magyarfutball.hu

SK Sturm Graz - Videoton FC 2 : 0 20:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Klagenfurt, Hypo Group Arena
játékvezető : Attwell Stuart (Anglia)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 11.512
  2. sksturm.at: 11.512
  3. vidi.hu: 12.000
  4. nb1.hu: 14.300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2015.11.09, 22:23
    kép
    ebay.pl
     
  2. avatar: pirospont
    2011.07.14, 16:23 (szerk.: 2011.07.14, 16:24)
    Ha már hibákat, hibázókat keresünk, akkor szerintem Polonkai a "meccs embere".

    Az nem lehet, hogy egy ilyen meccsen (tét, presztízs, stb) az első félidőben 2 ziccert kihagyjon valaki. Ez már nem az a szint. És itt Sousa megfeszülhet a pad mellett, nem az 1 vagy 2 csatáron múlt. Bár a pszichikai felkészítésben van szerepe.
     
  3. avatar: Ailton
    2011.07.14, 14:17
    Pirospont:
    Dehogy folytathatja, mondjuk én erre a Sousa-féle egycsatáros játékra nem is vagyok kíváncsi, meg legalább nem halasztgatják a meccseiket. No meg ezek a spanyolok... Brachi kb. Alcántara szintje, Walter jobb esetben a Vidi II-be ha beférne, Héctor még azt mondom oké, de ő se kiemelkedő képességű.
    Ezeket sok értelme volt idehozni. Állítom, hogy a Đorđić és Mutumba ezerszer jobb náluk, csak valamiért nem kapták meg a lehetőséget.
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.14, 10:20
    Szabics szép gólt szerzett,a vállal cselezést róla nevezik el smile


    Az 1. félidő szép volt a viditől. Lipták, Horváth belső védő páros felejtős, középpálya közepe is gyenge. A továbbjutás nem lesz meg, de egy 1 gólós győzelem azért benne van a pakliban. Összeségében többet vártam a Viditől, ezért kár elhalasztani a bajnokit.


    Teljesen megérdemelt a Sturm győzelme, mert lőttek gólokat. Sok különbség amúgy nem volt a két csapat között, de hát ez a legfontosabb.
    Mezőnyben amúgy elég határozott a Vidi, de a védekezés botrányos volt a végén.


    Mekkora fos volt a Videoton, főleg ezek a nevenincs spanyolok... Szabics akkor etette meg Hectort, amikor akarta, a gólnál egyenesen megalázó volt a bénázása.


    Digin a közvetítés kritikán aluli volt.
    Sajnos innen szinte lehetetlen lesz a továbbjutás a Vidinek. Ez azért baj, mert hiába is lesz bajnok jövőre megint a Vidi, a Sturmnál rosszabb csapatot nem tudmajd kapni.


    Rutin és mák, semmi több.

    Ez a Sturm egy jól összerakott, átlagos képességű játékosokból álló csapat.
    Semmi extrát nem mutattak, csak az a gáz, hogy két gólt mégis találtak.

    1-0-nál még jó esélyt láttam a továbbjutásra, de a mai meccs alapján nehezen tudom elképzelni, hogy a Vidi itthon hármat hint nekik...


    Elkeserítő! Egy ilyen gyengén játszó Graz is simán leverte a magyar bajnokot. Szabics szép gólt lőtt ugyan, de nagyon kellett hozzá a védelem is. A két középső birodalmi lépegető azt sem tudta hol a labda, a kapus sem volt elég határozott, a jobb hátvéd meg az ötösön kocogva nézte végig Imre mutatványait, majd azt, hogy a labda gyök kettővel begurul az orra előtt!
    A fehérvári szurkolók meg ismét megmutatták mennyire intelligensek! Bravó!


    Hát azért ez a Sturm, ahol a leszálló ágban lévő Szabics ( nem bántás, fénykorában valószínűleg rúgott volna még vagy kettőt) a legnagyobb tanító, nem hiszem, hogy jobb, mint a Levszki, vagy az Elfsborg. Azért a Loki jobb csapat volt. Sokkal.. Pedig még nem is lapátolták bele a pénzt ilyen mennyiségben.. Persze az is igaz, ha egy csapatot minden évben ebben a szakaszban építenek újra, nehéz már az első meccsen bizonyítani.. Sándor, Polonkai, Lipták lapát, meg kellett volna tartani Mutumbát és Djordjicot..


