magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Videoton FC 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fricc94
    2010.11.02, 21:57
    Szerintem jó ötlet volt megrendezni a Szuperkupát, bár a színvonal elég rossz volt. Mindig a nyugati példákra hivatkozunk, aztán tessék amikor alkalmazzuk, akkor az senkinek sem tetszik.

    2010-ben a Bayern München és a Chelsea is duplázott a hazájában, akár a Debrecen. Mind a három esetben a bajnoki ezüstérmes volt az ellenfele a csapatoknak.
    Mint ismeretes a Debrecen legyőzte a Videotont, bár a Videoton a mérkőzés végeredményétől függetlenül a DVSC-nek adta volna a trófeát, ezt a mérkőzés előtt le is szögezték. Németországban a Bayern kettő nullára verte a Schalke együttesét, tehát ott is a duplázó nyert. Azonban Angliában a Chelsea három egyes vereséget szenvedett a Manchester Untiedtől, és nem nyafogott senki, a történelem könyvekbe hivatalosan is a Manchester került be mint Szuperkupa(avagy Community Shield) győztes.

    Tehát ha már állandóan nyugati példákra hivatkozunk, akkor tessék jó képet vágni hozzá, vagy inkább ne beszéljünk a nyugati példákról...
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.09, 11:30
    Azé Komlósi, meg Horváth g. se idegbeteg... Nem is értem mé nem bunyóztak össze. Milyen kemény.


    Komlósi azért bőszen mutogatta Horváthnak az eredményjelzőt...


    Kikaptak a galaktikusok.


    Ennek a szuperkupának mi értelme?


    Imádom az ilyen eszmefuttatásokat..
    Jó magyar szokás.. persze nyugaton, meg máshol sincs semmi értelme... sőt a ligakupának se, de mondok valamit a Magyar kupa is foscsomó.. és tudjuk jól hogy az NB1et sem érdemes megrendezni.. mert semmi értelme..


    Djordjic jó lesz szerintem is!Bozsovics meg remélem nem hibázik ekkorát legközelebb.


    Nem kell beszarni! Holnap jön a hír, hogy módosították ismét a versenykiírást, és oda-visszavágós lesz! Hátha akkor...


    Grat a DVSC-nek, sok sikert Tallinban!
    A lelátókon lévő néhány szotyizónak miért kell kórusban szidni a Sport TV-t és az MLSZ-t? Szégyeljék magukat!


    Úgy látom mindkét csapat jól igazolt...Azt már tavaly is tudtam,hogy Malenauskas jó kapus,és most is bizonyította,Kabát veszéllyességéhez sem férhet kétség,gólpasszt adott..a másik oldalon Djordjics a rövid iső alatt is megmutatta hogy nagy erőssége lehet majd a Vidinek,és Hídvégi is megbízhatóan játszot,a jók közt volt... örömteli,hogy egy jó szezon után most nem gyengül a hazai élvonal hanem erősödik...(DVSC,Vidi,Győr,sajnos a ZTE nem tudja megtartani értékeit...de a Fradi idén megközelítheti ezt a hármast)


    Épp hazaértem a "szuper"kupa döntőről, legalább a Szakály fejesért megérte elázni! smile
    Grat a csapatnak, tényleg csak egy edzőmeccs szintjét ütötte a találkozó...

    Herczeget legjobb edzőnek!!!


    Ezt a meccset ez a két csapat nehezen fogja alulmúlni.
    Ritka sz@r volt. Majdnem elaludtam rajta, pedig eddig ilyen Vidi-meccsen még nem volt.

    Grat a Lokinak, bár a SzKupa egyébként is őket illette volna.

    A meccsre visszatérve, itt látszott most nagyon: hiába a sok drága játékos, ha a csapat nincs összerakva.
    Csak a Vidiről írok véleményt, a Loki kritizálását meghagyom a debreceni szurkolóknak.

    Támadójáték: Ötlettelen, lassú, pontatlan.
    Középpálya: A második félidőben Djordic, Elek és Farkas beállásával már jobb lett, de még mindig átjáróház.
    Védelem: Ütemeket késnek, simán 2 pirossal is hazamehettünk volna.
    Kapus: Nehéz erre mit írni. Lehet bármilyen jó kapus Bozovic, de ezt nagyon belepkézte.

    Bozovictól függetlenül a meccs azon ment el, hogy ég mindig nem tudunk gólt, gólokat lőni.

