez nélkül) nemzetközi szinten nulla!Nagyjából ennyi, ami itt ebben a húgy-fos mennyiben belefér az Európában nem!Itt belefér 10 helyzetből csak párat berúgni, de kint nem, és nem is lesz ennyi helyzetünk!Itt belefér ilyen gólokat kapni, de kint nem!A másik a játékosok, ameddig itthon egy Gera,Hajnal,Böde,Gyömbér,Busai,Dilaver,Varga kimagasló vagy egész jó játékosnak számít, addig kint jórészt használhatatlan!Lehet őket szeretni meg bennük reménykedni de ameddig ők itt vannak és stabil kezdő a többség addig felesleges EL-ről beszélni!El kell dönteni, hogy jó nekünk, hogy a mennyeiben kiskirálykodunk(mert az lesz várhatóan) vagy szeretnénk mást is, ha szeretnénk akkor egyértelmű a teendő!
    ui: Aki szerint Lamah még mindig nem impotens a kapura, az ma nem tudom mit nézett!(hozzáteszem ma szerintem ő volt az egyik legjobb)

    Egy valami biztos.
    Ezt a diósgyőrt sok csapat nem fogja nagyon megverni, középmezőnyben vagy annak az elején lesznek.
    Semmilyen ellenállást nem fejtettek ki az első félidőben. Egyrészt jó volt nézni, de egyrészt rossz, mert benne volt minden amiért csak itt itt tudjuk ezt megtenni.
    Jó lenne ha egy évben minimum 10-12 bosnyák meccs szintű meccsünk volna. Pedig ők (sem) nem is egy jegyzett csapat.
    De ebből a mocsárból egyszerűen nem lehet kiemelkedni.
    Egyedül nem lehet.

    Azért ebben a meccsben (előzetesen) benne volt, hogy a szarajevói sokk után beleszaladunk egy x-be, ne adj Isten vereségbe. Szerencsére, aztán bebizonyosodott, hogy egy Dió fölött állunk bármilyen állapotban is. Ezen az alapon nagyon kell örülni az első félidőben látottaknak, ahol, ha 8-0-ra megyünk, akkor se szólhatott volna egy szót sem a Dió. A második már nem számít igazán, ill. sok mindennel lehet magyarázni: heti két meccs, meleg, az első félidőben már agyonnyert meccs. Azt viszont meg kellene tanulni, hogy ha 10-et lehet rúgni egy meccsen, akkor 10-et kell!

    Dibusz 6-Dilaver 6- Nalepa 7- Gyömbér 5-Leonardo 7- Gera-7-Hajnal 7-lamah 6-Varga 6-Böde 6-Sesták 5-Nagy Ádám 7.

    Az első félidő kifejezetten jó volt, a második játékrészben érthetetlen módon visszavettünk, már rengeteg hiba és pontatlanság, a végére elfáradtunk. Az ellenfélnek annyit kell rúgni, amennyit lehet, a végelszámoláskor hiányozhatnak az elpuskázott lehetőségek, az első félidőben akár 6-7 góllal is vezethettünk volna! A védelmen feltétlen javítani kell! Ha Grumic nem bombáz fölé, hanem elgurít Dibusz mellett, vagy centerez, másképp mis alakulhatott volna! Ezt a lendületet szeretném a további mérkőzéseken is látni, mint az első félidőben.

    A kupafiaskó után szerintem jó teljesitményt nyújtott a csapat...szerintem mi magunk tettük egy kicsit magasra a mércét az EL ban...nem mondom hogy a zseljó egy verhetetlen csapat de nem jött össze, nem kell fejeket követelni...van még hova fejlődni és fogunk is...én a faterral járok meccsre, és az agyamra megy az édes kis öreg , amikor hárommal megyünk és zsörtölődik hogy miért nem négy...csak...valahol értem én őt...de ne legyünk mindig telhetetlenek, mert időnként indokolatlan,mert ha történetesen egy fasza burkoló lerak 20 négyzetméter kavicsot négy óra alatt, akkor legközelebb miért nem 25....és kiabálnak vele és görcsös lesz , meg kedvetlen...lehet hogy szar a hasonlat,de késő van...egy szó mint száz szerintem jó a csapatunk oszt kész...és lesz még jobb is ..Hajrá Fradi

    https://ulloi129.hu/2015/07/26/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol
     
  2. avatar: pirospont
    2015.07.27, 10:53
    Őszinte részvétem a kint maradó fradistáknak.
    Ezt szánalmas ami a Groupamában megy hangulat(keltés) címén, vendég szurkolóként is fájt.

    A csúcs a kihangosított "bohóc" hátára szerelt sűrített levegős pólóágyú volt.
    Fogtam a fejemet, annyira gáz volt.
     
  3. avatar: NNS
    2015.07.26, 19:15
    6.027 a hivatalos nézőszám az M4 szerint.