    Dühítő, mert a Sturmnál gyengébb csapatot nem nagyon lehet a BL-selejtező ezen szakaszában kifogni, de manapság már nem elég, ha jó felépítésű emberekből áll a védelem, focizni és futni sem árt. Sajnos a visszavágón addig lehet majd reménykedni, míg az osztrákok találnak egy maihoz hasonló szerencsés gólt, a szokásos forgatókönyv idén sem nagyon akar átíródni.


    Mondjuk azért annak is van egy lelkivilága, aki azon röhög, hogy kikaptunk. Az oké (egyébként dehogy oké), hogy már megint produkáltunk egy ilyen jellegű meccset, de ez mindenkinek pipa.
    Tudtuk, hogy ez lesz. Igen, tudtuk. Aki nem háttal ül a pályának-tévének és legalább 10 éve zsinórban nézi a világeseményeket, tisztában van vele, mennyi eszünk-szerencsénk-lelkünk van a csapatsportágakhoz. A csapatsport, leképezi az egész társadalmat. Olyan a mentális erőnk, mint a társadalomé - mert a játékosaink ebből a társadalomból jönnek.
    Aki pedig azt szajkózza, hogy "há vannak itt kűfődrő is", annak azt mondom: ezek olyanok is. Játékban, tudásban, munkában, nem véletlenül vannak Magyarországon, igaz?
    Nem, a Videoton magyar csapat, a magyar bajnokságban, magyar közegben, stb. éppen ezért lehet beletolni a pénzt a vakvilágba, aztán imádkozni, hogy a Debrecen útjára rátaláljanak: kemény melóval, ugatás nélkül, folyamatos címszerzésekkel, nemzetközi portyákkal behúzni két csoportkört, hála az Istennek. Csak így lehet. Mesterségesen feltuningolt, nem felépített csapattól, nem lehet ezt elvárni. Röhej. Nekem megvan a véleményem Pocokról, de hogy egy bajnoki cím után, "történelem írás közben" edzőt cserélnek, az már mutatja, hogy komoly gondot vannak az értékítélettel. Visszafelé nem akarok ugatni, de a régi csk Farkas, hipnotizált állapotban többet tud, mint ma a közzéppálya úgy ánblokk.
    Elkeseredett vagyok, igen, mert nem mindegy, hogyan szerepelünk. Ami meg bosszant, hogy jön majd a "mezőnyben jobbak voltunk, olyan helyzeteink vótak...hogyazna...". Nem. Nem rúgtuk be őket. Semmit sem érnek. Taknyolni jó lesz, meg szerencsétlenségről hazudozni. Ez a Videoton tavaly óta, a maribori fantasztikum óta, semmit sem fejlődött nemzetközi szinten, sőt. Mondom, középpályát kiherélni egy BL meccsen, amikor 20 perc után le kellett volna rántani Mitrovicsot és Polonkait, nem is értem. Ez egy harakiri volt, de ha elég a Videotonnak a magyar szint, hogy címeket nyerjen, akkor jól csinálták.


    Nem volt olyan rossz a Vidi, talán két csatárral kellett volna játszani, az idegenben lőtt gól sokat ért volna. Szerintem Gosztonyi, Mitrovics nem csinált semmit, a spanyolokat is kár volt leigazolni, semmivel sem jobbak, mint elődeik (sőt)! Ezért kár volt halasztani, a Strum tud a hétvégén bajnokit játszani. A visszavágót meg kell nyomni, nincs még ez elveszve!


    Na jó.Paulo Sousa is mehet a levesbe.Ez a csávó teljesen olyan mint Koeman.Egy szem csatárral játszik,pedig azért nem a Manchester vagy a Barca volt az ellenfél.A cseréi is abszolút fogalmatlanok voltak.A spanyolok fosok,Gosztonyira a jóízlés határán belül nem lehet szavakat találni,Lipták,Elek,Horváth meg ne csodálkozzon,hogy még a válogatottba is beprotezsálva se kell senkinek,mert nemzetközi szinten zéró mindegyik.
    Mellesleg két dolgot jegyzek meg:fehérvári barátaink tavaly nekünk álltak,hogy mi légiósbanda vagyunk,és azok is mind szarok.Aztán mi három ellenfelet is kicsaptunk az aktuális sorozatban.Meg lehet nyugodni pajtások:a tieitek egy Pilibaitis,vagy egy Alekszidze cipőjét nem köthetnék be,három továbbjutást meg az elmúlt 15 évben sem abszolváltatok.Amit meg Szabics kapott,nos hogy fogalmazzak...nem érdemelte meg.Dehát hoztátok a szinteteket,tisztelet a kivételnek.


