magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Ferencvárosi TC 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 17:30
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    A Fradi közelebb volt az ikszhez, mint a korábbi években. Izgalmas volt


    Nagyon felesleges bírózni, mert semmi értelme. Semmi döntő hibája nem volt a sporinak... Simac egyáltalán nem rúgott, csak fent volt a lába, ahogy esett el és abba ugrott bele Felix.
    Novakovic rendkívül magabiztosan védett, vele külön elégedett vagyok. Viszont azok a nyamvadt kirúgások borzasztóan nem mennek neki. Hátul Nikolovval szokás szerint gond volt, életveszélyes minden megmozdulása, Csabi sokkal jobb nála. Misinek hatalmas gratula viszont. Tanárian játszott, nincs rá jobb szó. Nálam ő a meccs legjobbja magasan!
    Bódi győzelmet érő gólt szerzett, de addig nagyon gyengén játszott. A gólja felpörgette és hatalmasat küzdött, imádom ahogyan harcol és megszakad a pályán. Emellett rendkívül intelligensen és választékosan beszélt a sport tv-ben most.

    Szép volt, gyerekek!
    Most jöhet a szezon rangadója Erecoban. Kéne egy csodával felérő 3 pont smiley


    Gratu a csapatnak a győzelemhez, bár, ha nincs Bódi szabadrúgása, nem tudom, hogy egyáltalán be tudtunk volna-e találni. Helyzetünk volt, de azért nem adnak győzelmet.
    Nagyon hiányolok egy játékmestert, aki összefogja a csapatot, lát a pályán, és jól indít. Ez a poszt Sándor Tamás óta betöltetlen. Czvitkovics sem volt megfelelő, és sem Szakályban, sem Oláhban nem látom ezt a képességet.
    Nehéz ellenfelen vagyunk túl, de a következőek talán még nehezebbek lesznek, hiszen megyünk a mumusunkhoz, Kecskemétre és fogadjuk a Videotont.


    Egyébként nekem tetszett a játékvezetés, engedte a durva játékot mindkét oldalon, nem szórta a lapokat. Az a védelem dicsérete, hogy a Fradinak nem volt hasonló szituból szabadrúgása.


    Kicsit csalódott vagyok mert túl defenzíven játszottunk, de lényeg a 3 pont. Nem igazán értem, miért van igazoltunk 3-4 jónak mondható csatárt, ha mindig eggyel nyomjuk.
    A jövő heti meccs sokkal nehezebb lesz, mindenképpen nyerni kell, hogy utána legyen egy kis "filingje" a Zsidesz-Likud Mol-OTP által támogatott nagyon kiváló csapat ellen, akik - mint tudjuk - nem lettek pofozógépek a BL-ben.


    Tényleg nem játszottunk jól enyhén szólva, sőt az első félidőben a Fradi irányította a meccset sajnos. De a győzelmet ugye nem kell megmagyarázni sohasmiley Úgy is fel lehet fogni hogy a csapat erejét mutatja, hogy ilyen játékkal is nyerni tudott. Nekem Varga tetszett leginkább a szoksásos, megalkuvást nem ismerő harcossága miatt. Előre játékban nagyon halványak voltunk most, nem sok ötlet volt, a Fradi meg jól lezárta a területet. Nikolicsot én is kipróbáltam volna, de még inkább Bouadlát, tegnap bőven befért volna Szakály helyett akinek nagyon rossz napja volt. És Ferenczi Jánost is nyugodtan lehetne kezdetni, fiatal de tudása alapján nyugodtan be lehet tenni már most szerintem csak nyílván ilyen jelentőségű meccsen nem akart kockáztatni Kondás ami érthető is.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=53220&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 16:27
    Hány pontot, győzelmet fogunk még bukni ezen a Szlovén műkapuson?