    ÉBRESZTŐ! Hajrá Vidi!


    igaziból szeretném, hogy a Videotón bejusson az EL csoportkörbe, ugyanis legalább lesz némi halvány tésztája Gyurkának a kettős terhelésről

    tavaly ősszel még bírta ostorozni a DVSC-t, hogy egy profi futballistának bírnia kell a szerda- szombat ritmust, de persze ők közben nem indultak sehol, szépen feladták a Ligakupát, Magyar Kupát, csak a bajnokságra koncentráltak, de aztán amikor a szezon végén besűrűsödtek a meccsek, kidurrant a lufi

    jöttek a sunyi kis nyilatkozatok, üzengetések, a végén meg már meccset is akart halasztani Gyurka, mert elfásultak abba a pár meccsbe a játékosai

    ennyit az év edzőjéről, az év csapatáról, meg a fair play díjatokról

    a magyar Schalke04 vagytok, lúzer banda


    MLSZ szidását értem, a Sport TV-t nem. MLSZ eladott egy olyan meccset ami, nem is biztos hogy megrendezésre kerül. A Sport TV csak kérte az árut amiért fizetett.


    Gratula az év "legjobb tíszta Gyutibácsijának"!!Ennyi ezüstöt senki nem szerzett egy éven belül!..Ja az MK-nem az övé..akor nem is tudom inkább nem gratu!


    Grat a lokinak.
    Nikolics egy rakat sz@r volt. Golkirályként a helyzetkihasználása nulla... Nagy szükség lenne egy jó befejező csatárra!


    Másodszor is megnyertük, de csak egyszer adták át. Emiatt van némi hiányérzetem.


    oké, hogy egy értelmetlen dolog volt az, hogy a DVSC-nek szuperkupa döntőt kellett játszani(hisz megnyerte a kupát és a bajnokságot is), de ha már itt tartunk, miért épp a Vidi ellen??ennyi erővel miért nem a ZTE ellen játszotta, mivel a kupa ezüst az övék, úgy ahogy a Vidié a bajnoki ezüst...


    fos idő, szar meccs, remek hangulat


    Remek hangulat? A 600 ember a mérkőzés alatt a következőket szidta: Sport Tv, MLSZ, Berzi, Mezey, Szakály Dénes, Farkas, Horváth Gábor, Sitku, Kabát (elnézést, ha a sorrend más volt). Érdekes szurkoló az, aki első pályára lépésekor kifütyüli saját csapatának új igazolását. A tévéközvetítések után tavaly egyébként 130 millát kaptatok.


    Bocsáss meg, te kint voltál a meccsen??? ÉN igen... Max 600-800-ad magammal.. a meccs azzal kezdődött, h. kb 10 szurker kiabálta a ""cserépedény" sport tv"t, majd az épp előttem melegítő Sitkunak egy 7 év körüli kis srác odaszólt neki röhögve, hogy "szeretlek Sitku!"... Kabátot pedig 1 bácsi fütyülte ki, akinek a pajtásai szóltak is, h.: "Ne sziggyad má'! Olyan jó szabadrúgásai vannak, hogy csak bele kell fejelni!" big_smilebig_smilebig_smile Micsoda szitkozódás, igaz? Nem kell itt drámázni... Pláne, hogy legalább 10-en elkísértétek a Vidit...


    Debrecenben vagy nálatok aztán sokkal rosszabbak az anyagi körülmények.Tavalyelött a Loki bajnok volt, nézd meg kiket igazoltak a nyáron és a télen. Aztán hasonlitsd össze a mi igazolásainkkal. Akkor majd rájössz talán, hogy a Loki szégyene, hogy csak az utolsó fordulóban tudott bajnok lenni ezzel a kerettel. Egyetlen dolog ami plusz náluk az a BL-be jutás. Nálam a rangsorban a Pintér is a Herczeg elött van. Maximum azon vitatkozhatunk Mezey érdemelte meg az első helyet, vagy esetleg a Pintér jobban rászolgált.Egyébként ha olyan nagyon elégedettek Derecenben Herczeggel, miért a "prostituált gyenge" volt az egyik legnépszerűbb rigmus egész tavasszal?


    Hozzátok képest jelenleg, az átigazolásokra forditható összegek elhanyagolhatók, még az itthon pénzesebbnek számitó csapatoknál is, ilyen körülmények között, azt hiszem kevés edző van aki ne lenne sikeres, hozzáteszem Herczeget sem tartom jó edzőnek, neki ott van egy évek során lefölözött játékospiac itthonról szintén. Mondanám Pintért de a korábban emlitett 100% objektivitásom miatt / smile/ nem teszem, a mi keretünk se gyenge, de kb a maximumot kihozta belőle. Ott van Garami, vagy Prukner, mindegyikük többet tett le az asztalra edzőként, Morales aki szépen összekapta a Honvédot, és még sorolhatnám. Ez a dij pofára ment, ezt mindenki tudja, úgyhogy ezen kár vitatkozni, és azt is jelenti hogy nemcsak anyagilag, de az MLSZ részéről adminisztrative is komoly hátszélre számithattok.


