magyarfutball.hu

Győri ETO FC - FC Nitra 3 : 1 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Győri ETO FC - FC Nitra 2010
  2. Győri ETO FC - FC Nitra 2010
  3. Győri ETO FC - FC Nitra 2010
  4. Győri ETO FC - FC Nitra 2010
  5. Győri ETO FC - FC Nitra 2010
  6. Győri ETO FC - FC Nitra 2010
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
helyszín : Győr, ETO Park
játékvezető : Jug Matej (Szlovénia)
nézőszámok:
  1. etofc.hu: -
  2. fcnitra.sk: -
  3. nso.hu: -
  4. nb1.hu: 1.500
  5. pepsifoci.hu: 2.000
  6. Nemzeti Sport: 5.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: AMiUtunk
    2010.07.12, 21:51
    Valóban 16! smiley A képről valószinűleg lemaradt az a négy(trillió) vendégszurkoló, aki az egyenes kanyar szélén szorongott "egymagában".

    A lényeg, hogy a zöld-fehérek a lehetséges 6 pontból 4-et behúztak és ha továbbra is ilyen jól szerepelnek és folytatják a "gyűjtögető" életmódot, csapataink nemsokára már nem az első selejtező körben kapcsolódnak be a küzdelmekbe, hanem a másodikban! Már alig várom! smiley Az élet apró örömei...
     
  2. avatar: Golyó
    2010.07.12, 12:54
    Én 16(!) vendégszurkolót látok, mert a napszemüveges mögött egy takarásban van.
    A lényegen mondjuk nem változtat smiley.
     
  3. avatar: AMiUtunk
    2010.07.11, 18:43 (szerk.: 2010.07.11, 18:43)
     
  4. avatar: bd10
    2010.07.11, 16:21
    Érdekes hogy a következő meccset a Dubnica ellen már jól írják ki :/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.10, 14:02
    Grat a Győrnek, a második meccsből látott 25 perc alapján egyértelmű, hogy a jobbik csapat jutott tovább. A Kazahokat meg KELL verni.

    Jó ez a brazil szélső. Nem eladó ?


    ez a mai játék bűnrossz volt, a Nitra falusi csapat benyomását keltette. Hodúr volt az egyetlen játékosuk aki látott a pályán, Rák pedig mondom ő a felvidéki Tököli, mindig benne van a gól, most is ő jelentette a legtöbb veszélyt a kapunkra. Belső középpályást, kapust és csatárt sürgősen igazolni kellene. ezen a meccsen is kiderült hogy Józsit házon belül nem tudják pótolni.
    pozitív benyomás: Szabó magabiztosan állt a lábán, Babic a támadásokat is jól segítette, tetszett Tokody és Aleksidze játéka is, Ceolinba egyértelműen van fantázia, szerintem sokaknak nagyon kellemes meglepetés volt. én már rég leírtam, úgy tűnik túl korán. amit ma csinált az tényleg remek volt, más kérdés hogy a szlovák csapat válogatott antitalentumokat tömegét vonultatta fel. nagyon sokszor teljesen feleslegesen ívelgettük, pedig 2-3 pontos passzal nagyon könnyedén meg lehetett bontani a nyitrai védekezést.
    Copában nem értem mit lát a szakmai stáb, már 22 éves, kicsi de nem tűnt fel hogy különösebben gyors lenne, a három beadását az első arrajáró védő kirúgta a francba, hiába mondják a győriek hogy Djordjevic milyen jó védő, nekem hevesebben ver a szívem ha hozzákerül a labda vagy neki kell mentenie, hasonlóképp vagyok Sántával, nem mintha különösebb hibája lett volna a meccsen, de a fellépése legkevésbé sem emlékeztet egy kapusra.
    az hogy csak ilyen kevesek mentek ki az ETO Parkba nekem nagyon nagy csalódás, de úgy látom ehhez végérvényesen hozzá kell szoknom. igazából máshol sincsen több néző, de jó pozicióból játszottuk a visszavágót egy szlovák csapat ellen, ez azért szerintem elég ok egy 5-6 ezres nézőszámra.
    a kazah csapaton is könnyedén túlléphet az ETO, de amíg az említett posztokra nem igazolnak minőségi, már bizonyított játékosokat, addig valószínűtlen hogy a 3. kört is túléljük (ahol egyébként pl. a Liverpoolt meg a Juventust nem kaphatjuk, ilyenről ne álmodozzon senki, viszont a szóba jöhető ellenfelek ellen is ezzel a jelenlegi csapattal nem nagyon látok esélyt), azért is kellene igazolni, mert egyelőre a keret is elég vékonynak tűnik.
    mindenesetre gratulálok a győri csapatnak, győzelem után nem kell magyarázkodni, a lényeg a továbbjutása és a szlovák csapat kiverése plussz érdem. sokszor van hogy első körben már elhullanak a csapataink így azt mondom nagyon becsüljük meg ezt az eredményt is


