magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.28, 20:42
    Ez remek volt , mármint az első félidő , a másodikról nem ejtenék szót , Jovanovic hozta a tőle megszokott remek játékát , mellette Mateos , Pavlovic , Besic és Leo és azt hiszem legalább is nálam Kassai Viktor sem tette rosszul a dolgát .

    Én a tribünről néztem a meccset, a sok Honvédos között, a góloknál felugrottam, kiabáltam, hozzám se szóltak, csak egy pali nézett mereven, felvettem a farkasszemet, aztán ennyi volt, elfordult. Nehogy már bekussoljak,……,Hajrá Fradi!!!

    Érdekes mérkőzés volt, sok tanulsággal. Szépen és gyorsan játszottu k az első félidőben.
    Sokakkal ellentétben nekem nem volt hiányérzetem a másodikban sem mert szerintem nem Leo hiánya miatt – aki ét Doll jó érzékkel lekapott mielőtt kinyírták volna – hanem tudatosan játszottunk a helyenként a tavalyi győrre hajazó visszafogottabb focit, nulla rizikóval a második félidőben. Kellett a három pont és az már a szünetben megvolt így nem mentünk ész nélkül előre. Gratulálok Dollnak és a Csapatnak, szép délutánt szereztek. Még szebb lehetne ha a lilák tegnap nem kapnak a kettős cseréjük után rögtön két gólt a semmiből.
    Ami érdekes még: amellett hogy itt (is) mindig kiálltam Dani mellett, egyáltalán nem hiányzottma a ppályáról. Viszont Jennert lehet megkövetni mert továbbra sem hosszabbítotrak még vele, mégis jól és hasznosan játszott ma.
    A kispest ezzel a hentesmunkával megmutatta hogy nem csak szombathelyen vannak mészárosok a csapatban focisták helyett. Kassai önmagához képest nem volt annyira rossz, szerintem szóltak neki hogy figyeljen oda a baltás gyilkosokra. Van még hova fejlődnie.
    Hajrá Fradi!

    Még annyi hozzátartozik a dologhoz, mielőtt elfelejtenénk, hogy hiában nem megy Jennernek, a pontrúgásai ma is nagyon sokat értek!

    Nemrég értem haza, a Honvéd oldalon voltunk. Igencsak harapnom kellett a számat, nehogy felugorjunk a góloknál, inkább elmentünk söré, és lent örültünk amíg kitöltötték smiley . Itt volt Sváb Dani is a meccsen, mérkőzés előtt láttuk. A végén a kispesti ultrák keresték a Fradistákat, ebből azért volt egy-két konfliktus a tribünön.

    Van egy-két játékosnak némi hiányossága! Nálam a Busai vagy rossz helyen játszatják, vagy ennyit tud. A Somalia meg egy normális támadást nem tudott befejezni! Ha a kontrákra gondolt a mester, az sincs rendben, ugyanis egy ilyen momentum se volt.

    Busai hetek óta a Fradi meghatározó játékosa!
    Tetszik, vagy nem, egy korszerű labdarúgó csapatban, kellenek az ellenfelek támadásait csírájában megállító emberek! Busai ilyen alkatrésze, nagyon fontos láncszeme a mostani Ferencvárosnak!
    Olyan, mint a levegővétel, akkor hiányzik, ha nincs!

    Tisztelettel kérlek, vegyétek észre, a győzelem, nem csak támadásokból áll!
    Halkan jegyzem meg, arról végkép nem Busai tehet, hogy a beadását három méterről nem rúgják be az üres kapuba…
    ..de arról viszont Ő "tehet", hogy bizonyos idő után, az ellenfelek legfontosabb támadói igen csak kerülik a vele, no és a labdával való találkozásokat…
    Mostanában még Cukic és korábban Alempijevic próbálták megoldani ezt a szerepkört!

