magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 0 : 4 20:00

   
   
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
  • Videoton FC - Ferencvárosi TC 2015.05.20.
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.89 (9 szavazat)

játékvezető: 3.11 (9 szavazat)

hangulat: 3.11 (9 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (2)
  2. 0 : 2 (1)
  3. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.25, 12:09
    Amíg ki nem derül hogy nincs igazuk smiley Ránézek még a képekre.
     
  3. avatar: fgymat
    2015.05.25, 12:02
    Na, pont ezért írtam: a hivatalos MLSZ oldal számít, minden más egyéni vélemény, mert mindenki másképp látja.
     
  4. avatar: peterszky
    2015.05.25, 09:18
    Nem kellett volna lefelé haladnia szerintem, ha megnézed a gólt videón, a földre fejelte Varga, felszálló ágban volt a labda. Az alapján szerintem nem ért bele Dani.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.23, 14:29
    Bele kellett hogy érjen mert egyébként lefelé haladt volna tovább a labda.
     
  6. avatar: fgymat
    2015.05.23, 14:04
    A hivatalos MLSZ oldal számít, mivel ők voltak a rendezők:
    http://www.mlsz.hu/match/?itemId=795227
    Ráadásul, a felvétel nincs vonalban a gólvonallal és én még ez alapján sem vagyok biztos benne, hogy Böde a gólvonal előtt beleért.
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.23, 12:37
    Nem Böde gólja volt inkább az első?
    kép
     
  8. avatar: peterszky
    2015.05.23, 10:37 (szerk.: 2015.05.23, 12:11)
    kép
     
  9. avatar: ingersheim
    2015.05.21, 21:25
    A teljes meccs: drive.google.com/file/d/0BwcI3b2oE_lFMi1fVXNXeWZPU1k/view üllői129-ről.

    Egyébként miért jó az, hogy meccsnapon nem nyit ki a pénztár, ha nem fogytak el előre a jegyek? Vajon milyen biztonsági kockázatot lát ebben is a fóbiás mlsz?
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.21, 13:07
    Az első félidőben nehezen találtuk meg a játékunkat, több könnyű labdavesztéssel is megnehezítve a dolgunkat. Némely helyzetekben szerencsénk is volt, no meg egy Dibusz Dénesünk, aki újfent bizonyította, hogy remek hálóőr – kezdte értékelését Thomas Doll. – Elég negatívan hangozhat ez a végeredményhez képest, de szükségszerű volt rámutatnom a hibákra a félidőben ahhoz, hogy a második játékrészre úgy jöjjön ki a csapat, ahogy azt tette. Nagyszerűen váltottak a srácok, nagyon jó volt látni, hogy milyen egységesen küzdöttek a győzelemért, ami aztán a szép játékot is meghozta. A négy gyönyörű gól ellenére nagyon kemény mérkőzés volt, amit csak az utóbbi hónapokban elvégzett munka gyümölcseként nyerhettünk meg, ezért nagyon büszke vagyok a fiúkra.

    Újságírói kérdésre vezetőedzőnk kifejtette, hogy már szerződéskötésekor érezte, élmény lesz a Ferencvárosnál dolgoznia, hiszen egységes a vezetőség, a légkör és a célkitűzések is.

    – Amikor ideérkeztem, éreztem, hogy megvalósítható célokért küzdhetek, amelyek eléréséhez minden segítséget megkapok a vezetőségtől. Igazi harmónia van házon belül, ilyen környezetben élmény dolgozni, és öröm klubunknak, támogatóinknak és rendkívüli szurkolóinknak ilyen eredményekkel meghálálni a támogatásukat. Ezért dolgozott az egész csapat, amely most épp az öltözőben ünnepel. Hosszú éjszakának nézünk elébe, reggelre tudni fogok minden magyar rigmust.

    Thomas Doll nem felejtette el kiemelni a szemtelenül fiatal, de már most is bátran bevethető Nagy Ádám teljesítményét sem.