    Amúgy tényleg 1000 győri volt?


    5-6 ezren voltunk ...


    10 nem volt, talán olyan 6. De legalább most nem hagyta cserben a csapat azokat a szurkolókat, akik nem járnak ki állandóan. Ja, meg akiknek nem vette el a kedvét az egyébként várható botrányos beengedés....


    Grat! Elég tetszetős volt az ETO támadójátéka, viszont hátul én hiányoltam a betonfalat.


    Nagy kő esett le a szívemről. A szívinfarktus kerülgetett 0-1-nél, aztán mikor a kihagyott ziccereink után jöttek fel a tótok. Végül aztán többel is nyerhettünk volna. Sajnos én is a védelmet éreztem bizonytalannak ma, viszont a kombinatív előrejáték időnként nagyon kellemes meglepetés volt. Ceolint pedig ezúton megkövetem, ha korábban rosszat írtam volna róla. Miért rejtegettük eddig ezt a csávót? Koltainak nagyon össze kell kapnia magát, ha ezek után be akar kerülni a kezdőbe.


    Na, jöhetnek a kecskebhaszók cool

    Azért jobbak voltunk bőven, bár az iskolásgólt megkaptuk megin hmm Ceolin erre gyűrt egész félévbe szerintem, hogy fektette el az embereket big_smile

    Kink megérdemelte a gólt, mekkora volt már végén, mindenki azt hitte rányomja a pipára aztán begurította big_smile

    Ezek a kutyák meg jöttek 15-en, minden szempontból leszerepeltek


    Nem játszottunk jól, de így is sokkal jobbak voltunk a Nyitránál. Ceolin jól játszott a szélen, potyogtak a védők. smile Egyébként meg vicc ez az 1500 néző. Több emberre számítottam, de 4-5000 simán voltunk. Csak úgy találomra beírkálják a nézőszámot vagy mi? Poén...


    hát sokan kint voltak, mikor a meccs már ment, és ők ingyen mentek be és így nem voltak számolva. vagy nem ?


    Rendben van, de akkor módosítani kellett volna. Egyébként meg nagyon hirdették, hogy beléptető rendszer lesz... Igaz már 1,5 éve is ezzel "ijesztgettek"...


    örülök a továbbjutásnak, de ez a csapat meg sem közelíti a bajnokság vége felé összeálló csapat szervezettségét... harmatgyenge ez a Nyitrai csapat, olyan gyermeteg hibákkal, h röhej volt. szóval ahogy elnéztem a csapat játékát, mondjuk azt, h még nem alakult ki a csapat és nincs formában. ez így még a bajnokságban is édeskevés lesz.


