magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Budapest Honvéd FC 1 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (3 szavazat)

játékvezető: 3 (3 szavazat)

hangulat: 2.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)
  2. 4 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.28, 12:29
    Öröm látni, hogy eljutottunk oda, hogy számtalan hiányzóval, nem túl nagy motivációval, a kupadöntő után fejben és fizikailag is kicsit leeresztve meg tudunk verni egy életéért küzdő, teljes kerettel készülő, Fradi ellen amúgy is mindig extra motivált Honvédot (még ha kis szerencsével is). Ha ez a meccs pár héttel ezelőtt van, akkor ők is hasonló alázásban részesülnek, mint jópáran akkoriban, de a három pont még így is megvan.

    Erdős sporit sajnálom. Kiválóan vezette a meccset, de az az egy súlyos tévedése sanszosan 1 vagy 2 pihenővel fog járni neki.

    ez az Erdős nem rosszindulatú, csak vak vagy hülye, nem az első meccse. Az első félidőben a Honvéd szétrúgott minket, megtorlatlanul hagyta, a második félidőben meg a másik irányban is hülye volt már.

    Erdős kimondottan olyan bíró, aki engedi a kemény játékot, és csak a legvégső esetben oszt lapot. Most is a lehető legjobbkor vette elő: Nagy Gergőnek akkor, amikor meg kellett fogni a meccset, Godoyé pedig mérlegelés nélküli volt az előnyszabály után.

    Biztosan lett volna olyan bíró, aki kioszt ma 12 sárgát, de az nem Erdős. Ellenben a saját stílusának megfelelően és következetesen vezetett, szóval szerintem parádés volt, azt az egy esetet leszámítva.

    Kemények voltak a kispestiek, de nem mondanám őket durvának. Somi végigjátszott, de Varga is bírta a félidőig vagy fél órát.

    Ha abból indulunk ki, hogy a sérülés nincs benne a futballban, akkor tőled is azt kérdezem: ezek szerint Kondás 2 hete jogosan reklamált Andó ellen 2 elmaradt Fradi-pirosat? Sidibe ugyanis hetekre kidőlt Pavlovic becsúszásától, Cukic "csak" monoklit okozott... A kemény belépők a játék részei.

    Az 3 ponttal az ezüst megvan , hogy milyen játékkal , azt hagyjuk ! értékelés helyett leírnám ( ismét ) hogy mennyire nincs posztokra 2 egyforma játékosunk azt most is láthattuk , még a kezdő 11 is erősen kérdéses , A nemzetközi szerepléshez , a Ferencvárosi elvárásokhoz semmiképpen nem kész a keret , persze létszámilag biztosan megvannak .Ezért nagyon remélem , jön az a 4, 5 minőségi játékos .
    A bajnoki ezüsthöz szívből gratulálok mindenkinek akik a Fradiért dolgoznak .
    Mindörökké Fradi !

    Miután Lamah összeveszett Rossival, érezhetően felpörgött, ez látszik a mutatóiból is smiley
    A második félidőben éreztem, hogy ez lehet az első olyan meccsünk idén, amelyen nem mi birtokoljuk többet a labdát, még egy 55-45-ös arány sem lepett volna meg. De... Lényeg az ezüst a kupasiker mellé smiley

    Dibusz, Somi, Pavlo, Ramirez, Batik és Böde vitték a csapatot, a többiek mellettük harcoltak. Lamah végre többet is mutatott a tudásából, mint eddig.
    Reméljük, Varga hamar rendbe jön! (meg a többiek is)

    Honvéd: 13 szabálytalanság.. Ez érdekes. A sporttvs közvetítésben, nagyjából a második félidő elején, de lehet még az elsőben volt egy statisztika, ahol a honvédnak kb. 14-15 szabálytalansága volt.

    Azért itt is látszik, hogy szinte minden szempontból a legrosszabb teljesímtényünk volt idén... nem nagyon emlékszem mikor volt többet a labda az ellenfélnél, mint ahogy arra sem, hogy 80% alatt lett volna a pontos passzok mutatója... kemény buli lehetett szerdán(-csütörtökön)...

    Dibusz 7 - Dilaver 5, Batik 5, Pavlovics 7, Ramirez 7 - Somalia 7, Haris 4 - Varga 5, Lauth 3, Lamah 6 - Böde 5 /Gyömbér 6/

    Kupagyőzelem meg tuti ezüst egy fordulóval a vége előtt... 32 veretlen meccs zsinórban, és megy a sírás... vicc bazmeg.

    Ja, és Rossi, eddig tiszteltelek, becsültelek, mindig korrekten beszéltél rólunk, meg egyébként is szimpi edző vagy/voltál, de ez a rinya basszus... a 15. percben a harmadik sárga maradt el, a gyökér favágó focistáidnál, erre végigbőgöd a riportot, hogy így Fradi meg úgy hátszél... idióta. Essetek ki a faszba.

    https://ulloi129.hu/2015/05/24/elo-a-honved-elleni-bajnokirol-2/#more-117182