    Azt mondta,hogy mivel a Vidiben sohasem játszott és Székesfehérvárhoz sem kötődik,így nem érez profi játékosként semmi különöset a meccs a előtt,valószínűleg ez volt a bűne.
    Még azt is mondta,hogy idén természetesen a Sturm győzelmének örülne,de jövőre jusson be a Vidi a BL-be és többször is kiemelte,hogy milyen jó csapat.
    Ezután megkapta szidalmakat majd ezek után örült a góljának,most ezért egy féreg.


    a kezdőben szereplő 11 emberből 5 (tujvel, brachi, horváth, sánchez, mitrovic) nem a vidiben játszott az előző szezonban. a tavalyi védelemből egyedül lipták maradt. ez eléggé magáért beszél. majd októberben nézd meg őket, akkorra fogják kb. felfogni, hogy az edző mégis mit akar tőlük. tapasztalatból beszélek, nálunk ez megszokott dolog az utolsó jó pár évben.


    1. Hiba volt egy fogalmatlan edzőt idehozni. Mi már ezt megszívtuk a gatyással, de nem tanult belőle senki. Idehozta ezeket a buta Spanyolokat gondolom prémium fizuért..

    2. Hiba volt elengedni Andicot. Nem csak mint védő hiányzik, hanem a pontrúgásai is. 30-ról szemben a kapuval egy szabad nála már fél gól.

    3. Így kiállni egy BL meccsre, hogy a keret 50%-ka azt nézi hova tud eligazolni..

    Nem tanultak itt sem a hibánkból, amikor Gerát eladtuk a BL meccs előtt, így nem lehet nekimenni egy BL meccsnek.


    A mai fociban a taktikai fejlődés éppen olyan irányban fejlődik, hogy lassan egyre inkább kezd kihalni a hagyományos 'center' is.
    Sousa nem választott rossz taktikát (egy 4-5-1-et nehezen lehet 2011-ben annak mondani, hiszen Európában perpill ez és ennek változatai az uralkodó felállás, Mezey is hasonló módon játszatta tavaly a Vidit), szerintem okos volt egy ideig, ilyen megfontolt felállást játszatni. Játékban simán tudta tartani a Vidi a Sturmot, nem igazán tudtak átgázolni sem a középpályán, sem a védelmen, egyéni hibákból születtek a gólok.


    Baszki a 65percben épp mondom magamnak, hogy milyen jól irányítja a játékot a Videoton, csak nehogy rábassz.anak erre az úri focira aztán kapnak hirtelen 2-3 gólt...erre meg ez lett a vége, hogy 2 oda,bezzeg ilyenkor bejön a megérzésem...simán hozható lett volna az x, így elkúrni...ami szembetűnő volt nekem a meccsen, hogy a Vidi játékosai jobban adogattak és technikásabbak, de a Sturm játékosai viszont sokkal gyorsabbak/robbanékonyabbak és keményebbek voltak...
    Azért én bízom még a Vidiben, hátha valamit kiművelnek az itthoni meccsen...sok sikert!


    szégyen és gyalázat, hogy külhonban is bebizonyítottuk: magyarok vagyunk. teljesen mindegy, h a szabics ex-fradista, vagy akármi, itt arról van szó, h magyar szid magyart, ráadásul külföldiek füle hallatára. ennél ocsmányabb és gusztustalanabb nem is történhetett volna. amúgy pedig imre gólja zseniális volt. két védő közt vette le a labdát mellel úgy, h azzal kapura is fordult, majd még a levegőben vállal átjátszotta valamelyik balek védőt, és higgadtan ellőtt a hosszúba. elképesztő rutinról és profizmusról tett tanúbizonyságot, és ezért bizony minimum egy ujjcsettintés járt volna, de helyette kapta a hideget-meleget. persze fáj a vidistáknak a gólja és a vereség, de honfitársunkat ezért anyázni... majd válogatott meccsen is kapja az ívet? vagy akkor már imre király lesz?


