magyarfutball.hu

Magyarország - Finnország 0 : 0 20:00

   
   
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
  • Magyarország - Finnország 2011.10.11.
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Finnország 2011
  2. Magyarország - Finnország 2011
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.33 (3 szavazat)

játékvezető: 4 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
Európa-bajnokság 2012 selejtező
864. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Undiano Mallenco Alberto (Spanyolország)
nézőszámok:
  1. mlsz.hu: -
  2. nso.hu: -
  3. palloliitto.fi: -
  4. Nemzeti Sport: 28.000
  5. nb1.hu: 29.000
  6. origo.hu: 30.000
  1. sárga lap 82' Moisander Niklas

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.01.16, 12:35
    Koman nagyon hajt és jól is játszik, Varga hozza a szokásos küzdős fomáját, Hajnal akar, harcol, de mintha nem is szélen lenne, hanem a pályán kívül. Priskin megkapja a labdákat, helyzetbe kerül, de valahogy nem látszik vérbeli befejező csatárnak.
    A többiek csak úgy ott vannak.


    Az a jó húzás, hogy két ékkel próbáljuk fenn megzavarni a finneket a térfelükön, teljesen jól sülne el, ha Sándor nem lenne valódi labdatemető.


    ennyi embert kicsalni és ilyen fost mutatni...hááát türelmes nép ez a magyar


    Ez a finn válogatott olyan mint a Paks, vagy a Kaposvár.

    Színtelen, szagtalan, .............


    Király a meccs legjobbja.. 2-3 védés kellett ehhez mindössze


    Az nem semmi,hogy Vadócznak egy ilyen mezőnyből is sikerül lefelé kilógnia. Egészen katasztrofális. Darabos,lassú,pontatlan,körülményes alibi.


    Sajnos várható volt, a támadójátékunk meghalt a sok sérült meg formán kívüli miatt, ráadásul telibe is szarjuk a meccset.


    Összességében elmondható, hogy Egervári és Koeman között csak az jelenti a különbséget, hogy a svédek elleni itthoni meccsen az utolsó percben a másik kapuba került a labda.


    Tehát az egész sorozat pozitívumai:
    - Finnországban nyertünk
    - Hollandiában 3 szép akciógól, "bíztató játék"
    - svédeket megvertük itthon
    - moldovai győzelem


    A védelem összeállt a selejtező végre és ez öröm.

    A támadójáték meg szétesett, s itt már némi taktikai gubancokat is felfedezni vélek, de hagyjuk már a papagáj tempot, Sanyi báról úgyis lepereg.


    Kár, hogy a továbbjutás esélyével együtt a harci kedv is elillant a fiúkból. A finn csapat ideális ellenfél lett volna egy jó kis záróbulihoz. Azt soha nem tudom megérteni, hogy egy magyar válogatott hogy tudja ennyire elveszteni a motivációt, ha elveszik a tét. Ha meg tét van, akkor megremegnek a kezek/lábak/fejek.


    Szerény képességű ellenfél volt, támadásban kifejezetten ügyetlenek voltak, mégis közel álltunk hozzá hogy kikapjunk a végén. Azért ennél szerencsére tudunk sokkal jobban játszani, attól eltekintve hogy betliztek sokan a csapatból én azt sem láttam hogy nagyon megfeszülnénk azért a győzelemért, főleg meg a második félidőben. És ez nagyobb baj talán mint a mutatott játék mert minden csapatnak van rossz meccse.


    hát de mégis mit vártál? jó ideje megy már ez a szar propaganda, hogy bezzeg ez a válogaottt, hogy meg hosszú idő óta szerethető, meg minden. a sok barom nyilván beszopta. most hallottam, hogy voltak 12 000 forintba kerülő jegyek is. hát kapja be az mlsz a faszomat.


    ha Priskin jól eltalált volna ma két labdát az első félidőben és ezzel netán 2-0-ra győzünk, akkor menne az ünneplés, holott ennek semmi jelentősége. Ha szeptemberben a svédek 1-1-nél (teljesen reálisan) betolnak még egy gólt, akkor meg az elmúlt hetek túzott hülyítése marad ki. De így is meg úgy is harmadikak lettünk a csoportban, jelenleg ez a realitás. Hogy ennél jobbak legyünk az szerintem nem a mindenkori szövetségi kapitányon múlik, feltéve ha nem extrém hülye vagy világzseni.


    azért a tegnapi meccs jó pofon volt.
    Látni kell, hogy a finnek jobbak, mint mi. persze nekünk nem volt a kezdő támadószekció. igaz ők is új csapatot formálnak...

