magyarfutball.hu

FC Levadia - Debreceni VSC 1 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
helyszín : Tallinn, Kadrioru Staadion
játékvezető : Kulbakov Aleksei (Fehéroroszország)
nézőszámok:
  1. fclevadia.ee: -
  2. nb1.hu: 1.100
  3. Nemzeti Sport: 1.200
  4. dvsc.hu: 2.500
  5. nso.hu: 2.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2023.02.28, 17:20
    Csizmadia Csaba = Cvitkovics Péter???

    Csizmadia Csaba sosem játszott a Lokiban


    Köszi a segítséget, javítottam.
     
  2. avatar: laczikz
    2023.02.28, 14:56
    Csizmadia Csaba = Cvitkovics Péter???

    Csizmadia Csaba sosem játszott a Lokiban
     
  3. avatar: ingersheim
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.14, 12:29
    Ilyen szar játékkal ez egy tűrhető eredmény. Itthon ütni kell őket!


    Konklúzió:

    Rezes-re számíthatunk, Yannickot a kezdőbe!

    Ramos nekem kicsit hiányzott (bár nem tudom, h. normális formában van-e így a felkészülés közepén) 20-30 méteres próbálkozások kikapcsolására jó lett volna. (bár egy normál formát nyújtó Varga Józsika még jobb lenne)


    Le lehet engem hurrogni meg minden, de mákos volt a Loki már megint.


    Hogy miért nem akart a Loki 60 percig focizni, az rejtély. Majnem cumi is lett a vége...


    teljesen mindegy lett volna, itthon elverik ezeket a falábúakat, rezesnek meg gratula, hogy be tudta gyötörni a labdát egy rossz beadást követően... .)


    Azt mondta Herczeg, hogy biztos benne, hogy a Kabát Péter ugyanúgy be fog illeszkedni a csapatba és hasznos tagja lesz a csapatnak, mint a Yannick! neutral

    Ez most komoly? Yannick hasznos tagja a csapatnak? Én legszívesebben elhajtanám a pi**ba... Nincs egy normális beadása, kapura veszélytelen és minden fűszálban képes elesni.

    Azt hiszem gyerekek ez nem a mi évünk lesz. Mocskos szarul játszottunk.


    Látszik, hogy karcsú így a csapat, igazolni kellene, de gyorsan.

    Volt sok nagyon gyenge teljesítmény, csak Szakállyal és a 3 cserénkkel vagyok elégedett.

    A Levadia gyengült a tavalyi csapatukhoz képest, de sajnos mi is.


    ellenféltől függetlenül a védelmünkben továbbra is benne van meccsenként 1-2 kapott gól, úgyhogy bármikor meg tudjuk nehezíteni a saját dolgunkat. :S Azért hajrá, menni fog, mennie kell!


    Reális eredmény, mondjuk ha a Loki úgy játsztott volna, mint az utolsó negyed órában, akkor már nem lenne kérdés, hogy ki lép tovább. Debrecenben ütni kell az észteket, a brazil srácon kívül nincs egy épkézláb játékosuk sem.


    Szerintem esélye sincs ennek a gyengécske, ámde szimpatikus észt csapatnak. Gólt kell rúgniuk, ami nekik csak egy támadó, kinyíló csapat ellen sikerülhet szerencsével. Egyszerűen nincsenek olyan középpályásaik, akik képesek lennének egy védekező csapat játékát feltörni.




    Meg lehetett volna nyerni. De itthon a hangulat majd meg fogja őket, észtországban a legnagyobb csapat nemzetközi kupameccsén,1000 néző és Pápa szintű szurkolás(és ezzel nem sérteni akarom a pápaikat) ilyen körülményekkel egy csapat sem érdemli meg az európai szereplést...


    Kutatok az emlékeimben, szerintem a mai Tallinn kb. ugyanolyan, mint volt tavaly - a Debrecen viszont lényegesen gyengébb. Nem élveztem a meccset.
    A két szélső hátvéd egy ilyen meccsben elfér, de egy komolyabb csapat ellen már átjáróház jelleggel szerepelnének.
    Kiss és Szakály játéka tetszett, illetve Cicó munkája volt ebben a mezőnyben kimagasló. Kabátról írtam korábban, hogy nemcsak csapatot, szisztémát, de közeget is váltott: látványosan nem reklamál, nem ugat, nem mutogat, nem provokál, ez egy másik kávéház - én azt látom, ez a teljesítménye rovására ment.
    A két csatár között még a minimális összjáték sem volt meg, így ez, nagyon kevés.
    Vargát hiányolom, valahogy vissza kell hozni a futballba, nem szabad elveszítenie a magyar focinak, emellett hiányzik nagyon Rudolf, két szélsőhátvéd, de középen is stabilizálni kell a csapatot, mert még nyomaiban sem hasonlít a tavalyihoz.
    A végeredmény jó, ez legitimálja a meccset, de ez veszélyes eredmény, a visszavágó nagyon meleg lesz. Kemény harcosok, egy percig nem adják majd fel.
    Én aggódom, rezeg a léc. ZTE-Tirana, nem volt olyan régen, minden erőre szükség lesz, utóbbi évek leggyengébb Debrecenét látom megszületni. Meríteni kell, mert ebből nem lesz így BL, ami pedig elengedhetetlen nekünk, kellenek az eredmények.