    Sajnos Alves nagyon eltűnt a végén. Én úgy láttam, hogy elsősorban akkor tudott labdát szerezni, ha visszalépett a középpálya és a védelem közé, viszont az óvatosabb felállás miatt (főleg a baloldalon) igazából nem volt ember aki segíthetett volna elől beindulásokkal. Viszont abban igaza volt Sousa-nak, hogy védekezőbben állította fel a baloldalt, hiszen ott a Sturm a második félidőben különösen nyomott (talán Hölzl játszott ott), de azért nagyrészt jól lassította ott a Vidi az ellenfelet.
    Sokan kértek bátrabb játékot Sousától, hiszen nagyjából hasonló képességű a két csapat, de azért arra szerintem ő is rájött, hogy ha pl. túlságosan megnyitja a középpályát akkor sokkal simábban át tudnak majd menni ezen a lassú és összeszokatlan védelmen. Ehhez tartotta magát, azt hiszem nem a taktikai felálláson múlott ez a történet, szerintem ha támadóbbra váltunk a második félidőben akkor is beszórtak volna egy gólt az osztrákok.


    na. ugyan nem szívem csücske a Vidi (marhára finoman szólva), de megpróbálok elfogulatlanul véleményt nyilvánítani, a megoldás - nem megoldás tengelyen, éljen a magyar-magyar összetartás, és a visszatartott hányinger.

    - Tujvel jó volt, Bozsovics jegelését azonban nem értem, mindeddig úgy tűnt, hogy ő még jobb
    - Hector középsz*r, nem biztos, hogy megoldás
    - Horváthnak valami komoly problémája volt, olyan fejeket vágott, mint aki elég komolyan be volt spurizva, amúgy közepes, megoldás, de a spuriról le kéne szedni
    - Lipták mit nézett a második gólnál azt nem tudom, elégtelen
    - Brachi szerintem nem volt rossz, küzdött, rengetegszer mentett, a maga oldalát nagyjából megoldotta, a második gól belsővédők összjátékának fattyú szüleménye, megoldás a posztra

    - Elek legyen jó alá, voltak jó cselei, a született suta mozgása néha már-már jó cselezésnek tűnt, megoldás a posztra
    - Vasiljevic szerintem nem volt rossz, jó sem, de nem szedtem volna le, szerintem posztjára megoldás
    - Polonkai pff, lőhetett volna egy gólt, volt egy pár jó passza, de maximum elégséges, megoldásnak nem nevezném
    - Mitrovic elképesztően pontatlan volt, újpesti változata bármely magyar csapat motorja lehetne, ez a fehérvári variáns pad
    -Gosztonyi szerintem közepes, voltak jó megmozdulásai, az akarás is látszott rajta, őt sem szedtem volna le, a megoldás lehetősége benne van
    -Sándor annyira nem volt rossz, a fejes komoly volt, de nem egészen értem, mi is akart lenni a pozíciója, szélsőnek azért kevés, meg a szélső a szélen van, nem középen - ha Mitroviccsal kell versengenie, megoldás
    -Walter középszar, van valami a gyerekben, de a fene tudja, hogy valaha is kijön e, egyelőre nem megoldás
    -Nagy Dani amelyen szar volt a Kecskemét ellen, most annyira nem volt nagyon szar, csereként megoldás, úgy tűnik, kezdőként nem, az általánosítás apró mintán nyugszik persze

    -Alves nem tudott érvényesülni 4-5-1-ben, az elején jó volt, megoldásnak megoldás, csak marha kevés, első tíz perc után 33 éves Aleksidze fáradtan, két halálra tömött dzsó után.


    összességében: jól kell cserélni, nem szarul + be kell lőni a helyzeteket. ma egyik sem ment, hát kikaptatok. szomorkodni azért nem fogok, de kár a koefficiensért, nem jobb csapat a Sturm (sőt szerintem rosszabb), csak hatékonyabb (sokkal).