    – Természetesen kockázatos döntés egy ilyen fiatal játékost, ennyire kevés felnőtt meccsel a lábában kezdőbe vezényelni egy kupadöntőben, de személyesen láttam az utóbbi hónapokban végzett munkáját, amivel kiérdemelte a lehetőséget. Igazi labdabiztos játékos, aki ha olyanok mellett játszhat, mint Gera Zoltán és Somalia, akkor nem lehet gond. Persze a vége felé kezdett fáradni, de ez természetes, viszont példáján felbuzdulva emelném ki, hogy lehetünk elég bátrak fiatal magyar tehetségeket egy kupadöntőben is játszatni. Küzdött, hajtott, a többiekhez hasonlóan őt is vitte előre a szíve. Ennek a felfokozott hangulatnak ráadásul jót tett a ránk szakadó ég, és külön büszkeség volt látni, hogy ilyen körülmények között is így tud futballozni a csapatom. Nagyon boldog vagyok!

    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/kiuteses-gyozelem-/20150521/c/10479

    Joan Carrillo: Jól kezdtük a meccset. Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, miközben az FTC-nek nem volt egyetlen ziccere sem. A második félidő elején is volt egy hatalmas gólszerzési lehetőségünk, azonban azt is kihagytuk. Ezt követően a Ferencváros nagyon hatékonyan futballozott, és jól használta ki a helyzeteit. Az, hogy a Ferencváros ilyen jó formában van, nem szerencse kérdése, hanem kőkemény munka van mögötte. A bajnokságban mi voltunk a jobbak, a Magyar Kupában pedig a Ferencváros. Nem tudom, mi történt a lelátón, csak azt, hogy a hozzátartozóinkhoz odakerült néhány Fradi-szurkoló, és megrúgták a tizenhét éves fiamat. Lényegtelen most a helyszín, ilyennek sehol a világon nem szabadna történnie, független a stadiontól, de természetes, hogy aggódtam a fiamért.

    http://www.vidi.hu/2015/05/20/joan-carrillo-a-ferencvaros-a-masodik-felidoben-nagyon-hatekonyan-hasznalta-ki-a-helyzeteit-.html
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.21, 13:02
    Kint voltam és az első félidőben tényleg leszurkoltuk a "nagy" fraditábort. Az első félidőben 2 alkalommal énekelték a "100 kisleány 1 gólra vár" című örökbecsűt. A 2. góljuk után már valóban belelkesedtek, óbégattak.

    A játékunkról: az 1. félidőben jobbak voltunk, még mondtuk is, hogy úgy tűnik sikerült a játékosoknak függetleníteni magukat a külső körülményektől. A 2. félidőben láttuk, hogy mennyire... Ha kikapunk 1 vagy 2 góllal, nem szólok egy szót sem, de így hatalmas SZÉGYEN!!! Megérdemelten lett a Fradi kupagyőztes.


    Carillo nagyobbik fiat bantalmazta a VIP-ben egy zoldsalas 2 ajtos dinnyehordo majom akit elgge baratian kisert ki egy biztonsagi. A kisebbik fia sokkot kapott. Ujpesten Calatayud csaladja jart pont ugyanigy. Ugy latszik az igazi huliganok a VIP-ben vannak...


    Niko egyetlen helyzeténél az jutott eszembe, ezért nem fog a lengyelnél erősebb ligában játszani, egy közepesen nemzetközi szintű csatár kapura pörgette volna a labdát, ahogy elé kerül, ő meg elkezdte kifelé tologatni. Hozzáteszem, a félidőben így is arra tippeltem, nyer a Vidi, csak hát az első góltól összecsuklott a komplett csapat. És ez megengedhetetlen.


    Érthetetlen ez a 2. félidő. Fizikálisan is elbuktuk a meccset. Kár érte, mert az első félidőben el kellett volna dönteni, aztán akkor végig csendben ültek volna a fradisták, ahogy azt az első órában tették.

    Juhász meg a 15. perctől húzta a lábát, sprintelni nem tudott. Nem is értem miért maradt fent.