    Nem késett el. A sorfalnak ismét derogált felugrani.


    labdabirtoklás 47-13
    szabálytalnság 3-14

    KURVA CSALÓ FASZSZOPÓ ANYÁTOK


    Kár, hogy Andrezinhó szar napot fogott ki, ez a dábrácán verhető.

    Pruknert sokat fikáztam, így az a minimum hogy most kalapot emeljek előtte, végre azt érzem, hogy van taktika, felkészültek vagyunk.
    Józsi, Balogh egyáltalán nem hiányzik, Csizmadia egyszer ebben a kurva életben összekaphatná magát.


    Nem érzek nagy bírói ellenszelet.
    Lisztes odacsúszott, az egy másik kérdés, hogy kulabácsi átugrotta, majd elesett. De az elkésett becsúszás ettől még megvolt.


    egyébként nem volt rossz húzás pruki bától, hogy 5 támadó szellemű játékossal kezdett. mindjárt nem voltak olyan vagányak a kondás fiúk.


    A szabadrúgás véleményem szerint jogos volt, történt szabálytalanság.
    A gól pedig, szerintem, a sorfalé. Még így is, hogy tényleg a legkisebbek álltak ott, ha felugranak, akkor nincs gól. Persze én is emlékszem Ronaldinho szabadrúgására a Werder ellen, de olyan százévente van egy, szóval szerintem valapvető volna, hogy felugrok egy szabadrúgásnál.


    Jelenleg egyetlen Fradi szintű játékosunk van, a kaposvári Grúz. A többi nulla, esetleg még Otten elmegy.


    első félidőben még csak csak értékelhető volt, de a második??? a mostanában szokásos TOTÁL NULLA. ezek a játékosok ennyit tudnak, ügyetlenek, gyengék, lassúak, erőtlenek, akaratlanok. Andrezinho bazmeg, megfigyeltétek hogy lő?? a kapuig alig gurul el a labda, egyszerűen a tartása is rossz, nevetséges, serdülőben lezavarnák a pályáról a faszba. sír a labda csizinél, marótinál. ebből az egész komplett csapatból Ottent és Grúzt tartanám meg (de ne legyenek késégeink, majd ők is belejönnek a mostanában Fradi módiba) és talán Abdit a padra 20 percekre. a többi, finoman mondom, TAKARODJON A KURVA ANYJÁBA.


    az mekkora már, hogy Felipe Félix megközelítőleg 6 méter magas, mégis aki arra járt lefejeltesmiley
    Még most is sírok, ha arra gondolok, hogy elhoztuk egy német negyedosztályú csapat elől:(


    baszki ez milyen szar volt...
    pedig minden debreceni meccsünk előtt szinte rinyálok a tisztes vereségért, hát most meg volt.
    nekem az az egészben a leges legagasztóbb, hogy egy normál támadásunk nem volt. megit nem láttam egyetlen egy olyan jelenetet, ahol az összeszokottság és tudatosság jelent volna meg
    valami borzalom
    az Oláh nem véletlen, hogy nálunk kötött ki. somalia és felix egy-egy vicc.... kik ezek, Szűzanyám....
    borzasztó minden edzőstűl, játékosostúl, csatárostúl
    reménytelen az egész


    Azzal, hogy támadóbb felállásban toltuk kb 4 emberünk(Abdi, Felix, Oláh és Andrezinho) baszott védekezni. Olyan kreatív játékosunk nincs, aki helyzetbe tudná hozni az elöl lévőket "gyilkos passzokkal". Továbbá hiányoznak az olyan szélső védőink is, akik meghúznák az alapvonalig és onnan be is tudnák adni. Ergo kell(ene) egy kapus, egy jobb és bal hátvéd és egy irányító. Nem is olyan soksmiley


    Pontosan a sorfal fölött ment el a labda, kb 10 centivel. Fel kellett volna ugrani talán, esetleg nem a legkisebb embereknek odaállni... Ranilovixx nem hitte el, hogy eljön a labda a sorfal fölött, hát eljött. Benne volt bőven ebben a gólban, meg a sorfal is egy kicsit.

