magyarfutball.hu

IFK Göteborg - Győri ETO FC 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga 2. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Göteborg, Gamla Ullevi
játékvezető : Frankowski Bartosz (Lengyelország)
nézőszámok:
  1. eto.hu: -
  2. ifkgoteborg.se: -
  3. nso.hu: 2-3.000
  4. nb1.hu: 5.800
  5. origo.hu: 8.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.26, 12:35
    Valamennyi koefficienst hoztunk, de tényleg idegesítő, ha olyan felállással játszunk, mint mondjuk a debreceni 2:2, akkor a visszavágó nem formalitás, és hát lehet, hogy a Göteborg is komolyabban veszi a visszavágót, de tudjuk, hogy sok csapat képes hatékony kontrajátékra, de ha nekik kell jönni, ott kezdődik a probléma. Svec egyik legmegbízhatóbb emberünk volt, mi lett vele? Ahogy olvasom megint harmat gyenge volt, Wolfe még megoldás lehet. Priska/Rudi a csatár posztot megoldja, de ki lesz az irányító, ez a Kronaveter a nagy arcával és a flegma hozzáállásával mit keres még itt? Remélem Völgyinél vége az ejnye bejnyének és Dinjar a Ligakupába villogtatja majd a "tehetségét", Kamenar meg rég nem az a megbízható kapus, mint amikor ide jött, Lencse eset, Mihelic gólja és még sorolhatnám, ezért ebben a Kocicban nagyon bízom. Szűrőközéppályás kérdésében valamit nagyon elbaltáztunk, mert volt egy Mevoungounk, aki lehet nem pörgette a fülén a labdát, de ellentmondást nem tűrően SZŰRT, erre elküldjük és helyére itt a Windecker. Oké hogy saját nevelés meg magyar, de sajnos többször bizonyította, hogy NB1-es középcsapat szint, nem több, az odavágón nála látszott legjobban a tele gatya. Összefoglalva a győzelemért, szép volt fiúk! de a párharc miatt, ezt jól el b.sztuk!


    Végignéztem a meccset, ami a győzelem miatt megért 3.000 Ft-ot. Az új cserekapusunk egészen jól mozgott, mozgékonyabb mint Lubos, és talán jobban együtt él a játékkal (egyszer 16-oson kívül a támadó előtt mellre vette a labdát és középhátvédet "játszott"smiley. A védelemben Völgyi Dani nagyságrendekkel jobb, mint Dinjar. Langgal jóval keményebbek voltunk hátul, középen Pátkainak "rossz napja" volt. Elöl Rudolfnak semmi sem sikerült sajnos, de nagyon akart. Andricnak a gólt megelőzően volt már egy hasonló tekert lövése, de azon kívül semmi.
    Két játékost szeretnék kiemelni: Svec-et és Kronaveter-t! Őket ki kell emelni és vissza se rakni...
    Rudolf kiállítása egy az egyben mintázta a múlt heti Svec elleni szitut, ott sárga volt.
    Összességében nagyot hibáztunk, és a sérülések miatt szerencsénk sem volt, mert ez a svéd csapat kiüthető lett volna. A sportban nincsen ha, de a legerősebb kezdőnkkel továbbjutottunk volna.
    Ettől függetlenül hiba lenne azt gondolni, hogy minden rendben! Megint kiestünk, nincs mit szépíteni! Jövőre ha törik, ha szakad valamit produkálni kell a nemzetközi kupában is!
    Csak az ETO!


    A csapat nem erős,de nem is gyenge, de itthonra jobb, mint a legtöbb csapat!
    Lang engem még mindig nem győzött meg,viszont Windeckert ne írjuk le. Gyengén játszott, de első meccs volt évek óta az ETO-ban és pont egy EL meccsen, ami tuti bukó volt.
    Ami még nagyon meglep: Babic. Az ember 2 éve nem játszik, a szerződését nem volt hajlandó felbontani, így felvette a fizut és edzett az ifikkel. Most Horváth újra felfedezi, ami nem a tudásának szól sajnos, hanem annak, hogy kevesen vagyunk. Úgy néz ki eljött az idő, amikor 1-1 játékost veszünk, de az minőségi és a "selejtet" elengedjük. Nem tűnik rossz elképzelésnek.


    Horváth a nem lángész Pintérrel ellentétben nem ért,nem mer,nem bír nagy létszámú légióssal dolg, elkezdte "magyarosítani" a Győrt,és hirtelen túl sok magyar lett a Győrbe.
    Egy Windecker nem véletlenül lett állandóan kölcsön adva Pintér idejében, tucat árú.
    Én a Pintért is kóklernak tartom,de a Pintér féle ETO egyszerűen egységesebb és jobb csapat benyomását keltette a sok légiósával együtt.


