magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC-TEVA - Ferencvárosi TC 2 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Debreceni Vasutas SC-TEVA - Ferencvárosi TC 2010
  2. Debreceni Vasutas SC-TEVA - Ferencvárosi TC 2010
  3. Debreceni Vasutas SC-TEVA - Ferencvárosi TC 2010
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.15, 17:46
    Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
    A fél stadion látta, hogy Kabát nem fog végig a pályán maradni. A zöld köcsögök rámentek, ez világos. Bandi mért nem cserélt legalább félidőben? Szerencsére Józsi hatalmas szívvel játszott ma is, helyzetbe hozta Cicót, megmentették a meccset az edzőnek is.


    A zsigereiben van a Fradi gyűlölet, és a zöldek sem szeretik, amiből ez lett. Akár korábban is kiállíthatták volna, de amikor kiküldték, akkor az a szitu nem ért sárgát, egyszerűen csak felugrottak a labdáért, és hozzáért a másikhoz. Igaz, hogy a többi szabálytalansággal együtt, már rászolgált az újabb sárgára. Ő ezt a rangadó hevületében nem érezte, de ezt nem is neki kellett volna látni, hanem Herczegnek, illetve ő is látta, de mivel pihent volt, és jól is játszott, nem cserélte le, hanem kockáztatott, amiből ez lett. Egyébként Kabát egyre jobban beilleszkedik a csapatba, és nagyon kell a harcossága. Ráadásul az eltiltásai miatt, szinte mindig pihenten léphet a pályára, szal, igazi főnyeremény.smiley


    Csak 1 kiegészítés még, nem tudom másoknak feltünt-e, de szerintem Szakály is nagyon formán kívül játszik hetek óta, a gólerőssége is a multé. Hol van Farkas Balázs? Tényleg sérült?


    Foci juj de borzasztó birkózás/rugdosódás volt sokáig,aztán a kiállítás után ki is nyílt az FTC, ki is egyenlített. Ekkor szerintem már letargia volt a csapaton belül,amit sikerült az összevissza cserékkel megzavarni smiley A jó az volt,hogy Varga ezáltal rá volt kényszerítve az előretörésre és Cicó szokásos figurája be is akadt.
    Mindent egybevéve egy inkább küzdelmes, mint jó találkozót sikerült a magunk javára fordítani. Én spec a jelenlegi játékrendszerrel nem értek egyet, néha borzasztóan herélt a támadásunk, de ha ez átcsapna eredményességbe akkor leszarom. smiley


    Kabátot nem akarom megvédeni,de nézzük már meg,mi volt a szerkezet,amiben játszottunk kezdéskor.4-1-4-1.És itt kabát volt az egyetlen csatár elől,neki íveltük fel a labdákat a 160 cm-vel,neki kellett verekedni 3-4 védővel.Szinte tuti volt,hogy kiállítják akár már az első félidőben.Nem kellett volna verekedésre kényszeríteni,ha játszunk egy 4-3-3-at,ha kap segítséget elől.Hol van Kulcsár és Farkas,Balajti(még a cserék között sem) egyetlen csatárcserénk Kulabá volt!Szerintem nem csak akkor hibázott az edzői stáb,amikor nem cseréltek a szünetben!De ez csak az én véleményem,nem kell érte leszólni.


    Az "A"-ba beült néhány Fegyencváros érzületű huszár, akik a fradi gólnál megfeledkeztek arról, hogy hol is vannak. Néhány pofon csattant, majd jöttek a biztonságiak, elvezettek párat. Pár perc múlva még jó pár legényre felkerült a nyúlcipő. Úgy 15-20-an lehettek... Arról volt szó, hogy lakcímkártya ellenőrzés lesz, nem?


    Rend a lelke mindennek! smiley Azért azt valljuk be, nagy bátorságra (vagy megfelelő alkoholos állapotra) vall, hogy ezt megmerték tenni, és vállalták a következményeket is... smiley


    Az már kevésbé, hogy lepattanózni képesek voltak odamenni, míg a lebeszéltet nem adtátok... Büszkék lehettek magatokra, hogy még be is írod, ezaz, ez férfimunka lehetett! Lepattanózás.

