magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 1 : 2 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
  2. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
  3. Ferencvárosi TC - Debreceni VSC-TEVA 2012
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 17:25
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    Ahhoz képest, hogy a benntmaradásért küzdenek a zöldek, egész jók voltak.
    Gratula a csapatunknak!


    Elég nagy lépést csináltatok a bajnoki cím felé, nehéz a sorsolásotok.
    Fradistaként döntetlenszagúnak éreztem, természetesen 1-2 után már kinyilt a csapat és két védő is elől maradt, mindegy mindegy alapon és ekkor volt két nagy helyzetetek.
    De nyitómeccsnek nem volt rossz, mind a két csapat hajtott, küzdött VÉGIG.
    Voltak itt is ott is helyzetek.
    Nálunk túl sok új fiatal játszott, a visszatérő (eltiltott, sérült)hiányzokkal, alapemberekkel még jobbak leszünk.
    Sok ilyen vagy még jobb(főleg technika) meccs kéne.

    Most gratulálnom kell......
    Jövőre már azért ott leszünk, több vízet zavarunk.


    A győztes gólig határozottan az volt a véleményem, hogy Szakályt nagyon sürgősem kölcsön kell adni a Taktaharkánynak, minden félnek jobb lesz úgy, de aztán valamit helyrehozott. Mondjuk a gólját Novakovic nem kapta volna be, hanem derűs mosollyal az arcán lenyúl a bal sarokba (ismét a kapusunk volt szvsz a mezőny legjobbja...) ,de nem a mi problémánk, ha az ellenfélnek nincs védelme.


    Szakály mostanában labdaszerzőt játszik pedig azelőtt kreativat nyomott. Nem mer cselezni mert ha elbzza fél hogy betalálják, pedig így is. többet kéne villognia ha bejön jó, ha nem ki nem szja le... lásd gól


    lásd egyenlítő gól. Szakály lemaradt, mint a borravaló, bár (ha jól láttam) Simac kezdte a bakiparádét a szögletnél. Egyébként meg, ha tényleg labdaszerző lenne, akkor mondjuk Varga mellett nem látom nála, hogy ezt a posztot színvonalasan tudja csinálni, sőt védekezni sem tud...

    Támadjon, elnézzük, ha hibáziksmiley


    Én ilyen meglepetődötten és csendben még tuti nem éltem meg Loki-gólt életem során smiley Látom, hogy Szakálynál a labda ott a túlvégen. Ellövi valamerre, majd elkezd rohanni és ünnepelni. Szerintem a szektorunk háromnegyede fel sem fogta, hogy gólt lőtt Peti.
    Novakovic ma ugyan lábbal némileg bizonytalan volt, de elképesztően magabiztosan véd. Ráadásul a meccs után sikerült elkapnom őt egy közös képre, szóval nálam ő a meccs egyik hőse :P

    Ezúttal Nagy Zoli volt gyengébb és ha jól láttam, kivételesen Misi hibázott egyet a gólnál. Sebaj, néha belefér még ez is.
    Eli bának köszönet, hogy bízott Szakiban, holott jómagammal egyetemben már mindenki a padra kívánta őt. De az edző bízott benne és egy nagyon fontos gólt szerzett. Jó volt látni, hogy az interjú után egyedül jött ki megtapsolni minket.
    Józsikára nem nagyon vannak szavak. Isten volt ma is smiley És a drága jó, sokat szidott, sokat emlegetett, sokszor pokolba kívánt Kulabá is odatette magát és remekül játszott

    SZÉP VOLT, GYEREKEK! ÍGY TOVÁBB smiley


    Hát...én én tökéletesen azonosulni tudok érteni az nb1.hu-n olvasott egyik hozzászólással:

    Olyan volt ez a meccs, mint mikor dugás közben begörcsöl a vádlid: a vége nem rossz, de közben marhára nem élvezed...smiley)


    Gratula a srácoknak, komoly teljesítmény, amellett, hogy idén még veretlenek vagyunk, idegenben 15 meccs óta nem kaptunk ki, utoljára tavaly március 18-án szenvedtünk vereséget Fehérváron. Idén is akkor játszunk velüksmiley


    Megítéléseem szerint a Loki pont annyit és olyat játszott amennyit idegenben egy Fradi ellen kellett; sem többet, sem kevesebbet. Vélhetően nem járatta magát csúcsra, de nem is volt rá szükség. Ami 2 ziccert a végén még kihagytak az számomra azt jelentette, hogy volt még tartalék...
    Az egész nem is ér többet, főleg meg nem úgy, hogy a legtöbb média a Fradi kilátásba helyezett "nagyszerűségével" foglalkozik, a helyezésére és a vereségére való tekintet nélkül...
    A "bátor" fiatalításról meg csak annyit: a Loki nyolc saját nevelésű ifjú játékosával verte a nemsajátnevelésű "megújult" Ferencvárost...


