magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Go Ahead Eagles 4 : 1 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 2.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
játékvezető : Pandžić Bojan (Svédország)
nézőszámok:
zárt kapuk mögött

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.13, 18:55
    Amit a szuperkupa után is írtam,még egyszer,hogy beégjen az agyakba:Soma úgy emelkedik ki a magyar fociból,mint ahogy Besic emelkedett.


    Pár gondolat a ma estéről. Én is kint voltam, így van pár testközeli élményem.
    A meccs: félgőzzel simán, osztálykülönbség, Soma egy isten, de szálljon már le arról a kurva motorról, mert ez így nem fair. Szemmel is nehéz követni a gyereket smiley
    A rendezvény:
    Tetszettek a beszédek, főleg Végel Tomi angolul magyarázó beszéde az uefa ellenőrnek.Tetszett Ádám beszédében hogy végre nyíltan kimondta, hogy mit is akarna jelenteni a sok félreértésre okot adó \"Mi vagyunk a Ferencváros\" rigmus. Nem, nem a csoportokat, nem az ultrákat, hanem mindenkit. Tábor, nyugdíjas, oldallelátós, legendák, csapat stb. Mindenkit egybe. Remélem ezzel ezt a storyt le lehet zárni végre.
    Nagyon tetszett a 7 db holland bemutatása, nagy tapsot kaptak és rengeteg italt, ezt a végén láttam rajtuk. smiley Nagyon tetszett a szurkolás, ehhez a szenvedélyhez szoktam az utóbbi tizen iksz évben. (Istenem ha ez bent lenne egy táblás meccsen magam alá vizelnék örömömben)Tetszett, hogy sok nő és gyerek jelent meg, akik szintén jól érezték magukat.Tetszett, hogy mindenki szurkolt az mtk-nak, a góljuknál nagy taps volt. Nagyon tetszett, hogy a holland gólt megtapsoltuk, sokan ölelkeztek a vendég szurkerekkel a gól után. nagyon sportszerű dolog volt, valahol itt kellene kezdődnie a sportnak. Nagyon tetszett a sok görögtűz és füst, szép látványelemek.

    Nem tetszett, hogy néhány hülye petárdázik és hanggránátozik. Semmi de semmi értelmét nem látom(se most se máskor). Ijesztő és nincs látványelem értéke. Nem tetszett, hogy dózsáztunk egy EL meccsen, nem méltó a Ferencvároshoz.(se most se máskor)
    Nem tetszett a sok szekus,akik ott feszítettek a kerítés túlvégén, az okát nem tudom, de biztos nem közös jógaórára vártak. Nem tetszett a sok rendőr, fölöslegesen voltak kint.

    Összességében egy remek este volt, sima győzelem, jó szurkolás.
    Remélem mielőbb rendeződik a helyzet, ez lenne mindenki érdeke, de legfőképp a Ferencváros érdeke.
    Hajrá Fradi!


    azt magyarázta, hogy nem akarunk balhézni a rendezvényen, csak szurkolni akarunk a csapatunknak és elmagyarázta a \"Fraaadi, Fraaadi\" sokak által náci karlendítésnek titulált dolgot..


    Szép volt fiúk!
    Nem féltem ettől a meccstől, ami azt illeti, én csak egy csoportkörös csapattal lennék 100%-ig elégedett...(pedig nem is vagyok túl öreg)
    A kinti szurkolással kapcsolatban meg:
    Nem komálom az ultrákat, ők sem engem. Már többször, több helyen vitatkoztunk,de most rohadtul nekik van igazuk. Ma ők ott voltak a klub mellett és az égvilágon semmilyen sportszervezetnek nem lehet joga ahhoz,hogy eltiltson egy szurkolót attól hogy a stadion MELLETT azt kiabálja hogy Hajrá Fradi! Én valakit meglátok lila pulóverben a kilencben,már akaratlanul is csúnyán nézek rá, de hogy valaki az UEFA központból azt diktálja hogy az Üllői úton nem lehet a Fradinak szurkolni,az nonszensz.
    A klubnak meg ezt az eszmeiséget vallania kell és kész.


    Hosszú utat jártunk be a \"very good player\" óta.
    Meg mikor kupameccsen csak a kapusunk volt fehér a csapatunkban. De megérte. alakulunk.


