magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Szombathelyi Haladás 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
OTP Bank Liga, NBI 2012/2013, 7. forduló
játékvezető : Farkas Ádám
nézőszámok:
  1. nso.hu: -
  2. Nemzeti Sport: 4.000
  3. fradi.hu: 4.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.10, 19:29
    Végre ez a meccs nyomokban futballt tartalmazott.Ellenben azon sürgősen javítani kell,hogy majd’ minden meccs hosszabbításában gólt kapunk.

    Volt egy nagyon biztató 30 percünk, amire a későbbiekben lehet épiteni, de még mindig rengeteg probléma van.
    Bizony a kapusunk volt a mezőny legjobbja, mert a Haladásnak sikerült 6-8 ziccert kialakitania, amelyek nagy részében csak Levire számithattunk. Danit a bal oldalunkon többször is megverték és a belső védekezésünk sem dicsérhető a rengeteg Haladás helyzetért.
    Bizony szerencsés győzelmet arattunk, ami már nagyon járt nekünk, a lassan védjegyünké váló, utolsó percben kapott gólok miatt.

    Mondjuk az érdekes kérdés, miként alakult volna a mérkőzés, ha az utolső percben, Böde lehentüléséért megkapjuk a jogos büntetőt, amit értékesitünk is…

    4-4-2-ben kezdtünk és amikor Mátét levette Moniz, akkor Böde volt az egyedüli ék. Mögötte volt 3 védekezőbb kp, az oldalán meg Szomi és Orosz, majd Jenner. Ez 4-3-3-nak felelt meg, ami védekezésben 4-5-1-re módosult.
    Böde egyébként szerintem centerben a leghasznosabb. Olyan Ibra alkat.
    Jól dolgozik elől és majd jönnek a gólok is sorban.

    Hazaértem a meccsről!!! smiley

    Nagyon tetszett az egész pályás letámadás. A hali azt se tudtam merre rúgja el a labdát! Voltak szép kombinatív játékainak. Az lelátó végre tűzben égett, mert hajtott és játszott a csapat. Aztán szokás szerint 60. perc körül kipukkantunk és ha nincsen az a szerencsés gólunk akkor megint kihoztuk volna X-re….
    Amit Somália játszott egyszerűen hihetetlen. Többet szerelt hátul, mint a védők. Nálam ő a meccs embere!!!Jova is hatalmasakat védett!

    Csak így tovább!!

    Kint voltam tegnap a meccsen. (Most ismétlik a meccset a sport 2-n.)

    Véleményem:

    Somalia, Cukic, Jova voltak kiemelkedőek. Somalia hihetetlen volt amit művelt, magyar pályán nem nagyon látni, hogy ennyit tud futni egy játékos, ráadásul visszaszalad és leszereli a támadót, szóval még a védekezésben is hasznos. És most ügyesen mozgott egyáltalán nem bénán. Most sztem a legértékesebb játékosunk.

    Cukic hatalmas volt, nagyon jól szűrt a középpályán, látványos szerelései, becsúszásai voltak, robotolt mint egy állat. Józsi sehol nincs hozzá képest, szörnyű nagy a különbség, Józsival eggyel kevesebben vagyunk a pályán.

    Jova kva nagy volt, nem kell tovább ragozni, sztem bizonyította, h tényleg ő lehet a következő Szűcs Lajos.

    én is most nézem az ismétlést. kiváncsi voltam mit mondanak Böde letalpalására. mint kiderült ő rúgott bele az ellenfél talpába. még jó, hogy nem kapott érte sárgát. b*zi matuz.

    Nem tudom kinek tűnt fel, de Klein és Böde a meccs vége felé percekig vitatkoztak. Bödét még nem láttam ennyire idegesnek.

    Nagyon jó hangulat volt, a relatíve kevés számú néző ellenére is. Bár a csapat is megalapozta ezt, főleg az első félidőben.

    Ez a meccs olyan Détárisra sikeredett. Az eddig megszokott monizi stílustól eltérve,azaz mindjárt neki ugrunk az ellenfélnek most mintha Détári ült volna a padon.Beszarian magunkra húzva az ellenfelet kezdtünk. Moniz alatt ez volt idáig a leggyengébb mérkőzésünk,de hát ilyen a foci.Akkor nyertünk,amikor a legrosszabbul játszottunk. Nem tudom,hogy mi volt az oka ,de lehet,hogy ez kellett a győzelemhez.
    Akkor lássuk a meccs pozítiv oldalát is. Jova teljesítménye előtt kalapot kell emelni,Somália egyszerűen megtáltosodott,Győmbér egyre magabiztosabb,érettebb játékot nyújt. Igaz szerencsével,de begyűrtük most a 3 pontot és ez a legfontosabb. Reméljük egy hét múlva ez jobb játékkal is párosul majd.

    Az én meglátásom szerint egy élvezhető meccset láthatott a nagyközönség!!Nagyot fordult a világ Moniz érkezésével,látszik a csapaton,hogy nem megye futball szinten játszunk!Ami nekem szemet szúrt ,hogy hazai pályán 1:0-ra vezettünk és csatárt cseréltünk védőre,aki 6. érkezett a védelembe és a lelátoról jól látható volt,hogy nem nagyon értették meg egymást,ami nyilván nagy feladat összehangolni,hozzateszem nem vagyok edző csak egy szurkoló,és a lénnyeg,hogy NYERTÜNK! A másik ami számomra “furcsa” volt az a szurkolás régebben mikor nem voltak ilyen biztató jelek arra ,hogy akár valami nagy eredményt is elérhetünk nagyobb volt a hangulat,második félidőbe 35percet “lálálá” volt,amikor olyan szép sok nótánk van!Ehez is hozatenném ,hogy nyilván nem tudnám jobban iranyítani a tábort!Összeségében nagyon jó volt az este,hiszen a GYŐZELEM A FERENCVÁROSÉ!!!!!!!

    halmosit, hogy cumiztatta Szomikasmiley)))öröm volt nézni
    Kenesei,hol van a tesó?Kenesei,hol van a tesó?Hol van a tesó???
    Kenesei hol van a tesó????