    A tegnapi meccsen nem az általad említett taktikai elem döntött, hanem a hozzáállás.

    Az első félidő a mi szempontunkból talán túl jó is volt.

    Jobbak voltunk játékban, de már akkor is látszott, hogy automatikusan tesszük a dolgunkat. Megvoltak a sémák, mindenki tudta hova mozogjon. Hátul is játszottuk a szokásos lestaktikánkat, ment az egész pályás letámadás. A Fradin ellenben látszott az akarás, és az is, hogy meg akarják mutatni, hogy vannak olyan jók mint mi. Persze ez még így is kevés lett volna, főleg annak tükrében, hogy hiányzott tőlük a két standard belső védőpárosuk, ha jól állunk bele a meccsbe.

    Még a helyzeteink is megvoltak, is itt már előtérbe került ugye a koncentráció. Kényelmesen kimentünk a második félidőben, várva arra, hogy jön majd a szokásos gólunk.

    Állítom, ha Lamah szabályos gólját megadják az első félidőben, akkor nem 4 lett volna a vége. Carillonak lett volna sansza közbeavatkozni, mert Varga góljánál olyan pánik kezdett el uralkodni a játékosokon, hogy nem is lehetett más a vége. Nem volt aki összefogja a csapatot, Roli ahelyett hogy feltüzelte a többieket, csak reklamálgatott, Sándor meg csak bratyizgatott Bödével, Nikó brutálisan dekoncentrált volt. Stopira ovodás hibákat vétett. Fejben egyikőjük sem itt járt sajnos, nem a csapatért és nem is a Vidiért küzdöttek.

    A bajnoki cím ugye egy folyamat volt, és a játékosok küzdöttek érte, meg is volt megfelelő motiváció. Ennek a korai elérése viszont bántóan visszavetette a csapatot. Láthattuk ezt Pakson is.

    A Honvéd meccsen már nem ez a csapat játszott, akik meg kimaradtak szépen le is ültek rendesen.

    Nem tudtunk mentálisan felnőni a Fradihoz. Teljesen megérdemelték a kupát.

    Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy aki tényleg nem fog maradni, az most már ne is játsszon, legalábbis ne kezdjen, mert csak azoktól veszik el a helyet akik bizonyítani akarnának.

    Ezért nem is érdemes ezt egy nemzetközi meccsel összehasonlítani.

    Amíg egy Sport, Genk, Gent, Trabzon, Basel ellene vért ittunk, és mindenki megfeszült, addig pl tegnap felsejlett a beleszarós úgyis meglesz Podgorica effekt.


    A meccsről: nem fognék semmit a körülményekre, remélem, nem kezdődik el rögtön megint a szarkavarás (de úgyis elkezdődik), hogy a zakó a szerződéshosszabbításos dolgok miatt jött (Filipovics úgyis elkezdi majd).

    Remekül meglátszott, mik a komoly korlátai a Vidi játékának, miért nem fog semmit érni komolyabb nemzetközi csapat ellen az itthoni finom, sokpasszos játékunk. Nem lőttük be a helyzeteket, azt a párat az első félidőben, a Fradi meg Dollnál megtanult és jól is játszik egy magyar szinten agresszív, kemény, letámadásos focit, széljátékkal, ami szépen kicsinált minket. A négy gól önmagáért beszél, a fél szezonban nem kaptunk ennyit. Ha nem tud szintet lépni a csapat, felesleges bármiről álmodozni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  12. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.21, 12:54
    Azt hiszem bajnokcsapatot még így nem küldtek haza kupadöntőről.