    Fodor és Nagy nem megoldás remélem észreveszi Szima is.. Nagyon hiányzik Leo és Bodnár is a szélekről


    Az ideális az lenne, ha a játékoseladásból befolyó pénzt vagy egy részét vásárlásra tudnánk fordítani, csakhogy egyedül Leo-ért jött némi zseton, Rudolfért vmi bagó, Boci, Szélesi meg szabadon távozhattak.


    Pont annyit kaptunk értük, mint amennyit fizettünk.


    A meccsel kapcsolatban: A Levadia - ahogy azt többen is említették előttem - egy igen gyenge alakulat, nekünk pedig kis híján sikerült őket alulmúlni.
    A védelem szerencsére jól szuperált - én azt a fejest nem az ő hibájukként, hanem egy szép találatként fogom fel.

    Kiss Zoli az Kiss Zoli, Bódinak passzok erősségével és a beadások magasságával is gondjai vannak, de majd jobb lesz. Szakály és Czvitkovics átlagos, míg a támadóink mélyen átlag alatti teljesítményt nyújtottak.

    Fogjuk a melegre. Itthon tovább kell jutni.


    elkeserítő, kilátástalan játék volt amit a Debrecen ma bemutatott.
    az észt csapaton jókat nevettünk, mintha a kiválasztása náluk fordítottan érvényesülne, mert ennyi falábút én még egy helyen nem láttam. a Levadia ma mindent megmutatott a tudásából: fegyelmezetten, csapatként tudnak játszani.
    akik miatt a legtöbbet bosszankodtam: Yannick hogy mikor cserélik már be, emellett a sok töketlen amerre állok arra rúgom észt játékos mellett gyakorlatilag akkor ment el amikor akart; Nagy Z., Fodor előrejátékban teljesen használhatatlan, Kiss Zoltán a pálya közepén egy hatalmas 0 volt. az utóbbi évben nagyon sokat esett vissza a teljesítménye, hihetetlenül lassú, gondolkodásban is, a technikai képzettségét hadd ne részletezzem. sajnos Kolibuli ha nem teszi oda magát 1000%ban, akkor teljesen hasznavehetetlen. akart, biztos akart, de tompának éreztem. 4
    minden csapatrészbe igazolni kell, ez a csapat csak lejáratja magát.. kész szerencse, hogy a végén sikerült egyenlíteni (Rezestől se vagyok elájulva, de szép volt a gólja, bár tegyük hozz hogy az észt kapus a sarki zöldségesre emlékeztetett engem, 10-15 kilót simán leadhatna) ha 1-0-ról fordulunk akkor nagyon nehéz lett volna a visszavágó
    felejtsük inkább el az egészet..


    Olvasom a sok hozzászólást és többnyire korrektek!

    De egy valamit ne felejtsünk el, ez nem a legerősebb csapatunk szerintem : Laczkó, Varga, Ramos, Simac sőt én még azért egy Kulcsárt is idevennék. Mészáros és Poleksic sajnos idekívánkozna dehát augusztus még k urva messze van úgyhogy erről ennyit. Szóval ezek a játékosok komolyabbak szerintem a DEAC-osoknál.

    Aztán sokszor pontatlanok voltunk viszont mondhatjuk hogy az alapozás kellős közepén vagyunk. Ezt támasztja alá hogy Culibalyt én ilyen tompának és fásultnak rég láttam. De a többiekre is elmondható ugyanez és még ez a k urva kánikulai meleg is fasza!

    Summázva tovább kell jutni, viszont olyan csodára (mert az volt ezt sajnos el kell fogadni) nagyon kicsi az esély minta mi tavaly volt. Ha az EL csoportkör meglenne én már maximálisan elégedett lennék!!! Nagyon maximálisan!!! smile

    Herczegről annyit hogy ha most nem kezdi el beépíteni a DEAC-os kevéske tehetséget akkor soha, vagyis akkor a pi**ba hajthatná el őket mert azért nem fiatalodnak már ők sem. Szerintem valahol Szima is ezt várja el.

    Na a lényeg hogy jó lesz ez csak a kövi fordulóban máknak kell lenni ha verhető csapatot akarunk! Ha nem lesz verhető akkor marad a bajnokság...

    Hajrá Loki!!!


    Mondhatni jó eredmény, de nem mondom. Kár, hogy egy ilyen csapat ellen ezt kéne mondani.
    Hazai pályán még veszélyes is lehet ez az eredmény, főleg ha ilyen nem törődöm és impotens módon védekeznek a debreceniek. Egyszerűen nem értem miért nem lehet kilépni a 16-os környékén lövésre készülő emberre, vagy ha a védő felugrik fejelni, akkor miért hagyja magt simán elnyomni... Nevetséges hibák voltak védekezésben, mintha kislányok játszottak volna.