    "A Videoton, pontosabban dr. Mezey György vetette fel először, hogy ennek a mérkőzésnek Debrecenben van a „helye”, mint ahogy a trófea is a Lokinak jár. (Oly annyira, hogy a Videoton szándéka az volt, győzelem esetén is Debrecenben hagyja a trófeát, az érmeket.) Így diktálta a sportszerűség, amivel a mérleg serpenyője a bajnok és kupagyőztes felé billent."

    Ennyit a Fari playről.


    1. ne izguljatok már ezen annyira, más lesz a kezdő mindkét csapatnál, és jobb lesz a játék (remélem)
    2. nézőszám: mind2 tábor bojkottálta a meccset, Fehérvárról sem szervezett senki túrát
    3. meccs: a küzdelem dominát smile lesz ez jobb is!
    aki még ehhez sem tudott felnőni: Szabó spori!
    több 11-es (mind2 oldalon) - a legnyilvánvalóbb Nikolicsé, akit métereken keresztűl rángattak vissza, amíg sikerült földre vinni.
    több téves les, akár ziccerben (mind2 oldalon) - ráadásul a Viditől szabályos gólt is elvettek ennek címén.
    Szal fel a fejjel, edzőmeccsnek elment, tétmeccsen pedig mind2 csapat "élesebb" lesz!


    Igazán komoly pénzért elöszőr a télen igazoltuk a Lencsét és a Nikolicot.Tavaly nyáron a legdrágább igazolásunk töletek Varga volt. Akivel "nagyon jól" jártunk, mellette még jött Lipták, Présinger, Milovanovic. Közülük csak Lipták volt meghatározó játékos összel. Ezzel szemben a Lokihoz ment a Bognár, Laczko, Szélesi, Feczesin, Ramos, Mijadinovski, aki hirtelen eszembe jut. Ezzel szembe őszi szeon végén mi vezetünk két ponttal, tavasszal pont a szuper erős csatár igazolásaink gyatra játéka volt az egyik ok ami miatt elbuktunk. De elöző szezonban eza csapat a középmezönyben boklászott a Vargával. S nálatok se volt sokkal jobb a helyzet a Pintér elött. Lehet fényezni a Herczeget de engem nem győznek meg a Lokisták,akik azzal jönnek, hogy mindent nyertek. Ami igaz is, ezért minden tiszteletem ővék, de ettől még nem a legjobb edző a Herczeg. Akiket felsoroltál azokban is van igazság, habár a Prukner tavasszal nem hozta amit töle megszoktam. Az ilyen díjak pedig valamilyen szintem mindig pofára mennek, még ha "100%-ig objektivak vagyunk is". smile Horváth elsősége nálam sokkal vitathatóbb.


    Egyik ismerősöm mondta, hogy tegnapi meccsen a B- szektorban tegnap két 4-5 év körüli srác vitt be 2 vuvuzelát páran meg szóltak neki, hogy "tedd már el te kocsög", "nem a VB-n vagy b.meg"


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=60502
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.07.09, 10:03
    Mezey György: Körülbelül ezt vártam a mai találkozótól. Kiegyenlített erők küzdelme folyt a pályán, de a helyzeteinket kihagytuk, s az egyetlen gól a mi hibánkból született. Jól mutatta ez a mérkőzés, hogy milyen úton kell továbbhaladjunk és min kell még javítanunk. Hiába uraltuk a mezőnyt és játszottunk helyenként jobban, a Debrecen céltudatosabb volt, s az egyetlen jelentős helyzetét gólra is váltotta. Ebből a szempontból a Loki "élesebbre van állítva", mint mi. Szomorú vagyok, hogy a csapat erősítésére szánt játékosok közül nem mindenki tudott rendelkezésünkre állni. Ami a játékvezetést illeti, volt két meg nem adott büntetőnk, s Nikolics szabályos gólját les miatt érvénytelenítették. Szabó azt csinál velünk, amit akar. Az Újpest mérkőzés óta neheztelek rá, amikor azért állított ki, mert szóvá tettem, hogy egy tiszta tizenegyest nem kaptunk meg. Ez durván befolyásolta a bajnoki címünket is. A héten tovább készülünk a Maribor elleni Európa Liga mérkőzésünkre, szombaton az NB-II-es csapat ellen gyakoroljuk még a taktikánkat. Aztán meglátjuk mi lesz. Nem vagyunk könnyű helyzetben, teljesen felőrölt már bennünket ez az állandó bizonytalanság - vannak játékosok, akik hol menni készülnek, hol nem és vannak játékosok, akiket várunk, de mégsem érkeznek... Az ilyen helyzeteket a futball szintjén, generálisan meg kell változtatni, mert ez így nem megy tovább.