    Sztem az összeesésüknek nagy köze van ahhoz hogy mi fejben nagyon ott voltunk a 2.félidőben, mástrészt meg ők marhára nem voltak ott fejben, ha fél csapat elmegy várható, ha vesztett helyzetben szétesnek, de ez legyen az ő bajuk, jövőhéten is kapnak egy négyes és kész smiley


    Aki jobban ismeri a Vidi játékát, attól kérdezem, mi volt a hadrendjükben az eltérő? Mert nekem mind a játékosok, mind pedig a felállásuk az volt, amiben eddig legtöbbször játszottak. Ez a full legjobb kezdőjük volt.
    Mellesleg öröm volt nézni, ahogy Somáék eltüntették Kiskokót. Amikor Gera kapott egy sárgát az egyébként tiszta szerelésére, egyedül akkor indulhatott volna meg talán.


    Az első félidőben azért néha tudtak komibálni a középpályán a piroskékek. Szerencsére valaki mindig odaért vagy Dibusz mentett. A másodikban viszont már - önmagukhoz képest - kifejezetten pontatlanul játszottak a piroskékek.


    Nagyképűség nélkül mondom: Ez a valós különbség a Fradi tényleges játéka és a Vidi tényleges játéka között. Az, hogy ők több pontot hoztak az az ősznek az eredménye. Ha nem lett volna akkor jobb a győzelmi arányuk, akkor 2 hét múlva vasárnap megkapták volna a 8-as második felét is, hogy a bajnoki címet is a Groupamában ünnepelhessük. Vannak persze még egyéb különségek is, pl. hogy a Fradi ellen még úgy is bebekkel egy-egy kisebb csapat idegenben, hogy 10 éve nem is nyertünk (EDDIG!!!) semmit. A Vidinél ez valamiért nincs így. Ahogy a Lokinál sem. A Fradi ellen pontot szerezni még mindig nagyobb érdem egy Nyíregyházának, mint idegenben megverni a Diósgyőrt vagy a Lokit. És persze a szurkolók: Amíg mi 13ezren buzdítottuk a csapatot, náluk volt 700 gyenge hangú torok.


    Értem, még ha nem is értek veled teljes mértékben egyet. Szerintem nincs ekkora különbség a két csapat között. De az tény, hogy a második félidőben legázoltuk őket. Szerintem Doll kitűnően állította át a csapatot a szünetben.


    Szerintem ebben a idényben ez volt a legjobb hangulatú meccs, amúgy az biztos, hogy egy szervezett szurkolótáborral ezen csak javítani lehetne, de most már én sem tudom mit akarnak a kint lévő, mert ez a fikázás már engem is kiábrándít, pedig nem hiszem, hogy ezt a rendszert élén az elnökkel jobban utálnák mint én.


    ha ez a hangulat nem volt jó "bőven hiányérzetem maradt"írtad, nem kicsit döbbent meg.
    Ti biztos jó memoriával vagytok, mi ment itt szurkolás alatt pl 2014 tavaszán táborral csoportokkal, néma csönben 30-40 percen át, arra hivatkozva utána a csapat nem lelkesíti be a szurkolókat. Mindegy. Neked volt, nekem nem hiányérzetem.
    Ráadásul idővel új ás új fiatalok jönnek, egyre többen és egyre erősebben, csak az idő, írtam kb 10 hónapja és megoldja a problémát, meg fogja.

    Ők nem ehhez vagy ahhoz a csoporthoz tartoznak, nekik a Fradi kell. Fradisták, az az első és nem más.
    Lehet ma még nem tudják az indulókat, majd megtanulják, ahogy mi is elkezdetük valahogy x éve..


    A stadion feletti piróért és hanggránátért mennyit fogunk fizetni?


    Isten fizesse meg.


    Két abszolút "meglepetés" (mert igazából nem az, de jó volt látnismiley

    Böde kurva jól szórta a labdákat, szinte irányítóként játszott többször
    Lamah-nál nyoma nem volt a flegma-beleszarós játéknak, nagyon tud, ha akar. Kicsit olyan fekete Jennersmiley

    Csuka eufórikus öröme-sírása és tombolása még továbbra is a kedvenc momentumomsmiley Már a múltkor is, amikor a fradi-indulót énekelte a meccs előtt... wáááh, óriási vagy Csuka!