    De kapni egy gólt idegenben nem nagy tragédia. Az, hogy egy épkézláb akciónk nem volt már megint, hogy semmi de SEMMI nem látszik a csapaton amit taktikának, begyakorolt játékelemnek vagy bármi hasonlónak lehet tekinteni - na ez már sokkal nagyobb baj.
    Reménytelenül szarok vagyunk, az a helyzet.
    Irigyellek, hogy továbbra is kitart bőven a türelmed, nem tudom mire alapozod. Persze, a remény hal meg utoljára de ebből csak valami fatális véletlen folyamán lesz csapat. Persze ha Bajusztörp megmondta akkor biztos gyalulni fogunk pár forduló múlva.

    Megnézném most miket tippelnénk a szezonra...


    Szerintem se a csatárokkal van a baj, hanem azzal, hogy nincs a középpályán olyan, aki tömi a jó zsugákat.
    Andrezinho strandfociba jó lenne, de szervezőkészsége nulla, lövőerőben még én is jobb vagyok.
    Lisztesben van fantázia, csakhát nem ő a jövő.
    Juniort jónak tartom, de beadni nem tud, de egyik szélsőnk se.


    Kibaszott 442 kellene, nem ez a 3 belsővédős faszság. Személy szerint Rósából jobb hátvédet faragnék, középen Grúz és Rodenbücher/Balog, bal oldalon Junior. Ottent feltolnám szűrni Maróti mellé, a középpályán még Józsi és vki( andrezinho), elől meg Abdi és Lóri. Ha Pruknert elküldik, a fizetése negyedéért elvállalomsmiley


    Nem lett volna szabad itt gólt kapni. A szabadrúgásból, ha a sorfal csak lábujjhegyre áll, már nincs gól. Ezen kívül a DVSC-nek kettő darab helyzete volt, abból az egyik úgy indult, hogy Ottent átrúgták a felezővonal túloldalára. Védekezésben, középpályán kifejezetten jók voltunk ma, a támadószekciónak ellenben fogalma nem volt, mit is kéne csinálni.


    Én mondjuk azért a középpályát nem dícsérném annyira, Maróti hiába szűr jól ha katasztrófálisan sok labdát ad el, ráadásul életveszélyesen. Rendszeresen szarul veszi át, majd valami elegánsnak szánt mozdulattal elbassza az egészet. Kezd kicsit Morissonra emlékeztetni... Előre meg ugye nulla volt ma mindenki, ez is a középpálya sara leginkább.


    Egyébként tényleg x-es meccs.

    Egy Bódival voltak jobbak. Na persze ez nagy különbség, mert ha összehasonlítom a mi hasonló tehetségű Bencénkkel, akkor Bódiról sugárzott az önbizalma és látszik rajta, hogy mit akar. Sajnos Bence hiába jó képességű, mentálisan nem tud felnőni.


    Lehet tudni miért variálja ilyen gyakran a védelmet a Tanár Úr?
    Ezt már tavasszal is látni lehetett, hogy sokszor a játékosokat cserélgeti a védelemben, sokszor meg a szerkezetet variálja, hol 3 védős felállás, hol 4 védős rendszerben. Nem találja a megfelelő játékost az adott posztra, posztokra, vagy valami más oka lehet?
    Egy állandóság talán nagyobb stabilitást eredményezne, még akár a kisebb tudás mellett is. Pécsiként érdekel a dolog, főleg most, hogy hétvégén hosszú idő után újra összecsapunk.


    Nekem ez a bajom Pruknerral.
    az hogy az embereket állandóan cseréli még a kisebb rossz.
    De a felállást is, még meccs közben is.
    Igazából ahogy en latom a 3 védős rendszert szereti, ha bajban van ahhoz nyúl mindig.
    És igen, már tavaly is ez volt, nincs egy alaptaktika...olyan ad-hoc az egész.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=177760&na_step=30&t=9018131&na_order=