magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 2 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2015
  2. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2015
  3. Ferencvárosi TC - Videoton FC 2015
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.33 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 2 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (2)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.13, 12:33
    Meglepően jó meccs volt!A nézőszámot hagyjuk az nevetséges sajnos!
    Több játékos is ma ,meglepően jó teljesítményt nyújtott pl Ugrai vagy Gyömbér ettől függetlenül tartom róluk a véleményemet!Batik,Ramirez,Bönig,Varga is nagyot játszott!
    Igazából két emberrel volt megint bajom:Böde és Lamah!Lamaht hagyjuk számtalanszor leírtam, hogy mi a baj vele, mai kint is megkérdeztem a stadionban, hogy miért is olyan jó Lamah, azt mondták, hogy "de legalább fut" na kösz!Böde viszont...ezt nem értik meg sokan, volt vagy 4.5 helyzete és 1 gólt rúgott!Ez durván kevés!Nemzetközi porondon jó ha lesz 2-3 komoly helyzetünk abból legalább 1-2 gólt be kell lőni!Böde pedig erre nem képes!
    Nagyon szép tavaszt hoztunk, gratula a srácoknak, de bőven van mit erősíteni a csapaton!
    Hajrá Fradi!

    6 ezer néző nem nevetséges?Kb 200 fős B-közép nem nevetséges?Egy Kupagyőztes,ezüstérmes csapat meccsén 6 ezer néző nem nevetséges?

    Lamah nagyon jól játszott ma is. A tavasz végére jött igazán formába, én imádtam a játékát ma is. Ahogy Ugraival gólt akart rugatni a végén, az brilliáns volt.

    Kevesen írnak Batik Bencéről, pedig ma elképesztő jól játszott: nagy mentések, tiszta játék, beton keménység.

    Gratulálok, Bence!

    Én óvakodnék attól hogy szuperlatívuszokban beszéljek ez után a meccs után. A Videoton számomra érthetetlen módon takarékos összeállításban állt ki ellenünk. Ez azért is furcsa, mert a héten nem ezt kommunikálták. Nem volt valami sportszerű dolog tőlük. A mi csapatunk pedig - legalább is a kezdésnél - arra a hadseregre hasonlított amelyik tábornok nélkül kell hogy csatába induljon. Itt nyilván arra gondolok hogy ezúttal a már rég sérült Hajnal mellett Gera Zoli se játszott. Aztán számomra egészen kellemes meglepetésként elkezdett focizni ez a hadvezéreit vesztett csapatunk. Méghozzá egészen kiválóan. Meg merem kockáztatni, hogy a meccs egészét alapul véve még jobb teljesítményt nyújtottunk mint a kupadöntőn, mert ott csak a második félidőben kerekedtünk a Videoton fölé. Több kiváló teljesítmény volt a csapatunkban, de én csak kettőt emelnék ki. Az egyik Ugrai. Mi történt ezzel a sráccal ?? Ez focizott!! Méghozzá nem is akárhogy !! Eddig meg.... De ezt nem kell most részleteznem. A másik Csukics. Szép gólt lőtt, megállta a helyét a szükség középhátvéd szerepében. És ezúttal még sárga cédulát se kapott, ami nála ritkaság számba megy. És még valami!! Az éremátadás után a kispadra félrevonulva elsírta magát. Nagyon, de nagyon megható volt. Ebben bizonyára közrejátszott a várható visszavonulása. És végül egy mondat az ellenfélről. Amit ez a Szolnoki nevű sintér művelt a kis Ramirezzel, amikor az alapvonalnál beleszállt, azt én minősíteni se tudom. De Kassait se, mivel a pályán hagyta ezt a hentest.A sárga cédula amit ezért kapott tőle fölért egy biztató dicsérettel!! És még egy dolog. Kár hogy ilyen kevesen mentek ki a meccsre. A csapat megint úgy játszott hogy az több nézőt érdemelt volna.

    Nem gyenge stat. Tíz ember gyakorlatilag >= 190 ponttal. Ebből a szempontból az év meccse volt.
    Múltkor páran beszóltak Ugrainak a 0 párharcra. Most el kell ismerni, hogy a 11/21 szélsőként egészen jó. Számszerűen és százalékban is ott van. Arról nem beszélve, hogy egy az egyben legalább négyszer ötször megverte a védőit.

    Nem emlékszem, hogy a szezonban ment-e 200 pont fölé egyszerre hét játékosunk is, és volt-e ilyen egyoldalú a lövési kísérletek statja (dupla, ráadásul nem sereghajtó csapat ellen!) A nyert párharcok fölénye ELKÉPESZTŐ, hogy ebben így fölé nőjünk az ellenfélnek, talán egész szezonban nem volt.
    Még akkor is, ha csak a fél kezdő játszott.
    Ezt a lendületet, tüzet kell megőrizni júliusra.

    Az én értékelésem: Dibusz 7- Ramírez 7, Batik 6, Csukics 6+1 (a gól miatt), Bonig 7- Somalia 7, Gyombi 5, Varga 6, Lamah 7, Ugrai 8- Bode 8
    Rami, Bonig és Ugrai kiemelkedot nyujtott ma!

    http://ulloi129.hu/2015/05/30/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol/#more-117421