    Juhász Roland egy sárga után is igen merészen reklamált az asszisztenst kb. elküldte az édesanyjába... Úriember módjára viselte a vereséget. Örülök, hogy nem állította ki Iványi sporttárs, 11 ember ellen nagyobb értéke van a győzelemnek.
    Egyébként ezen a meccsen nem volt kérdés melyik a jobb csapat, miként úgy gondolom tavasszal Mi voltunk a legjobbak, de az őszi gyengébb rajttal elúszott a bajnokság. Jövőre nem tehetünk ilyen szívességet senkinek sem!

    Nagyszerűen alakul a keret, pár minőségi igazolásra azonban még szükségünk van ahhoz, hogy nemzetközi szinten is figyelemre méltó eredményeket produkálhassunk!


    Végre egy gyep az nbi-ben, ahol a nagyon kiadós eső ellenére lehetett játszani. A kezdőkör vidi térfelére eső részén láttam csak egy részen, hogy a játékosok lépte alatt néha tocsogott.
    Persze a lapos passzokat kicsit lassította a sok víz, de nem állt meg a labda pocsolyában.

    Szép volt fű!


    Az eső is hiper-élmény volt. Én a 27. sorban ültem, amikor zuhogott, csodálatos fényjáték volt a reflektorok fényében. Az alsó 4-10 sorba simán beesett az eső, de volt olyan pár perces időszak, amikor a 27. sorban az esőpermetet ránkfújta a szél.
    Az eső is 100%-os, hibátlan teljesítménnyel mutatkozott be a stadionunkban.


    Aki még ma visszanézi,annak két játékos teljesítményére mindenképpen felhívnám a figyelmét,a meccsen gólt nem szerzők közül.Az egyik Böde,aki pazarul játszott az egész meccsen,az első félidőben is!A másik, örök kedvencem Somalia,aki emberfelettit produkált,nem először.És a sok töketlen barom fórumtárs nyugodtan megszámolhatja a technikai hibáit,meg az eladott labdáit is.Amúgy meg leszarom mindenki ellenvéleményét...Soma briliáns volt!


    Carrillo: Megrúgták a tizenhét éves fiamat
    Nemzeti sport főcím, rohadjanak le !
    Most már tényleg videót az esetről.


    és ki rúgott? csakfocin azt írták kommentben többen is hogy a vidi szeku (valton) volt


    Hatalmas respect a red blue debilsnek!
    Szakadt az eső ės a helyükön maradtak smiley !


    csúcs este volt! Köszönöm mindenkinek, aki hozzátett! Gondolom, a tv már nem adta, de Cukic nagyon nagy arc volt, ahogy a végén felmászott a kapu tetejére,és onnan emelgettr a kupát a közönségnek! Ő hiányozni fog, ilyen fanatikusokra van szükség!
    le a kalappal Batik, Nagy Ádám, Dibusz és a többiek előtz is!
    Történelmi este! 21!!!!!!


    Fantasztikus volt! Én is csak most értem haza nem rég. Dolltól egy elképesztően korrekt húzás volt, hogy elbúcsúztatta a két öreget, Böniget és Csukát.


    Hát ez nagyon nagy meccs volt! A létező legerősebb kezdővel és kispaddal felálló Vidi ellen, Hajnal, Mateos, Nalepa és Busai nélkül, egy utánpótlás játékossal a kezdőben lealáztuk őket!
    Ami külön növeli a mai siker értékét, hogy nagyon sokaknak be volt már készítve előre a lemez a hazai pályával és a lezsírozott kupadöntővel (vidisták részéről természetesen éppúgy, mint sajnos 1-2 fradista részéről is különféle indokok miatt), de ezzel a nagyarányú, elsöprő győzelemmel ezt is elütöttük!

    Jövőre bajnokok leszünk, és egy szerencsésebb sorsolással,valamint néhány igazolással igenis van esélyünk az EL-csoportkörre!