    ES megint faszán cserélt. DB-t minek hozta be? PT-t miért vitte le? mikor látszott, hogy tömrülnek, mé nem mentünk a szélére? KV és HT is befelé játszott. a szélsőhátvédeink meg nem tudnak felfutni. Főleg, hogy nem is ez a posztjuk...
    Szóval...szerintem tegnap látszott ES alkalmassága (nem alkalmassága). ez kurvagyenge volt.

    Maga a 19 pont, és a 3. hely viszont örvendetes. De félek ez csak egy kifutott eredmény, nem tükrözi a valóságot.


    A füttyszó nem a csapatnak szólt, hanem Egervárinak (akit minden eredménye ellenére sem kedvel a nép), Csányinak (aki csak pofázik a nagy változtatásokról, de eddig még annyit se tett, mint kisteleki), valamint Orbán Viktornak (és az egész elb*szott "rendcsinálásnak"smiley. Ezen kívül felelős még a füttyért a debil és dilettáns sportmédia, amelyik teljesen értelmetlenül csinálta az előzetes sikerpropagandát.

    Szinte biztos vagyok benne, hogy a szurkolók elsöprő többsége szereti a játékosokat.


    Szokásos vicces helyzet.

    Az idegenbeli Svédek elleni meccsen elment a továbbjutás. Ezt a topik 90 % már akkor is tudta vagy érezte. A sorozat indulása előtt a sleejtezős hely lehetett volna elérhető cél,de ezt a mesterünk sem hitte el. Az idegenbeli Holland meccs volt ami még lendületet adott, de valójában szereplésünket 3 focistának köszönhetjük Dzsudzsák , Rudolf és Szalai.

    Tegnap egyik sem volt pályán, ténylegesen DBt ne vegyük szereplésnek, a világ egyik legnagyobb hülyeségét csinálta Egervári,hogy pályára küldte. Ha eddig nem is, de ezzel remélem az összes seggnyalóját meggyőzte arról, hogy faszt rajzolni mesterien tud, de épp ésszel gondolkozni nem. Nálam ennyit ér a szakma smiley

    Az meg,hogy itt menet közben túlzott elvárásokat gerjesztenek és elhitetik a tömeggel,aztán a tömeg elégedetlen lesz,az megint csak a kommunikációs balfaszságuk eredménye. Lehet , hogy vannak egyetemet végzett , elvileg képzett emberek a vezetésben,de hogy a józan paraszti észnek nyoma sincs az is biztos.

    Cspatban van potenciál,de vannak oylan játékosk ,akiknek valami oknál fogva bérelt helyük van, külföldön pedig játszik jó pár harcedzettebb játékos,akiknek helyük lenne a válogatottban ( lejjebb van egy pofás kis összefoglaló névsor valaki által). Egyszerű a helyzet, csak lépni kell. Részemről Egervári megbukott, a mindig beülök a tuti jóba ember kifulladt. Illene az nb2ben megedződni egy kcisit.


    sanci-bácsi visszanyúlt dferres időkhöz. mikor DZS kiesett.
    ott játszatta ezt, mert nem volt balszélső.
    Lengyel (Hajnal) játszott "balszélsőt" (aki amúgy irányító), de befelé. középen Jakl (Elek) szűrt, Rósa (SGY) irányított, és jobb oldalon Zava (Koman) aki hol befelé, hol a vonal mellett.
    Elöl Orosz (Rudolf) aki visszalépett, de képes volt megindulni is, és mellette Tököli (szabics, szalai, priskin) akire játszották a támadásokat...

    Szóval szerintem a taktika része volt Hjnal kalandozás befelé. A fő gond az volt, hogy kreativitás nulla volt, mozgás nulla volt, sőt a végén már a labda sem volt nálunk. Ha reálisan nézzük, akkor ha 0-3 a vége egy szót sem szólhatunk. Ezt a meccset Király hozta döntetlenre...