    Gyenge, vagy nem gyenge a Loki az szubjektív. Én ezt jó eredménynek vélem, a mutatott játékot meg lexarom. Remélem hozzák az itthoni meccsüket, mert nagyon kell minden apró siker a Magyar focinak. És legyen az Loki, Vidi vagy ETO amelyik szállítja tökmindegy. Az irigységet félre kell tenni, és szorítani azért, hogy minél messzebb jussanak kupacsapataink.


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=60780
     
  5. avatar: pirospont
    2010.07.14, 12:26
    meg a Philips SV sem...
    de szerintem itt másról van szó, ezek gyári csapatok, és nem simán egy névszponzor van a háttérben.
    végül is a Loki nevében is benne van a "Vasutas" meg a szárnyaskerék.
     
  6. avatar: NNS
    2010.07.14, 11:44
    Érdekes, hogy a Bayer Leverkusen pl. nem zavarja az uefát...
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.14, 11:36
    Tisztelettel kérjük figyelembe venni a média munkatársainak az UEFA azon állásfoglalását, miszerint a BL-ben szereplő együtteseknél tiltja a szponzorok nevének feltüntetését. Éppen ezért kérjük, hogy a hazai küzdelmekkel - bajnokság, Magar Kupa, Ligakupa – ellentétben a Bajnokok Ligája kapcsán a Loki nevét DVSC-ként és ne DVSC-TEVA-ként tüntessék fel.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=4098&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  8. avatar: Ailton
    2010.07.13, 22:03 (szerk.: 2010.07.14, 17:29)
    Herczeg András:Véleményem szerint fölényben játszottunk, és több helyzetünk volt, mint az ellenfelünknek, de sajnos nem tudtuk megnyerni a találkozót. Szerencsére sikerült az egyenlítés, de nehéz visszavágó vár ránk. Nagyot sokat készültünk a Tallinn gólját megelőző szituációhoz hasonló helyzetekre, de sajnos nagyon sokszor úgy kap egy csapat gólt, hogy hiába készül, ráadásul egy nagyon szépen helyezett fejesgólt szerzett a Levadia. Úgy gondolom, hogy elől kell határozottabban játszanunk a visszavágón, és ezen a mérkőzésen is több helyzetünk lehetett volna így. Néha túl sokszor játszottuk a szélekre a labdát, jobb lett volna, ha több előre lőtt indításunk is van. Azért összességében nem játszott rosszul a csapat, és nagyon bízom benne, hogy a visszavágón kiharcoljuk a továbbjutást, mert az a legfontosabb. Ugyanilyen forgatókönyvre számítok Debrecenben is, a Tallinn ugyanezt fogja játszani, ott is mi leszünk majd fölényben, biztos vagyok benne, hogy együtt a közönségünkkel erősebbek leszünk. Azt el kell mindenképpen mondani, hogy a tavaszi kezdőcsapathoz képest hét futballista is hiányzott, és még nem állunk teljesen készen. Kabát Péter biztos, hogy meg fogja találni a helyét, még a világklasszis labdarúgók esetében is sokszor van olyan, hogy nem könnyű egy új csapatba beilleszkedni. Ezzel mindenkinek meg kell küzdeni, ő is meg fogja találni a helyét!


    Igor Prims: A hajrá nem sikerült, nem tudtuk tartani a lépést a Debrecennel, az utols 10-15 perc nagyon kemény volt így, sajnos ennek lett az eredménye a bekapott gól is. Összességében azért nem lehetünk elégedettek, hisz szervezetten védekeztünk, és az előrejátékban is voltak biztató pillanataink. Nem a legkönnyebb utat választottuk azzal, hogy Debrecenben akarjuk kivívni a továbbjutást, de az esély megvan, és mindent meg fogunk tenni a továbbjutásért!

    forrás:
    http://www.pepsifoci.hu/node/68072
    http://www.pepsifoci.hu/node/68095
     
  9. avatar: AMiUtunk
    2010.07.05, 21:06
    Érdemes megtekinteni a régi stadion képeit, ill. a kuriózumszámba menő, érdekes stílusú főlelátó kinézetének változását a második hozzászólásban már szereplő linkre kattintva. Vagyis ide:
    http://www.kadriorustaadion.ee/?page=0&id=1342&gallery_id=17&action=
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2010.06.24, 14:03
    I think they call themselves FC Levadia Tallinn these days. I haven't seen them use "MTÜ (non-profit organization) SK (sports club)" part anywhere.

    forrás:
    http://www.xtratime.org/forum - Andy Christ
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
     
  12. avatar: chinaglia
    2010.06.21, 12:33
    Na, újra jöhet a Levadia. Remélem, hogy most sem fog gondot okozni.