    Vargának döntő érdemei voltak a győzelemben. Már az első félidőben is látszott, hogy jó meccse lesz, de akkor még rossz döntéseket hozott. A másodikban pedig nagyot ment. Nagy Ádi is jól ment, de azt első félidőben többször is látszott, hogy nem kapja a labdát, amikor kéne. Talán még nem bíztak benne annyira Geráék, vagy nem akarták, hogy hibázzon. Minden esetre biztató volt. Bence kicsit túlpörgött az elején, de aztán Pavlóval magabiztosak voltak, ha meg nem, ott volt Dini. Dani párharc statjára kiváncsi leszek, mert az első félidőben szinte minden légipárbajt megnyert és a labdákat is jól játszotta meg.
    Doll pedig rendre kihozza a maximumot a csapatból. Nagyon jól leoktatta, mit akar látni a pályán és mindenki tudja a helyét, szerepét.
    Remélem az előkészületek már zajlanak a kétfrontos harcra. Jó lenne Gerát valahogy megóvni a nyárra. Gondolom Dárdainak kell a finnek ellen is, érthetően. De rá férne a pihenés, mert a lelkét is kiteszi.


    nem sűrűn mondok ilyet, de szerintem a szezon során először, most bent jobb hangulat lehetett. először


    Gratula, nagyszeru este!!! smiley Varga Rolinak pedig respekt a nyilatkozataert! "Koszonjuk mindenkinek a szurkolast, a stadionon belul es kivul" - ha nem is szo szerint, de majdnem...
    Mindenki jo volt, kitettek a szivuket a palyara! Lamah nagyot jatszott vegre, Nagy Adinak pedig azt hiszem, elete legnagyobb elmenye lehetett.
    Kupagyoztes!!!!!!!!!!!!!


    Az feltűnt nektek akik a tv-ben néztétek, hogy a 3. percben halkítani kellett a zajmikrofonok hangján, mert Knézyt nem lehetett hallani? Elképesztő lehetett kint!


    Ja, a homlokára volt írva a kölyöknek, hogy "a Carillo fia vagyok". És a szemét Fradisták odamásztak és levadászták. Megy a ködösítés... Megint ránk akarják húzni, hogy mi vagyunk a csürhe. Inkább a meccsről beszélj, hogy miért voltatok ekkora kutyák.


    Megvan!!! Megmondom őszintén, hogy olyan éreztem meccs előtt mint még soha. Mindig 180-as pulzussal ülök le a meccseinket megnézni, de ma valamilyen angyali nyugalom szállt meg, leültem nézni, se nem izgultam,se nem aggódtam, csak nyugodtan ültem és néztem a meccset. Hihetetlen volt! 10 év után újabb kupagyőzelem a Ferencvárosé! Eszméletlen boldog vagyok!!! Legszívesebben minden Fradista testvéremet a keblemre ölelném!!!

    http://ulloi129.hu/2015/05/20/elo-a-videoton-elleni-magyar-kupa-dontorol/#more-116987
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.20, 11:43
    A Red-Blue Devils Székesfehérvár közleménye:
    Magyar Kupa 1910 óta zajló történetének egyik legméltatlanabb - szurkolói szempontból biztosan - döntője következik szerdán, melyben csapatunk az FTC ellen lép pályára a szurkolói elnyomás szimbólumaként ismert "tenyérszkenneres" multi arénában...
    Városunk polgármestere bár levélben kérte az MLSz elnökét, hogy az eddigi szabályozásnak megfelelően a Videoton szurkolói "kártya" nélkül mehessenek a döntőre, még csak válaszra sem méltatták...
    Csoportunk továbbra sem váltja ki a szurkolói kártyát, és bár normális esetben most egy sok ezer fős koreográfiát készítenénk, és izgatottan vágnánk a centit, itthonról fogunk szurkolni.
    Városunk szurkolóbarát vezetése közös, kivetítős meccsnézésre hívja a Vidi-szurkolóit az Alba Pláza előtti térre. (Mely sejtésünk szerint kicsi lesz ezen az estén.)
    Szurkoljunk együtt, igazi futballhangulatban, kártya, szkenner, két órás beléptetési procedúra nélkül sok ezren a Vidinek szerdán!
     