    Szerintem Korhut védőként megpróbált menteni úgy, hogy álltak előtte és az utolsó pillanatban tudta csak beletenni a fejét a labdába. Aki hibázott az Szakály, aki lemaradt Kleinről.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=50340&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 16:11
    Nem érzem igazságosnak a vereséget. Voltak bíztató jelek, mezőnyben meglepően jók voltunk. Remélhetőleg ez az eredményekben is meg fog mutatkozni a következő fordulókban.


    Ezek fájnak a legjobban. jobbak voltunk, hát hiányzott Abdi és Jovanovic. A spori biztosra ment októberben.


    Az azért túlzás, hogy jobbak voltunk, de egy döntetlen összejöhetett volna. Engem az bosszantott, hogy többnyire csak egyedül voltam kénytelen üvöltözni az 5-ösből, mert szinte senki sem szurkolt...


    x-es meccs volt, de ez a debrecen is egy fos. tévedtem, junior megtdte azt a kis patkány bódi gyereket reggelire. Klein a legjobb játékosunk, Busai talán használható lesz, ez a Belickyz viszont k gyenge, óriásit tévedtem vele kapcsolatban.


    Kulcsár héányszor tudott elmenni a jobbszélen? nulla? az a nagy helyzet Jovanovics 5x jobb játékos nála, Kulcsárt maximum jobbhátvédben próbálgatnám. A hakola-lisztes cserét nem értettem, mi a fasznak nem rósát vitte már le ott? belickyt vissza az nb2-be, baromi gynege fizikálisa, be volt fosva, vasas szint.
    a felkészülésünkre jellemző, hogy egyetlengyszer sem játszottunk így, hogy Balog a szélső és Otten-Klein középen. nagyszerű hoy 3 hónapunk lett volna rá.


    Négy kezdőjátékos hiányát nem tudtuk pótolni.
    Ezzel együtt nagyot küzdött a csapat, én büszke vagyok rájuk.


    Szomália és Pölöskeí a 2 gól gyáros a Fradinál
    4 illetve 3 góllal
    idéztem a közvetítésből

    hát ez a mi egyik bajunk


    Na megint gazdagabbak lettünk egy igazi szar, lófasz vereséggel. Kikaptunk egy olyan hígfos kondától, amelyik akkor tudott önerőből gólhelyzetet kialakítani, amikor már a középhátvédünk is centert játszott.
    Egyszer saját szögletünkből, gólhelyzetből sikerült addig balfaszkodni (Otten, baszod...) amíg a hamradik vagy hanyadik sorban rúgott szögletet begyötörték végre, majd BZ csináltat magából hülyét egy az egyben annyira, hogy a világklasszis kapusunknak még mozdulni se legyen kedve a lövésre.
    Az ilyen zakókat rühellem igazán, főleg úgy, hogy előtte arra számítottam, hogy simán hazavágnak minket, egy szar meccsen, 5e ember előtt. Ehhez képest sehol nem voltak, a nagy veretlen konda... Aránylag jó hangulat, sok ember és nagyjából minden adott volt hozzá, hogy megbasszuk őket a picsába, ezzel a szedett-vedett csapattal, Rósa fémjelezte középpályával. De nem, mi nekik szereztünk inkább örömet. Kár érte.


    Jelen pillanatban egy Debrecen elleni vereség sajnos benne van a pakliban, főleg úgy hogy 4 fontos emberünk hiányzott. Viszont a döntetlent már a második félidő alapján megérdemeltük volna.

    Ami inkább aggasztott, hogy Détári még mindig bizalmat ad az alibi-Rósának. Nem ismerem Batikot, de ha már a jövő csapatát építjük, akkor rakjuk be inkább őt, hát ennél a Dininél csak jobb lehet, meg segítenénk a beérését.

