magyarfutball.hu

MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 4 : 2 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
  2. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
  3. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
  4. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
  5. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
  6. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
  7. MTK Budapest FC - Ferencvárosi TC 2012
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 18:53
    Ez vicc b+.
    Végig támadjuk a meccset, ezek meg 5-ből rúgnak 4 gólt.


    Jova. Zseni. Ez kellett a végére nekik, hogy megalázó legyen. Kapja be a faszt, ezért bazmeg 2 hónapra kikórnám a picsába a keretből, fizu nélkül.


    Aaa.Ilyenkor mindig felmennek a kapusok,mert mindegy,hogy 3-2,vagy 4-2,de benne lehet az egyenlites. Inkabb a vedok tehetnek errol a meccsrol.


    Lúzer módon szívatjuk magunkat folyamatosan az egész meccses dominanacia mellett beszedett gagyi gólokkal, ráadásul nem először az utolsó percekben, hogy még jobban fájjon.

    Ki kell porszívózni pár fejet, ezt a mai meccset meg minél gyorsabban elfelejteni.


    Aki írta, hogy a második gólnál is Jovanovic adta oda a labdát, igaza volt. És indult is előre, nem is érhetett vissza az emberéhez. Egyértelműen az övé.
    Az elsőben szintén vastagon benne volt. Mondjuk le is vitte Moniz...
    Áhh... Engem ez a vereség most rohadtul felbasz, biztos azért is mert most nem csak arról van szó, hogy ikszeltünk, hanem azért mégis kikaptunk 4-2-re, és az ellenfél 80%-osan használta ki a helyzeteit. Ez tragikus, és kezdeni kell vele valamit.
    Csatár, balhátvéd télen. Csatárra már hetekkel ezelőtt ígéretet tett Orosz, remélem tudnak értékelhető embert hozni.

    Böde ügyben azért annyit hozzátennék megint, hogy gól+gólpassz...


    Dominancia? Az nem, labdabirtoklás inkább. A második félidőre el is fogytak a helyzetek. Hiányzott a tűz, tompán futkostunk össze-vissza, bosszantó technikai hibák - a koncentráció hiánya... kb ennyi. De ez már az első 10 percben látható volt. Tetézte ezt még védelmünk rossz napja, Beszicset kivéve. Csatáraink összességben, de főleg Somalia (kár volt őt elmozgatni a megszokott jobboldalról), ma különösen ügyetlenek voltak.

    A talaj lehet, hogy mély volt, de ez valamiért nem nagyon zavarta Gedeonékat...

    A hiba nálunk volt.


    Moniz minden meccset meg akar nyerni és MI a FERENCVÁROS vagyunk, ezért ez rendben is van. Nincs ma itthon edző aki nem állította volna vissza a csapatát 2:2 után, amikor már védő alig volt a csapatban. Ezt becsüljük meg! Télen hátul is rendbe rakja a csapatot és megyünk majd mint az állat.

    Jovától azért várnék bravúrokat is, mert ez nagyon átlagos. Pl. másodikat fogni kell


    Amúgy a vereség mellett hozzá kell tenni, hogy a mérkőzéseink egyre látványosabbak, egyre többen fognak újra kijönni, elég rég voltak ennyien pl. a Hungária körúton (hazai részről is).


    Besic nagyon nagy játékos, remélem nem basszuk el. Böde nagyon lassú, lomha volt ma, Józsi szintén szánalmas, ostoba, végig ott mutogatta magát tök üresen Orosz a bal szélen, mert Wolfe állandóan behúzódott, ha meg ott volt akkor is lefutotta, de Józsi ki sem nézett oldalra bent akarta belegyömöszölni a 6 védőbe...

    Balhátvád nincs, befejezőcsatár nincs (Somalia végülis befejez minden támadást, de sosem góllal, ritka gyenge technikailag, agyilag, párszor szerel, de szerintem többet árt, mint használ, Bödének bele kell elndülnie és dinamikusabbá válnia, Peric meg egy olyan libafos, mint amit az a kacsának kinéző Gedeon csinál), télen mindenképpen meg kéne oldani ezeket a posztokat, de egy öreg fasz rutinos kapust is vennék, mert Jova elég érdekes dolgokat tud összehozni.

    Összefoglalva egy kurva szar mtk-tól sikerült kikapni ma. Ráadásul még az izraeli zászlót is lengették a hazai oldaon, elképesztő milyen pofátlanok.

    Ja és kassai az arrogáns kurva anyádat.


    "A vendégek számára biztosított belépők hamar elfogytak, így az MTK-nál a Videoton elleni bajnokiról megmaradt jegyeket áthúzták és áruba bocsátották a zöld-fehér szimpatizánsok számára."

    Mehehe.


    amúgy gyalázatosan szar volt az MTK pályáján a talaj...nehéz szar pályán gyorsan játszani


    A szokásos első 10 percben összeszerencsétlenkedett gól után végig nyomtuk az első félidőt.

    Orosznak, a később beállt kis balszélsőnek tudatosan nem adták oda a labdát. Középen próbáltuk mindenáron beküzdeni, esélytelen volt ezt megtenni ebben a dagonyában.

    Böde szörnyen lassú még mindig. Súlyfelesleg van rajta és mentálisan sincs a topon. Minden cserénél azt hittem ő jön le, de nem. :(

    Kassai nem lett jó bíró a nyáron.

    Nem volt jó meccs, ennél szerintem jobbak vagyunk.


    Az MTK jól felismerte, hogy csak kontrákkal és a mi támadóterületünk összezsugorításával és statikus focira kényszerítéssel tudnak nyerni, ezt meg is valósították.

    Ezzel együtt vastagon kellettünk mindhárom kék gólhoz, de ez már-már megszokott.
    (a negyedik gólt felesleges értékelni, ha a kapus előremegy a legvégén, akkor ez benne van)

    Ja, és Gedeon igazán otthon érezheti magát, valódi libalegelő a Hidegkuti talaja.
    (bár sajnos mi sem dicsekedhetünk különbbel)


    Somalia gyorsasága marha jó dolog akkor ha iksz van vagy vezetünk és emiatt van terünk kihasználni ezt, de amikor futunk az eredmény után és az ellenfél megszállja a saját térfelét teljesen értelmetlen pályán hagyni.
    Átlőni nem tud, fejjátéka nincsen, technikai képzetlensége pedig duplán kijön, amikor gyorsan kéne felállt védelemmel szemben járatni a labdát.

    Ma a második félidőben teljesen felesleges volt szerintem a pályán hagyni. Nála nincs benne a pakliban az a faktor mint Bödében, hogy bármikor elsülhet a lába vagy befejel egy beívelést.


    Tök felesleges volt azt a pár sörösdobozt bedobni. Az MTK-sok eredményesebek voltak, de nem voltak gusztustalanok, nem faragtak minket, nem voltak sunyi megmozdulásaik, nem okoztak sérülést szándékosan, stb. összességében tiszta meccs volt. A szurkolóik sem szidtak minket. Kassai sem csalt nyíltan, csak kis apró "tévedésekkel" igyekezett megtörni a lendületünket a kritikus pontokon, de semmi kiugró nem történt, ami ezt a hevességet indokolná.

    Ráadásul csak magunkat okolhatjuk a védelmi hibákért és a nem kihasznált helyzetekért.
    Fair körülmények között elszenvedett vereséget tartással kell viselni, nem jött össze.

    A libájuk viszont nem sokkal különb a sasunknál. Betiltanám mindkettőt. smiley

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=145696&na_step=30&t=9018131&na_order=