  14. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.20, 11:43
    Szurkolótársaink!
    Szerdán kupadöntőt játszik a Ferencváros!
    Hosszú idő után nagy siker kapujában labdarúgócsapatunk!
    Gyülekezzünk 19 órától a NÉPLIGETBEN, ahol 19:30-tól kezdjük meg az esti rendezvény érdemi részét, majd pedig kivetítőn tekintjük meg a mérkőzést!

    https://www.facebook.com/szszjn
     
  15. avatar: magyarfutball.hu
     
  16. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.08, 19:55
    Ők jutottak be előbb, majd a hivatalos adatok alapján korrigáljuk ha kell.
     
  17. avatar: NNS
    2015.05.08, 15:15 (szerk.: 2015.05.08, 15:15)
    MK-jegyinformációk
    A Magyar Kupa döntőjét május 20-án, szerdán, 20.00-kor játssza NB I-es labdarúgó-csapatunk a Videoton ellen a Groupama Arénában.

    A Magyar Kupa 2014-2015-ös idényének döntőjét a Videoton FC és a Ferencváros vívja május 20-án (szerdán), 20.00 órakor a Groupama Arénában.
    A kupadöntőre szóló jegyek értékesítése május 8-án 14. órakor kezdődik meg.
    A mérkőzésre minden szektorba kizárólag szurkolói kártyával (Futballkártyával és klubkártyával) lehet jegyeket vásárolni.

    kép

    A Ferencváros szektoraiba az FTC végzi a jegyértékesítést, míg a Videoton FC szektoraiba, valamint a semleges szektorokba a Magyar Labdarúgó Szövetség értékesíti a belépőket a http://meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint a Ticket Express hálózatában.
    A Ferencváros szurkolói a B1-B3 és C1-C5 szektorokba vásárolhatnak belépőket Fradi-kártyával, míg a Videoton FC szurkolói Vidi-kártyával a D3-D4 szektorba válthatnak jegyeket.
    A semleges szurkolók (Futballkártyával vagy más klub kártyájával) az A1-A2, és E szektorokba válthatnak jegyeket (ide a Ferencváros és Videoton FC klubkártyájával nem lehet belépőket vásárolni).

    Az MK- döntőre a semleges szektorokba jegyet váltó nézők figyelmét felhívjuk arra, hogy ne hozzanak magukkal és ne használjanak semmilyen klub jelképet, zászlót vagy klub hovatartozásra utaló eszközt, mert azt a beléptetésnél a rendezők elvehetik.
    A belépők 1750-5500 forintba kerülnek. A VIP Gold jegyek 20 ezer, a VIP Bronz jegyek 12 ezer, a Skybox - ülések 60 ezer forintért vásárolhatóak meg.
    Fontos tudnivaló, hogy a Skybox jegyeket kizárólag a Groupama Arénában lehet megvenni, csomagonként minimum 13-at.
    Már most felhívjuk a figyelmet, hogy a stadionba való bejutás várhatóan a szokásosnál hosszabb időt vesz igénybe, ezért a döntőre érdemes időben, legalább a találkozót megelőzően két órával megérkezni.
    Külföldi állampolgár online nem, csak jegyirodában tud jegyet vásárolni, útlevele bemutatásával.
    A mérkőzés napján a jegyvásárlásra a helyszínen nem lesz lehetőség.
    A Sajóbábony VSE – Jászapáti FK Amatőr Kupa-döntőt az MK-finálé előtt, 15 órától rendezik. Kapunyitás 14.00 órakor. Az Amatőr Kupa-döntőre való belépéshez is szurkolói kártyára van szükség. Felhívjuk a nézők figyelmét, hogy a belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak.

    forrás: http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/mk-jegyinformaciok/20150508/c/10344
    2015.05.08.
     
  18. avatar: NNS
    2015.05.08, 15:00
    A Videoton lesz a pályaválasztó?