    Hát nem is tudom mivel kezdjem.... smile Na akkor először is a nézőszámmal foglalkozzunk! Mai meccsen kb 5000 ember lehetett kinn és abból 20 szlovák volt (megszámoltam pontosan, igaz a túlsó kaputól big_smilebig_smile). Másodszorra igen szar volt a kapu mögül nézni a meccset, mert nem tudtam az embereket térben elhelyezni big_smilebig_smile Meccs végi hangulat (meg közben is néha-néha big_smile) nagyon jó volt, de nem tudom, hogy a TV-ből, hogy jött át. Végül szeretnék tiszta szívemből gratulálni a csapatomnak, nagyszerű érzés volt megverni ezeket a senkiháziakat smile ZTE-t viszont sajnálom sad Hajrá Győr, kazahokat is meg kell verni!!! Csak az ETO!


    Katasztrófális szervezés, egész korrekt kis hangulat, és egy nagyon alacsony színvonalú találkozó. Ezt én objektíven 0.0alkohollal, és teljesen semleges(már ha egy Magyart semlegesnek lehet nevezni egy szlovák ''ellen'') szemmel mondom. A rosszal nem sokat akarok foglalkozni, de sajnos abból ma több volt. Beléptetés katasztrófa, 45 percet vártam mire jegyet kaptam, 3 kis bódéból árulták a jegyet egy kerítésen keresztül... nem is tudom, hogy gondolták, no mind1, a hangulat sokkal jobb volt mint vártam, bár nem értem, hogy miért nem fognak össze a győri szurkolói csoportok, és együtt buzdítják a csapatot, lehet, hogy ez valami belső dolog, viszont együtt vagy 3-400-an lehettek volna, és fenomenális szurkolást produkálhattak volna. De nyugi, így is le a kalappal, reméljük lesz még jobb is! A stadion/gyepszőnyeg brilliáns. A játék viszont enyhén szólva is hagyott kívánni valót maga után. Szörnyű, hogy még mindig ez a pontatlan játék a Magyar foci betegsége, talán 3-4 alkalommal számoltam egymás után 3 pontos passzot a hazai csapattól, ami szörnyű. Alexidze (lehet, hogy rosszul írom, bocs) a gólon kívül sajnos semmit nem tett a játékhoz, sőt ennyi hibával ritkán látni valakit játszani. Egyébként úgy éreztem, mintha féltenék magukat a győriek, nem mertek ütközni, és úgy látom, hogy a játékosokról hiányzik pár kiló izom, olyanok voltak mint az Etiópok, ami a modern fociban nem túl előnyös. Egyébként ez a szlovák csapat sokkal gyengébb, és szerintem 5-1-el el lehetett volna küldeni őket simán, bár a 89. perc környékén beszorult a kaki amikor a győri kapufára kotorták a labdát, de aztán győzött az igazság. wink
    No szóval emelem kalapom a GYŐRI ULTRÁK előtt, csak fogjatok össze, ha lehet, és reméljük a játék csak idény eleji forma volt! Gratula!


    Különben ilyen buz* beléptetést, mint most volt rég láttam.... Amikor odaértam a szektorhoz, akkor kb 1000 ember állt sorban. Szóval kedves nb1.hu, máskor illene tájékozódni mielött ilyen fas*ságokat ír a nézőszámról. Kb 18:20-kor számolhatták meg az embereket és kb 18:45-re érkezett be minden szurkoló (szlovákok nagy része (16 ember big_smilebig_smile) meg 18:55-kor big_smilebig_smile). Szóval úgy mindent összevetve 5000-ren lehettünk. Azért írom csak le, hogy tisztázzuk már a nézőszám vitát...


    Azért annyira alacsony szerintem nem volt a színvonal, bár ez nyilván viszonylagos. Pár tavalyi bajnokinkhoz képest változatos és küzdős meccs volt sok gólhelyzettel és most a csapat akarásával sem volt különösebb gond.

    Aleksidze egy nagy talány, mi sem nagyon értjük, hogy mi van vele. Amikor idekerült, fél évig pazarul ment neki a játék, de kb. egy éve szinte semmit nem ér. Alapszintű dolgokra képtelen. Pintér nem is jó helyen játszatja, de ez akkor is kevés, és nemcsak a mai meccs alapján. Annak azért örülök, hogy betalált, hátha dob rajta lelkiekben.