    Ezzel azokat szopatjátok, akik a kézire feljönnek illetve az utolsó nemzetközi szopásotokra Pestre. Ti tudjátok.


    Szép volt! De igazán akkor leszek maradéktalanul elégedett, ha a sorsolás szeszélye és egyéb tényezők miatt a zsinórban következő 3 hazai meccset is hozzuk!
    Annak külön örülök, hogy Bódi megint játszott, játszhatott. Külön elismerésre méltó gesztus volt Banditól megnyilatkozása Kabát ügyben.
    Ami viszont kevésbé tetszik az ez a mostanában alkalmazott harcrend, túl védekező. A játékos politikáról nem is beszélve - pl.: Kula erőltetése, egy-két játékos teljes - jogos, vagy jogtalan, de előbbi esetben mindenképpen szarul kommunikált, értsd: sehogy - elfelejtése, vagy mellőzése, ritkán szerepeltetése. Nyilván nyomni kell, akitől szabadulni szeretnénk. De az adott játékos "ennyibe került-többért adjam el elv" helyett, talán érdemes lenne átállni egy másik rendszerre. Ha az játszana, akinek jobban megy, akkor arra figyelnek fel, s válik potenciális "árucikké", mellyel ugyanazt (hasonlót) a pénzügyi tranzakciót lehet remélni. Így végeredményképpen amit elvesztünk a vámon, megnyerhetjük a réven. De a ragaszkodás, görcsös akarásba, üzletileg szívásba mehet át. Szóval akarom mondani Kulát a DEAC-ba, de rögtön.
    Remélem a Kupameccset komolyan vesszük!

    Csak a Loki...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=61950&na_step=30&t=9018140&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.12, 16:56
    kitámadtunk rendesen, Varga is azért tudta egymaga végigvinni a labdát az egész pályán. Nem ezzel volt a baj, hanem azzal, hogy nem rúgtunk még két gólt.


    Elhuzhattunk volna a 6:0-as doszatol asszem 7 ponttal,az Eloretol is,erre ez van.
    Prukner most mar meglathatna,amit mi:
    Stockley,Rosa,Jozsi,Junior elfele.(Ha mar Debrecenben volt a meccs.)

    Mennyivel lett volna roszabb,ha Svab es Fulop a vedotartalekok.
    Jobb lesz majd Dragoval es TuroriCCSal.

    De az U.T-sok csapata igy nagyon meglepett.


    Emberhátrányban is kurva jól védekeztek.Nem találtunk fogást rajtuk,egy jól eltalált távoli lövés kivételével.Annyira meddő volt a fölényünk,hogy törvényszerű volt,hogy ők lövik a gólt.

    Jó,lehet a döntetlen igazságosabb lett volna


    Azzal volt a baj, hogy akiknek előrejátszaniuk kellett volna (sztanics rósa Tóth) inkább kényelmesen hátrafelé, vagy lehetetlen helyekre passzoltak. Hátul meg felbomlott az egész Balog kiesésével.

    Ahelyett, hogy folyttatuk volna nyomást, a középpálya szabályosan leült.


    Én nem kitámadásnak, inkább mezőnyfölénynek mondanám, de az a 10 ember ellen kötelező. A visszaálltunk talán túlzás amit írtam, de nem láttam ugyanazt amit 1-0nál.


    OK, hogy nem nyomtunk annyira, mint kellett volna, de az, hogy visszaálltunk, nem igaz. Ebben amúgy benne volt, hogy a Debrecen elég jól zárta a területet, nem nagyon tudtuk átjátszani őket. Szerintem Rósáék nem tudatosan álltak le, hanem egyszerűen fogalmuk nem volt, mit kéne csinálni.