    Osszefoglalnam,mint olyan,aki ott is volt:
    Jót szurkoltunk, a magam részéről a mai a minimum hangulat, minden meccsen. Ha ezt tudja 2500 ember,mit tudhat 9szer ennyi? Az 5-6 petardaert kár, aki a kozelunkben volt ebből, az kapott verbalisan, mástól még egyebet is. Nagyjából sikerult rendet tartani, ami behallatszott, az biztos,hogy a csapatnak jól esett
    Kubatov pedig 3szor került elő 90 perc alatt, ezt talán ki lehet birni ilyen időszakban... A hollandok is szurkolhattak, az Mtk goljanak is örült a tömeg, úgyhogy a nagy inkvizicio közepette erről is tegyünk említést...
    A csapat jól játszott, nyertünk, és nem történt semmi,amitől rettegni kéne jövő héten. Ez A lényeg, az Albert néven mocskolodok es a Norbi felek egyarant tegyek magukat takarekra.
    Hajra Fradi!


    A párharc egyik nagy tanulsága: az első 5 percben valaki gurítson vissza Gerának, abból gól lesz smiley


    Nekem a 2 felesleges sárgán kívül minden bejött.Óramű precizitással lövöldöztük a gólokat,akkor kerültünk helyzetbe,amikor akartunk.Hátul meg az összeszokatlan védelmet tudatosan nem hagytuk magára...jaaaa és rúgtunk 4-et és rúghattunk volna 10-et.Tényleg minden szar...Doll raussmiley


    Somalia számomra feldolgozhatatlan.
    Azt mondták neki, mostantót Te vagy a jobb bekk, és akkor az volt.
    Mindegy hova rakod, ott stabil a csapat. Hihetetlen.


    Na ez volt az a meccs amin kijött a különbség.
    Még félgőzzel is lejátszottuk őket annak ellenére, hogy kellemetlen ellenfelek voltak.
    Igaz, hogy nem voltak technikai zsenik, de úgy mentek mint a mérgezett egér.
    A kinti szurkolást jó volt hallani, de sajnos megint az a baj, hogy nem tudnak normálisan csak szurkolni.
    Nem lenne ez másképpen sem a stadionon belül.
    Ha holnap kidobnák a szkennert rövid időn belül kitiltanának európából. :(
    Ami a bajnokságot illeti nem gondolnám, hogy lenne olyan csapat aki fel tudná venni velünk a versenyt.


    Lamah,a kihagyott tizi ellenére qrva jól játszott...


    Nagyon jó az ötösön belül, a vonalig ki tud cselezni, onnan a bepasszai 99% gól.


    Hatalmas dolgai voltak. Pl. Böde utolsó ziccerénél az átengedős testcsel az hihetetlen volt.


    a Baratikor oldalarol:

    Mit mutatott ez a meccs? Azt biztosan, hogy jobbak vagyunk a holland másodvonalnál, mégpedig simán, meggyőzően. Zárt kapu ide, zárt kapu oda, kétség nem fért a győzelemhez. Erről ennyit. Maradjunk a zárt kapunál. Beigazolódott, hogy nézőket, szurkolókat ki lehet tiltani a stadionból, ám a hangot nem. A televízión keresztül is hallatszott, mégpedig kiválóan a pár száz méterről beszűrődő, mit beszűrődő, betóduló hangorkán, amely zömmel a Ferencvárost, annak csapatát éltette. Ha a tévén keresztül hallatszott, akkor nyilván a pályán is. Nyilván ott is jó volt hallani, mert igen, ez is a Ferencváros. Köszönet annak, aki ezt megtette. Ám a köszönet mellett engedtessék meg egy kritikai megjegyzés is, a Ferencváros ma nem kint volt, ahogy néha hallottuk. Nem is csak a pályán, mint ahogy nem is a VIP páholyokban, az irodákban. Nem, a Ferencvárost nem a vezetői jelentik, nem a pályán játszók, és nem is az érte szurkolók. A Ferencváros ez így együtt FERENCVÁROS, így együtt, összességében. Az volt a 116 éves történelmében, annak kell lennie ma is és a jövőben is, kisajátítani egyik fél sem tudja, nem is tudhatja. Az erőt, a megsokszorozott erőt együtt tudták, tudják elérni úgy régen, mint most és a jövőben is. Örüljünk annak, hogy újra alakul a csapatunk, bizonyítják ezt a kupagyőzelmek, meg a sorozatos győzelmek. Mindenki a maga módján tegyen érte, adja hozzá a magáét, hogy ez a mámor minél tovább tartson! Igen, együtt, mert együtt vagyunk a Ferencváros! Ne csak itthon, Európában is legyen mindez megkérdőjelezhetetlen.

    Hajrá Fradi!


    Hat kintrol komolyabb hangulat szallt be,mint elotte barmelyik meccsen amin voltak nezok!!