    A szervezésen meg nem kell meglepődni, itt minden ilyesmit sikerül elcseszni évek óta. Iszonyat amatőr emberek dolgoznak a szervezésben, aztán a vezetőség meg csodálkozik, hogy kevesen járnak meccsre. Ennek nyilván több oka van, de nem csodálkozom, ha mondjuk valaki azért nem jön ki legközelebb, mert nem hajlandó egy órát sorbanállni a jegyéért a kánikulában. Én speciel simán, sorbanállás nélkül beballagtam a minap megújított bérletemmel a keletire, mondanom sem kell, hogy a bérletemet egy pillantásra sem méltatták az ajtónállók, így aztán nem is derülhetett ki, hogy megújítottam-e vagy sem.


    Kár, hogy nem 1 perccel később értem oda. Akkor ingyen lett volna.


    Én ismerőseim is ingyen jöttek be. Már elöbb leírtam, hogy milyen katasztrófális volt a szervezés.


    Mer ez mi volt? Csak azt láttuk, hogy hirtelen jön fel vagy ezer ember...


    A bódéknál nőtt a feszültség, így orvosolták. Csak azokkal szemben nem volt korrekt, akik meg ott baszták a rezet előtte és jegyet vettek. Na mindegy, kaptam egy szolgűltatást, fizettem érte, csak hát érted...


    Mégha a kapukat is működtették volna, akkor lett volna krva világ...


    Amúgy nem ez volt az első ilyen eset nálunk. Korábban már feleennyi nézőnél sem tudták kulturáltan megoldani a jegykiadást.
    Kedden a szemembe mondta ez a Tihamér vagy ki, hogy ma a beléptetőkapuk működni fognak. Aztán ki tudja, hogy nem járunk volna-e úgy még rosszabbul.


    Akik a kapu mögött voltak, eddig a másik tribünön szurkoltak. Direkt azért költöztek le, hogy egyben legyen a banda, csak a többiek meg nem voltak hajlandók költözni.


    Minek mentek le, csak mert Tarsoly azt akarta? Jól megvezették őket.


    Osztom, eddig se érdekelt az nso, meg a kólások tippelgetése a nézőszámainkat illetően, ezentúl is így lesz. Ki kellett volna jönni aztán meglesni, nem az íróasztal fölött ütni a gyomrukat.


    meg azért 2010-ben már nem is tippelgetni kéne...


    Hideg sör, sok néző és sok gól...mi kell még egy jó meccshez? big_smile bár ami a meccs előtt volt, az valami botrányos...3 k*rva pénztár 6000 embernek?először nem akartam elhinni...de végül is csak 20 percről, meg 1 gólról maradtam le...és még ingyen is volt


    A meccs előtti jegyértékesítés tényleg botrányos, de (nem mintha védeni akarnám a szervezőket) direkt kérték a szurkolókat, hogy vegyék meg a jegyeket elővételben, hogy ne legyen tömeg. Kiváncsi vagyok, hogy javul-e a helyzet az új jegyvásárlós rendszertől, amit mostanában telepítenek vidéken.


    Vicces azért, hogy a meccsből a nézőszám az, ami legjobban borzolja a kedélyeket.smile Mintha ez valami becsületbeli kérdés lenne. Én ezzel kapcsolatban csak azt sajánlom, hogy több nézőt vártam, nem az 1500-nál, hanem az 5-6000-nél.

    Arra leszek kíváncsi, hogy hogyan fogják megoldani az istenadta szervezőink, ha mondjuk továbbjutunk még 1-2 kört, és kijönnének annyian, hogy megtelne a stadion. Akkor hogyan fogják megoldani ezt a szörnyű bonyolult jegykiadást? Akkor is le fogják zárni a vendég felé eső 2 szektort?


    Az is olyan hülye, én a helyében nem tűrném ezt el, hogy szervezési balfaszságok miatt vegyék ki a lóvét a cégből.. 1000*1500=másfél milliós hiba.