    Kunsági: elképesztő, hogy már az ötödik kapusunkat esszük ebben az idényben, de összeségében semmi extra gond nem volt a sráccal, persze a bizonytalanság és a tapasztalatlanság látszott rajta. Sokkal bosszúsabb voltam a védőkre, akik gyakran kiszolgáltatott helyzetbe hozták.

    A legnagyobb problémánk a középpálya, amelynek motorként kellene működnie, de egy Rósával nem lehet csodát várni.

    EGyedül Junior volt ma kiemelkedő, ment mi a meszes, sok jó megoldása volt.

    Lesz ez még jobb Jovával, Józsival és Abdival.


    Az első félidőben talán rögtön az első konda szöglet felső léc lett, köze nem volt hozzá. Az összeset az ötösre ívelték vagy azon belülre, egyet sem ütött ki emlékeim szerint. Összességében full bizonytalan volt, egy kapáslövést védett az elsőben. Ezen kívül ami kapura ment, azt benyalta. Nekem ilyen benyomásom volt róla. Nem rajta ment el, világos, de a fasorban nincs Jovához képest. Aki hosszútávú megoldás lesz szerintem, ha nem húz el idejekorán.


    Rósa, úristen regényt írhatnék.
    Volt az első két percben két passza amikor Kulcsárnak kitette. (az meg persze nem vitte végig hanem szarul beadta, remek)
    Ezenkívül Rósa szerintem az egész első félidőben LABDÁBA SE ÉRT!!!! Úgy, hogy a pálya közepán játszott. Ez micsoda????? egészen elképesztő :(
    A legtipikusabb alibi jelenet tőle, második félidő eleje, kapuskirúgás tőlünk vagy valaki előrebikázza, mindegy, Rósa felé száll a labda de van mögötte/mellette tőlünk vki párban egy kondással. Rósa lenne a legjobb helyzetben, aztán a kondás. Mit csinál rósa? Nem a landára megy, hanem előre-oldalra szalad, hogy mittomén, hátha tőlünk megcsúsztatja valaki, mikor kurvára látszott, hogy ebből ez nem lesz. Szóval egyszerűen szó szerinte elszaladt a labda elől. Nem hittem volna el, de elhittem, mert Rósa volt. Egyszerűen katasztrófális a helyezkedése, egy vicc az egész ember.


    Hazaértem. Foci jól esett, kézi meg magáért beszélt.
    A Dábrácán behúzott farokkal jött, a világon semmit nem akart csinálni, boldogan távozott volna egy 0:0val is. Jól kezdtünk, kár, hogy Rósa miatt 10en mentünk fel a pályára. Nem tudom mit kérnek tőle, de csak a labda elől menekül...
    Kunsági: borzasztóan lámpalázas volt, ezt tetézték a böszme hazaadások. Első gólról sem, a másodikról sem tehetett, felesleges leszedni róla a keresztvizet. Jova se fogta volna ezeket, Van Der Saar talán...
    Nem tetszett ez a 3 védős felállás, de a gólokat nem ezért kaptuk, így nem írom le. A szögletnél konkrétan beflipperezett, Rósa nem elég, hogy elugrott a labda elől, még Kunságit is zavarta. Kössz.
    Kp: Hakola gyenge volt, Kulcsár szintén, Rósa 0, Junior volt értékelhető. Pölő úgy fordul, mint egy teherhajó, Somalia meg hiába gyors, ha nincs aki elérúgja a labdát.

    Amúgy egy türhető iramú, számomra nézhető, meglepően sok nézős, jó hangulatú meccs volt. Sokkal szarabbra számítottam.

    Beliczky anyjával beszéltem este, azt mondta, hogy úgy izgult a gyerek, hogy nagyon. Esküdözött, hogy sokkal többet tud, csak be volt parázva. És nagyon örült, hogy nem kellett kezdenie. Bizzunk benne, hogy csak jobb meccse lesz.


    Nos akkor aludva egyet a meccsre egy rövid értékelés. Kicsit felidegesített, hogy egy igen gyenge Debrecentől sikerült kikapni egy döntetlen közeli meccsen.