    A Vidi cserék miért balettoztak, amikor Sousa bemelegíteni küldte őket? Gat a Graznak és külön Iminek!
    Csattanós válasz volt a gólja a "Szabics te állat, b*zd meg az a*nyádat"-ra.


    gondolom ennek a majom csapatnak a drukkereit azt zavarta,hogy Imi elmondta itthon csak a Fradi,más csapat nincs számára.
    és mennyire igaza van..smile


    Bazz,mégis mi az Istent kellett volna csináljon?Hanyatt homlok menekülni Grazból,amikor megtudta hogy a Vidi az ellenfél?Szándékosan hibázni,vagy netán átállni?Úristen...Ha csak zrika ment volna,azt aláírnám,oké,benne van.De hogy végig az megy,hogy "Szabics te állat,b.zd meg az anyádat",az a paraszthordát minősíti.Semmilyen kötődése nem volt a Videotonhoz,miért kellett volna lojálisnak lennie?Örüljetek,hogy ezek után nem ment oda a szektorotokhoz,és nem küldött el egyenként mindenkit a p.csába.Ha meg kórusban szidjátok Fehérváron is,nos...oké,az lesz az igazi Fehérvár.


    Az anyázás akkor jött, mikor játékosunkat lekönyökölte, bár azt mondták, hogy nem volt szándékos, de magyar játékos és még se kért elnézést. A ha kezdetű mondatokat meg hagyjuk... lehet igen, lehet nem.


    Azért sokkal több volt ebben a mérkőzésben, mint a 2-0-ás eredmény mutatja. De sajnos nem csak azért mert a Videoton nagyon sziporkázott volna, hanem mert a Sturm még a vártnál is talán egy hangyányit gyengébb volt. Az első félidő szerintem ok volt, nem igazán mert egyik csapat sem nekimenni a másiknak, mondjuk a Vidi láthatóan a középpálya megerősítésével, elsősorban a biztonságra törekedett. Volt pár (igaz nem valami átütő) szép támadás, de valahogy hiányzott az előrejáték során mind az ötleteség, ill. egy ember onnan előröl. Lehet szidni Alvest, de a 4 védő között nem sok keresnivalója volt, felőrölték, és ha megnézzük Grazi párját Szabicsot, amíg Muratovics helyett nem jött Kienast addig ő sem tudott nagyon sokat hozzátenni a játékhoz (mondjuk az már a félidőben világos volt, hogy egyik legjobb játékos a Graziaknál, és nem csak futball tudásban). Gosztonyinak kellett volna talán jobban segíteni Alvest a támadások során, de Andrásnak nem igazán ment tegnap a játék. Véleményem szerint a második félidő első felében kellett volna váltani bátrabb 2 csatáros játékra, Gosztonyi helyére Nikolicsot behozni, így Alves talán tehermentesítve lett volna, ill. Foda sem biztos, hogy úgy cserélt volna, ahogy azt tette a 62. percben. Vasziljevics nem tudom lehet elfáradt ezért cserélte le Souza, de (előre)játékban szerintem talán ő volt az, aki a legjobb teljesítményt nyújtotta a középpályáról. Tujvel, Elek, Vasziljevics volt aki a jobbak közé tartozott nálam, és azért számomra furcsa, hogy az első félidőben szinte hiba nélkül működő védelem a másodikban, hogyan hozott össze 3-4 tiszta szituációt a Sturmnak. Esetleg fáradtság fejben, testben...nem tudom.

    Nehéz lesz a visszavágó, mert azért van annyira dörzsölt a Graz, hogy tudja mit kell tenni ilyen esetben, de én azt gondolom nem lefutott még a dolog, semmi extra dolgot nem tudnak az osztrákok, ami miatt lehetetlen kategória lenne egy 2-0.


    Grasshoppers-Videoton 2-0

    Maribor-Videoton 2-0

    Sturm Graz-Videoton 2-0

    -----------------------------

    Videoton-Grasshoppers 1-1

    Videoton-Maribor 1-1

    Videoton-Sturm Graz : le sem kell játszani, tudjuk.


    mi a faszom kellene nektek még bazmeg erősítés???? jövőre 5 milliárd kellene kölcsön vissza nem térítendően??? Ki a faszomat akarotk még megvenni ha a magyar bajnokság legjobbjaira van pénzetek, ki kellene még ezen felül??



    de bazmeg a Fradi, a Debrecen, de még a ZTE meg a Dunaferr is kikkel állt fel mikor tudtak menni pár kört vagy csoportba jutottak??? a 19 éves Lisztes volt a százmilliós befektetés, a 20 éves Vincze Ottó, vagy a kurva jó player Babatunde Fatusi?? vagy Kopunovics akkora spíler volt hogy sorban álltak érte a nagycsapatok de a Fradi rájuk licitált?? hee?? vagy Koplárovics Béla, Dombi Tibi, Kulibácsi a targoncás? vagy éppen a nagyszerű Lengyel, Tököli Éger milliárdos tengely kellene?? vagy micsoda?? érted miről beszélek?? remélem, bár nem hiszem.