    A félelmem,amiről beszéltem,írtam 1 hete nagyon beigazolódni látszik. Arról van szó,hogy játékunk nagyon Leonardo függő lett,ami véleményem szerint nem jó.Említettem sérülést,formahanyatlást,vagy netán jól kiveszik a játékból a zseninket.
    Mi van,mi lesz akkor? Háta mai meccsünk 2. félideje bebizonyította,hogy bajban vagyunk,leszünk. Dollnak kell,hogy legyen majd erre alternatívája,mert különben gondjaink lesznek.
    Az első félidő tökéletesre sikerült,amitől féltem egy kicsit,hiszen ismét megpróbáltuk a csatár nélküli játékot,többé-kevésbé sikerült is.
    A 2. félidő ,hát finoman fogalmazva,elég gyengécskére sikerült,igaz ez a mai Honvéd ellen belefért.
    Továbbra is vesszőparipámnak tartom,ami szinte m inden mérkőzésen bebizonyosul,hogy égetően szükségünk van 2 valóban hasznunkra lévő belső csatárra,mert a maiak egyszerűen képtelenek mit kezdeni az olyan forintos labdákkal,amivel Leo kiszolgálja őket.
    Ami örömteli,az Dibusz magabiztossága és hogy védelmünk egyre jobban stabilizálódik.
    Eszembe jutott ma kedvenc edzőm,Dalnoki Jenő bácsi mondása,hogy "11 Vépivel végig verném Európát". Ma ezt el lehetne mondani Jovanovicról is. Példaértékű a hozzáállása,nem duzzog,nem játssza meg a sértődőst,ha esetleg nem kezdő,ha a pályán van elveszett labdát nem ismerve küzd,hajt az utolsó percig.Le a kalappal előtte.
    Végül remélem Leo sérülése nem komoly,nagy szükségünk van a játékára.

    Első félidőben lefociztuk őket, ők rugdostak minket, de még nem vészesen.
    2. félidőben visszaálltunk, ők szétrúgtak minket.
    Nem kell hallelujázni KV-tól, a 2. félidőben már nem bírt magával, a zsigeri beidegződés előjött. 3 csere 3 sérülés miatt.
    A játékelvezetés ugyanolyan fos, mint volt, csak most nem látjuk (talán) annyi kárát.
    Bmlsz, meg az is, aki védi.

    azért fura, hogy igazi csatár nélkül ennyi helyzetet dolgoztunk ki. nagyon meggyőző volt a játékunk, nem is kellett igazán izgulni. a nagy öröm mellett némi üröm Busai nulla teljesítménye, Soma ügyetlenkedései, Holman flegmasága óriási helyzetben (mint a múlt héten) és Besic és Cukic teljesen felesleges sárgái. ennek ellenére Doll alatt minden csapatrészben stabilabbak lettünk és ez biztató a jövőre nézve. ha lenne 2 jó csatárunk, akkor az első helyért küzdhetnénk simán…

    Jovanovic kiemelkedő volt a párharcokban, ezt jó százalékban meg is oldotta, ez is mutatja, jó mérkőzése volt.
    Ebben az összevetésben dicsérhető Somalia is, aki kevesebből, de jobban oldotta meg ezeket.
    Mateos-Csukics-Gyömbér, ők passzoltak a legtöbbet, sok dolguk volt, ez tény.
    Kissé meglepő, az "ellene elkövetett szabálytalanság" : Somalia mellett Csukicsunkat faultolták legtöbbször.Nekem nagyon tetszik hetek óta Csuka hozzáállása és akarata.Labdaszerzései, okos faultjai borzasztóan fontosak bizonyos szituációkban a mérkőzések alatt!
    Érdekes még, hogy Jenner 6 faultja kétszer annyi, mint amit társai egyesével elkövettek

    A téli alapozás idején látszott, hogy Doll nagyon csípi és rá akarta építeni a játékunkat.Aztán jött egy kis visszaesés, meg Besic került a helyére.De a baloldalon mintha újjá született volna, lehet, hogy ballábas?
    Teszi a dolgát csendesen és sértődés nélkül.
    Nagyon úgy néz ki, hogy csapatjátékban jelentőset léptünk előre, sőt talán közelítünk is a német színvonal felé.Nagy tartalékaink vannak még a csapatjátékban.

    Csapat szinten két dolog is meglepett: olyan jól sikerült az első félidő ezek szerint, hogy a második sem tudta lerontani a passzhatékonysági mutatókat…pedig akkor sok labdát nem adogattunk egymásnak. A másik viszont, hogy számomra meglepően alacsonyak a nyert párharc százalékok, a látottak alapján itt szebb számokat vártam…ha ebben még tudnánk előbbre lépni illetve legalább a meccs háromnegyedében azt hozni, amit most "csak" 45 percen át sikerült, akkor azzal idehaza a legtöbb csapatot meg is lehet fingatni.
    Arra már gondolni se merek, mi lesz, ha Leo kap 1, netán 2 méltó partnert maga mellé…smiley

    https://ulloi129.hu/2014/04/20/elo-honved-meccsrol-0-0