    Tivadar azt mondta kedden, hogy azért preferálják a motozást a jegyellenőrzés rovására, mert egy bedobott gyertya (őt idézem) többe kerül a klubnak, mint pár olyan ember beléptetése, akiknek esetleg nincs vagy nem érvényes a jegyük.

    Hát itt most kb. ezer főről volt szó, akik ha jól értem, nemcsak hogy belépő nélkül, hanem motozás nélkül léptek be.

    Felelős persze nem lesz, azaz talán majd a szurkolókat hibáztatják, hogy túl sokan jöttek ki, vagy túl későn, vagy esetleg amiatt, hogy a 3/4-ük az árnyékos nyugatira akart felmenni, nem a napsütötte keletire, és emiatt a bukott a szervezőknek az a várakozása, hogy a kapuk között arányos lesz a nézők eloszlása.


    Mindent egybevetve, a tegnapi meccs alapján egy jó "iparos" csapatnak látom ezt a Nyitrát. Mezőnyben olykor ügyesen adogattak, de ezzel kifújt. Az ETO jobb és képzettebb gárda, tegnap ráadásul szerintem elég gyengén is játszottak önmagukhoz képest, Kinknek sem igazán ment a dolog, a végén még a góljánál is elég kedvetlennek látszott. Sok volt a pontatlanság és hátul is magabiztosabbnak kell lenni.
    A kis Copa ügyes gyerek, volt néhány szép keresztlabdája, de ahogy érzékeltem néhány megmozdulásán, kiütközik rajta az afrikaiaknál sokszor megjelenő nyegleség; nem mindig tette oda magát.

    Jóval simábban kellett volna továbbjutni, ehhez képest még a 90. perc körül is azon kellett remegni, nehogy hosszabbítás legyen. Én csak a továbbjutásnak örülök, az ETO játéka nekem kissé csalódás volt, rengeteget kell javulni.


    „Elővételben 800 belépőt, és 750 bérlet adtunk ki. – kezdi tájékoztatását Kovács Tivadar, marketingvezető. - A megszokott rend szerint két órával a találkozó kezdete előtt pedig meg is nyitottak a pénztárak, de meccs előtt az internet olyannyira túlterhelté vált, hogy leszűkült, lelassult a jegykiadási lehetőségünk. A klubépületből próbáltuk mentesíteni a hat jegykiadó kasszánk terheltségét, de végül a klubvezetéssel egyeztetve kb 100 drukkert ingyenesen engedtünk be a mérkőzésre.

    A kényelmetlenség miatt kérjük szurkolóink elnézését! Mivel a jegykiadásért felelős szervert áthelyezik az ETO Parkba, bízunk benne, hogy a következő hazai meccsre már megoldódik ez a probléma, és nem lesz fennakadás a jegykiadásnál!”

    Ezt az arcátlan hazugságot! mad Nem vagyok netes szakember, de tudom, hogy a szerver földrajzi elhelyezése max akkor számít, ha ezer kilométerekről van szó. Túlterheltté vált az internet, persze. A fél világon az eto.hu-n gúvadtak a népek, várva a közvetítés kezdetét... A 100 mögül meg lemaradt egy 0. És a csávó újra és újra el fogja követni ezt a hibát, mert 1. nem rúgják ki, 2. ha továbbra is egyenként nyomtatnak ki minden jegyet, akkor minden jegykiadás minimum fél percet igénybevesz még a leggyorsabb nyomtató mellett is. Innentől kezdve csak számolni kellene. Nincs a Questornál olyan ember, aki tud?

    A régi stadionnál 8-10 ezer ember mellett sem volt hosszú a várakozás, mert nyitva volt 8-10 pénztár egymás mellett, még akkor is, ha csak kevés néző volt várható.