    Nem Sándor lehozása miatt esett szét a játékunk, hanem az utána lényegében egy ember hátrányt jelentő Dzsudzsák behozatala és a szerkezeti átalakítás miatt. Éppen a félidőben gratuláltam Sanyibának, hogy (ha már nem volt normális szélsője, meg lényegében hátravont csatára sem Rudolf hiánya miatt) mennyire jól megtalálta a 442-t a finnek megzavarására, erre átállt 451-re, ami lényegében 441 volt.


    -Szarok voltunk tegnap, de hajtottunk. Valahogy a koncentráció hiányzott, korábban képesek voltunk pontosan passzolni, tegnap ez sem ment. Közhelyszerű, de fejben tényleg nem volt minden rendben.

    - A Koeman -féle teljesítményt egy kicsit sikerült csak túlteljesíteni. Hagyjuk mindenesetre dolgozni Sanyi bá't, Koemant is kellett volna.

    - A beilleszthetetlenek fogynak, tegnap Stieber ismét beszállhatott (bár én árnyékénként játszattam volna a kezdettől, Szabics mögött). Valószínűleg Sanyi bá' egyszerre (értsd kb félév..) csak 1, max 2 ember beépítését tartja indokoltnak, szerintem Buzsáky és Tőzsér is előbb-utóbb a keret tagja lesz, mintahogy Feczesin behívása is logikus lépés, ha Szalai és Rudolf sérült. A Szalai-Rudolf-Szabics felhozatal elég versenyképes lesz, és akkor a középpálya után talán a csatárosorban is rendben lesz minden. A védelem rövid időn belül nem lesz ilyen gondtalan, de reménytelen sem; a Juhász- Korcsmár duó egyáltalán nem lesz rossz. Ami Sanyi bát illeti, végre nem pofázott mellé, és láthatta, hogy a pad így soványka, kellenek a beilleszthetelenek. Ha tényleg meglátta, még jobbak lehetünk. Már a lengyelek ellen frissíthetnénk.

    - A sorozat legjobbjai szerintem: Rudolf, Koman, Király.

    -A csoportunk nagyon kemény lesz, de az észtek személyében kaptunk (még) egy körbeverést elősegítő tényezőt ( török-román-magyar trió között is nagy vérengzés lesz) . A harmadik hely lehet cél, felette bravúr, de azért nem lehetetlen; az észtek, montenegróiaknak sincsen annnyira erős keretük, bár utóbbiakat divatos mostanában isteníteni.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=91970&na_step=30&t=9018358&na_order=
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2011.10.12, 21:28
    Egervári Sándor:
    Nem hiszem, hogy annak a mérkőzésnek utózöngéi voltak a mai játékunkban, Csalódottak vagyunk, hiszen nem sikerült győzni, ráadásul ma nem is tudtunk jól játszani, több szürkébb teljesítmény is akadt. Jó iparos módjára dolgoztunk, fegyelmezettek voltunk, sajnos az ötlet, a szellemesség, a végjátékban való kreativitás ma nem jellemezte a csapatot, amiről nem csak mi tehetünk, hanem egy nagyon jó és masszív finn válogatott is, akik megnehezítették a dolgunkat. A magyarázatot meg kell majd találni, keresni kell a hibák okait, amik miatt nem sikerült gyakran a támadóharmadba jutnunk. Én azért nem vagyok elkeseredett, hiszen a fiúk kiszenvedték a mai öntetlent, a motiváció és az akarat fent volt a pályán, ez egészen biztos. Ezt a döntetlent mondhatom, hogy kivívtuk, mert az ellenfélnek volt bőven helyzete. Sajnos nem olyan teljesítményt nyújtottunk, mint amit megszoktunk így elmaradt a győzelem. A megnövekedett elvárásoknak nem sikerült megfelelni, pedig szerettünk volna. A mai játékot megtorpanásnak lehet értékelni, és nem játszottunk jól, izzadtságszagú, fegyelmezett, de verekedős futballt játszottunk, aminél többre vagyunk képesek. Sajnos nem azon múlt, hogy nem volt tétje a mérkőzésnek. Nem tudtuk a saját támadóharmadban kialakítani azt a fölényt, amit megszoktunk, sokszor voltunk úton, lemaradtunk a labdákról, sok technikai hibát követtünk el, a csatárok nem tudták a labdát megtartani. Nem ez volt a sorozatban a legrosszabb meccsünk: Svédországban rosszabbul játszottunk, ott még nem állt össze a csapat. Egy lineárisan fejlődő teljesítményt várnak tőlünk, de lesznek majd nyilván nehezebb és gyengébb mérkőzéseink is, összességében nézve a féléveket, sikerült előrelépnünk, és ez lesz majd az igazi mutatója a válogatottnak, és ha nem is nagy léptékkel, de szépen haladtunk előre