    Kunsági: bár a gólokról nem tehetett, nagyon bizonytalan volt, majdnem benyalt egy szögletet. Azokkal értek egyet, akik szerint nem egy Loki elleni rangadón kéne élete első Fradimeccsét játszania egy 19 éves kapusnak
    Balog: volt egy két nagy mentése, de lassan el kell gondolkozni a pótlásán
    Otten: ma nagyon bizonytalan volt, az első kapott gólban is komoly érdemei vannak (az első szöglet előtt miatta került hátra a labda)
    Klein: a végén már középcsatárt játszott, majdnem kaptunk is 2 kontragólt. Még így is a jobbak közé tartozott
    Junior: ma a jobbik arcát mutatta, talán a legjobb ember volt a védelemben
    Rósa: 000000000000000000000000000, a szögletzászlóra cserélésével beljebb lettünk volna
    Beliczky: Rósa fiatalabb kiadása, remélem ennél tud többet, ha nem azonnal NB2
    Busai: bíztató kezdés után gyors visszaesés, alig találkozott a második félidőben a labdával
    Hakola: gyenge közepes, ennél azért hasznosabban szokott játszani. Beadni nem tud.
    Lisztes: ezerszer inkább, mint Rósa, bár valószínűleg nem bír végig 90 percet
    Kulcsár D: védekezni a Vasasban sem tanult meg, a második kapott gól az övé volt
    Zsivóczky: nem ért labdába
    Pölöskey: megint nagyot küzdött elől, de fejelni télen sem tanult meg rendesen
    Somalia: több labdát kellett volna kapnia, bár ettől a gyenge középpályától ez nehezen fog összejönni

    Loki: siralmas, hogy vagy ők vagy a Fehérvár lesz a bajnok. Semmit a világon nem mutattak. A végén a két kontrájukat sikerült olyan amatőr módon elrontaniuk, hogy azért a serdülőben is letolás járna. Tökéletesen elégedettek lettek volna az X-szel, a védelmünknek köszönhetik a győzelmet.


    amúgy szerintem nem volt olyan sz*r ez a meccs, nb1-s szinten sztem kifejezetten élvezhető volt
    a kondások most a legjobbak itthon, mi meg a kiesést igyekszünk elkerülni, ehez képest, ha van némi szerencsénk, akár nyerhetttünk is volna, de az iksz mindenkép benne volt.
    továbbra is a középpályánk az ami förtelmes, semmi támogatást nem tudnak az előre játékban nyújtani
    ha Józsi visszajön, akkor ez talán javulni fog valamit.


    Otten nagyon rosszul játszott tegnap. Utolsó emberként próbált meg cselezni, első gól mondjuk, hogy az övé(ha nem ér hozzá Busai/elhajol a labda elől, akkor simán szöglet), de nagyon rosszul játszott. Én tuti visszahoznám a Jovanivic/Balog/Klein/Junior hátsó négyest, és Otten maradjon a középpályán, Rósa meg takarodjon a kurva anyjába...


    azért említsünk meg pár pozitívumot is. például azt h ennyien voltunk! Azért 9300 fizető nézőt ritkán írnak ki a stadionokban, főleg nem ilyen jegyárak mellett. szóval ez jó volt, csak kurvára kellene már tényleg valami siker. a csapat sem volt annyira rossz, a hiányzókkal kiegészülve ez nem lesz rossz. hülyén hangzik, de én zsivónak több lehetőséget adnék, nem ügyetlen játékos, egyszerűen szerintem elképesztően izgul a meccseken és ezért csinál hülyeségeket. aztán persze leh h tévedek. Döme se csinálta annyira risszul, a taktika, a felállás megengedte volna, hogy nyerjünk, de egyszerűen nem elég jók a játékosok egyes posztokon, játékhelyzetekben. ha ebben fejlődés lesz, akkor jó lesz. Rósát tényleg el kell felejteni, mert haszontalan amit csinál.
    kemény lesz a Pécs elleni meccs, de nem hiszem, hogy ne tudnánk megnyerni.

    Hajrá Fradi!


    egészen botrányos, a meccs előtt 20 perccel is többszázan álltak sorba jegyért/shopba. kubatov ezekkel a pökhendi faszásgokkal, hogy lebecsüli ezeket a problémákat kurva sokat árt. gondolom egyébként a kibaszott kártyás rendszer miatt 5x olyan lassú az egész jegykiadás. újabb pont amivel önmagunkat és a saját szurkolóinkat szopatjuk.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=164940&na_step=30&t=9018131&na_order=