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=60548
     
  6. avatar: kristof98
    2010.07.09, 06:55
    A Nitra honlap szerkesztői is nagyon értelmesek...kisbetűvel írni a másik csapat nevét. :(
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.08, 21:29
    Ivan Galád: - Jól készültünk fel a meccsre, lőttünk egy gólt, aztán egyenlített az ellenfél. 1-1-nél úgy érzem jobban játszottunk. Győzni szerettünk volna, ezért 2-1-nél több rizikót vállaltunk, de megérdemelte az ETO a győzelmet, hiszen két mérkőzésen öt gól lőtt. Mi is nyertünk, hiszen rengeteg tapasztalatot gyűjthettek a játékosaim, amitől jobbak lesznek.

    Pintér Attila: - Tudtuk, hogy egy fegyelmezett, jó csapat fog érkezni. Amit tudnak, azt magas fokon játsszák, hiszen nem hiába lettek negyedikek a bajnokságban. Az első 15 percben kapkodtunk, nem a mi játékunkat játszottuk. A gól megnyugtatott minket, kiegyenlített volt a játék. A második félidőben rendszert váltottunk, ezek után a mi akaratunk érvényesült, ha pontosabbak vagyunk, akár több gólt is lőhettünk volna. Örülök a győzelemnek és sok sikert kívánok a Nyitrának a bajnokságban!

    forrás:
    http://eto.hu/index.php?op=news&sel=36&newsid=7792
     
  8. avatar: NNS
    2010.07.08, 21:28 (szerk.: 2010.07.08, 21:29)
    Nézegettem múlthéten a honlapjukat, volt más csapat is amit kisbetűvel írtak, lehet hogy csak ennyire féleszűek a szerkesztők.
     
  9. avatar: Ailton
    2010.07.08, 21:26
    mindegy hogy írják, mehetnek haza smiley
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.08, 21:08 (szerk.: 2018.02.04, 18:29)
    Lehet kétszer véletlenül kisbetűvel írni?
    kép
     
  11. avatar: Ailton
    2010.07.08, 20:41 (szerk.: 2010.07.08, 21:29)
    játékvezető: Matej Jug (szlovén)
    kép
     
  12. avatar: NNS
    2010.07.08, 20:19
    Szép volt ETO!
    Bár pár perccel a vége előtt volt egy iszonyat helyzete a Nyitrának. A kapus hátáról pattant a kapufára, onnan ki szögletre. Ha az bemegy, hosszabbítás, ott pedig bármi lehetett volna...
    De sikerült, hajrá Magyarok!!!
     
  13. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.06, 22:01
    Közel két év - egészen pontosan 2008. augusztus 28., a Győri ETO FC- VfB Stuttgart mérkőzés - után válik újra nemzetközi találkozó színterévé az ETO Park. A három nap múlva megrendezésre kerülő kisalföldi rangadóra már lehet elővételben jegyeket vásárolni interneten keresztül, valamint a Ziccer Sport Bartók Béla úti üzletében, és a bérletárusítással egybekötve az ETO-Parkban is.
    Belépőket természetesen csütörtökön délután a találkozó kezdete előtt két órával a - kizárólag az északi oldalon található - helyszíni jegypénztárokban is lehet váltani. A sorban állás elkerülése véget, kérjük szurkolóinkat, minél hamarabb szerezzék be belépőjüket!

    Az Európa Liga selejtezőre a földszintre 2.500 Ft, az emeleti szektorokba 2.000 Ft, a vendégszektorba szintén 2.000 Ft a belépő.

    Most is kedvezményes jegyárakkal várjuk diák és nyugdíjas, és ultra szurkolóinkat. A Keleti lelátó „I” szektorába a 65 év feletti kilátogatók, érvényes diákigazolvány felmutatásával, 23 éves korig pedig a tanulók vásárolhatnak akciós 1.000 Ft-os belépőjegyet a nézőtér „P” szektorába, az ultrákra pedig az eredményjelző alatti mobillelátón számítunk azonos kedvezményes árakkal.

    forrás:
    http://www.etofc.hu/index.php?op=news&sel=34&newsid=7776