    Nincs az a masszív háttámla, aminek neki tudna dőlni (lélektani értelemben) a magyar (magyarországi) játékos: az erőnléti egyenrangúság, fizikális versenyképesség. Ez a sportág már nagyon-nagyon régen nem (csak) a labdaügyességről szól, illetve nem a veleszületett tehetségről. Fizikum, szervezettség, megfelelő begyakorlottság (amivel a labdaügyesség sokkal célszerűbb irányokba fejleszthető, mint amit az őstehetség ad). Nemzetközi meccseken (bár sosem volt részem benne, könnyedén el tudom képzelni), hogy már a folyosón átjön, hogy "ezek fölöttünk állnak", az előzmények (elvégzett munka)értelmében már eleve a túlélés és a szerencse a mi célunk és segítőnk. És amikor gólt kapunk, akkor kéne a háttámla. Ami nincs. A Diósgyőr is beomlott ma, pedig csak egy gólt kaptak, és hármat nem volt szabad kapni. De már jött is rá a második. Komolyan mondom, szép, hogy kihúzták. A mi mai meccsünkön - mivel már eleve minden eldőlt, magyar logika szerint - fel sem merült a szorongás, nyertünk is. Sokkal inkább ebben látom a győzelem okát, mint hogy egy skandináv csapat feladta. Viszont egyszerűen nyomni kellett volna mint állat, a végén is. Letámadni, de olyan elánnal, mintha imádnának letámadni. Max nem nyertünk volna. És? Ez az a szemlélet, hogy null-három az nem végeredmény. De hát nem ebben élnek. Pedig érdekes, mert tavaly a Paks...


    Nem értem ezt a sok gratulálást. A svédekben a kezében volt a meccs végig, a kiállítás után, meg picit bealudtak és ennyi. A vb-n sem szakadtak meg a két kör után csoportelsők és nyilván itt sem a svédek....


    csak szólok h ezeknél pár hete az elsö kanyarban ikszelt egy luxemburgi is...
    kicsit árnyalja a képet. meg hát a kiesés mégjobban.
    ez max arra volt jó, h a hülyéknek be lehet adni, h ott vagyunk, akarunk, fejlödünk, már majdnem, már nemsokára...


    Nem mondok nagy újdonságot azzal, hogy itthon ment el a hajó, amíg mi a 4 ajtó-ablak ziccerünkből összesen kb 16 méterről egyszer se találtuk el a kaput, ők nagyjából ugyanennyiből háromszor köszöntek be. A különbség csupán annyi, hogy a bajnokságban ez simán belefér, a nemzetközi porondon meg kíméletlenül kihasználják.
    Mindenesetre remélem, hogy idén nem megy rá a 2 nemzetközi meccsünk az első 5-6 fordulóra...

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2352319
    http://www.csakfoci.hu/node/170572
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.26, 12:17
    Horváth Ferenc: Gratulálok a Göteborgnak a továbbjutáshoz. Mi a minimális célt elértük, megnyertük a meccset, de a két mérkőzés összképe alapján a svéd csapat megérdemelten jutott tovább. Mi az első meccsen nagy hibákat követtünk el, most viszont rászolgáltunk a győzelemre.


    Michael Stahre: A Győr nagyon jó csapat, kiváló játékosokkal. A mi célunk a továbbjutás volt, amit szerintem már az első meccsen elértünk. Az első félidőben volt esélyünk a vezetésre, de ez nem jött össze, a szünet után pedig tényleg arra figyeltünk, hogy ne változzon az eredmény. Ma ugyan kikaptunk, és a taktikánk lényege az volt, hogy ne kerüljön veszélybe a továbbjutásunk, ám ma ebben a párharcban ez volt a legfontosabb.

    forrás:
    http://www.eto.hu/hir/8548/egymasnak_gratulaltak_az_edzok/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.22, 16:42
    Nem tudja közvetíteni a Magyar Televízió az IFK Göteborg - Győri ETO FC labdarúgó Európa Liga mérkőzést, mert a találkozót a svéd tv sem közvetíti, így nem lesz olyan nemzetközi jel, amit át lehetne venni. Mindez azt jelenti, hogy csak azok láthatják biztosan a visszavágót, akik ott lesznek a stadionban. Klubunk már felvette a göteborgiakkal a kapcsolatot, hogy kiderüljön: lesz-e olyan online stream, aminek a segítségével interneten követni lehet majd a találkozót vagy sem. Amint erről a megfelelő információ a birtokunkban lesz, természetesen tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat.

    forrás:
    http://www.eto.hu/hir/8531/nem_lesz_tv_kozvetites_goteborgbol/