    Jova 8 zseniálisan védett,nem tudom,hogy a gólnál hibázott-e,de nem is érdekel.Csak azért nem adok neki 9-est,mert azt ma este másnak tartogatom.
    Jovanovic 6voltak jobb és gyengébb periódusai,de hatalmasat küzdött,viszont mindig csinál helyezkedési hibát.
    Otten 6 azért javulgat,de még mindig nem az igazi.
    Gyömbér 7 magabiztosan és higgadtan tette a dolgát.
    Sváb 5 eddigi egyik legjobb meccse volt,de ennél nem ér többet.
    Józsi 5 közepes szürke játék.
    Cukic 7 rengetegszer állította meg az ellenfelet,keveset hibázott,gólt lőtt.
    Orosz 7 főleg az első félidőért,még kell egy kis erőnlétet fölszedni.
    Máté 6 még várnék a kezdőbe kerüléssel nála,de nem volt rossz,de túl jó sem.
    Böde 7 gyönyörű gólpassz,tankszerű játék,hasznos volt ma is nagyon.
    És végül,de elsősorban:
    Somalia 9.Agyamban ezt a meccset úgy fogom elraktározni,hogy Moniz első bajnoki győzelme,és az a meccs amikor Somalia hülyét csinált Halmosiból.
    Annyit futott mint Zatopek,és olyan gyorsan valóban mint Overdose(itt olvastam).Ha kellett hátul szerelt,ha kellett kihozta,aztán labdástól lefutotta őket,rúgott egy gólt,kiharcolt egy labdát amiből a 2. gólt rúgtuk.Jellemző volt,hogy a gól után már egyszerűen annyi ereje sem volt,hogy a többiekkel ünnepeljen,csak feküdt hason a Hali térfelén.A közönség pedig nem is a gólszerzővel törődött leginkább,hanem Őt éltette.Bravó Soma,csak így tovább…

    Klein 6 megoldotta,nagyrészt…
    Besic,Jenner majd legközelebb.

    Ami engem “meglepett”, az a szurkolás, reg volt olyan meccsünk, amikor nem az ellenfél szurkolótáborát mocskolták, hanem 1000%-osan a Csapatot biztatták! Hátborzongató volt, ahogy zengett a stadion a HAJRÁ FRADI-tól. Most értik csak majd meg a játékosok, milyen a 12. csapattag, ha jó Fradit lát és mindig ezt a szurkolást akakrják……! smiley

    Amiről még senki nem írt,
    Szasza mekkora király? smiley)

    Maargit! ( Nooooormális?! ) Általában a bíró idióta lapjait követte. Szerintem sem rossz poén és kritika.

    Jova 7,5 Ez az Levi!!!! Végre bravúrok jó megoldások stb.! A gólban benne volt talán, de a védők is.

    Jovanovic 6 a szokásos nagy küzdés, ma kevésbé játszott jól, de mindenkinek van picit gyengébb napja.

    Otten 6 buta sárga, pár helyezkedési hiba, de javul a játéka egyre jobban!

    Gyömbér 7,5 lassan értem miért válogatott kerettag! Bravó!

    Sváb 5,5 hát nekem kevés a kezdőhöz…

    Józsi 6 szokásos, talán kicsit több labdát szerzett
    Csukics 6,5 ment hajtott, míg el nem fáradt jól nyomta! Így tovább, hajrá!

    Somalia 7,5 hát lassan lesz egy igazán jó focistánk! Szegény Halmosi (ez válogatott????!) azt se tudta hol van a meccs nagy részében… Elől hátul nagyon hasznos

    Böde 7 szokásos jó Böde teljesítmény! Azért a gólocskák kellenének az ő, és a mi lelkünknek is smiley

    Orosz 7 ha egész meccsen úgy bírta volna, mint az elején talán a meccs legjobbja lett volna! Erőnlét, erőnlét, erőnlét! (nagyon bízom benne)

    Máté 5,5 talán eltűnt az az önbizalom belőle ami eleinte meg volt! tehetséges, ügyes, jó felépítésű, Moniz meg a legjobb edző aki vele dolgozhat itthon! Lesz sok öröm benne! smiley

    cserék:

    Klein 5 volt egy nagyon rossz helyezkedése, ha jól emlékszem a Kenő(cig.ny) majdnem be is verte. Amúgy nálam sima kezdő.

    Jenner – 2x ért labdához, majd kiderül később mint is tud

    Besic – ugyanaz mint Jenner

    összességében az volt amit vártam, első félidő simán a miénk az első 10 perc megingásait leszámítva, gólokkal vezethettünk volna!
    a második félidőben megint az volt amit vártam, h elfogyunk erőben. Ha elérjük a 100%os erőnlétet, nehéz lesz eljutni a kapunkig és ennek nagyon örülök smiley

    A szombathelyiek meg hozták a szokásos gusztustalan, dobom magam, hisztizek, ugatok stb stílust. Ha nincs BundaKenő, kaput nem találnak ma.

    Hajrá Fradi! Hajrá Moniz!

    u.i: Guzmics is elmehet a nagy szájával a világ végére! Halmosi meg egy vicc! Ez válogatott????????????????

    https://ulloi129.wordpress.com/2012/09/14/elo-a-haladas-meccsrol-0-0/comment-page-5/#comments