    Mixu Paatelainen:
    Elégedett vagyok az eredménnyel, és különösen az első félidő játékával. A második játékrészben taktikát váltott a magyar csapat, a passzaikat megpróbáltuk lefékezni, úgy érzem sikerült, sajnálom, hogy a szünet után nem sikerültek a támadásaink, bár két nagyobb helyzetünk és két másik lehetőségünk is akadt a gólszerzésre és a győzelemre. A csapattal elégedett vagyok, tudni kell rólunk, hogy fiatal csapat a miénk, tovább kell még fejlődnünk játékban

    forrás:
    http://pepsifoci.hu/node/98876
    http://pepsifoci.hu/node/98874
     
  4. avatar: ingersheim
    2011.10.11, 17:49
    Elérkeztünk az utolsó felvonáshoz. A finnek elleni meccsünk a továbbjutás szempontjából lényegtelen, de én bízom a végső 21 pontunkban.
    A csoportelsőtől kaptunk ki oda-vissza, meg a talán "legjobb" csoportmásodiktól idegenben. Szinte végig versenyben voltunk, jelenleg ez a legtöbb, amit kihozhattunk a sorozatból. A következő azért húzósabb lesz...
    Lassan indulok a meccsre. Csak így tovább. Hajrá magyarok!
     
  5. avatar: Sanyi-Hungaria
    2011.10.07, 19:04
    Finn-Svéd szünetben 0-1
     
  6. avatar: AMiUtunk
    2011.10.07, 12:45
    Kár, hogy eddig még kevesen írták le és mondták ki: végre ismét van egy szerethető valogatottunk, mely nem csupán sikerei miatt "elviselhető", hanem a gólerős, olykor látványos játéka miatt tényleg nézhető, élvezhető és szerethető.

    Hány meccset buktunk el az elmúlt két évtized során az utolsó tíz percben, mert sem testben, sem lélekben nem voltak elég erősek a meggypiros mezben játszó srácok? Hányszor láttuk őket a 70. perc táján lógó nyelvvel, levegő után kapkodva, a földön kúszva vagy álmosan botorkálva a pályán és hány alkalommal volt bennük még annyi szufla, hogy azt az utolsó fél órában egy gólra, gyors kontrára vagy akár csak támadásra tudják fordítani?

    Hányszor várt a többszáz vagy olykor többezres magyar tábor (pl. Pozsonyban, Chorzówban és Zágrábban) hiába egyetlen egy idegenbeli gólra, mely nem csak a pályán, hanem a lelátón is megpezsdítette volna az életet? Hány alkalommal nyertünk Mexikó óta tétmeccset egy hasonló vagy nagyobb kaliberű csapat ellen, amíg még volt tétje a 90 percnek? És hány alkalommal láttuk úgy játszani a mieinket egy hasonlóan erős vagy nagyságrendekkel jobb csapat ellen, ahogyan bátor és okos játékkal megfricskázták 2010. októberében a finneket, 2011. márciusában a hollandokat és 2011. szeptemberében a svédeket, hét gólt lőve ezen a három meccsen?

    Létezik olyan szurkoló, aki egy harcos és jó 0:0-át többre értékel egy élvezetes, küzdelmes és a lelátói hangulatot újbol és újból megpezsdítő 3:3-nál? Mindkettőért csak egy pont jár, mégsem ugyanaz, háromszor "Góóóóóóóóól"-t kiáltani és önfeledten ünnepelni, mint mindig csak kihagyott helyzeteket megtapsolni!

    A sorsdöntő finn-svéd meccs eredményétől és a magyar-finn meccs tetjétől függetlenül azt hiszem, végre ismét megtört a jég! Akár kijutunk két, négy vagy több év múlva, egy remélhetőleg ütőképes csapattal, az egyik-másik nagy futball-eseményre, akár nem, a magyar futball megítélésének, a sport népszerűségének, a sportolás jelentőségének és leginkább a lelátói élet újbóli felvirágzásának jót tesz és jót fog tenni a 2010-2011-es selejtező sorozat.