    Herczeg András: Ez a mérkőzés nagyon jól szolgálta a felkészülésünket, amúgy is szerettünk volna ebben az időpontban edzőmeccset játszani. Kétféle játékrendszert is kipróbáltunk, keressük az ideális megoldást, és azt, hogy a kieső embereket kikkel lehetne pótolni. A találkozón több jó egyéni teljesítmény is volt, Malinauskas remekül védett, Kabát Péter gólpasszt adott, de dicséretet érdemel Nagy Zoltán és Bódi Ádám is. Győzelmünk értékét növeli, hogy egy jó csapat ellen sikerült nyernünk.

    forrás:
    http://www.vidi.hu/dr.-mezey--a-szuperkupa-donto-utat-mutat1.html
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4066
     
  4. avatar: Ailton
    2010.06.18, 11:15 (szerk.: 2010.07.06, 19:22)
    Véglegessé vált: a DVSC-TEVA – Videoton Szuperkupa-döntőt nem az eredetileg kijelölt Bozsik Stadionban, hanem Debrecenben rendezik meg. A találkozóra július 7-én, szerdán, várhatóan 18 órakor kerül sor az Oláh Gábor utcai létesítményben. Az órára pontos időpontról a Sport TV dönt majd.
    Dr. Mezey György honlapunk kérdésére elárulta, hogy logikus döntés született, hiszen a mérkőzést vagy a Vidi vagy a DVSC otthonában kell megrendezni és mivel a Sóstói Stadion pályája a felújítási munkálatok miatt játékra nem alkalmas, ezért csapatunk örömmel utazik Debrecenbe, ahol sokkal hangulatosabb mérkőzést tudunk játszani a bajnok ellen, mintha Budapesten kerülne megrendezésre a találkozó.

    http://www.vidi.hu/index.php?nid=6945
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2010.06.08, 10:41
    A Magyar Labdarúgó-szövetségtől korábban kapott információkkal ellentétben ebben az évben mégis rendeznek Szuperkupa-mérkőzést. Bár a versenykiírás értelmében a bajnok és Magyar Kupa-győztes DVSC-TEVA-t illetné a trófea, a Sport TV-vel kötött megállapodás értelmében mégis kell találkozót játszani.

    - Az eredeti versenykiírás értelmében nem kellene Szuperkupa-mérkőzést rendezni, de a Sport TV-vel kötött szerződés miatt mégis módosítottunk a kiíráson, így sor kerül a találkozóra, amelyen a bajnokság első és második helyezettje csap össze – mondta a sportnapilap megkeresésére Dinnyés Márton, az MLSZ sajtóosztályának munkatársa.

    Jelen esetben a fentiek azt jelentik, hogy a Loki a Soproni Liga második helyezettjével, a Videotonnal küzd meg a Szuperkupáért.

    Dr. Bartha Csaba, a DVSC-TEVA sportigazgatója honlapunknak elmondta, hogy a mérkőzést július 7-én, szerdán a Bozsik-stadionban rendezik meg.

    - Tudomásul vettük az MLSZ elnökségének a döntését. A tévéközvetítés miatt játszanunk kell, de reméljük, azok a drukkereink, akik nem utaztak el nyaralni, minél nagyobb számban ellátogatnak a Bozsik-stadionba, hogy kiszurkolják az újabb kupagyőzelmet - fogalmazott sportigazgatónk.

    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=3944&source=lapok/Default_hu.aspx
     
  6. avatar: Kenny Vice
    2010.06.08, 02:41
    Újabb bizonyíték arra, hogy kis hazánkban a szabályok a törvények és az elvek helyett a pénz az ami dominál...
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2010.06.07, 14:54
    Az MLSZ honlapunk érdeklődésére megerősítette, hogy idén is rendez mérkőzést a Szuperkupáért. Miután a DVSC idén a bajnokságot és a Magyar Kupát is megnyerte, a Loki ellenfele a Soproni Liga ezüstérmese, a Videoton FC lesz.
    Egyelőre annyi biztos, hogy július 7-én – szerdán – semleges helyszínen játszik majd a kupáért a két csapat. Természetesen, amint az MLSZ tájékoztatja a Videotont a mérkőzés helyszínéről és kezdési időpontjáról, honlapunk azonnal informálja a szurkolókat is.

    forrás:
    http://www.vidi.hu/index.php?nid=6876