    Tartottam a meccstől, ok nélkül mint kiderült. Edzőmeccs volt nem több, a srácok még pihenni is tudtak. Remélem Emir nem esett ki hosszú időre, és aggaszt Mateos esete. Szép este, sima továbbjutás. Jöhetnek a szájhős bosnyákok!


    Gratulálok a csapatnak. Jól játszottunk, kicsit néha már koncentreáció hiány volt, ezért nem lett nagyobb különbség és ezért kaptuk azt a gólt, de 4-0 után kit érdekel. Sima továbbjutás volt. Szép volt fiúk.


    GO HOME EAGLES!!!


    Azért Lamahra, Gerára, Nalepára meg Vargára sem lehet panasz, Bode is jó volt szerintem, Leo pedig hibázott a gólnál meg annál a bizonyos ollózásnál, de nem játszott rosszul osszességében. Gyombi is jó volt, Busa is megjátszotta a magáét. Hajnal és Haraszti is hozzátettek valamit. Ez igazi csapatgyozelem volt, tobb jó teljesítménnyel.


    Valaki meg tudja mondani Hajnal mi a túróra kapott sárga lapot? Kb 17 ugyanilyen szabálytalanság volt a meccsen, ami nem ért lapot.
    Geráét nem is kérdezem, mert az nem is volt szabálytalan.


    \"Gyertek ki!\"
    Pár játékosnál látszott, hogy e akartak indulni megköszönni a nézőknek a buzdítást, de aztán rájöttek, hogy ez egy zártkapus meccs volt. Erre reagált a Tábor

    http://ulloi129.hu/2015/07/09/elo-a-go-ahead-eagles-elleni-el-selejtezorol/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.12, 23:32
    Thomas Doll: Amit elterveztünk, hogy bátran, koncentráltan játszunk, az bekövetkezett. 1-1-ről indultunk, ami veszélyes eredmény, hiszen egy kapott gól nagyon megnehezítette volna a dolgunkat. Szerencsére mi birtokoltuk a labdát, az egy-egy elleni párharcokban is jól helytálltunk, ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. 3-0-ra vezettünk a félidőben, de akkor is azt néztük, hogyan tudnánk javítani a játékon. Ami Dilaver cseréjét illeti: összefutott valakivel, fejsérülést szenvedett, mindent duplán látott, ezért biztonsági okokból lecseréltük, de szerencsére már jobban van. Sajnálom, hogy azok a drukkerek, akik egész évben támogattak minket, most nem lehettek velünk a stadionban, de reményeink szerint tudjuk még őket kárpótolni.


    Dennis Demmers: Jó passzban voltunk az első meccsen, és szerettünk volna az ottani lendülettel most továbbjutni, de ez nem sikerült. Az első gól után még próbáltuk összekapni magunkat, de a második-harmadik után már nem volt esély, ilyen jó csapat ellen ez már óriási hátrány. Ekkor ez már egy eldöntött meccs volt, örülök, hogy sikerült szépíteni legalább. Az emmeni első találat gyakorlatilag ugyanaz volt, mint a mostani, ezúttal is ugyanúgy kaptuk, ez a Ferencváros kvalitásait dicséri. Nagyon jó csapattal álltunk szemben, próbáltuk játszani a saját játékunkat, de nem sikerült. Sok sikert kívánok a Ferencvárosnak ebben a sorozatban!

    http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/fradi/node/194459
     
  3. avatar: ingersheim
    2015.07.10, 00:48
    Jó kis heppening alakult a felüljáró alatt. Fasza meccsélmény a zártkapu ellenére, ráadásul itt voltak a holland drukkerek is.
    Sima továbbjutás, Hajrá Fradika!
     
  4. avatar: ingersheim
    2015.06.26, 00:24
    Egy szerencsés holland szurkoló a zárt kapus büntetés ellenére a helyszínen tekintheti meg kedvenceinek, a Go Ahead Eaglesnek a Ferencváros elleni labdarúgó Európa Liga-selejtezőjét a Groupama Arénában. Henk de Haan korábban egy sorsoláson nyerte meg, hogy ott lehet a csapat történetének második idegenbeli nemzetközi kupamérkőzésén - az első, s mindeddig egyetlen párharcát 1965-ben a Kupagyőztesek Európa Kupájában játszotta a gárda -, ám mivel a Ferencvárost tavaly a Rijeka elleni összecsapáson a zöld-fehér drukkerek rasszista megnyilvánulásai miatt zárt kapus büntetéssel sújtottak, a holland klubnak "trükkhöz" kellett folyamodnia, hogy betartsa ígéretét.