    Köszönjük, srácok! Hajrá, magyarok!
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2011.09.29, 10:16 (szerk.: 2018.10.17, 20:55)
    Ruotsi kotona, Unkari vieraissa

    Suomi kohtaa Ruotsin Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 7.10 kello 19.15 ja Unkarin Budapestissa tiistaina 11.10. kello 20.00.
    A-maajoukkue Ruotsia ja Unkaria vastaan:

    Otto Fredrikson, PFC Spartak Naltchik, 30.11.1981, 11/0
    Lukas Hradecky, Esbjerg fB, 24.11.1989, 6/0
    Niklas Moisander, AZ Alkmaar, 29.09.1985, 22/1
    Petri Pasanen, FC Salzburg, 24.09.1980, 66/1
    Joona Toivio, Djurgårdens IF, 10.03.1988, 6/0
    Jukka Raitala, CA Osasuna, 15.09.1988, 8/0
    Markus Halsti, Malmö FF, 19.03.1984, 4/0
    Veli Lampi, FC Arsenal Kyiv, 18.07.1984, 24/0
    Kari Arkivuo, BK Häcken, 23.06.1983, 11/1
    Tim Sparv, FC Groningen, 20.02.1987, 15/0
    Mika Väyrynen, Leeds United FC, 28.12.1981, 54/5
    Kasper Hämäläinen, Djurgårdens IF, 08.08.1986, 17/5
    Alexander Ring, HJK, 09.04.1991, 3/0
    Daniel Sjölund, Djurgårdens IF, 22.04.1983, 30/2
    Mika Ojala, FC Inter, 21.06.1988, 2/0
    Roman Eremenko, FC Rubin Kazan , 19.03.1987, 38/1
    Timo Furuholm, FC Inter, 11.10.1987, 3/1
    Alexei Eremenko jr, FC Rubin Kazan, 24.03.1983, 52/13
    Riku Riski, Örebro SK, 16.08.1989, 4/0
    Mikael Forssell, Leeds United FC, 15.03.1981, 78/26
    Berat Sadik, HJK, 14.09.1986, 8/0
    Teemu Pukki, FC Schalke 04, 29.03.1990, 6/0
    Roni Porokara, KFC Germinal B. Antwerpen, 12.12.1983, 20/5


    A finn válogatott kerete:

    Kapusok:
    Otto Fredrikson (PFC Spartak Naltchik)
    Lukas Hradecky (Esbjerg fB)

    Védők:
    Niklas Moisander (AZ Alkmaar)
    Petri Pasanen (FC Salzburg)
    Joona Toivio (Djurgårdens IF)
    Jukka Raitala (CA Osasuna)
    Markus Halsti (Malmö FF)
    Veli Lampi (FC Arsenal Kyiv)
    Kari Arkivuo (BK Häcken)

    Középpályások:
    Tim Sparv (FC Groningen)
    Mika Väyrynen (Leeds United FC)
    Kasper Hämäläinen (Djurgårdens IF)
    Alexander Ring (HJK)
    Daniel Sjölund (Djurgårdens IF)
    Mika Ojala (FC Inter)
    Roman Eremenko (FC Rubin Kazany)
    Timo Furuholm (FC Inter)
    Alexei Eremenko (FC Rubin Kazany)
    Riku Riski (Örebro SK)

    Támadók:
    Mikael Forssell (Leeds United FC)
    Berat Sadik (HJK)
    Teemu Pukki (FC Schalke 04)
    Roni Porokara (KFC Germinal B. Antwerpen)

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/cikkek/valogatott/2011/09/28/keretet-hirdettek-a-finnek
    http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=195477
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2011.09.29, 09:54 (szerk.: 2018.10.17, 20:54)
    Magyarország-Finnország: újabb szektor nyílik a magyar szurkolók részére

    Péntek reggel 9 órától a Puskás Ferenc Stadion III. jobb szektorába is megkezdődik a jegyárusítás az október 11-i Magyarország-Finnország Európa-bajnoki selejtezőre.