    Jól szervezett a konda sajnos. Adrianot kábé a huszadik perc táján szedtem volna le a pályáról teljesen fogalmatlan a faszi, aztán a végén amikor megláttam sztoklit tudtam, hogy az egy pont se lesz meg. Dragival, Tutoval jók leszünk.
    Nyomorult Kabát, hogy a francba maradhatott ilyen sokáig a pályán, nálunk ezeknek a harmadáért pirosat szoktak osztogatni.


    borzalmas volt ez a meccs
    nincsen csapatunk továbbra sem
    idén huszadszorra csalódtam a "mesterben" amikor megláttam kezdőként kifutni Rósát. egyszerűen nem tudom ezt felfogni. Tóth Bence meg kispadon
    Józsi egyszerűen egy borzadály. nem lesz nálunk jó focista belőle
    Mareket nem szabad még kezdőként játszatni úgy látszik.
    A Miljkovics nagyon gyenge csatár. ezt az Adriano gyereket meg aki kitalálta......
    ha tavaszra nem veszünk 2-3 minőségi játékost, akkor maradunk a futottak még kategóriában és harcolunk a 4-7 helyek valamelyikért
    10 emberrel nem tudtuk kigurigázni ezt a rissz-rossz dábrácánt


    Nem a faszt nem! Teljesen benyomódtak a kapujuk elé, azt sem tudták kb. hol a labda.

    Amitől az egyenlítés után féltem, sajnos pont az következett: azt gondolták aranylábú fiaink, hogy Debrecenben jó az iksz és visszavettek, ahelyett, hogy ugyanúgy nyomtak volna tovább és lendületből megszerezték volna a 3 pontot. A Debrecen meg élt a lehetőséggel és megnyerték.


    Nekem igazán nem az eredmény fáj,mert álltalában kikapunk Debrecenbe.
    Egy jó meccsen,ha jól játszunk és kikapunk akkor nincs semmi gond.
    De a mutatott játék,az valami brutálszar volt.Lélektelen,mintha nem akartak volna menni.A tudatlanságot lelkesedéssel lehet pótolni valamennyire,de ma lelkesedés se volt.Tudás az meg már rég nincs.
    Mi soha nem fordítottunk volna emberhátrányba(lásd honvéd meccs,vagy dózsa)inkább beleszaladtunk a zakóba.
    Tíz ember ellen nem volt igazi helyzet,nyomtunk de eredménytelenül.A gólunk szép volt.Rodi és Heinz akit dicséret illet,a többiek meg bújjanak el.
    Rósa,Józsi,Adriano,Stanic nem Fradi szint.De mondjuk Junior se.

    És még valami:Szégyelje magát az a tetű,aki Fradicímeres sárga mellényben, ököllel üti a Fradista társát.Mert bedobott egy pirót....
    Hova süllyedünk még?


    szerintem Józsi nem volt rossz. Amíg pályán volt nem szaladtak át a kp-n. Persze meg kellett húzni a Józsi-Tóth cserét, de lehet Bence Andrezinho helyett kellett volna, mert a végére ő eléggé kipukkadt.
    Ami fura volt, hogy mennyire nem segítjük Mareket. Amint labdát kapott 3 debreceni csapdázta, és senki nem segített neki.

    Stockley helyett meg bárki jobb lett volna...

    ettől függetlenül, ez a debrecen most még jobb csapat, de nem érdemeltek győzelmet.
    Nekünk meg kéne egy-két olyan játékos, aki gyors is, mert futógyorsaságban eléggé el vagyunk maradva.


    A.C.A.B!!!
    A biztonsagiaknak is gratulalok, hogy egy tüz meg egy pogo miatt sikerült bedaralni a sajat szurkoloikat!
    Most jöttel az a pillanat hogy komolyan el fogok gondolkozni azon hogy en a közeljövöben barmilyen meccsünkre kimenjek legyen az otthon vagy idegenben.
    Minden serültnek jobbulast!


    A 16-oson belül egy védőnek észnél kell lenni és nem fasz módjára rugdosódni, ráncigálni az ellenfelet, stb., mert a spori nem fogja 100x visszanézni, hanem befújja a picsába. olyan helyre és olyan pillanatban rúgott ez a zseni, hogy látszott, köze nincs a labdához már.

    ott volt a második félidőben Csizi szerelése, tanulhatna tőle.

    de visszanézhetne régi videókat, pont a meccs előtt volt Telek Mancival beszélgetés, nála elegánsabb, ugyanakkor ésszel játszó védőt keveset láttam a Fradiban. élmény volt a játéka, annak ellenére, hogy nem egy klasszikus romboló buldózer volt.

    kurva nagy hülyeséget csinált Adriano az elején és ami a legbosszantóbb, hogy nem kikényszerített hiba volt.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=194770&na_step=30&t=9018131&na_order=