    Minden felsorolt csapatnál nagyságrendekkel több pénzetek van mit azoknak akkoriban volt. Akkor meg mi a faszom az akadály h valamit produkáljatok? Ja hogy még jobban elhúzott azóta az elit, de még a köépmezőny is a magyar focitól?? ez is lehet. de erről meg ennek okairól kérlek kérdezd inkább azt a faszkalap mezeyt akkinek ti fizettek évek óta és most is fizettek gondolom havonta 2x annyit mint ami itt a topik átlag éves fizetése. na pedig pont ő az egyik, de inkább a legnagyobb felelős.



    de adok tanácsot is nektek: először is nem állandóan a totál lúzer dózsából kellene igazolni játékosokat mert őket még egy fos MARIBOR is kiejti, nemhogy egy világelit Graz. meg mtks hulyegyerekektől mi a faszt akartok? a szappanért lehajolni az akadémiákon kurva jól megtanulnak, de focizni, hajtani, megizmosodni (ez a gosztonyi sztem 10 fekvőtámaszt nem tudna kinyomni pedig 70 kilo a gyerek) azt kurvára nem tudnak.

    Másrészt meg tudod mi kellene?? Figyelj jól: SZÍV. ez lenne a legfontosabb, de ezt láthatóan kurvára nem tudtok venni.

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9018177&na_order=
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=78391&p=1
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.14, 09:08
    Paulo Sousa: Vereség esetén az eredménnyel semmiképpen sem lehetek elégedett, a Sturm Graz fölénk nőtt és jobb volt. De elégedett vagyok a játékosaim mentalitásával, ahogy küzdöttek és győzelemre játszottak. A kétgólos hátrány azt jelenti, hogy rosszabbak lettek az esélyeink, pedig eddig sem mi voltunk a favoritok.

    Franco Foda: Ez egy jó eredmény számunkra, az első gól megnyugtatta a csapatot. De nem dőlhetünk hátra, ugyanúgy teljes koncentrációval kell játszanunk Székesfehérváron, mert a párharc még nem dőlt el.

    forrás:
    MTI
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.14, 09:00
    The losing team from each of the UEFA Champions League third qualifying round ties will go into the UEFA Europa League play-offs.

    • The losing team from each of the UEFA Champions League play-off ties will go into the UEFA Europa League group stage.
     
  7. avatar: pirospont
    2011.07.14, 08:47
    tehát az a csapat, aki már közvetlenül a csoportkörért játszik, és veszít, az indulhat?
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.14, 08:32 (szerk.: 2011.07.14, 08:59)
    Nem, ahhoz kéne menni egy kört:
    The victorious sides from those 40 ties progress to the third qualifying round, where they are joined by a further 30 clubs: the domestic cup winners from the associations ranked 18 to 29, the domestic league runners-up from the associations ranked 16 to 18, the third-placed league side from the associations ranked 10 to 15, the fourth-placed side from the associations ranked 7 to 9, the fifth-placed side from the association ranked 4 to 6 and the sixth-placed side from the associations ranked 1 to 3 (for England this is the League Cup winners). Again, these two legs are played home and away.

    • The winners of these 35 ties are joined in the play-off round by another 41 clubs; the 15 losing teams from the UEFA Champions League third qualifying round, the domestic cup winners from the associations ranked 1 to 17, the third-placed league sides from the associations ranked 7 to 9, the fourth-placed team from the associations ranked 4 to 6 and the fifth-placed teams from the associations ranked 1 to 3.

     
  9. avatar: pirospont
    2011.07.14, 08:29
    Hogy van a szabály? Ha most neadj' kiesne a Vidi, az EL-ben folytathatná?
     
  10. avatar: Bran
    2011.07.13, 21:31 (szerk.: 2018.12.16, 20:09)
    kép
    Forrás: vidi.hu
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2011.06.20, 18:16
    David Rechnitzer, klubunk nemzetközi ügyekért felelős munkatársa jelentette Nyonból, hogy eldőlt, Klagenfurtban lesz a Sturm Graz - Videoton FC BL-selejtező első mérkőzése, ugyanis a grazi UPC Arenában zajlanak az amerikaifutball-vb B-csoportjának küzdelmei.

    forrás:
    http://www.vidi.hu/index.php?nid=9648