    A III. jobb szektorba eddig nem lehetett jegyeket vásárolni, mert a stadion ezen része eredetileg a vendég szurkolók számára volt fenntartva. A finn szövetség azonban jelezte az MLSZ-nek, hogy a vártnál kevesebb szurkoló érkezésére lehet számítani, ezért a szektor megnyitható a magyar szurkolók részére. Az ide szóló, újonnan kibocsátott belépőket péntek reggel 9 órától lehet megvásárolni országszerte az IBUSZ irodáiban, illetve interneten az ibusz.hu oldalon, egységesen 8000 forintért.

    A mérkőzésre szóló belépők nagyobb része már elfogyott, jelenleg - elhelyezkedéstől függően - 7000, 8000, 12 000, 16 000 és 20 000 forintos árkategóriákban vásárolhatók jegyek. Fontos, hogy - a visszaélések elkerülése érdekében - egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

    http://www.mlsz.hu/cikkek/valogatott/2011/09/22/magyarorszag-finnorszag-ujabb-szektor-nyilik-a-magyar-szurkolok-reszere
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2011.09.29, 09:54 (szerk.: 2018.10.17, 20:54)
    Magyarország-Finnország: megkezdődött a jegyárusítás

    A magyar válogatott október 11-én, 20 órai kezdettel a Puskás Ferenc Stadionban, a finnek ellen játssza utolsó Európa-bajnoki selejtezőjét az aktuális sorozatban. A mérkőzésre szeptember 14-től lehet megvásárolni a jegyeket.

    A magyar-finn selejtezőre szeptember 14-én, szerdán megkezdődött a jegyárusítás országszerte az IBUSZ irodáiban, valamint internetenm az ibusz.hu oldalon. A jegyek több árkategóriában vásárolhatók meg, elhelyezkedéstől függően 3000, 5000, 6000, 7000, 8000, 12 000, 16 000 és 20 000 forintért. Fontos, hogy - a visszaélések elkerülése érdekében - egy személy legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

    Az 'A jobb' szektor lesz a gyerek szektor, ide várjuk iskolák, futballakadémiák, egyesületek igénylését az esemenyszervezes@mlsz.hu email címre. Az 1500 forintba kerülő jegyek a készlet erejéig, korlátozott számban állnak rendelkezésre, az igényeket a jelentkezés sorrendjében szolgáljuk ki. A szektorba 14 év alatti gyerekek részére lehet jegyet igényelni - minimum 10 fős, maximum 40 fős csoportok jelentkezését várjuk. A gyerekek felnőtt kísérővel foglalhatják el a helyüket a szektorban, 9 gyerek után 1 kísérő, 10-18 gyereknél maximum 2 kísérő, 19-27 gyereknél maximum 3 kísérő, 28-36 gyereknél legfeljebb 4 kísérő mehet be a szektorba (a csoportok minden tagja, tehát a gyerekek és a kísérők is 1500 forintért juthatnak jegyhez).

    A Puskás-stadion "C" jobb szektora és "F" jobb szektora családi szektor lesz, ide korlátozott számban lehetőség nyílik családi jegyek megvásárlására, az alábbiak szerint: a "C" szektorba a család férfi tagjának jegyára 5000 forint. A család női tagja ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 1500 forintos áron juthatnak hozzá a belépőhöz.

    Az "F" szektorba a család férfi tagjának jegyára 10.000 forint. A feleség itt is ingyen kap jegyet, míg a 14. életévüket be nem töltött gyerekek egyenként 4000 forintért nézhetik meg a mérkőzést. Mindkét családi szektor esetében maximum három gyerekkel vehetik igénybe a családok ezt a konstrukciót, továbbá fontos, hogy a család női tagjának is rendelkeznie kell az ingyenes jeggyel ahhoz, hogy be tudjon lépni a stadionba.

    A VII. jobb szektor lesz a business szektor. A vállalatok részére meghirdetett konstrukció lényege, hogy a jegy mellé catering szolgáltatás (meleg étel, ital), valamint mérkőzésnapi ajándék is jár. A (fedett) szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP terasz mellett. A belépők ára 40 ezer forint. Ebbe a szektorba lehet négynél több jegyet is vásárolni, tíz darab feletti vásárlásnál a jegyár 32 ezer forintra csökken.

    http://www.mlsz.hu/cikkek/valogatott/2011/09/14/magyarorszag-finnorszag-megkezdodott-a-jegyarusitas