    A Go Ahead Eagles honlapjának beszámolója alapján a szabályok lehetővé teszik, hogy a klubvezetés tagjai a stadionban tekintsék meg az összecsapást, így a nyertest és feleségét ideiglenesen beveszik az elnökségbe. A holland csapat az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fair play listája alapján nyert indulási jogot a második számú kupasorozatba. Az első felvonásra jövő csütörtökön kerül sor Hollandiában, a visszavágót pedig egy héttel később Budapesten rendezik.

    www.nb1.hu/hirek/holland-drukker-ott-lesz-fradi-elleni-el-meccsen
     
  5. avatar: ingersheim
    2015.06.25, 23:17
    Teljes joggal vannak kiakadva a holland szurkolók, hogy pár azonosítatlan hülye miatt nem jöhetnek Budapestre, vagyis jöhetnek, de a meccsre nem fognak ők sem bejutni. Eltekintenénk ezúttal a korábban részletezett furcsaságok felemlegetésétől (miért nincs semmi az UEFA honlapon? miért nem próbálta a Club felkutatni, beazonosítani az elkövetőket? stb..), inkább fókuszáljunk az előttünk álló párharcra, és feladatra.

    A hollandok szurkolói oldala a következőket írta (eredeti):

    “A sors nem volt túl kegyes hozzánk. A sorsoláskor a legrosszabb verziót dobta a gép nekünk. A megújult, megerősödött Ferencvároson kívül további büntetés, hogy a ferencvárosi szurkolók rasszista viselkedése miatt Budapesten zárt kapus meccset kell játszanunk. UEFA, amely szeret kacérkodni a “Fair Play” szellemiségével, minket is büntet ezzel, pedig a mi klubunk talán a “legtisztább” a kontinensen, és hát a szurkolóink nagyon várták a lehetőségét egy európai túrának. És persze azok a szurkolók, akik miatt ez az egész van, simán eljönnek, eljöhetnek Hollandiába, ez az egészet még keserűbbé teszi.. Micsoda Fair Play!!

    Reménykedjünk az igazság diadalában, abban, hogy a Go Ahead veszi az akadályt és foglalhatjuk az utunkat Boszniába, vagy Máltára. Lehetett volna szerencsésebb sorsolásunk a 101 lehetséges ellenfél közül, de meglátjuk Emmenben!”

    Olvasva ezeket a sorokat, meg amúgy is, mi meg arra gondoltunk, hogy meghívjuk a holland szurkolókat a Sashoz, közös meccsnézésre, legyenek ott ők is, mutassuk meg, hogy sem rasszisták, sem ellenségesek nem vagyunk, nem kell biometrikus azonosítás, biztonsági szolgálat stb., hogy jól érezzük magunkat más európaiakkal, és szurkoljunk együtt -sajnos a stadionon kívül- szeretett csapatainknak! Győzzön a jobb! (Jussunk tovább mi..smiley )

    Frissítés: Megkerestük az ötlettel a Tábort, és a hollandokat is, a hollandok jönnek, és a Tábor is örömmel látja a holland szurkolókat!

    Hajrá Fradi!
    ckozep.hu/bolygo-hollandi/

    ----------

    A hollandok szurkolói oldala a következőket írta:

    Fair Play? Laat me niet lachen!

    Het lot was ons niet goed gezind. Het op papier aantrekkelijke affiche bleek snel een ‘worst case’ loting.
    Omdat het roemruchte Hongaarse Ferencváros nog een straf open had staan wegens herhaaldelijk racistisch gedrag van de eigen aanhang moet het duel in Budapest worden gespeeld zonder publiek. De UEFA, welke onophoudelijk koketteert met de Fair Play gedachte, straft hiermee onze club, misschien wel de meest gezonde club van heel het continent en met name onze supporters die reikhalzend uitkeken naar het Europese avontuur.
    Dat de supporters welke verantwoordelijk zijn voor deze sanctie reglementair wel naar Nederland mogen afreizen maakt het nog eens extra zuur. Hoezo Fair Play!

    Laten we hopen dat het recht zegeviert en Go Ahead de volgende ronde haalt en er als nog een reis naar Bosnië of Malta geboekt kan worden.
    Ook hier had de loting echter ook wel iets gunstiger mogen uitpakken. Tussen de 101 mogelijke tegenstanders zaten heel veel clubs van een minder kaliber. Maar goed we gaan het zien, op naar Emmen!
    www.sv-gae.nl/nieuws/fair-play-laat-me-niet-lachen